Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Elder Scrolls III: Morrowind märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 39, 40, 41  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kakuke
HV veteran

sõnum 19.05.2003 19:13:52 vasta tsitaadiga

No raha tegemiseks on ka see alchemy hea. endal on peidus mingi 500 pudelit väärtusega 18k üks. lihtsalt ei viitsi zed'i tyhjaks müüa. niiet rahaga küll problasi pole ilmselt kellelgi kes on seda mänginud vähemalt nädala.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 14
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 19.05.2003 19:19:28 Muu vasta tsitaadiga

Kui rääkida kõige huvitavamast asjast mida leidnud siis see on mõõk mis asub Balmoras Caius Cosadese maja lähedal tornis kapi otsas ... mille saab kätte juba täiesti alguses. Maksab mingi 17k vist ja on parim algatuseks.
Justnimelt algatuseks

viimati muutis Elof 19.05.2003 20:06:47, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
tommionu
tubli telepoiss
tubli telepoiss
tommionu

sõnum 19.05.2003 19:31:39 Re: Muu vasta tsitaadiga

link :: SS

Elof kirjutas:
Kui rääkida kõige huvitavamast asjast mida leidnud siis see on mõõk mis asub Balmoras Caius Cosadese maja lähedal tornis kapi otsas ... mille saab kätte juba täiesti alguses. Maksab mingi 37k vist ja on parim algatuseks.
Justnimelt algatuseks

mnjah ... 17k tegelt icon_wink.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Mawrec
Kreisi kasutaja

sõnum 20.05.2003 13:02:10 vasta tsitaadiga

Minu rahateenimise viis on suht tobe, aga efektiivne: Võtan mingi 100 tonni eest kraami kaasa ja lähen Calderas Creeperi juurde - müün juppe nii kaua kui otsa saavad - panen lihtsalt iga 5000 järel rest 24 h, et tal uus raha tekiks ja niimoodi mingi paarkümmend korda järjest icon_smile.gif Raha pole praktiliselt muuks vaja kui enchantimiseks. Näiteks on üks selline Ebony Staff mul tehtud: 100 pts fire damage; 100pts frost damage - vot selle vastu pole just palju kollidel öelda icon_smile.gif
Ja kui mõni sellest veel võimsam relv endale teha, siis läheks juba päris igavaks. Lisaks sellele on armor rating mul juba 380, nii et kollid peavad ikka kõvasti pingutama, et mulle veidigi viga teha.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 37
tagasi üles
Wilts
HV veteran

sõnum 20.05.2003 13:11:42 vasta tsitaadiga

vat seal koobastes kuhu sind üks mutt saadab ebonheart´ist... mingi varaste punker icon_smile.gif
tüüpidel on mingi 13k maksvad klaasrelvad käes mis eriti ei kaalu... ühe retkega 400000 käes.

Mawrec
Kreisi kasutaja

sõnum 20.05.2003 13:56:45 vasta tsitaadiga

Mul on ilmselt suurem osa unikaalseid aardeid juba kokku aetud. Ma pakun, et olen oma "koju" (Balmora maagide gild) ikka mitmekümne miljoni eest kraami kokku kogunud - kõik kapid ja põrandad on seal minu kola täis. icon_smile.gif Kuna raha pole enam eriti vaja ka, siis kiiret müümisega pole (seisavad lihtsalt "ilu pärast"). Tavaliselt kannan mingi 200 tonni raha kaasas - igaks juhks.
tagasi üles
kakuke
HV veteran

sõnum 20.05.2003 16:11:37 vasta tsitaadiga

Mawrec kirjutas:
Tavaliselt kannan mingi 200 tonni raha kaasas - igaks juhks.

Mul kõik raha kogu aeg kaasas. Ma ei saa aru miks ma selle kuhugi jätma peaks? sest kui sa sured on kellad ju niikuinii mänguga.
tagasi üles
Mawrec
Kreisi kasutaja

sõnum 23.05.2003 11:00:29 vasta tsitaadiga

Asi on selles, et puhast "goldi" mul tavaliselt rohkem ei olegi, kõik ongi kogu aeg kaasas. Olgu ta siis 100 või 200 tuhat parajasti. Ja mis mõttes "kellad"? Sellest ma küll aru ei saanud. icon_smile.gif
tagasi üles
kakuke
HV veteran

sõnum 23.05.2003 16:31:44 vasta tsitaadiga

Noh selles mõttes, et kui sured ei saa enam edasi mängida. Mäng on läbi ju.
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 23.05.2003 16:42:15 vasta tsitaadiga

kakuke kirjutas:
Noh selles mõttes, et kui sured ei saa enam edasi mängida. Mäng on läbi ju.

milleks siis "load" nupuke mõeldud on? icon_wink.gif

mis aga rahasse puutub, siis on tõesti ainult väga alguses asjaga veidi kitsas, juba natukese aja pärast on trääni rohkem kui müüa viitsib...miskit 100k asja creeper'ile müüa on ikka üsna tüütu...ei olegi enam viicinud kõike üles korjata, raha piisavalt (creeper'ile on viinud ikka üsna tubli kollektsiooni)...
ega raha eriti ei kulu küll...treenimisele törtsuke (lõpupoole käes olevaid rahasummasid arvestades siiski naeruvärselt vähe)...lihtsamad asjad enchant'in ise (vastav skill 100)....raskemate asjade jaoks kasutan teisi tegijad ja need maksavad tõesti veidi rohkem...
mis aga selle mängu juures üsna huvitav on, et enchanditud asja väärtus on täpselt sama kui enne...hind peaks nagu ikka relvale vastama..ehk siis korralikult enchanditud asjandus peaks tavalisest suguvennast rohkem maksma... icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kakuke
HV veteran

sõnum 23.05.2003 16:46:33 vasta tsitaadiga

Egas load ei ärata sind ellu. See paneb sind vanasse kohta tagsi lihtsalt kogu oma kammajaaga. See enchantitud relv maksba vist rohkem aint siis kui on arvuti poolt tehtud. Ma mõtlen, et kui on mingi special relv nagu magebane jne. Enda omad jah vist sama hinnaga,
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 23.05.2003 17:06:24 vasta tsitaadiga

ma mõtlesing ise enchanditud asju, et kui ikka miskine kõva laks on sisse poogitud peaks ju kallim olema (vähemalt enchantimise hinna võrra võiks ju ikka jubina hind tõusta)....
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
Valta
HV vaatleja
Valta

sõnum 24.05.2003 10:43:00 vasta tsitaadiga

ega sellele mingit võrgutuge juurde ei kavatseta pookida?
tagasi üles
arvutisõber
HV veteran
arvutisõber

sõnum 24.05.2003 10:50:04 vasta tsitaadiga

Ei usu hästi icon_confused.gif
kakuke
HV veteran

sõnum 24.05.2003 18:26:33 vasta tsitaadiga

Ei saa hästi sest ta ju laeb maailmat iga kord kui sa uksest sisse/välja astud. Mis see kes sees o näeb sind keskel v? :Lol:
tagasi üles
Aq
HV kasutaja

sõnum 25.05.2003 11:17:19 vasta tsitaadiga

kuulge...

Rääkige, mina hädas. Kuidas kasutada skille? Ma tahaksin sneak skilliga 1-2 varastada, aga kuidas seda aktiveerida? Ega ma kogu aeg hiili ju... kõik mis veebist õnnestus leida, oli tekst: "kontrolli, et Sneak on aktiveeritud"... Mul muidu agent (alustasin uut mängu, nüüd ilma cheatideta, lihtsalt tahaks rännata ringi rahulikult) kellel põhioskuseks on sneak, kuid seda kasutada ei saa. Muidugi hetkel on ta veel nõrk sellel alal ka, kuid short blade ja sneak skille tahaks oma uuel karakteril eriti arendada....

Ja btw - kui olete mingi üpris tugevad (ei pea mingid supertüübid olema) - tähendab, nii tugevad, et te saate korraga ühest sellest leegitsevast elemendist (üks rändava kolli tüüpi asi) lahti, siis palju raha saab juba ebony-kaevandusest ka - sellest kaevandusest, mis asub Balmora väravatest väljas teel sinna Egg-mine'sse (seda olete ikka teinud juba)... sealt lähed üle silla ja hoiad nõrgalt paremale - lähed üle väikese künka ja uks ongi ees - seal on mingi kuni 100 ebony-t, igaüks maksab peris palju. Võite selle müügiga mängu algusfaasis palju teenida (aga ikka mingi 3. level veiks olla ja surma ei tohiks ikka nii kergelt saada, leegipoisid on valves seal ja peris kõvad vennad ikka). Ja ebony kaalub ka ikka niipalju, et mina olen pidanud neid ühekaupa vedamalinna müüki, kuna lihtsalt ei jaksa tassida nõrga karakterina nii palju...
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
kakuke
HV veteran

sõnum 25.05.2003 11:23:15 vasta tsitaadiga

Kui sa sneagid siis lähed mehe juurde ja vajutad seda jutuajamise nuppu. Siis tuleb see tabel ette mis tal on. Võtad mis sa tahad ja paned vehkat. Kui su skill on 1-2 siis ma soovitan parem ära proovigi varastada. Jääd alati vahele. MIne parem thieves guildi ja treeni mingi paarikümne kanti see oskus. siis proovi uuesti.
tagasi üles
Aq
HV kasutaja

sõnum 25.05.2003 11:50:54 vasta tsitaadiga

Mul on 40 praegu ja tahaks juurde. Aga kuidas ma saaksin varastada nende tagant, kes ei müü - st nii, et nad ei märkaks võtta laualt asju veinii?
Ja kuidas tabel? Kui tuleb tabel, tuleb hakata ju pakkumisi tegema - st hinda kauplema jne. Sealt ei saa kuidagi vehkat teha ju? Küsimus on, et kuidas ma saaksin Sneagi "sisse lülitada"?
Netist leidsin nende raamatute nimed, mis muide seda skilli suurendavad, kuid veel üks küsimus - Mehra Milo ütleb mulle, et Viveci rammatukogu kõrvalruumidest võib leida spetsiifilised raamatud, kuid kus krdis need kõrvalruumid on seal???

Jubbe... muidu huvitav mäng, aga midagi üles ei leia icon_sad.gif
tagasi üles
kakuke
HV veteran

sõnum 25.05.2003 11:57:07 vasta tsitaadiga

Sa ei oska sneakidagi v? ei no jah. Mine vaata äkki controlside alla. seal on sneak. Mul oli vist ctrl alla pandud see. Igatahes kui ta hiilib siis mine hiilides juttu ajama selja tagant. Mul küll nii funkas.
tagasi üles
Aq
HV kasutaja

sõnum 25.05.2003 17:55:55 vasta tsitaadiga

Mis oli halba selles, et ma küsisin, kus Viveci raamatukogu lisaruumid asuvad? Et ä kustutati?

Igatahes toda tahaks teada + veel 1 asi nüüd: kes ostaks kõige parema hinnaga Raw Ebony-t jms vääriskive? EI Creeper Calderas ega see Mudcrab ei osta neid asju... ja traderid maksavad 200-se asja eest vaid 50 (kui kauplemisoskus on nii 40 kandis)...
tagasi üles
tommionu
tubli telepoiss
tubli telepoiss
tommionu

sõnum 25.05.2003 18:04:48 vasta tsitaadiga

Aq kirjutas:
Mis oli halba selles, et ma küsisin, kus Viveci raamatukogu lisaruumid asuvad? Et ä kustutati?

Igatahes toda tahaks teada + veel 1 asi nüüd: kes ostaks kõige parema hinnaga Raw Ebony-t jms vääriskive? EI Creeper Calderas ega see Mudcrab ei osta neid asju... ja traderid maksavad 200-se asja eest vaid 50 (kui kauplemisoskus on nii 40 kandis)...

Reeglid icon_exclaim.gif

+ loe seda teemat ... siin on kauplemisest suht palju räägitud ...
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 26.05.2003 13:59:38 vasta tsitaadiga

The Elder Scrolls III: Bloodmoon Goes Gold
m8markus
HV veteran
m8markus

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.05.2003 15:29:49 vasta tsitaadiga

Kas see Bloodmoon tuleb eraldi osa või on ainult lisa eelmisele?
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
Wilts
HV veteran

sõnum 27.05.2003 15:32:16 vasta tsitaadiga

täpselt nagu tribunal
tommionu
tubli telepoiss
tubli telepoiss
tommionu

sõnum 31.05.2003 23:30:45 vasta tsitaadiga

IceUul kirjutas:

P.S. daedric armoreid on mängus ainult 2, ise ei oma ühtki. Üks on tel fyris (seal on full daedric set), kuid
selle tüübi tapmine on mängus illegaalne, seetõttu ausad mängijad nagu mina seda teha ei saa.
Teise armori saab Televanni questi lahendades (pead liituma Televanniga), mida mina samuti ei saa, kuna
olen liitunud juba Redoraniga. Üldse on võimatu tervet setti kätte saada, kui fivath fyri ära ei tapa. Sest left
daedric pauldronit ei ole mängus kuskil
. Endal on kõik peale pauldroni ja armori olemas. Helmeteid on ka
3 erinevat, endal on 2 erinevat. P.S. parim armor mängus on dragonbone cuirass.

njaa ... aga mis see mul siis on:
http://www.hot.ee/manice/morrowind/Daedric_Left_Pauldron.jpg

vihjeks niipalju, et:
1. Mournhold'is Almalexia quest seoses Karstangz-Bcharn'iga
2. Sealt Dwemer'i ühest kindlast kohast saab ühte Daedric kohta, kus on see daedric left pauldron ja ka veel üks daedric cuirass suht hästi ära peidetud icon_razz.gif

ise leidsin, sest ajan Salas Valor'it taga Almalexia palvel ... käisin solgitorud jt linna alused kohad läbi ... mida ei leidnud oli too isik, aga leidsin hoopis daedric left pauldroni ja cuirass'i 8)
kusjuures pauldoron'i oli isegi lihtsam leida ... cuirass oli aga kividega niii ühte karva et ei näinudki seda esimese matsuga ... tagasi teel nö komistasin otsa icon_razz.gif

garanteerin et see ei saa lihtne olema icon_wink.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Elder Scrolls III: Morrowind mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 39, 40, 41  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.