Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [NDS] Nintendo DS arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 78, 79, 80  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
poohui
HV kasutaja

sõnum 13.01.2008 20:37:17 vasta tsitaadiga

kuidas nende väliste kestadega on? peaks ostma mone, voi voib sydamerahus niisama taskus/kotis kanda või on liiga õrn selleks ja saab kergelt kriibitud ja lömastatud? ja kui oleks vaja, siis milline, omadest kogemustest, neid seal dx'is kymneid erinevaid, koik paistavad sihukese odava näoga.
ega mul niipalju sygele, et ei kannataks mone kesta tellimist ara oodata, kilesid ootan niikuinii, las vedeleb riiulis seni.

khm, ja kui kellegi on hirmus himu new super mario bros'i järgi, aga andrico laos pole seda ammu olnud, siis myygiteemades tundub yks pakkuda olevat...
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Pusna
HV kasutaja
Pusna

sõnum 13.01.2008 21:38:53 vasta tsitaadiga

Kus saaks hetkel Tallinnas või äärmisel juhul Jõhvis(kiire) Musta DS Litet?
juurastaja
HV kasutaja
juurastaja

sõnum 13.01.2008 23:16:21 vasta tsitaadiga

poohui kirjutas:
kuidas nende väliste kestadega on? peaks ostma mone, voi voib sydamerahus niisama taskus/kotis kanda või on liiga õrn selleks ja saab kergelt kriibitud ja lömastatud? ja kui oleks vaja, siis milline, omadest kogemustest, neid seal dx'is kymneid erinevaid, koik paistavad sihukese odava näoga.
ega mul niipalju sygele, et ei kannataks mone kesta tellimist ara oodata, kilesid ootan niikuinii, las vedeleb riiulis seni.

mina võtsin sellise lihtsa tasku ja olen küll väga rahul. Suurema osa kaitseb ära ja ei tee DSLite'i väga kobakaks.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
M3rcury
HV kasutaja
M3rcury

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.01.2008 02:29:52 vasta tsitaadiga

Kas keegi sellise 8-in-1 paki on tellinud ja äkki keegi oskab sellest rohkem rääkida? Netist ma ei leidnud selle kohta mingit inffi, et küsiks siis et kas Carrying bag ja Screen protector kit on kvaliteetsed?
tagasi üles
keilakaz
HV vaatleja

sõnum 14.01.2008 12:39:36 vasta tsitaadiga

Mina ostsin sellise koti
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3820
(Ei ostnud sealt)

VÄGA rahul olen, tugev, näeb ilus välja, mahutab ära dsi ja usb laadija ning 3 taskut mängude jaoks.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
marko
HV Guru
marko

sõnum 14.01.2008 15:24:14 vasta tsitaadiga

keilakaz kirjutas:
Mina ostsin sellise koti
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3820
(Ei ostnud sealt)

VÄGA rahul olen, tugev, näeb ilus välja, mahutab ära dsi ja usb laadija ning 3 taskut mängude jaoks.

Jep, ostsin ka ühele ds'le selle "airform pouch'i" , täiesti asjalik. thumbs_up.gif (isegi valgelt on plekid suht hästi eemaldatavad, aga soovitaks siiski muud värvi)

M3rcury kirjutas:
Kas keegi sellise 8-in-1 paki on tellinud ja äkki keegi oskab sellest rohkem rääkida? Netist ma ei leidnud selle kohta mingit inffi, et küsiks siis et kas Carrying bag ja Screen protector kit on kvaliteetsed?

See on ju suht mõttetuid asju täis, mida sa nende wrist/neck/etc sträppidega teed? Soovitaks eraldi ja korralikud+vajalikud asjad valida. Hori kiled+airform+extra stylus(kui vaja) icon_wink.gif
Kommentaarid: 176 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 159
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 14.01.2008 15:30:50 vasta tsitaadiga

Yeah... plus ma tõsiselt absoluutselt ei usaldaks enda DSi kaitsma mingi all-in-one packi (arvatavasti) jamasid kilesid ja kotikest.
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
marko
HV Guru
marko

sõnum 14.01.2008 15:41:10 vasta tsitaadiga

Täpselt, täpselt, just need "all-in-one" packid on tavaliselt kõige odavamast kräpist kokku pandud ja kogemustele toetudes ei usalda neid keegi. Väga harva on ka mingid kallid ja head komplektid.
Kommentaarid: 176 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 159
tagasi üles
M3rcury
HV kasutaja
M3rcury

sõnum 14.01.2008 16:42:01 vasta tsitaadiga

Nooh mul probleem selles et ma saan ainult gameyeeeahist tellida ja otsisin kotti mida saab kaelas kanda kuhu DS kaitsmiseks sisse saab panna, ja see 8 in 1 tundus huvitav seepärast küsisingi, aga mida te siis soovitate? Üks asi kindel mida soovitate on see hori kiled

Ma saaksin tegelt dealextremest kah tellida aga pean siis kellegi leidma kel krediitkaart ja nõus mind aitama mul tutvusringkonnas ühel on ja ta ütles et võin ainult gameyeeeahist tellida, siis ma mõtlesin et tellin M3 Real + Gba Expansion Pack ja midagi mis DSi hoiaks terve ja puhtana.

tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 14.01.2008 16:45:19 vasta tsitaadiga

M3 Real sakib.... kõik mida olen sellest kuulnud on olnud vaid negatiivne. Parem võta R4 või M3 Simply
tagasi üles
M3rcury
HV kasutaja
M3rcury

sõnum 14.01.2008 16:49:41 vasta tsitaadiga

nooh ma võtan m3 reali seepärast et see toetab suuremaid micro sd-si kui 2gb ja expansion packi seepärast et saaksin operat kasutada ja gba mänge mängida... Mida negatiivset sa siis kuulnud oled? Youtubes kõik reviewid olid suht normaalsed ja kasutusvõimalusi oli rohkem kui M3 simplyl ja R4, ainuke negatiivne asi mis mina kuulsin oli see et menüüdes käimine võib tsipa aeglane olla, muud ei midagi...
tagasi üles
djdevon
HV kasutaja
djdevon

sõnum 14.01.2008 17:29:25 vasta tsitaadiga

M3rcury kirjutas:
nooh ma võtan m3 reali seepärast et see toetab suuremaid micro sd-si kui 2gb ja expansion packi seepärast et saaksin operat kasutada ja gba mänge mängida... Mida negatiivset sa siis kuulnud oled? Youtubes kõik reviewid olid suht normaalsed ja kasutusvõimalusi oli rohkem kui M3 simplyl ja R4, ainuke negatiivne asi mis mina kuulsin oli see et menüüdes käimine võib tsipa aeglane olla, muud ei midagi...

Expansion pack-ina saad kasutada ka näiteks sellist vidinat:

EZ-FLASH 3 in 1 expansion pack Rumble Black

*GBA function
*Browser RAM
*Rumble function

Endal on olemas, ning olen väga rahul!

+

DS Browser on saast, liiga aeglane ja praktiliselt kasutu.
PS. ei toeta ta flashi.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Pusna
HV kasutaja
Pusna

sõnum 14.01.2008 17:55:11 vasta tsitaadiga

Kui kilesid keegi ostma hakkab, võtke julgelt rohkem. Olen ostja. Ja arvan et mõni veel ostaks kes ise ei taha välismaalt tellimisega jamama hakata.
Revi|o
HV kasutaja
Revi|o

sõnum 14.01.2008 18:27:25 vasta tsitaadiga

KAs keegi teab kust Fat DSile saaks kõrvaklappe?
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 14.01.2008 18:55:59 vasta tsitaadiga

Täitsa suvalised 3.5 klapid lähevad sinna icon_rolleyes.gif Kasvõi helisüsteem pane sinna
tagasi üles
M3rcury
HV kasutaja
M3rcury

sõnum 14.01.2008 19:49:15 vasta tsitaadiga

djdevon ma tean et browser on aeglane ja ma tean ka et ta ei toeta flashi, ma olen kõike viimse detailini välja uurinud. Aga see-eest on kasutuskõlblik ja väga hea väike Läpakas kaelas on ju super, kiirelt vaja netti, lendad avalikku interneti punkti teed oma asjad ära ja jälle saad edasi mängida...

Kui keegi oskab öelda mis M3 Realil halvemat on kui R4 ja M3 Simply'l ja muide kui osta R4 ja Ezflashi siis on hinnaks täpselt sama mis M3 Real Perfect Bundle, nii et jah kui te tooksite mis M3 realil halvemat on kui R4 siis ma võib-olla mõtlen ümber, aga kui ei ole siis on M3 Real parim valik kasvõi sellepärast et toetab praeguseid Micro SDHC kaarte ja tulevaseid SDHC kaarte, praegu suurim Micro SDHC kaart on minu teada 8 giga aga ma usun et varsti tulevad üle 10 gigased ka välja...

tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 14.01.2008 19:51:51 vasta tsitaadiga

Mängud jooksevad kokku, mõndasi mänge ei suppordi jne.
Uuri neid linke
http://gbatemp.net/index.php?showtopic=71494
http://gbatemp.net/index.php?showtopic=70494
http://gbatemp.net/index.php?showtopic=70804
http://gbatemp.net/index.php?showtopic=70829
tagasi üles
Pusna
HV kasutaja
Pusna

sõnum 14.01.2008 20:26:07 vasta tsitaadiga

Mida sa ikka dsil 10gb'iga teed. Aga olgu.

Miks mitte CycloDS või mõni uuem?
kas r4 ja m3real ei hakka mitte vanaks jääma juba?

djdevon
HV kasutaja
djdevon

sõnum 14.01.2008 20:33:32 vasta tsitaadiga

M3rcury kirjutas:
ma tean et browser on aeglane ja ma tean ka et ta ei toeta flashi, ma olen kõike viimse detailini välja uurinud. Aga see-eest on kasutuskõlblik ja väga hea väike Läpakas kaelas on ju super, kiirelt vaja netti, lendad avalikku interneti punkti teed oma asjad ära ja jälle saad edasi mängida...

Ma olin paar kuud Soomes, ning DS Brauser oli ainus, millega sain internetis käia. Asjad said aetud, kuid see oli siiski totaalne piin, lehekülgede laadimisaeg on piinarikkalt pikk, iga väikese liigutuse korral laeb uuesti. Kui osa pilti ekraanist lahkub ja hiljem seda sama osa näha tahad, hakkab uuesti laadima. DS Brauser ei lae lehte korraga nii, et lehekülge vabalt sirvida saaks, DS Brauser laeb pidevalt ja see ei lase sul lehekülge normaalselt jälgida! Postimeest jms. lehekülgi pidin lihtsalt piltideta ning SSR stiilis sirvima, ning isegi see võttis tohutult kaua aega.

Ühesõnaga: lihtsad (peamiselt tekstist koosnevad) html stiilis lehed on DS Brauserile jõukohased.

Ka mina uurisin ja puurisin neid videosid, lugesin "revjuusid". Reaalsus jõudis kätte alles siis, kui programmi ise ära proovisin.

DS Brauser ei tee DS-ist mingit läpakat, vaid alandab seda, kasulikum on osta mõni mugavam PDA!

M3rcury kirjutas:
Kui keegi oskab öelda mis M3 Realil halvemat on kui R4 ja M3 Simply'l ja muide kui osta R4 ja Ezflashi siis on hinnaks täpselt sama mis M3 Real Perfect Bundle, nii et jah kui te tooksite mis M3 realil halvemat on kui R4 siis ma võib-olla mõtlen ümber, aga kui ei ole siis on M3 Real parim valik kasvõi sellepärast et toetab praeguseid Micro SDHC kaarte ja tulevaseid SDHC kaarte, praegu suurim Micro SDHC kaart on minu teada 8 giga aga ma usun et varsti tulevad üle 10 gigased ka välja...

Ezflash mälul on eraldi passcard, ning M3S-il ilma spetsiaalse tarkvarata käima ei lähe.

-----

Tänan lugemast! beer_yum.gif

viimati muutis djdevon 14.01.2008 21:22:53, muudetud 3 korda
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Pusna
HV kasutaja
Pusna

sõnum 14.01.2008 20:36:36 vasta tsitaadiga

Mul tekkis siin mõttelend et äkki on alternatiive touch screeni kaitsekiledele?
HV's ju targad pead koos, keegi ikka teab võimalusi mis on odavamad kui välismaalt spets kilede ostmine.

M3rcury
HV kasutaja
M3rcury

sõnum 14.01.2008 20:39:01 vasta tsitaadiga

amddude kirjutas:
Mängud jooksevad kokku, mõndasi mänge ei suppordi jne.
Uuri neid linke
http://gbatemp.net/index.php?showtopic=71494
http://gbatemp.net/index.php?showtopic=70494
http://gbatemp.net/index.php?showtopic=70804
http://gbatemp.net/index.php?showtopic=70829

Vabandust aga mitte ükski ei veenud, põhjused(linkide järjekorra järgi):

1) Ära näpi midagi sellist mida näppida ei tohi
2) Ära topi oma sd paska täis, sama nagu arvutiga, kui asi on koomas siis ei jää muud üle kui format ja asi töötab jälle.
3) Nooh juhtub, ma tean et asi võib aeglane olla aga see on sama mis nr.2 ära topi paska täis, aga noh seda tean juba ammu et Realil menüüs liiklemine aeglane.
4) Kui mäng ei tööta siis aitab alati patchimine, nagu ütles ka see tüüp seal ja ta ütles et asi polnud M3-s üldse vaid oma viga...

djdevon Nooh ma täitsa usun seda, aga noh DS ostan nagunii peamiselt mängimiseks, browser olekski ainult selle jaoks et kui vaja siis vähemalt on olemas, mitte ei pea telefoniga netti minema mis on kallis.

Pusna Nooh praegu ei ole küll jah midagi 10 gigasega teha aga kui oled suur filmi vaataja ja mängude koguja, siis on sellest kasu küll.

tagasi üles
juurastaja
HV kasutaja
juurastaja

sõnum 14.01.2008 20:50:20 vasta tsitaadiga

kellelgi DS Lite'i ostusoovi pole? Ma müün oma aparaadi koos kogu kupatusega maha. Valge DS Lite, kõik kaasa mis poestki. Lisaks EZFlash V koos 1GB Kingstoni mälukaardiga (mälukaardil kaasas MiniSD ja SD adapterid), eelpool mainitud tasku masina kaitseks ja veidike pudipadi veel lisaks (teleskoop-Stylus, pöidlastylus, randmepael jne.)
Kasutatud 1 kuu, tšekk plussmiinusest ja sealt ka garantii.
tagasi üles
Pusna
HV kasutaja
Pusna

sõnum 14.01.2008 20:55:26 vasta tsitaadiga

Miks sa 2h varem ei postitanud?....

hind umbes?
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
juurastaja
HV kasutaja
juurastaja

sõnum 14.01.2008 21:12:55 vasta tsitaadiga

hinnaks 2700
tagasi üles
keilakaz
HV vaatleja

sõnum 15.01.2008 14:55:09 vasta tsitaadiga

M3rcury kirjutas:

M3 Real? Kas sellega ei pidanud mitte ise enda DSi flashima hakkama?

Ja usu mind, kahest gigast on piisavalt ja rohkemgi veel, sul ei lähe ELUS vaja suuremat kaarti.

M3 Simply ja R4 on lihtsad ja kõige täiuslikumad slot1 kaardid, miks kuradi päralt oleks sul vaja katsetada mingi pulinaga, mis võibolla paljusid mänge korralikult ei toetagi? EZflashi slot2 kaart töötab Simply ja R4-ga väga hästi.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [NDS] Nintendo DS arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 78, 79, 80  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.