Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Pixmania märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 29, 30, 31  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 30.10.2007 20:04:47 vasta tsitaadiga

sertifikaate saab ju uuendada ilma kuhugi minemata
piisab id-kaardi lugejast ning tuleb veebis minna ära uuendada lihtsalt
http://www.sk.ee/id-kontroll/
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 30.10.2007 20:15:14 vasta tsitaadiga

tsitaat:
san2000 kirjutas:
san2000, leia kedagi, kellel seda limiiti pole ja kanna talle kahes osas, tema siis teeb korraga ülekande pixmaniale. Mõne usaldusväärse sugulase-tuttava ikka leiad..

Järgmine võimalus oli Id kaardiga maksta. Sertifikaadid aegunud, seega saatsin KMA`sse kirja et oleks vaja uuendada. Aga ise peab kohale minema, seega langeb ka see võimalus ära. On ikka porr see limiidi teema.
Leiaks küll mõne lähema inimese, kellel vo ei ole seda limiiti, aga see proje oli nagu üllatusena mõeldud jõulude aeg icon_smile.gif
Üks probleem ajab teist taga.
Misasi see pin-kalukaator on? Mingi seadeldis, mis genereerib pin koode?
Seda ma ka raudselt ise panka minemata ei saa.
pinkalkulaator on lihtsalt mingi turvaline numpad millega koode sisestada, pakun et selliseid asju leiad isegi internetikohvikutest
välismaal sellises kohas 15min ei maksa tuhkagi thumbs_up.gif
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 70
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 30.10.2007 21:19:22 vasta tsitaadiga

https://www.hanza.net/cgi-bin/hanzanet?pageId=hanzanet.info.access.hanzanet.faq&language=EST
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 30.10.2007 21:26:10 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
tsitaat:
san2000 kirjutas:
san2000, leia kedagi, kellel seda limiiti pole ja kanna talle kahes osas, tema siis teeb korraga ülekande pixmaniale. Mõne usaldusväärse sugulase-tuttava ikka leiad..

Järgmine võimalus oli Id kaardiga maksta. Sertifikaadid aegunud, seega saatsin KMA`sse kirja et oleks vaja uuendada. Aga ise peab kohale minema, seega langeb ka see võimalus ära. On ikka porr see limiidi teema.
Leiaks küll mõne lähema inimese, kellel vo ei ole seda limiiti, aga see proje oli nagu üllatusena mõeldud jõulude aeg icon_smile.gif
Üks probleem ajab teist taga.
Misasi see pin-kalukaator on? Mingi seadeldis, mis genereerib pin koode?
Seda ma ka raudselt ise panka minemata ei saa.
pinkalkulaator on lihtsalt mingi turvaline numpad millega koode sisestada, pakun et selliseid asju leiad isegi internetikohvikutest
välismaal sellises kohas 15min ei maksa tuhkagi thumbs_up.gif

sittagi ta sul on... ilus pangast antav taskuarvuti sarnane asi... sisestad sinna enda kalkulaatori koodi ja too genereerib sulle ilusa koodi
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 30.10.2007 21:52:35 vasta tsitaadiga

mida kõike vanast peast teada ei saa icon_razz.gif icon_lol.gif
san2000
HV kasutaja
san2000

sõnum 30.10.2007 23:07:07 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:

Seal küsib raudselt vanu pin koode ka?
Ma pole kunagi oma pin koode kasutanud ja ausalt öelda ei tea ka kus need olla võiksid.
On ikka häda. Ngu mu kunagine emakeeleõpetaja tavatses öelda: Kärss kärnas, maa külmand.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 6
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 30.10.2007 23:22:30 vasta tsitaadiga

san2000 kirjutas:
mikk36 kirjutas:

Seal küsib raudselt vanu pin koode ka?
Ma pole kunagi oma pin koode kasutanud ja ausalt öelda ei tea ka kus need olla võiksid.
On ikka häda. Ngu mu kunagine emakeeleõpetaja tavatses öelda: Kärss kärnas, maa külmand.
sertifikaatide uuendamine ei vaheta pin koode
ikka vanad jäävad kehtima
tagasi üles
a1
Kreisi kasutaja
a1

sõnum 30.10.2007 23:25:01 vasta tsitaadiga

Ma loodan, et ma ei eksi, aga minuarust oli seal ka võimalus lihtsalt arve võtta ja selle maksmine on juba omaette teema, ehk maksa mitmes osas tahad (ega nad enne niikuinii ei toimeta, kui raha laekunud).
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
san2000
HV kasutaja
san2000

sõnum 30.10.2007 23:57:51 vasta tsitaadiga

a1 kirjutas:
Ma loodan, et ma ei eksi, aga minuarust oli seal ka võimalus lihtsalt arve võtta ja selle maksmine on juba omaette teema, ehk maksa mitmes osas tahad (ega nad enne niikuinii ei toimeta, kui raha laekunud).

Vaatasin jah et seal on lisaks uneti ja hanzanetile veel ka lihtsalt pangaülekande võimalus.
Siiski kas see neid segadusse ei aja kui ma 2 ülekannet teen icon_confused.gif
Kes teab mis nad seal kokku keevitavad.

Nagu ma lugenud olen, siis kirjadele nad ei pidavat vastama jah icon_biggrin.gif
Muidu saadaks teemakohase kirja, et kas nad aksepteerivad 2 ülekannet.
Ühe ülekande võiks teha 5 minti enne südaööd ja teise kohe nn. uuel päeval Eesti aja jörgi.
tagasi üles
JoosepN
HV kasutaja
JoosepN

sõnum 07.11.2007 23:24:34 vasta tsitaadiga

Ostsin WD MyBook Essential Edition 500 GB välise kõvaketta. Kohale tuli 6 päevaga, lisakast oli väheke mõlkida saanud kuid muidu oli kõik korras. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
Trwind55
Kreisi kasutaja
Trwind55

sõnum 15.11.2007 21:46:35 vasta tsitaadiga

Eespool mainiti, et saab ka DPD kontorisse tellitud kaubale järele minna. Mis peab selleks tegema? Helistan DPD kontorisse, et olen see ja see ja mul on sealt pakk tulemas, kas saaksite teatada kui pakk kohal - tulen siis ise järgi?
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 16.11.2007 09:45:04 vasta tsitaadiga

Trwind55 kirjutas:
Eespool mainiti, et saab ka DPD kontorisse tellitud kaubale järele minna. Mis peab selleks tegema? Helistan DPD kontorisse, et olen see ja see ja mul on sealt pakk tulemas, kas saaksite teatada kui pakk kohal - tulen siis ise järgi?
võid ju helistada, ma ise käisin ka ükskord ise järgi kui veel kooliõpilane olin, ei saa ju kell 12-13 päeval kodus olla kui nemad ringi rallivad
tagasi üles
tarme
HV kasutaja
tarme

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 23.11.2007 00:11:45 vasta tsitaadiga

Sai ka nüüd siis juba teistkordselt sealt tellitud. Esimesel korral oli fotokas, nüüd telefon. Esimest korda ei jõudnud ära imestada, et vaja turvalisuse huvides mingi arve ja dokumendi koopia saata icon_eek.gif (Olen pidev e-poodidest tellija ja selline asi oli ikka suht naeruväärne, aga noh, turvalisus ju ennekõike) Kuna pesitsen üürikas, siis oma nimele arve leidmine oli ikka üks piinarikas protsess icon_biggrin.gif Lõpuks leidsin ühe väljamaa e-poe arve ja ühe kirja Tarbijakaitsest, mis mulle kunagi saadeti ja kus oli minu nimi ja adre peal. Need õnneks sobisid, vahepeal mõtlesin juba, et näe, nii turvaline, et ei saagi tellida icon_biggrin.gif Esimesel korral maksin nn. tavalise posti eest ja mingi nädalaga oli asi käes. Pakk küll muljutud (nagu enamusel HV kasutajatel vist), aga aparaat oli terve.
Teisel korral tellisin Nokia 6500 classicu, kuna Elisas veel pole, kuigi kodukal reklaamivad (5199) ja poes öeldi, et sel aastal ei tule ka vist Eestisse. Sammusin siis EMT boksi ja, oh üllatust, föön ilusasti müügil, aga 800 raha kallimalt. Pixmanias oli hind 5034. Kuna vana fööni suutsin kiirelt maha müüa ja olin kindel, et Elisast saan, siis oli kiirelt uut vaja. Mõtlesin, et laseks siis seekord selle kallima ja kiirema postiga saata, sest telefoni ju vaja. Eks näis, millal kohal on. Kolmapäeval tegin telli. Neljapäeval tuli vastus, et vaja jällegi arve ja dokumendi koopiaid, kuna nüüd maksin teise kaardiga, kui esimesel korral ja need dokustaadid enam ei kõlba millegipärast, nemad tahavad ikkagi elektri vms. arvet näha icon_eek.gif Saatsin kurja kirja ja üks tädi helistas tagasi (üllatus-üllatus) ja küsis siis mu kaardi viimaseid nelja numbrit ja mida ma tellisin. Vastused sobisid ja siis paluti veel passi koopia saata, et nad ikka 100% kindlad oleksid, et see mina olen icon_biggrin.gif (eelmisel korral saatsin juhiloa koopia). Vahepeal mõtlesin juba, et löön käega ja lähen ostan EMTist ära. Nüüdseks siis juba 2 päeva mingiks jahumiseks kulunud. Eks nüüd siis paistab kas tuleb 24-48 tunniga pakk kohale, nagu lubatud.....
Ja veel... Siinseid poste lugedes jäi silma, et ei saada kontakti pixmaniaga kuidagi. Number, millelt nad mulle helistasid oli +33145013819 ja samalt numbrilt sain ka neid kätte ning email, kuhu kirja saatsin hot`ist oli s.prager@pixmania.com, tundus, et see kiri neile igatahes Inboxi jõudis, aga vastust sealt ei saanud, vaid nad helistasid. Tagasi helistades hakkas tädi kohe prantsuse keeles vuristama bonjour blablabla, aga saime ka inglise keeles ilusasti hakkama. Nii et, kui mingi probleem vajab kiiret lahendamist, siis helistage sellelt numbrilt. Kes loomulikult tahab maksta väljamaa kõnede eest icon_smile.gif

serxx
Kreisi kasutaja

sõnum 24.11.2007 12:40:47 vasta tsitaadiga

24-48 tunniga tuleb pakk kohale küll, proovitud värk.
Konks on aga selles, et pixmania tavaliselt venitab päeva-paar enne kui kullerile paki üle annab, 24-48 tundi hakkab jooksma sellest hetkest kui kuller on paki saanud.
Kommentaarid: 161 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 2 :: 144
tagasi üles
tarme
HV kasutaja
tarme

sõnum 24.11.2007 18:45:25 vasta tsitaadiga

Arusaadav, et see aeg hakkab tiksuma siis, kui pakk kulleri käes icon_smile.gif
24 tunniga jõudiski mu pakk Eestisse ja minu suureks üllatuseks vaatasin täna netist saasetise jälgimisel, et "esimesel korral ei õnnestunud pakki kätte anda", aga keegi pole üritanudki minuga kontakti võtta paki üleandmise asjus. Ja siis oli kirjas, et "järgmine ürituis tehaks järgmisel tööpäeval". Aitäh, UPS, sellise "ilusa" teeninduse eest icon_sad.gif Dääm, mul oli hädasti vaja seda telefoni reedel icon_evil.gif

IQzero
HV veteran

sõnum 25.11.2007 14:15:22 vasta tsitaadiga

Tellisin samuti ühe vidina pixmaniast. Pakkima asuti 15'ndal ja tänaseks on saanud juba 25 icon_idea.gif Siia maani on tellimuse staatus pakkimisel icon_evil.gif
Mailidele ei vastata nagu ikka. Viimane kord kui ma sealt midagi tellin.
Kommentaarid: 169 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 148
tagasi üles
p2ska
HV vaatleja

sõnum 25.11.2007 14:48:04 vasta tsitaadiga

mul sama asi, sai tellitud 8800gt 12. nov - täitsa loll olin ikka, oleks natuke uurinud oleks saand ordi kaudu kohe kätte (ja veel tonni võrra odavamalt). selle asemel nüüd koguaeg nad lükkavad "lattu" saabumise aega edasi (algul 16. nov, siis 22. nov, nüüd on märgitud 26. nov, ja eks ta nii läheb). proovisin ka tühistada tellimust - sama seis, meilid ei lähe läbi. ega siis midagi, eks tuleb oodata, millalgi ikka kätte saab.....
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 25.11.2007 14:59:09 vasta tsitaadiga

p2ska kirjutas:
selle asemel nüüd koguaeg nad lükkavad "lattu" saabumise aega edasi (algul 16. nov, siis 22. nov, nüüd on märgitud 26. nov, ja eks ta nii läheb). proovisin ka tühistada tellimust - sama seis, meilid ei lähe läbi. ega siis midagi, eks tuleb oodata, millalgi ikka kätte saab.....

"Pommita" neid ja katsu tellimus tühistada - tuttaval oli suvel sama asi - tellis objektiivi aga toote saabumise aeg lattu lükkus pidevalt edasi icon_evil.gif Peale paarinädalast jamamist sai tellimuse tühistatud ja raha tagasi thumbs_up.gif

Trwind55
Kreisi kasutaja
Trwind55

sõnum 25.11.2007 16:08:47 vasta tsitaadiga

tarme kirjutas:
...Aitäh, UPS, sellise "ilusa" teeninduse eest icon_sad.gif Dääm, mul oli hädasti vaja seda telefoni reedel icon_evil.gif

Peale esimest korda kui UPS mul kodus käis ja mind seal polnud ning helistamisest polnud ka kasu, sest välismaalased elavad kiviajas - ei tunnista mobiiltelefone, mis ma olen alati lisaks ka tavalisele telefonile sisestanud. Nüüd võtsin kasutusele meetodi, kus vaatan kui pakk hakkab eestisse jõudma, helistan UPSi ette - tulen pakile UPSi kontorisse ise järgi. Nende kontor on avatud kella 19:00 ja võin kinnitada, et meetod töötab või siis teisesõnu - mulle sobib.

libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 25.11.2007 20:39:43 vasta tsitaadiga

mis ajast pixmania UPS'iga tegeleb icon_confused.gif
tarme
HV kasutaja
tarme

sõnum 26.11.2007 13:54:43 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
mis ajast pixmania UPS'iga tegeleb icon_confused.gif

http://www.pixmania.com/ee/ee/meie-teenused-meie-garantiid/11-univers.html?idservice=3

Täna hommikul siis sain telefoni kätte 10:30 paiku. Kell 8:45 helistati UPSist ja küsisti, kas olen kodus sel ajal. Kulleri käest siis küsisin, et miks reedel ei helistatud, sest keset tööpäeva ei passi ju inimesed tavaliselt kodus, ütles ta, et esimesel korral ei helistatagi, teisel korral alles icon_eek.gif Ja üleüldse, kui ma teadsin, et pakk tuleb, oleksin pidanud ISE UPSi helistama ja teatama, et ma ei passi tervet tööpäeva kodus icon_evil.gif Ühesõnaga, nagu ikka, klient on loll.

globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 28.11.2007 13:38:51 vasta tsitaadiga

Kas on mingi loogika kah selle taga et mõnedelt nad nõuavad arvete/passi koopiad jne. ja tellimine selle tõttu venib?
Mõned on aga siin kirjutanud et tellimisel ei küsita mitte midagi ja kõik toimub kiiresti.
Kavatsen ise esimest korda tellida detsembri alguses ja ausalt teatud põhjustel mul polegi selliseid arveid kus minu nimi peal.
Kas siis mul polegi lootust Pixmanialt midagi tellida ja saada? Kasutaksin U-kaardi,
sellest peaks ju piisama ometi - Amazon UK jaoks näiteks piisab...
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 63
tagasi üles
me@homeq
HV veteran
me@homeq

sõnum 28.11.2007 20:46:15 vasta tsitaadiga

Tundub et tuleb telefon garantiise viia,kas kellelgi on sellega kogemust?
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
wrx123
HV kasutaja

sõnum 28.11.2007 21:42:28 vasta tsitaadiga

me@homeq kirjutas:
Tundub et tuleb telefon garantiise viia,kas kellelgi on sellega kogemust?

Teiste HV kasutajate kogemuste järgi pakun, et sul läheb telefoni garantiist tagasi saamisega kuid. Võib-olla saab ka kiiremini, kui suudad neile pidevalt telefoni teel asja meelde tuletada.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
p2ska
HV vaatleja

sõnum 29.11.2007 16:27:12 vasta tsitaadiga

globostrat kirjutas:
... Kavatsen ise esimest korda tellida detsembri alguses....

mõtle ikka tõsiselt järgi ja loe veidi seda teemat siin pixmania kohta - mina ei lugend ja see oli viga - kindalasti leiad mõne asjalikuma firma.
närvikulu ei tasu lihtsalt ära ma arvan... va juhul kui sul tõesti veab ja saadki jupi nii nagu lubatud ja millal lubatud (ja et kättetoimetajad pole sellega jalgpalli mänginud, millisel juhul läheb sebimise peale vast veel kordades rohkem aega), lisaks see et kui tellitud vidin streikima hakkab ja pead hakkama garantii asju ajama... mmmmm - ma kujutan juba ette kui huvitav see saab olema.

ühesõnaga - kui kiiret pole (suht savi millal kätte saad toote), siis vast päris nii ei ole et sul see jupp saamata jääks.
lihtsalt mina olen harjunud et kui midagi tellin siis antakse mulle koheselt teada kui mingil põhjusel asjad venivad, pakutakse muid variante (tühistamine, mingi muu sarnane toode, isegi teist firmat kust sama asja saaks jms).
tagasi üles
san2000
HV kasutaja
san2000

sõnum 29.11.2007 20:35:16 vasta tsitaadiga

Pidin ka äärepealt pixmaniast sanyo-z5 projektori tellima. Aga nagu öeldakse, et tark õpib teiste vigadest, loll ei õpi enda omadest ka.
Kaotan ca 3k, aga ostan proje datelist. Kindel garantii ja väiksem närvikulu imho.
tagasi üles
IQzero
HV veteran

sõnum 29.11.2007 21:34:33 vasta tsitaadiga

Kas või minu näide. Ei lugenud ka ennem siit...oma viga muidugi.
Tellisin MP3 playeri. Saadavus kenasti laos, tellimus kinnitati ja raha võeti arvelt.
Järgmine päev oli staatus pakkimisel...ka ülejärgmine päev ja ka nädala pärast ja ka kahe nädala pärast ikka pakiti.
Muidugi oli juba suutnud selle ajaga välja saata ~ 20 maili, ~ 5 erinevale aadressile ja loomulikult ei mingit vastust icon_evil.gif .
Lõpuks saatsin siit samast teemast leitud paar lk tagasi olevatele mailidele (väidetavalt mingid bossid ja assistendid).
Lõpuks siis sain tellimuse ka tühistatud ja mis kõige huvitavam see, et peale 2 nädalast pakkimist oli mu toote saadavus muutunud 8-10 päeva icon_biggrin.gif
Nii, et ma ei soovita thumbs_down.gif
Kommentaarid: 169 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 148
tagasi üles
JoosepN
HV kasutaja
JoosepN

sõnum 29.11.2007 21:41:04 vasta tsitaadiga

kui veab (nagu mul), siis ei ole selliseid probleeme ja saab asja korralikult ja hea hinnaga kiirelt kätte. Ise läksin ka suht riski peale välja, sest olin lugenud antud teemat enne tellimist.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
koll
HV vaatleja

sõnum 01.12.2007 20:44:39 ei ole olnud probleeme vasta tsitaadiga

i ole olnud Pixmaniast tellimisel probleeme. Tellinud sealt 4-5 korda, viimastel kordadel mitu asja korraga. Suurim asi 37-tolline telekas, lisaks mõned väiksemad vidinad. Saatmiskulu kokku ikka 153 krooni, kuigi teele lähetati 2 erinevat pakki ja ka saabusid päevase vahega. Maksta sai u-neti kaudu kohe peale tellimist vastavale lingile vajutades, mingeid dokumente polnud vaja neile saata. Veel on neil üks selline asi nagu Zen Engagement, mis paneb hinnale midagi alla 10 protsendi juurde, aga selle saab ka maha võtta. Kohale toimetab selle hinnaga (153 kr) DPD umbkaudu nädalaga. Paki liikumist saab jälgida. Kaup on teele lähetatud alati nii 2-3 päeva pärast tellimist ja maksmist. Õnneks kvaliteediga probleeme pole olnud, nii et selle kohta midagi öelda ei oska, aga probleemide korral peakski aitama see Zen Engagement.
tagasi üles
UrmoZ
HV Guru
UrmoZ

sõnum 03.12.2007 02:35:01 vasta tsitaadiga

sain vist just Pixmania`st mälude tellimisega "kylma".

nimelt sai sealt tellitud Cell Shock DDR2 800 CL4 mälud, tootekoodiga (CS2221041)
http://cellshock.flagbit.com/de/produkte/ddr2/ddr2-800-cl4.html

kuid täna sama mälu vaadates (bookmark) on pilt ära vahetatud ja ka tootekood (CS2221042)
http://cellshock.flagbit.com/de/produkte/ddr2/v2-ddr2-800-cl4.html

nimelt mäletan täpselt, et tellimust esitades kontrollisin ametlikult Cell Shock kodukalt tootekoodi ja kõik klappis, aga nüüd on kõik Pixmania´s ära vahetatud.
Aga krt nüüd enam tõestada ka ei saa, sest screenshot´i varasemast ei teinud...

täielik saast ikka...

eks paistab, mida ma siis lõpuks kätte saan, kui kohale jõuavad icon_evil.gif

Kommentaarid: 226 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 206
tagasi üles
earthbeat
HV kasutaja
earthbeat

sõnum 04.12.2007 23:26:22 vasta tsitaadiga

Mina tellisin sealt Fotoaparaadi 29.11 ja maksin ilusti Visa'ga... kõik sujus... umbes 10min pärast näitas staatus, et on kinnitatud ja asi on pakkimisel. Umbes 2h pärast oli asi juba kättetoimetamisel.
Hetkel... 04.12 on asi Kaunases.... vaatame kui kaua sealt tuleb icon_smile.gif
Niih... 05.12 hommikul kell 7midagi oli asi tallinnas. Kell 9:08 oli teade, et on viimane etapp käsil.. kell 11:30 helistas mehike ja ütles, et tahab pakki anda ja alkirja saada. Kõik OK!
Seega...! Minu tellimus Pixmaniast oli veatu. Pixmania tegutses operatiivselt. DPD tegutses nagu oli lubatud. Tellin tulevikus veel kui midagi vaja peaks minema.

viimati muutis earthbeat 06.12.2007 09:09:21, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
kallo
HV vaatleja

sõnum 06.12.2007 02:01:54 vasta tsitaadiga

anb kirjutas:
niih, täna käisin DPD.
üks kohalik tädi ei soovitanud sealt enam mingit elektoonikat tellida.

Ütles, et liiga palju probleeme pidi nendega olema icon_biggrin.gif

Probleemid ikka dpds mitte pixmanias
tagasi üles
ruger
HV kasutaja
ruger

sõnum 10.12.2007 21:28:53 vasta tsitaadiga

Veidi tegemist tuli veel Pixmaniaga.

Järgnevalt, mida siis vahepeal juhtunud antud firmaga on. Eelnevalt sain USB mälupulga eest Pixmania käest kinkekaardi(väärtus 925.-). Otsustasin siis ära kasutada selle, kuna vahepeal tekkis ostusoove juurde. Proovisin maha kärsatatud toiteka asemel uut tellida. Silma jäi Coolermasteri eXtreme Power 550W (RP-550-PCAP) http://www.coolermaster.com/products/product.php?act=detail&tbcate=22&id=55 . Kuna summa oli 770.- siis oleks antud kinkekaardi väärtuses saanud selle ka ära tellida-saatekuluga 153.-=kogusumma oleks tulnud 923.-). Proovisin siis tellida. Tunnistas kinkekaardi koodi omaks ning asusin siis kinnitama-saatekulu, aga selle hinna sisse ei arvestatud. Tegin siis ostukorvi tühjaks ning proovisin uuesti. Siis ütles, et antud kood ei ole kasutusel. Sai selle peale saadetud kiri eelnevalt antud isikutele-eelnevalt antud postitustes. Sain siis vastuse paari päeva pärast , kui soovitati proovida järgneva 24 tunni pärast. Siis tuli mulle e-mailile 8 kirja erinevate tellimuste katkestamiste kohta, mida ma olevat teinud antud kinkekaardiga. Leidsin siis antud aja jooksul endale lisaks toiteblokile uue ostusoovi-monitori LG TFT 22" wide L226WTQ-SF (2 ms) hinnaga 3838.- http://www.pixmania.com/ee/ee/571334/art/lg/ecran-tft-22-wide-l226wtq.html

01.12.07 õhtul tellisin. 04.12.07 pandi Saksamaal dpd.net saadetise jälgimissüsteemi sisse. Talinna jõudis 07.12.07 hommikul. Kohapealsesse jaotuskeskusesse 2 tundi hiljem. Kätte sain täna 10.12.07 kella 14:00 paiku. Ehk siis tellimisest kättesaamiseni läks ca. 6(9) päeva. Sain siis pakid kätte. Olid suhteliselt tolmused-loodame, et Poola linnugripist midagi külge ei jäänud icon_biggrin.gif . Monitor musta kile sees ja toitekas tavalises papppakendis. Lisaks oli Pixmania poolt pandud juurde kaelapael. thumbs_up.gif Monitori koju jõudes tekkis probleem-laual ruumi vaja teha icon_biggrin.gif Võrreldes eelmise 17" Hyundai L72D-ga on ikka kolossaalne vahe. Pilti on palju-kontrastiks annab monitoril esialgu tellides andmetes olnud 3000:1 asemel 5000:1 icon_eek.gif .
Võtsin siis ka toiteka lahti-kilest välja. Ilus komplekt aga uurisin siis andmeid. Pixmania on mulle saatnud 550W toiteka asemel 500W toiteka(mida nad oma kodulehel ei müügi). Sama mark ja muud andmed muidu. Eks hakkan nendega nüüd veidi kirjavahetust pidama. icon_confused.gif Üldiselt loodan, et garantiid pole vaja kasutada ja enne, kui Pixmania mulle toiteka kohta paremat juttu ei aja, seda ka kasutusse ei võta. Tellimislehel ja ostu jälgimises on sees, et tegu on 550W toiteplokiga.

PS-kas tulirebasel, on sees sessioonitaastamises ka sisestatud teksti taastamine. Õnnestus selle teksti sisestamise ajal arvuti pange ajada. Taastasin siis eelmise olukorra ning kogu sisestatud tekst jäi alles;)
thumbs_up.gif Või on sama laiendus HV.ee foorumis ?icon_wink.gif

Pikk jutt loodan, et teistele ka õpetlik. icon_smile.gif

marli1
Kreisi kasutaja
marli1

sõnum 25.12.2007 11:58:11 vasta tsitaadiga

Sai siis ka tellimus tehtud- ajastus polnud muidugi kõige parem (enne pühi) aga eks näis kaua siis aega võtab.
Hinnad on jah ikka inimsõbralikumnad küll, sama raha eest saab eestist ikka tunduvalt kesisema mudeli kui sealt.
Tellisin TomTom Go920T ja kokkuhoid oleks ca. 3500.- (eesti hinnakirjades on ainult Go920 mitte T ja selle hind on midagi 10000.- ja peale, seega T mudel peaks olema vahemikus ca. 11k ja mina tellisin Pix-ist 7490.- eest.)
Vaatame nüüd kuidas asi ka kohale jõuab!
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
Rumal Urr
HV vaatleja

sõnum 25.12.2007 17:08:52 vasta tsitaadiga

Ma räägin oma kogemuse siis ka.
16.12 - tellisin omale vajalikud asjad (meizu+võrguseadmed). Arve tekkis praktiliselt kohe seega maksin ka Hansap. pangalinki kasutades ära.
18.12 - pix*.com lehel oli teade, et pakitud ja välja saadetud. Arvestades siinset lugemist olin hämmingus kuid skeptiline icon_wink.gif
19.12 - sain lõpuks DPD kodulehele trackingu-osasse sisse. Sel päeval oli kaup St Ingbertist peale korjatud.
21.12 - Poolas (Varssavis)
21.12 - Leedus (Kaunas)
22.12 - Lätis
22.12 - KOOOHAAAL!
Ja seda kõike 153 krooni eest...
icon_rolleyes.gif

Kusjuures paki tellisin hoopis kellegi teise nimele ja aadressile, kus oli märgitud ka nö fiksvõrgu number. Üks tuttav lubas oma aadressi kasutada. Mingit "turvakontrolli" keegi mulle ei teinud ja kuskile enne ei helistatud ka. No kuller muidugi helistas.
Kaup vastas tellitule ja ma loodan üliväga, et garantiiprobleeme ei tule...

sakira
HV vaatleja
sakira

sõnum 25.12.2007 19:51:21 vasta tsitaadiga

Rumal Urr kirjutas:
Arvestades siinset lugemist olin hämmingus kuid skeptiline

tõsi, foorumis paljud nii sama hämmustavad (lapsed), kuid mõned juhtumid tõesti ebameeldivad

UrmoZ,
jama küll
anna teada, kas saad lõpuks õiget toodet või mitte.
muidu mis vahe nendel on? kodukal kirjas, et ainult chip ja voltage vahe? kas on nii tähtis see?
ja kas see V2 tootenimetuses ka midagi tähendab? beer_yum.gif

UrmoZ
HV Guru
UrmoZ

sõnum 26.12.2007 00:52:49 vasta tsitaadiga

mälud olen kätte saanud... tulid ikka need V2 mälud

vaatasin ka oma meilid läbi... tootekood oli siiski nende V2 mälude oma... ei tea, miks teisiti mäletasin
kokkuvõttes olid siis ainult toote nimi ja toote pilt valed, tootekood õige

kuna OC oli plaanis, siis microni kivid on paremad... kuskil 1100Mhz 5-5-5-15 peaaegu garanteeritud... elpida omad vaeval 950mhz 5-5-5-15 teevad, kui sedagi
eks paitab palju need elpidad lähevad

vb oleks isegi pidanud ATFist adata-d võtma 850.-... vähemalt saab 1066mhz 5-5-5-15 kätte

Kommentaarid: 226 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 206
tagasi üles
kapten_bn
HV kasutaja

sõnum 31.12.2007 21:22:47 vasta tsitaadiga

Kas keegi on seal digikaameraid ostnud, kuidas garantiiga on? (vabandan, kui eelnevalt oli juttu)
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
anz
HV vaatleja
anz

sõnum 04.01.2008 17:26:30 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi on kogemusi krediikaardiga maksmisel? Minult võeti 112 krooni rohkem, kui oli märgitud reale: "kuulub maksmisele". On kellelgi veel analoogseid probleeme esinenud?

Reedel, 4. jaanuaril sai asi tellitud - väidetavalt on laos. Eks näis kuidas ja mis mulle kohale jõuab icon_smile.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 04.01.2008 22:50:26 vasta tsitaadiga

kapten_bn kirjutas:
Kas keegi on seal digikaameraid ostnud, kuidas garantiiga on? (vabandan, kui eelnevalt oli juttu)
nikoniga anti EU sisene garantii, seega ei koti nende konnasööjate postiindeks 8)
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 70
tagasi üles
hotpepper
HV vaatleja

sõnum 10.01.2008 13:13:46 vasta tsitaadiga

Tahaks küll paar asja tellida, loodan et tuleb positiivne kogemus. Aga oskab keegi aidata, kuidas seal registreerida??

http://www.pixmania-pro.com/ee/uk/xs_action/register/index.html

Mis "COMPANY DETAILS" ta tahab?

Company
Type of company European VAT Number
Number of employees

Mis siia sisestada. kas ainult firmad saavad registreerida?
tagasi üles
wrx123
HV kasutaja

sõnum 10.01.2008 14:57:42 vasta tsitaadiga

Sa oled pisut valel aadressil. See Pixmania leht, kus sina oled, on mõeldud väikefirmadele. Tavaklientidele mõeldud lehele saad registreeruda siit: http://www.pixmania.com/ee/ee/s_action/inscription/index.html
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 10.01.2008 14:58:40 vasta tsitaadiga

Minult ta küll sellist asja ei küsinud, sa vist valest kohast läksid sisse.
tagasi üles
hotpepper
HV vaatleja

sõnum 10.01.2008 15:29:41 vasta tsitaadiga

Thanx, ise just sain aru et vales kohas olen. Vaatasin ühte automakki, mis meil on 1900, aga pixmanial 1200+postikulu+mingi veel makse ja vahe tuleb ainult 300EEKu. Vist ei ole mõtet siis osta....
tagasi üles
globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 10.01.2008 15:36:50 vasta tsitaadiga

Mis mind ajab marru on see pakki saatmisega venitamine - esitasin tellimuse teisipäeval lõuna paiku,
minu makse U-neti kaudu laekus neile KOHE (nägin vastava kinnituse), aga pakki ettevalmistamine kestis üle 24 tunni.
Nüüd siis eile õhtupoolikul staatus oli juba et pakk lähetatud ja vaadaku tracking number seal allpool - AGA SEDA POLE.
Siiamaani pole selge kas UPS sai minu pakki kätte või mitte, kas ta juba sõidab minu kodu poole või veel vedeleb kuskil laos.
Jah ma tellisin selle kiirema ja kallima variandi kuna ma varsti sõidan ära - kui nad kuidagi täna/homme ei reageeri,
ma olen sunnitud oma tellimuse tühistama. Ja ärge kaitske neid et nad on nii suur firma ja suur ladu et kiiresti ei jõua.
See on totaalne bullshit - Amazon jõuab tunduvalt kiiremini asjad teele panna... ilmselt tegu siin on prantsuse lohakusega thumbs_down.gif
tagasi üles
serxx
Kreisi kasutaja

sõnum 11.01.2008 12:03:11 vasta tsitaadiga

Pixmania paki "ettevalmistamine" võtab üldjuhul paar päeva, isegi kalli teenuse puhul.
Kui pakk antakse kullerile üle, siis koheselt ei teki kulleri lehele paki kohta infot, tracking lehel peaks olema ka kirjas, et täiesti tavaline on olukord, kus tracking info on kättesaadav alles päeva pärast.
Aga üks on selge, pixmania paki saatmisega ei kiirusta, kui asi ükskord juba kulleri käes, siis tuleb juba kiirelt.
Kommentaarid: 161 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 2 :: 144
tagasi üles
Nazca
HV kasutaja
Nazca

sõnum 14.01.2008 08:38:00 vasta tsitaadiga

On tellitud sealt. Üks suur miinus on kauba liikumine tellija suunas. Vahel läheb mitu nädalat :/ . Kui tahtsin tasuda krediitkaartiga taheti algul et saadan dokumendi koopia neile, hea et ise ei pidand kohale minema icon_biggrin.gif. Korra läks saatmisega neil nii kaua et tühistasin tellimuse, raha maksti tagasi. Veel üks miinus on see kauba jälgimine peale tellimist "tracking" see ei tööta minu meelest üldse.
globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 14.01.2008 11:49:24 vasta tsitaadiga

Parem maksta U-neti või Hanzaneti kaudu - raha laekub neile kohe (ja nad kohe hakkavad tellimust töötlema) ja nad ei küsi mingit lisainfot. See kauba ettevalmistamine saatmiseks jah kestab rohkem kui saatmine ise - mul kestis 2,5 päeva + 24 tunniga UPS toimetas ta mulle kontorisse. Aga UPSi puhul oli kah väike probleem, et kui pakk oli juba Tallinnas siis süsteem näitas et staatuseks on ERAND - ma helistasin ja küsisin et mida see tähendab, mulle vaid üteldi et ma saan ta kätte 2 tunni jooksul. Ja saingi, kusjuures pakk oli rebitud nii et selle sisu oli hästi nähtav. Kaup oli OK, aga kummaline ikkagi. Internetis asja uurides sain aru et EXCEPTION (ERAND) on UPSi puhul kui kaup läheb kaduma või selgub et pakk pole vastuvõetavas konditsioonis jne. Mnjah, igatahes minul on ikkagi happy ending, aga ei tea kas enam sealt tellin...
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 14.01.2008 18:20:32 vasta tsitaadiga

pixmania lehel on tõesti head hinnad, a kui soovitud toode on olemas pixmania UK lehel ja EE lehel mitte, kas siis ka kuidagi teatud toodet tellida on võimalik?

jutt käib siis sellisest tootest. http://www.pixmania.co.uk/uk/uk/688606/art/toshiba/46xf355db-lcd-television.html#

marli1
Kreisi kasutaja
marli1

sõnum 14.01.2008 18:59:25 vasta tsitaadiga

Nii - OSALISELT siis pakk käes.
Just nimelt osaliselt kuna kui paki lahti tegin selgus et põhi on tal selline kust saab käe vabalt sisse pista ja nagu arvata võiski oli mälukaart jalutama läinud -ta võis sealt vabalt ka välja pudeneda.
DPD- ütleb et teatage PIXMANIALE pixmania lehelt lugesin et ärge võtke pakki vasu kui tundub et see on rikutud icon_evil.gif
Ehk oskab keegi teada anda kuhu/kellele seal pix-is teatama peab.
Klienditugi jms. mailidele võibki vastust ootama jääda.

customercare-ee(AT)pixmania-pro.com
s.prager(AT)pixmania.com;
klienditugi(AT)pixmania.com;
PIXmania.com(AT)smtp.fotovista.com
service_ee(AT)pixmania.com
Neilt on kõik mailid tagasi tulnud icon_exclaim.gif

viimati muutis marli1 14.01.2008 22:13:41, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Pixmania mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 29, 30, 31  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.