Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Pixmania märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 59, 60, 61  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 30.10.2007 20:04:47 vasta tsitaadiga

sertifikaate saab ju uuendada ilma kuhugi minemata
piisab id-kaardi lugejast ning tuleb veebis minna ära uuendada lihtsalt
http://www.sk.ee/id-kontroll/
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 30.10.2007 20:15:14 vasta tsitaadiga

tsitaat:
san2000 kirjutas:
san2000, leia kedagi, kellel seda limiiti pole ja kanna talle kahes osas, tema siis teeb korraga ülekande pixmaniale. Mõne usaldusväärse sugulase-tuttava ikka leiad..

Järgmine võimalus oli Id kaardiga maksta. Sertifikaadid aegunud, seega saatsin KMA`sse kirja et oleks vaja uuendada. Aga ise peab kohale minema, seega langeb ka see võimalus ära. On ikka porr see limiidi teema.
Leiaks küll mõne lähema inimese, kellel vo ei ole seda limiiti, aga see proje oli nagu üllatusena mõeldud jõulude aeg icon_smile.gif
Üks probleem ajab teist taga.
Misasi see pin-kalukaator on? Mingi seadeldis, mis genereerib pin koode?
Seda ma ka raudselt ise panka minemata ei saa.
pinkalkulaator on lihtsalt mingi turvaline numpad millega koode sisestada, pakun et selliseid asju leiad isegi internetikohvikutest
välismaal sellises kohas 15min ei maksa tuhkagi thumbs_up.gif
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 70
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 30.10.2007 21:19:22 vasta tsitaadiga

https://www.hanza.net/cgi-bin/hanzanet?pageId=hanzanet.info.access.hanzanet.faq&language=EST
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 30.10.2007 21:26:10 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
tsitaat:
san2000 kirjutas:
san2000, leia kedagi, kellel seda limiiti pole ja kanna talle kahes osas, tema siis teeb korraga ülekande pixmaniale. Mõne usaldusväärse sugulase-tuttava ikka leiad..

Järgmine võimalus oli Id kaardiga maksta. Sertifikaadid aegunud, seega saatsin KMA`sse kirja et oleks vaja uuendada. Aga ise peab kohale minema, seega langeb ka see võimalus ära. On ikka porr see limiidi teema.
Leiaks küll mõne lähema inimese, kellel vo ei ole seda limiiti, aga see proje oli nagu üllatusena mõeldud jõulude aeg icon_smile.gif
Üks probleem ajab teist taga.
Misasi see pin-kalukaator on? Mingi seadeldis, mis genereerib pin koode?
Seda ma ka raudselt ise panka minemata ei saa.
pinkalkulaator on lihtsalt mingi turvaline numpad millega koode sisestada, pakun et selliseid asju leiad isegi internetikohvikutest
välismaal sellises kohas 15min ei maksa tuhkagi thumbs_up.gif

sittagi ta sul on... ilus pangast antav taskuarvuti sarnane asi... sisestad sinna enda kalkulaatori koodi ja too genereerib sulle ilusa koodi
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 30.10.2007 21:52:35 vasta tsitaadiga

mida kõike vanast peast teada ei saa icon_razz.gif icon_lol.gif
san2000
HV kasutaja
san2000

sõnum 30.10.2007 23:07:07 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:

Seal küsib raudselt vanu pin koode ka?
Ma pole kunagi oma pin koode kasutanud ja ausalt öelda ei tea ka kus need olla võiksid.
On ikka häda. Ngu mu kunagine emakeeleõpetaja tavatses öelda: Kärss kärnas, maa külmand.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 6
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 30.10.2007 23:22:30 vasta tsitaadiga

san2000 kirjutas:
mikk36 kirjutas:

Seal küsib raudselt vanu pin koode ka?
Ma pole kunagi oma pin koode kasutanud ja ausalt öelda ei tea ka kus need olla võiksid.
On ikka häda. Ngu mu kunagine emakeeleõpetaja tavatses öelda: Kärss kärnas, maa külmand.
sertifikaatide uuendamine ei vaheta pin koode
ikka vanad jäävad kehtima
tagasi üles
a1
Kreisi kasutaja
a1

sõnum 30.10.2007 23:25:01 vasta tsitaadiga

Ma loodan, et ma ei eksi, aga minuarust oli seal ka võimalus lihtsalt arve võtta ja selle maksmine on juba omaette teema, ehk maksa mitmes osas tahad (ega nad enne niikuinii ei toimeta, kui raha laekunud).
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
san2000
HV kasutaja
san2000

sõnum 30.10.2007 23:57:51 vasta tsitaadiga

a1 kirjutas:
Ma loodan, et ma ei eksi, aga minuarust oli seal ka võimalus lihtsalt arve võtta ja selle maksmine on juba omaette teema, ehk maksa mitmes osas tahad (ega nad enne niikuinii ei toimeta, kui raha laekunud).

Vaatasin jah et seal on lisaks uneti ja hanzanetile veel ka lihtsalt pangaülekande võimalus.
Siiski kas see neid segadusse ei aja kui ma 2 ülekannet teen icon_confused.gif
Kes teab mis nad seal kokku keevitavad.

Nagu ma lugenud olen, siis kirjadele nad ei pidavat vastama jah icon_biggrin.gif
Muidu saadaks teemakohase kirja, et kas nad aksepteerivad 2 ülekannet.
Ühe ülekande võiks teha 5 minti enne südaööd ja teise kohe nn. uuel päeval Eesti aja jörgi.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 6
tagasi üles
JoosepN
HV kasutaja
JoosepN

sõnum 07.11.2007 23:24:34 vasta tsitaadiga

Ostsin WD MyBook Essential Edition 500 GB välise kõvaketta. Kohale tuli 6 päevaga, lisakast oli väheke mõlkida saanud kuid muidu oli kõik korras. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
Trwind55
Kreisi kasutaja
Trwind55

sõnum 15.11.2007 21:46:35 vasta tsitaadiga

Eespool mainiti, et saab ka DPD kontorisse tellitud kaubale järele minna. Mis peab selleks tegema? Helistan DPD kontorisse, et olen see ja see ja mul on sealt pakk tulemas, kas saaksite teatada kui pakk kohal - tulen siis ise järgi?
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 16.11.2007 09:45:04 vasta tsitaadiga

Trwind55 kirjutas:
Eespool mainiti, et saab ka DPD kontorisse tellitud kaubale järele minna. Mis peab selleks tegema? Helistan DPD kontorisse, et olen see ja see ja mul on sealt pakk tulemas, kas saaksite teatada kui pakk kohal - tulen siis ise järgi?
võid ju helistada, ma ise käisin ka ükskord ise järgi kui veel kooliõpilane olin, ei saa ju kell 12-13 päeval kodus olla kui nemad ringi rallivad
tagasi üles
tarme
HV kasutaja
tarme

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.11.2007 00:11:45 vasta tsitaadiga

Sai ka nüüd siis juba teistkordselt sealt tellitud. Esimesel korral oli fotokas, nüüd telefon. Esimest korda ei jõudnud ära imestada, et vaja turvalisuse huvides mingi arve ja dokumendi koopia saata icon_eek.gif (Olen pidev e-poodidest tellija ja selline asi oli ikka suht naeruväärne, aga noh, turvalisus ju ennekõike) Kuna pesitsen üürikas, siis oma nimele arve leidmine oli ikka üks piinarikas protsess icon_biggrin.gif Lõpuks leidsin ühe väljamaa e-poe arve ja ühe kirja Tarbijakaitsest, mis mulle kunagi saadeti ja kus oli minu nimi ja adre peal. Need õnneks sobisid, vahepeal mõtlesin juba, et näe, nii turvaline, et ei saagi tellida icon_biggrin.gif Esimesel korral maksin nn. tavalise posti eest ja mingi nädalaga oli asi käes. Pakk küll muljutud (nagu enamusel HV kasutajatel vist), aga aparaat oli terve.
Teisel korral tellisin Nokia 6500 classicu, kuna Elisas veel pole, kuigi kodukal reklaamivad (5199) ja poes öeldi, et sel aastal ei tule ka vist Eestisse. Sammusin siis EMT boksi ja, oh üllatust, föön ilusasti müügil, aga 800 raha kallimalt. Pixmanias oli hind 5034. Kuna vana fööni suutsin kiirelt maha müüa ja olin kindel, et Elisast saan, siis oli kiirelt uut vaja. Mõtlesin, et laseks siis seekord selle kallima ja kiirema postiga saata, sest telefoni ju vaja. Eks näis, millal kohal on. Kolmapäeval tegin telli. Neljapäeval tuli vastus, et vaja jällegi arve ja dokumendi koopiaid, kuna nüüd maksin teise kaardiga, kui esimesel korral ja need dokustaadid enam ei kõlba millegipärast, nemad tahavad ikkagi elektri vms. arvet näha icon_eek.gif Saatsin kurja kirja ja üks tädi helistas tagasi (üllatus-üllatus) ja küsis siis mu kaardi viimaseid nelja numbrit ja mida ma tellisin. Vastused sobisid ja siis paluti veel passi koopia saata, et nad ikka 100% kindlad oleksid, et see mina olen icon_biggrin.gif (eelmisel korral saatsin juhiloa koopia). Vahepeal mõtlesin juba, et löön käega ja lähen ostan EMTist ära. Nüüdseks siis juba 2 päeva mingiks jahumiseks kulunud. Eks nüüd siis paistab kas tuleb 24-48 tunniga pakk kohale, nagu lubatud.....
Ja veel... Siinseid poste lugedes jäi silma, et ei saada kontakti pixmaniaga kuidagi. Number, millelt nad mulle helistasid oli +33145013819 ja samalt numbrilt sain ka neid kätte ning email, kuhu kirja saatsin hot`ist oli s.prager@pixmania.com, tundus, et see kiri neile igatahes Inboxi jõudis, aga vastust sealt ei saanud, vaid nad helistasid. Tagasi helistades hakkas tädi kohe prantsuse keeles vuristama bonjour blablabla, aga saime ka inglise keeles ilusasti hakkama. Nii et, kui mingi probleem vajab kiiret lahendamist, siis helistage sellelt numbrilt. Kes loomulikult tahab maksta väljamaa kõnede eest icon_smile.gif

serxx
Kreisi kasutaja

sõnum 24.11.2007 12:40:47 vasta tsitaadiga

24-48 tunniga tuleb pakk kohale küll, proovitud värk.
Konks on aga selles, et pixmania tavaliselt venitab päeva-paar enne kui kullerile paki üle annab, 24-48 tundi hakkab jooksma sellest hetkest kui kuller on paki saanud.
Kommentaarid: 154 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 2 :: 139
tagasi üles
tarme
HV kasutaja
tarme

sõnum 24.11.2007 18:45:25 vasta tsitaadiga

Arusaadav, et see aeg hakkab tiksuma siis, kui pakk kulleri käes icon_smile.gif
24 tunniga jõudiski mu pakk Eestisse ja minu suureks üllatuseks vaatasin täna netist saasetise jälgimisel, et "esimesel korral ei õnnestunud pakki kätte anda", aga keegi pole üritanudki minuga kontakti võtta paki üleandmise asjus. Ja siis oli kirjas, et "järgmine ürituis tehaks järgmisel tööpäeval". Aitäh, UPS, sellise "ilusa" teeninduse eest icon_sad.gif Dääm, mul oli hädasti vaja seda telefoni reedel icon_evil.gif

IQzero
HV veteran

sõnum 25.11.2007 14:15:22 vasta tsitaadiga

Tellisin samuti ühe vidina pixmaniast. Pakkima asuti 15'ndal ja tänaseks on saanud juba 25 icon_idea.gif Siia maani on tellimuse staatus pakkimisel icon_evil.gif
Mailidele ei vastata nagu ikka. Viimane kord kui ma sealt midagi tellin.
Kommentaarid: 169 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 148
tagasi üles
p2ska
HV vaatleja

sõnum 25.11.2007 14:48:04 vasta tsitaadiga

mul sama asi, sai tellitud 8800gt 12. nov - täitsa loll olin ikka, oleks natuke uurinud oleks saand ordi kaudu kohe kätte (ja veel tonni võrra odavamalt). selle asemel nüüd koguaeg nad lükkavad "lattu" saabumise aega edasi (algul 16. nov, siis 22. nov, nüüd on märgitud 26. nov, ja eks ta nii läheb). proovisin ka tühistada tellimust - sama seis, meilid ei lähe läbi. ega siis midagi, eks tuleb oodata, millalgi ikka kätte saab.....
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 25.11.2007 14:59:09 vasta tsitaadiga

p2ska kirjutas:
selle asemel nüüd koguaeg nad lükkavad "lattu" saabumise aega edasi (algul 16. nov, siis 22. nov, nüüd on märgitud 26. nov, ja eks ta nii läheb). proovisin ka tühistada tellimust - sama seis, meilid ei lähe läbi. ega siis midagi, eks tuleb oodata, millalgi ikka kätte saab.....

"Pommita" neid ja katsu tellimus tühistada - tuttaval oli suvel sama asi - tellis objektiivi aga toote saabumise aeg lattu lükkus pidevalt edasi icon_evil.gif Peale paarinädalast jamamist sai tellimuse tühistatud ja raha tagasi thumbs_up.gif

tagasi üles
Trwind55
Kreisi kasutaja
Trwind55

sõnum 25.11.2007 16:08:47 vasta tsitaadiga

tarme kirjutas:
...Aitäh, UPS, sellise "ilusa" teeninduse eest icon_sad.gif Dääm, mul oli hädasti vaja seda telefoni reedel icon_evil.gif

Peale esimest korda kui UPS mul kodus käis ja mind seal polnud ning helistamisest polnud ka kasu, sest välismaalased elavad kiviajas - ei tunnista mobiiltelefone, mis ma olen alati lisaks ka tavalisele telefonile sisestanud. Nüüd võtsin kasutusele meetodi, kus vaatan kui pakk hakkab eestisse jõudma, helistan UPSi ette - tulen pakile UPSi kontorisse ise järgi. Nende kontor on avatud kella 19:00 ja võin kinnitada, et meetod töötab või siis teisesõnu - mulle sobib.

libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 25.11.2007 20:39:43 vasta tsitaadiga

mis ajast pixmania UPS'iga tegeleb icon_confused.gif
tarme
HV kasutaja
tarme

sõnum 26.11.2007 13:54:43 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
mis ajast pixmania UPS'iga tegeleb icon_confused.gif

http://www.pixmania.com/ee/ee/meie-teenused-meie-garantiid/11-univers.html?idservice=3

Täna hommikul siis sain telefoni kätte 10:30 paiku. Kell 8:45 helistati UPSist ja küsisti, kas olen kodus sel ajal. Kulleri käest siis küsisin, et miks reedel ei helistatud, sest keset tööpäeva ei passi ju inimesed tavaliselt kodus, ütles ta, et esimesel korral ei helistatagi, teisel korral alles icon_eek.gif Ja üleüldse, kui ma teadsin, et pakk tuleb, oleksin pidanud ISE UPSi helistama ja teatama, et ma ei passi tervet tööpäeva kodus icon_evil.gif Ühesõnaga, nagu ikka, klient on loll.

globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 28.11.2007 13:38:51 vasta tsitaadiga

Kas on mingi loogika kah selle taga et mõnedelt nad nõuavad arvete/passi koopiad jne. ja tellimine selle tõttu venib?
Mõned on aga siin kirjutanud et tellimisel ei küsita mitte midagi ja kõik toimub kiiresti.
Kavatsen ise esimest korda tellida detsembri alguses ja ausalt teatud põhjustel mul polegi selliseid arveid kus minu nimi peal.
Kas siis mul polegi lootust Pixmanialt midagi tellida ja saada? Kasutaksin U-kaardi,
sellest peaks ju piisama ometi - Amazon UK jaoks näiteks piisab...
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 63
tagasi üles
me@homeq
HV veteran
me@homeq

sõnum 28.11.2007 20:46:15 vasta tsitaadiga

Tundub et tuleb telefon garantiise viia,kas kellelgi on sellega kogemust?
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
wrx123
HV kasutaja

sõnum 28.11.2007 21:42:28 vasta tsitaadiga

me@homeq kirjutas:
Tundub et tuleb telefon garantiise viia,kas kellelgi on sellega kogemust?

Teiste HV kasutajate kogemuste järgi pakun, et sul läheb telefoni garantiist tagasi saamisega kuid. Võib-olla saab ka kiiremini, kui suudad neile pidevalt telefoni teel asja meelde tuletada.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
p2ska
HV vaatleja

sõnum 29.11.2007 16:27:12 vasta tsitaadiga

globostrat kirjutas:
... Kavatsen ise esimest korda tellida detsembri alguses....

mõtle ikka tõsiselt järgi ja loe veidi seda teemat siin pixmania kohta - mina ei lugend ja see oli viga - kindalasti leiad mõne asjalikuma firma.
närvikulu ei tasu lihtsalt ära ma arvan... va juhul kui sul tõesti veab ja saadki jupi nii nagu lubatud ja millal lubatud (ja et kättetoimetajad pole sellega jalgpalli mänginud, millisel juhul läheb sebimise peale vast veel kordades rohkem aega), lisaks see et kui tellitud vidin streikima hakkab ja pead hakkama garantii asju ajama... mmmmm - ma kujutan juba ette kui huvitav see saab olema.

ühesõnaga - kui kiiret pole (suht savi millal kätte saad toote), siis vast päris nii ei ole et sul see jupp saamata jääks.
lihtsalt mina olen harjunud et kui midagi tellin siis antakse mulle koheselt teada kui mingil põhjusel asjad venivad, pakutakse muid variante (tühistamine, mingi muu sarnane toode, isegi teist firmat kust sama asja saaks jms).
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Pixmania mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 59, 60, 61  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.