Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Pixmania märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 59, 60, 61  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
san2000
HV kasutaja
san2000

sõnum 29.11.2007 20:35:16 vasta tsitaadiga

Pidin ka äärepealt pixmaniast sanyo-z5 projektori tellima. Aga nagu öeldakse, et tark õpib teiste vigadest, loll ei õpi enda omadest ka.
Kaotan ca 3k, aga ostan proje datelist. Kindel garantii ja väiksem närvikulu imho.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
IQzero
HV veteran

sõnum 29.11.2007 21:34:33 vasta tsitaadiga

Kas või minu näide. Ei lugenud ka ennem siit...oma viga muidugi.
Tellisin MP3 playeri. Saadavus kenasti laos, tellimus kinnitati ja raha võeti arvelt.
Järgmine päev oli staatus pakkimisel...ka ülejärgmine päev ja ka nädala pärast ja ka kahe nädala pärast ikka pakiti.
Muidugi oli juba suutnud selle ajaga välja saata ~ 20 maili, ~ 5 erinevale aadressile ja loomulikult ei mingit vastust icon_evil.gif .
Lõpuks saatsin siit samast teemast leitud paar lk tagasi olevatele mailidele (väidetavalt mingid bossid ja assistendid).
Lõpuks siis sain tellimuse ka tühistatud ja mis kõige huvitavam see, et peale 2 nädalast pakkimist oli mu toote saadavus muutunud 8-10 päeva icon_biggrin.gif
Nii, et ma ei soovita thumbs_down.gif
Kommentaarid: 169 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 148
tagasi üles
JoosepN
HV kasutaja
JoosepN

sõnum 29.11.2007 21:41:04 vasta tsitaadiga

kui veab (nagu mul), siis ei ole selliseid probleeme ja saab asja korralikult ja hea hinnaga kiirelt kätte. Ise läksin ka suht riski peale välja, sest olin lugenud antud teemat enne tellimist.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
koll
HV vaatleja

sõnum 01.12.2007 20:44:39 ei ole olnud probleeme vasta tsitaadiga

i ole olnud Pixmaniast tellimisel probleeme. Tellinud sealt 4-5 korda, viimastel kordadel mitu asja korraga. Suurim asi 37-tolline telekas, lisaks mõned väiksemad vidinad. Saatmiskulu kokku ikka 153 krooni, kuigi teele lähetati 2 erinevat pakki ja ka saabusid päevase vahega. Maksta sai u-neti kaudu kohe peale tellimist vastavale lingile vajutades, mingeid dokumente polnud vaja neile saata. Veel on neil üks selline asi nagu Zen Engagement, mis paneb hinnale midagi alla 10 protsendi juurde, aga selle saab ka maha võtta. Kohale toimetab selle hinnaga (153 kr) DPD umbkaudu nädalaga. Paki liikumist saab jälgida. Kaup on teele lähetatud alati nii 2-3 päeva pärast tellimist ja maksmist. Õnneks kvaliteediga probleeme pole olnud, nii et selle kohta midagi öelda ei oska, aga probleemide korral peakski aitama see Zen Engagement.
tagasi üles
UrmoZ
HV Guru
UrmoZ

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.12.2007 02:35:01 vasta tsitaadiga

sain vist just Pixmania`st mälude tellimisega "kylma".

nimelt sai sealt tellitud Cell Shock DDR2 800 CL4 mälud, tootekoodiga (CS2221041)
http://cellshock.flagbit.com/de/produkte/ddr2/ddr2-800-cl4.html

kuid täna sama mälu vaadates (bookmark) on pilt ära vahetatud ja ka tootekood (CS2221042)
http://cellshock.flagbit.com/de/produkte/ddr2/v2-ddr2-800-cl4.html

nimelt mäletan täpselt, et tellimust esitades kontrollisin ametlikult Cell Shock kodukalt tootekoodi ja kõik klappis, aga nüüd on kõik Pixmania´s ära vahetatud.
Aga krt nüüd enam tõestada ka ei saa, sest screenshot´i varasemast ei teinud...

täielik saast ikka...

eks paistab, mida ma siis lõpuks kätte saan, kui kohale jõuavad icon_evil.gif

earthbeat
HV kasutaja
earthbeat

sõnum 04.12.2007 23:26:22 vasta tsitaadiga

Mina tellisin sealt Fotoaparaadi 29.11 ja maksin ilusti Visa'ga... kõik sujus... umbes 10min pärast näitas staatus, et on kinnitatud ja asi on pakkimisel. Umbes 2h pärast oli asi juba kättetoimetamisel.
Hetkel... 04.12 on asi Kaunases.... vaatame kui kaua sealt tuleb icon_smile.gif
Niih... 05.12 hommikul kell 7midagi oli asi tallinnas. Kell 9:08 oli teade, et on viimane etapp käsil.. kell 11:30 helistas mehike ja ütles, et tahab pakki anda ja alkirja saada. Kõik OK!
Seega...! Minu tellimus Pixmaniast oli veatu. Pixmania tegutses operatiivselt. DPD tegutses nagu oli lubatud. Tellin tulevikus veel kui midagi vaja peaks minema.

viimati muutis earthbeat 06.12.2007 09:09:21, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
kallo
HV vaatleja

sõnum 06.12.2007 02:01:54 vasta tsitaadiga

anb kirjutas:
niih, täna käisin DPD.
üks kohalik tädi ei soovitanud sealt enam mingit elektoonikat tellida.

Ütles, et liiga palju probleeme pidi nendega olema icon_biggrin.gif

Probleemid ikka dpds mitte pixmanias
tagasi üles
ruger
HV kasutaja
ruger

sõnum 10.12.2007 21:28:53 vasta tsitaadiga

Veidi tegemist tuli veel Pixmaniaga.

Järgnevalt, mida siis vahepeal juhtunud antud firmaga on. Eelnevalt sain USB mälupulga eest Pixmania käest kinkekaardi(väärtus 925.-). Otsustasin siis ära kasutada selle, kuna vahepeal tekkis ostusoove juurde. Proovisin maha kärsatatud toiteka asemel uut tellida. Silma jäi Coolermasteri eXtreme Power 550W (RP-550-PCAP) http://www.coolermaster.com/products/product.php?act=detail&tbcate=22&id=55 . Kuna summa oli 770.- siis oleks antud kinkekaardi väärtuses saanud selle ka ära tellida-saatekuluga 153.-=kogusumma oleks tulnud 923.-). Proovisin siis tellida. Tunnistas kinkekaardi koodi omaks ning asusin siis kinnitama-saatekulu, aga selle hinna sisse ei arvestatud. Tegin siis ostukorvi tühjaks ning proovisin uuesti. Siis ütles, et antud kood ei ole kasutusel. Sai selle peale saadetud kiri eelnevalt antud isikutele-eelnevalt antud postitustes. Sain siis vastuse paari päeva pärast , kui soovitati proovida järgneva 24 tunni pärast. Siis tuli mulle e-mailile 8 kirja erinevate tellimuste katkestamiste kohta, mida ma olevat teinud antud kinkekaardiga. Leidsin siis antud aja jooksul endale lisaks toiteblokile uue ostusoovi-monitori LG TFT 22" wide L226WTQ-SF (2 ms) hinnaga 3838.- http://www.pixmania.com/ee/ee/571334/art/lg/ecran-tft-22-wide-l226wtq.html

01.12.07 õhtul tellisin. 04.12.07 pandi Saksamaal dpd.net saadetise jälgimissüsteemi sisse. Talinna jõudis 07.12.07 hommikul. Kohapealsesse jaotuskeskusesse 2 tundi hiljem. Kätte sain täna 10.12.07 kella 14:00 paiku. Ehk siis tellimisest kättesaamiseni läks ca. 6(9) päeva. Sain siis pakid kätte. Olid suhteliselt tolmused-loodame, et Poola linnugripist midagi külge ei jäänud icon_biggrin.gif . Monitor musta kile sees ja toitekas tavalises papppakendis. Lisaks oli Pixmania poolt pandud juurde kaelapael. thumbs_up.gif Monitori koju jõudes tekkis probleem-laual ruumi vaja teha icon_biggrin.gif Võrreldes eelmise 17" Hyundai L72D-ga on ikka kolossaalne vahe. Pilti on palju-kontrastiks annab monitoril esialgu tellides andmetes olnud 3000:1 asemel 5000:1 icon_eek.gif .
Võtsin siis ka toiteka lahti-kilest välja. Ilus komplekt aga uurisin siis andmeid. Pixmania on mulle saatnud 550W toiteka asemel 500W toiteka(mida nad oma kodulehel ei müügi). Sama mark ja muud andmed muidu. Eks hakkan nendega nüüd veidi kirjavahetust pidama. icon_confused.gif Üldiselt loodan, et garantiid pole vaja kasutada ja enne, kui Pixmania mulle toiteka kohta paremat juttu ei aja, seda ka kasutusse ei võta. Tellimislehel ja ostu jälgimises on sees, et tegu on 550W toiteplokiga.

PS-kas tulirebasel, on sees sessioonitaastamises ka sisestatud teksti taastamine. Õnnestus selle teksti sisestamise ajal arvuti pange ajada. Taastasin siis eelmise olukorra ning kogu sisestatud tekst jäi alles;)
thumbs_up.gif Või on sama laiendus HV.ee foorumis ?icon_wink.gif

Pikk jutt loodan, et teistele ka õpetlik. icon_smile.gif

marli1
Kreisi kasutaja
marli1

sõnum 25.12.2007 11:58:11 vasta tsitaadiga

Sai siis ka tellimus tehtud- ajastus polnud muidugi kõige parem (enne pühi) aga eks näis kaua siis aega võtab.
Hinnad on jah ikka inimsõbralikumnad küll, sama raha eest saab eestist ikka tunduvalt kesisema mudeli kui sealt.
Tellisin TomTom Go920T ja kokkuhoid oleks ca. 3500.- (eesti hinnakirjades on ainult Go920 mitte T ja selle hind on midagi 10000.- ja peale, seega T mudel peaks olema vahemikus ca. 11k ja mina tellisin Pix-ist 7490.- eest.)
Vaatame nüüd kuidas asi ka kohale jõuab!
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
Rumal Urr
HV vaatleja

sõnum 25.12.2007 17:08:52 vasta tsitaadiga

Ma räägin oma kogemuse siis ka.
16.12 - tellisin omale vajalikud asjad (meizu+võrguseadmed). Arve tekkis praktiliselt kohe seega maksin ka Hansap. pangalinki kasutades ära.
18.12 - pix*.com lehel oli teade, et pakitud ja välja saadetud. Arvestades siinset lugemist olin hämmingus kuid skeptiline icon_wink.gif
19.12 - sain lõpuks DPD kodulehele trackingu-osasse sisse. Sel päeval oli kaup St Ingbertist peale korjatud.
21.12 - Poolas (Varssavis)
21.12 - Leedus (Kaunas)
22.12 - Lätis
22.12 - KOOOHAAAL!
Ja seda kõike 153 krooni eest...
icon_rolleyes.gif

Kusjuures paki tellisin hoopis kellegi teise nimele ja aadressile, kus oli märgitud ka nö fiksvõrgu number. Üks tuttav lubas oma aadressi kasutada. Mingit "turvakontrolli" keegi mulle ei teinud ja kuskile enne ei helistatud ka. No kuller muidugi helistas.
Kaup vastas tellitule ja ma loodan üliväga, et garantiiprobleeme ei tule...

sakira
HV vaatleja
sakira

sõnum 25.12.2007 19:51:21 vasta tsitaadiga

Rumal Urr kirjutas:
Arvestades siinset lugemist olin hämmingus kuid skeptiline

tõsi, foorumis paljud nii sama hämmustavad (lapsed), kuid mõned juhtumid tõesti ebameeldivad

UrmoZ,
jama küll
anna teada, kas saad lõpuks õiget toodet või mitte.
muidu mis vahe nendel on? kodukal kirjas, et ainult chip ja voltage vahe? kas on nii tähtis see?
ja kas see V2 tootenimetuses ka midagi tähendab? beer_yum.gif

UrmoZ
HV Guru
UrmoZ

sõnum 26.12.2007 00:52:49 vasta tsitaadiga

mälud olen kätte saanud... tulid ikka need V2 mälud

vaatasin ka oma meilid läbi... tootekood oli siiski nende V2 mälude oma... ei tea, miks teisiti mäletasin
kokkuvõttes olid siis ainult toote nimi ja toote pilt valed, tootekood õige

kuna OC oli plaanis, siis microni kivid on paremad... kuskil 1100Mhz 5-5-5-15 peaaegu garanteeritud... elpida omad vaeval 950mhz 5-5-5-15 teevad, kui sedagi
eks paitab palju need elpidad lähevad

vb oleks isegi pidanud ATFist adata-d võtma 850.-... vähemalt saab 1066mhz 5-5-5-15 kätte

kapten_bn
HV kasutaja

sõnum 31.12.2007 21:22:47 vasta tsitaadiga

Kas keegi on seal digikaameraid ostnud, kuidas garantiiga on? (vabandan, kui eelnevalt oli juttu)
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
anz
HV vaatleja
anz

sõnum 04.01.2008 17:26:30 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi on kogemusi krediikaardiga maksmisel? Minult võeti 112 krooni rohkem, kui oli märgitud reale: "kuulub maksmisele". On kellelgi veel analoogseid probleeme esinenud?

Reedel, 4. jaanuaril sai asi tellitud - väidetavalt on laos. Eks näis kuidas ja mis mulle kohale jõuab icon_smile.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 04.01.2008 22:50:26 vasta tsitaadiga

kapten_bn kirjutas:
Kas keegi on seal digikaameraid ostnud, kuidas garantiiga on? (vabandan, kui eelnevalt oli juttu)
nikoniga anti EU sisene garantii, seega ei koti nende konnasööjate postiindeks 8)
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 70
tagasi üles
hotpepper
HV vaatleja

sõnum 10.01.2008 13:13:46 vasta tsitaadiga

Tahaks küll paar asja tellida, loodan et tuleb positiivne kogemus. Aga oskab keegi aidata, kuidas seal registreerida??

http://www.pixmania-pro.com/ee/uk/xs_action/register/index.html

Mis "COMPANY DETAILS" ta tahab?

Company
Type of company European VAT Number
Number of employees

Mis siia sisestada. kas ainult firmad saavad registreerida?
tagasi üles
wrx123
HV kasutaja

sõnum 10.01.2008 14:57:42 vasta tsitaadiga

Sa oled pisut valel aadressil. See Pixmania leht, kus sina oled, on mõeldud väikefirmadele. Tavaklientidele mõeldud lehele saad registreeruda siit: http://www.pixmania.com/ee/ee/s_action/inscription/index.html
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 10.01.2008 14:58:40 vasta tsitaadiga

Minult ta küll sellist asja ei küsinud, sa vist valest kohast läksid sisse.
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 63
tagasi üles
hotpepper
HV vaatleja

sõnum 10.01.2008 15:29:41 vasta tsitaadiga

Thanx, ise just sain aru et vales kohas olen. Vaatasin ühte automakki, mis meil on 1900, aga pixmanial 1200+postikulu+mingi veel makse ja vahe tuleb ainult 300EEKu. Vist ei ole mõtet siis osta....
tagasi üles
globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 10.01.2008 15:36:50 vasta tsitaadiga

Mis mind ajab marru on see pakki saatmisega venitamine - esitasin tellimuse teisipäeval lõuna paiku,
minu makse U-neti kaudu laekus neile KOHE (nägin vastava kinnituse), aga pakki ettevalmistamine kestis üle 24 tunni.
Nüüd siis eile õhtupoolikul staatus oli juba et pakk lähetatud ja vaadaku tracking number seal allpool - AGA SEDA POLE.
Siiamaani pole selge kas UPS sai minu pakki kätte või mitte, kas ta juba sõidab minu kodu poole või veel vedeleb kuskil laos.
Jah ma tellisin selle kiirema ja kallima variandi kuna ma varsti sõidan ära - kui nad kuidagi täna/homme ei reageeri,
ma olen sunnitud oma tellimuse tühistama. Ja ärge kaitske neid et nad on nii suur firma ja suur ladu et kiiresti ei jõua.
See on totaalne bullshit - Amazon jõuab tunduvalt kiiremini asjad teele panna... ilmselt tegu siin on prantsuse lohakusega thumbs_down.gif
tagasi üles
serxx
Kreisi kasutaja

sõnum 11.01.2008 12:03:11 vasta tsitaadiga

Pixmania paki "ettevalmistamine" võtab üldjuhul paar päeva, isegi kalli teenuse puhul.
Kui pakk antakse kullerile üle, siis koheselt ei teki kulleri lehele paki kohta infot, tracking lehel peaks olema ka kirjas, et täiesti tavaline on olukord, kus tracking info on kättesaadav alles päeva pärast.
Aga üks on selge, pixmania paki saatmisega ei kiirusta, kui asi ükskord juba kulleri käes, siis tuleb juba kiirelt.
Kommentaarid: 154 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 2 :: 139
tagasi üles
Nazca
HV kasutaja
Nazca

sõnum 14.01.2008 08:38:00 vasta tsitaadiga

On tellitud sealt. Üks suur miinus on kauba liikumine tellija suunas. Vahel läheb mitu nädalat :/ . Kui tahtsin tasuda krediitkaartiga taheti algul et saadan dokumendi koopia neile, hea et ise ei pidand kohale minema icon_biggrin.gif. Korra läks saatmisega neil nii kaua et tühistasin tellimuse, raha maksti tagasi. Veel üks miinus on see kauba jälgimine peale tellimist "tracking" see ei tööta minu meelest üldse.
globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 14.01.2008 11:49:24 vasta tsitaadiga

Parem maksta U-neti või Hanzaneti kaudu - raha laekub neile kohe (ja nad kohe hakkavad tellimust töötlema) ja nad ei küsi mingit lisainfot. See kauba ettevalmistamine saatmiseks jah kestab rohkem kui saatmine ise - mul kestis 2,5 päeva + 24 tunniga UPS toimetas ta mulle kontorisse. Aga UPSi puhul oli kah väike probleem, et kui pakk oli juba Tallinnas siis süsteem näitas et staatuseks on ERAND - ma helistasin ja küsisin et mida see tähendab, mulle vaid üteldi et ma saan ta kätte 2 tunni jooksul. Ja saingi, kusjuures pakk oli rebitud nii et selle sisu oli hästi nähtav. Kaup oli OK, aga kummaline ikkagi. Internetis asja uurides sain aru et EXCEPTION (ERAND) on UPSi puhul kui kaup läheb kaduma või selgub et pakk pole vastuvõetavas konditsioonis jne. Mnjah, igatahes minul on ikkagi happy ending, aga ei tea kas enam sealt tellin...
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 14.01.2008 18:20:32 vasta tsitaadiga

pixmania lehel on tõesti head hinnad, a kui soovitud toode on olemas pixmania UK lehel ja EE lehel mitte, kas siis ka kuidagi teatud toodet tellida on võimalik?

jutt käib siis sellisest tootest. http://www.pixmania.co.uk/uk/uk/688606/art/toshiba/46xf355db-lcd-television.html#

marli1
Kreisi kasutaja
marli1

sõnum 14.01.2008 18:59:25 vasta tsitaadiga

Nii - OSALISELT siis pakk käes.
Just nimelt osaliselt kuna kui paki lahti tegin selgus et põhi on tal selline kust saab käe vabalt sisse pista ja nagu arvata võiski oli mälukaart jalutama läinud -ta võis sealt vabalt ka välja pudeneda.
DPD- ütleb et teatage PIXMANIALE pixmania lehelt lugesin et ärge võtke pakki vasu kui tundub et see on rikutud icon_evil.gif
Ehk oskab keegi teada anda kuhu/kellele seal pix-is teatama peab.
Klienditugi jms. mailidele võibki vastust ootama jääda.

customercare-ee(AT)pixmania-pro.com
s.prager(AT)pixmania.com;
klienditugi(AT)pixmania.com;
PIXmania.com(AT)smtp.fotovista.com
service_ee(AT)pixmania.com
Neilt on kõik mailid tagasi tulnud icon_exclaim.gif

viimati muutis marli1 14.01.2008 22:13:41, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Pixmania mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 59, 60, 61  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.