Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  www. Aare . ee märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
xtro
HV veteran
xtro

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.12.2007 11:11:04 vasta tsitaadiga

Siit teemast saab julgelt 3 kasutajat välja tuua kellest 2 on kirjapildi järgi üks ja sama isik, sakira tundub selle poe teine töötaja.

Teiste otsene laimamine, agresiivsus, valetamine (nagu see HV kasutajate pos teema linkimine kus mõnigi kom välja lõigatud jne), multikasutajad?

Ja väidad, et koht on norm? Mehed tehge endale nüüd äri ALUSED selgeks, õppige veidi eetikat ja kunagi ehk saabki teist midagi poesarnast beer_yum.gif

Praegusel hetkel kehtib teiekohta kenasti ütlus: Ennast kiitmast Ma ei väsi ja kui väsin istun veidi reidis ja siis kiidan edasi icon_lol.gif

Keegi võiks selle teema naljafoorumise tõsta, hetkel see juba sinna kuulub, naermisest kõht valus 8)

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
aurum
HV kasutaja
aurum

sõnum 05.01.2008 15:17:05 vasta tsitaadiga

tsitaat:
alliance kirjutas:
selline klient on tohlakas,kes on toote ostnud ja juhtumisi vigase toote saanud (millest see pull sul siin HV-s ka alguse sai) -oma asi et piixuläind asja ostis.

ära petta! asi siin oli sellest, et see piix ropendas aare viisaka käitumise peale! aare oli igati nõus teha vajaliku garantiitööd, kuid see piix hakkas ropendama. Sellest saigi algus, ära petta siin!

alliance kirjutas:
imestan vaid,kuidas selline nurga ärimees on veel äris vastu pidanud.kipud oma maneeriga 90-ndate alguse putka ärindusse jääma
imestan, kuidas sellised petturid nagu sina, siiani elus oled, kipud tõesti oma maneeriga 90-ndate alguse küllaputka jääma. seal sa ongi. (ah kolisid suurema linnale, kuid pea on jäänud sama puudulik) see pärast sul alaväärsuskompleks, ja et omada tähelepanu üritad siin petta valeinfo esitades. jube käitumine sinu poolt! petmine ei ole hea tegevus. mul on häbi sinu pärast icon_confused.gif et HV-s selliseid leidub

alliance, ja xtro mingid ülbestunud kasutajad, kes äri ei ajanud, aga nii sama ajavad siin? õige ma aru sain? küll ebaviisakas! näruselt thumbs_down.gif
ma ei tahaks sellistega isegi ühes majas olla. Ok, alliance nagu siin kirjas maalt alatu tüüp, nii avalikult petta, kas häbi tõesti pole? xtro aga? ah, mis siin ikka thumbs_down.gif pole mõtet herneid vastu seina loopida.
Mina käisin aare garantiis, ja mitte mingit pretensiooni ei oma. Muidugi, võiks kiirem olla, kas või kohe asendust anda, aga nagu nii mualtt ostes ei saaks kohe, miks siis viriseda? ei ole mõtet. ja petta nagu xtro või aliance ka pole mõtet, alatu icon_exclaim.gif
mõned kiidavad, teised sit**vad, ja kes siis teist parim on?

viimati muutis aurum 05.01.2008 16:30:41, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 05.01.2008 15:19:58 vasta tsitaadiga

aurum, mitu korda sa xtroga äri oled teinud või lasknud tal omale midagi parandada? selle mehe garantii oma tehtud töödele annab kõikidele suurematele ja väiksematele kongidele silmad ette. (xtro on mulle ja mu tuttavatele vist ziljon asja parandanud alustades kondede vahetusest, lõpetades surnuks kuulutatud emaplaatide biosite hotflash imiseni) see, et su sibulatest sõbrad sulle jupi mingi aja jooksul " sõpruse poolest" natuke kiiremini andsid kui siin teemat arendavatele Valgetele inimestele, ei anna veel alust kõiki petisteks tembeldada, kes antud teemal sõna võtavad.
aurum
HV kasutaja
aurum

sõnum 05.01.2008 15:42:31 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
aurum, mitu korda sa xtroga äri oled teinud või lasknud tal omale midagi parandada? selle mehe garantii oma tehtud töödele annab kõikidele suurematele ja väiksematele kongidele silmad ette. (xtro on mulle ja mu tuttavatele vist ziljon asja parandanud alustades kondede vahetusest, lõpetades surnuks kuulutatud emaplaatide biosite hotflash imiseni) see, et su sibulatest sõbrad sulle jupi mingi aja jooksul " sõpruse poolest" natuke kiiremini andsid kui siin teemat arendavatele Valgetele inimestele, ei anna veel alust kõiki petisteks tembeldada, kes antud teemal sõna võtavad.

see, et su sibulatest sõbrad ühe-teisele parandab midagi, ei anna õigust petta teisi inimesi, eks?!
kes antud teemas sõna võtab? hr alliance või xtro? kas nad omavad isiklikut kogemust? ma kahtlen sügavalt! ei oma nad! mängib head poisi, aga kuna tegelikult ennast s**ta täis, leidsid nad nüüd koha, kus katsuvad nüüd oma s**ta ka teiste kaelale riputada, alatu!

viimati muutis aurum 05.01.2008 15:44:03, muudetud 1 kord
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 05.01.2008 15:42:39 vasta tsitaadiga

okei, tuleb siis testida. kui aare suudab gnt le konkurentsi pakkuda hindade ja toimetamise ja muu sellisega, võiks ju sellest nurgaonnist paar koplekti testimiseks võtta. hetkel oled sina versus ülejäänud foorum ja sinu petjateks jms asjadeks sõimamine ei muuda asja. minul on nii xtro kui alliance iga olemas positiivsed ärikogemused.
aurum
HV kasutaja
aurum

sõnum 05.01.2008 16:06:13 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
minul on nii xtro kui alliance iga olemas positiivsed ärikogemused.

hetkel oled sina ja paar mommu, kes joperdavad, versus teised kasutajad kellel on positiivsed kogemused aare-ga
ja sinu petlik info ja sõimamine ei muuda asja.
minul ja paljudel teistedel on positiivsed kogemused aare ga. Said lõpuks aru?
mis asi see gnt on? mis võistlus, ei saanud ru

inca
HV Guru
inca

sõnum 05.01.2008 16:12:38 vasta tsitaadiga

GNT on siis see koht kust eestlaste arvutid tulevad icon_wink.gif
Laurikre
HV Guru
Laurikre

sõnum 05.01.2008 16:13:38 vasta tsitaadiga

aurum, Ära aja siin segast juttu. Igal inimesel on olemas oma arvamus ja vaatepilt asjadest.
Juhul kui inimestel on kehvad kogemused firmaga siis neil võiks ka olla õigus oma arvamust avaldada.
See ,et teistel on isegi positiivne kogemus ei tähenda seda ,et aare ei ole äbrisse astunud.
Tean inimest ja mäletan veel vanasid teemasid..

GNT on eesti suurim arvutitoodete maaletooja kes suurostjatele teeb ka eripakkumisi.
www.GNT.ee

Seda ,et sa kakelda siin suurte sõnadega oskad ja lihtsalt möla ajada me kõik teame aga jah see ei muuda hetkel midagi.
Laurikre:.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
aurum
HV kasutaja
aurum

sõnum 05.01.2008 16:20:01 vasta tsitaadiga

tsitaat:
See ,et teistel on isegi positiivne kogemus ei tähenda seda ,et aare ei ole äbrisse astunud.

isegi kui ta kord-teine ämbrisse astus, ei tähenda veel seda, et ta halb on! igaüks eksib, ja oma ja teiste vigadest õpib!

Laurikre kirjutas:
Juhul kui inimestel on kehvad kogemused firmaga siis neil võiks ka olla õigus oma arvamust avaldada.

no näe, mõnel ikka mõistust vist on? Laurikre, tubli! Ongi nii, et kui on kogemusi - avalda, kui pole - siis ole vait ja ära petta teisi andes valeinfot! muidu puhas pettus ja bullshit, nagu siin ongi

xtro kirjutas:
Teiste otsene laimamine, agresiivsus, valetamine (nagu see HV kasutajate pos teema linkimine kus mõnigi kom välja lõigatud jne), multikasutajad?

kus aare laimab? kus ta agressivne on? kus ta valetab? mis multikasutajad? kus seal pos teemas kom välja lõigatud? näita nüüd! su jutt on täielik bullshit, Loll jutt suhu tagasi! või tõesta nüüd. milleks siis peideti aare posiiitvsed kommentaarid siit teemast? just selleks, et sellised petturid nagu sinagi petta saaksid. ja et teised ei näe, et tegelikult aaga nii positiivsed suhed kõikidel on. bullshit pettur, tõesta nüüd oma sõnad, mis seal nüüd siis välja lõigatud, ah? icon_question.gif

Laurikre
HV Guru
Laurikre

sõnum 05.01.2008 16:20:46 vasta tsitaadiga

aurum, Varem oli sellest kunagi teema.. Ei ole see mingi vale jutt. Antud kasutajal on olnud korduvalt toppeltkasutajaid.
Antud kasutaja on korduvalt rikkunud foorumi korda. See ,et kasutaja xtro`t sa siin teemas laimad on täiesti kohatu.
Äkki leiaks selle teema veel meenutuseks ülesse?

tagasi üles
alliance
The Transporter

sõnum 05.01.2008 16:26:04 vasta tsitaadiga

aurum kirjutas:
alliance nagu siin kirjas maalt alatu tüüp,
tahad sa sellest mulle lähemalt rääkida?
aurum
HV kasutaja
aurum

sõnum 05.01.2008 16:42:04 vasta tsitaadiga

alliance, aga palun, siin juba oli kirjas,
mina olen nõus eelmise kommenteerijaga, sest ma ka ei näinud ühtki tõsist punkti sinult, ainult puhas laimamine, alandamine ja petmine!
sa kordagi äri ei ajanud aare ga? siis nagu õieti ütles laurikre - kui ei oma kogemust - ole vait ja ära petta teisi!
sa tahad öelda, et see, kes nimeta sind alatu, et ta eksis? aga kas normaalne tüüp jultunult valetab? näiteks see:

tsitaat:
selline klient on tohlakas,kes on toote ostnud ja juhtumisi vigase toote saanud (millest see pull sul siin HV-s ka alguse sai) -oma asi et piixuläind asja ostis.
see on puhas pettus. sellist juttu polnud! ma lugesin teemas samuti nagu sinagi, ja su need sõnad on täielik bullshit, kordan veel kord. ja olen nõus eelmise kommentaatoriga. ära räägi asjast, kui ei oma kogemust, ja ära valeta kah seda, mida polnud icon_exclaim.gif

laurikre, võib olla oli aarel kasutajad
ja foorumi rikkujaid siin niigi üle, miks neid siis ei taba? ja paljud, kui mainid reeglidest, siis jultunult vastavad et sa pole mode keri ***. on see normaalne? ja moded midagi ei võta vastu, olin kirjutanud sellest kah! mis nüüd siis soovida teistedelt?
ok, muidu ma poleks eriti siin sõna võtnud, kuid sellised pettused ja mõttetud laimamised mida sa siin näed - on lihtsalt pettus või makstud mahaaladnamine, mis on nõme. kurb ja häbi lugeda, et inimesed on sellised

limp
HV Guru
limp

sõnum 05.01.2008 17:07:03 vasta tsitaadiga

ot: ei puutu asjasse aga aurum, ürita no korrektsemalt kirjutad, osasi lauseid pidi mitu korda lugema, et midagist aru saada
pealegi, laurikre pole öelnud ükski kord seda mida sa just väitsid ("siis nagu õieti ütles laurikre - kui ei oma kogemust - ole vait ja ära petta teisi!")
sorry ot pärast, ei oma kogemust aarega, kuid teemat sirvides miskit ostma ka sinna ei tõtta. kellele ei meeldi mu post võib ära deliitida icon_smile.gif

Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
Laurikre
HV Guru
Laurikre

sõnum 05.01.2008 17:10:16 vasta tsitaadiga

aurum, Milliseid punkte sa otsid siit ? See ,et seal Garantiis jamasid on olnud. See ,et sealt katkiseid asju saadud ?
Ise olen aarega äri teinud. Ei ole üelnud ,et ole vait.. ütlesin just ,et igal ühel on õigus avaldada oma arvamust. Elame siiani veel maal kus peaks kehtima sõnavabadus.
Juhul kui sa ei ole asjadega kursis siis ei maksa üleliia sõna võtta. Juhul kui leitakse topelt kasutaja siis see ka suletakse.
Ei usu ,et kulla kallid HV kasutajad siin on lihtsalt kinnimakstud ja laimavad. Enamus antud kasutajatest on oma alal väga tugevad ja teavad millest räägivad.

Oma suhtumise & tegevuse eest on AARE ise ka HV foorumist banni saanud aga see ei takistanud antud kasutaja edasisi tegevusi nimelt suutis ta veel teha endale 3 erinevat kasutajat mis samuti said banni.
Samuti on antud isik teadlikult müünud valesid asjasid teiste asjade asemel ja inimesed pidanud isegi kohtusse pöörduma ,et garantiisse läinud emaplaati tagasi saada.
Lugemiseks:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=237836
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=224456
http://209.85.129.104/search?q=cache:bPuofIpDPxkJ:foorum.hinnavaatlus.ee/wap/thread.php%3Ftopic_id%3D334315+aare.ee+pettur&hl=en&ct=clnk&cd=2&client=firefox-a

tagasi üles
alliance
The Transporter

sõnum 05.01.2008 17:41:49 vasta tsitaadiga

ma ei ole kordagi väitnud et ma sealt nurgapoest midagi ostnud oleksin.lihtsalt oksele ajab see aare pimpimine toppides siia ja isegi firma lehele yles nn. HV profiili,mida sellisel kujul ei eksisteerinud.
samuti sinna juurde käiv suisa ylivõrdes kiitmine kui hea on aare ja kui piixud on teised poed.:S
lisaks siinsete kasutajate sõimamine.see on asi millest sa ikka veel ei ole aru saanud.aga noh,kyyrakat pidi haud parandama ,nii et...

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=2452760#2452760

lisaks veel see postitus.pmst tahaks nagu kysida et mis teema sul nende MAA elanikega on?
oled sa ikka tallinnast väljas käinud yldse icon_rolleyes.gif

Winterwind
One
Winterwind

sõnum 05.01.2008 18:18:30 vasta tsitaadiga

mul on antud kuudiga väga halvad kogemused ja ma pole kaugeltki mitte ainus.
kahju, et HV-st too suur aarega seotud mammutteema kadunud on..
üldiselt jätab selline firma kiitmine ja konkurentide halvustamine väga s*ta mulje.
rääkimata siis suvaliste kasutajate sõimamisest ja saasta ajamisest.

kui sa konkreetseid kasutajaid ei tunne siis hoia oma mokk maas, ülista enda saastafirmat edasi
aga jäta teised rahule. sellisest urkast ei soovita küll kellelgi midagi osta.

ps: firma töötaja ei tea mis asi on gnt. tule taevas appi.
mis kohast need müüdavad tooted siis tulevad? lennukiga onu vovalt venemaalt??
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
aurum
HV kasutaja
aurum

sõnum 05.01.2008 23:20:24 vasta tsitaadiga

sakira kirjutas:
alliance kirjutas:
imestan vaid,kuidas selline nurga ärimees on veel äris vastu pidanud.kipud oma maneeriga 90-ndate alguse putka ärindusse jääma
imestan, kuidas sellised petturid nagu sina, siiani elus oled, kipud tõesti oma maneeriga 90-ndate alguse küllaputka jääma. seal sa ongi. (ah kolisid suurema linnale, kuid pea on jäänud sama puudulik) see pärast sul alaväärsuskompleks, ja et omada tähelepanu üritad siin petta valeinfo esitades. jube käitumine sinu poolt! petmine ei ole hea tegevus. mul on häbi sinu pärast icon_confused.gif et HV-s selliseid leidub

mul ei ole midagi maa elanikega, aga siin toodud tekstis on näha, et sul küll on mingi metsik haritu ainult 90-küllaputkale sobivad maneerid. nt pidev petmine jne nõme

Winterwind kirjutas:
jätab selline firma kiitmine ja konkurentide halvustamine väga s*ta mulje.

aare konkurentide halvustamine? nimed kohe siia pettur! hoia oma mokk maas! konkurentide nimed siia! ja viided kus neid halvustasin, pöördudes mu poole! ruttu!

Laurikre kirjutas:
aurum, Milliseid punkte sa otsid siit ? See ,et seal Garantiis jamasid on olnud. See ,et sealt katkiseid asju saadud ?
Ise olen aarega äri teinud.
kas sina said katkiseid asju? kas nad olid remonditud ja korda saanud? või olid nad töökorras? räägi nüüd siis ausalt!

Laurikre kirjutas:
Samuti on antud isik teadlikult müünud valesid asjasid teiste asjade asemel ja inimesed pidanud isegi kohtusse pöörduma ,et garantiisse läinud emaplaati tagasi saada.

mida sa ajad? mitte midagi sellist polnud! emaplaadiga kama oli siis, kui mingi kasutaja saatis aare piixu aare viisaka küsimuse pärast. mida ta siis soovis veel saada? et aare vabandas, et teda piixu saadeti? sa ikka mõtle mida sa ajad, nõme!

Anna tooli

sõnum 05.01.2008 23:21:03 vasta tsitaadiga

aurum, miks sa teisi inimesi pidevalt petturiteks tembeldad?
57
HV vaatleja
57

sõnum 05.01.2008 23:37:41 vasta tsitaadiga

Jutu järgi paistab aurum ise olevat aare või tema suuvooder. No nii imelikku möla annab ikka ajada!!!
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
aurum
HV kasutaja
aurum

sõnum 05.01.2008 23:47:33 vasta tsitaadiga

Üks hetk kirjutas:
aurum, miks sa teisi inimesi pidevalt petturiteks tembeldad?

lihtne - sest see mida nad ajavad ei ole tõsi. ma vihkan pettureid, jobust poliitikuni. Ja nüüd need jobud petavad siin see pärast, et aare profiilist on komentid kustutatud, kuid mina ja paljud teised veel mäletavad. lihtsalt mitte kõik avaldavad soovi võistelda nõme pettusega

nt seda mitte keegi ei öelnud, aga alliance petab siin, jobu:
tsitaat:
kiitmine kui hea on aare ja kui piixud on teised poed.:S

Anna tooli

sõnum 05.01.2008 23:54:29 vasta tsitaadiga

aurum kirjutas:
Ja nüüd need jobud petavad siin ..

Keda sa siin jobuks pead ning keda siin petetakse?

alliance
The Transporter

sõnum 05.01.2008 23:58:45 vasta tsitaadiga

aurum kirjutas:
sakira kirjutas:
alliance kirjutas:

mul ei ole midagi maa elanikega, aga siin toodud tekstis on näha, et sul küll on mingi metsik haritu ainult 90-küllaputkale sobivad maneerid. nt pidev petmine jne nõme

tööl olles on sakira.kodus aurum .

tsitaat:
"profiilist on komentid kustutatud, kuid mina ja paljud teised veel mäletavad"

jah,ma usun ka et mäletavad.halba asja ikka peetakse meeles.

igatahes kriitika talumatus ei sobi teenindavale ettevõtjale.oled sa mõelnud hr.peep vainu koolitusi läbi teha?tuleks kasuks.

aurum
HV kasutaja
aurum

sõnum 06.01.2008 00:11:06 vasta tsitaadiga

tsitaat:
tööl olles on sakira.kodus aurum
ja õues roostevaba, jne jne, aitan sind, sest unustasid lisada, et petta teisi.

alliance kirjutas:
tsitaat:
"profiilist on komentid kustutatud, kuid mina ja paljud teised veel mäletavad"

jah,ma usun ka et mäletavad.halba asja ikka peetakse meeles.

jah, võib küll uskuda, et selleks oligi kustutatud positiivsed kommentaaarid aarest, lootes, et inimestele ainult halb jääb meelde, aga kasutajate õnneks, petturite õnnetuks ikka meeles positiivsed komentid, ja isegi aare kodukal on. igati arukas, teadis, et jobud ei maga, ja hakkavad petta.

viimati muutis aurum 06.01.2008 00:20:27, muudetud 2 korda
tagasi üles
Anna tooli

sõnum 06.01.2008 00:18:13 vasta tsitaadiga

aurum kirjutas:
Üks hetk kirjutas:
aurum kirjutas:

keda? kasutaiajd

Ja mina olen "j0bu" tiitli ära teeninud millega?

aurum
HV kasutaja
aurum

sõnum 06.01.2008 00:24:42 vasta tsitaadiga

mmm... vähemalt siiani pole näinud, et sa kedagi üritasd petta, ja loodan sa ei hakkagi

Üks hetk kirjutas:
aurum kirjutas:

keda petetakse? kasutaiaid. Keda jobuks pean? pettureid ikka! Kes vale infot siin jagavad, näed ju ise kah.
aare vastu kriitika? pole haisugi! vaid pettus ja nõme käitumine alliance ja ta sibula vendade ja väärikontode poolt, millest ta nii palju räägibsiin

viimati muutis aurum 06.01.2008 00:25:20, muudetud 1 kord
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  www. Aare . ee mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.