praegune kellaaeg 22.06.2025 10:20:41
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Winterwind
One

|
24.12.2007 18:40:41
|
|
|
garantii pool oli ja on sellel firmal selline, et tule taevas appi.
see, et sepad uusi kasutajaid teevad ja siis ennast haibivad ei lahenda probleeme.
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
0 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
24.12.2007 19:20:02
|
|
|
aurum kirjutas: |
ja mis siin muud ma öelda pidin? kui teisel firmal on mitu päevi koduleht maas on,
ja tol firmakel isegi pole pisiraha lisada 10-20 eeku kuus, et korraliku teenuspakkujat valida, BS!
ja keeldavad klientidele paber arve anda, 10 senti võid, irw
jah, ei meeldi mulle selline kohake mida mina ka põhjendustega kirjutasin
aga kus siin ma teen teist firmat maha, pettur!?
Tsitaat:
mina ostaksin PDA ikka! HTC või ASUS siis...
järgmises poes ka vaata, tihtipeale hinnad palju madalamad, kui muual, poe link:
http://www.google.ee/search?hl=et&q=dell+ee+2407WFP+aare&btnG=Otsi& |
|
ma olen jah tõsine pettur
Kui käid suunamas ühe firma juurest konkreetseid nimesid kasutades teise firma juurde, siis ärilises mõttes on see ebaeetiline tegevus. Eriti kui üldistatakse, vaata sealt, seal on tihti odavamad hinnad, mitte ei tooda konkreetset toodet välja.
Aare on minu teada korduvalt HV-st ära aetud oma tegevuse ja topelkasutajate tõttu. Pealegi on Aare minevikus oma maine täiesti hävitanud+eriti kahtlase hoiaku tekitavad selle firma suhtes jüngrid, kes käivad pidevalt seda firmat kiitmas.(tuletab väga sms laenu värki äripäevas, kus tavaliselt alla 10 kommi ja siis äkki tuleb 40 kiitvat kommentaari ühe teema kohta ). 1 postiivne kommentaar firma kohta tundub reaalne, aga pikk kaitseseisund selle firma suhtes tekitab eelarvamusi.
Ainuke, kelle kiitus tundub objektiivsena siin, on roostevaba. Ei ole liigselt mula seda firmat juurde kiitmas.
Pealegi nii sakira kui ka aurum annavad mõlemad kenasti valesti google-i linki.
|
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakira
HV vaatleja

|
24.12.2007 23:12:01
|
|
|
Auron kirjutas: |
Arvutipoodide puhul üldiselt määrab nende kvaliteedi tekkinud probleemide lahendamine ja garantiiremondi kiirus ning kvaliteet. Võtta raha ja anda üle leti kaupa oskab iga pood ja see pole veel mingi müstiline positiivne kogemus. Ja üldiselt multikontod on HV's keelatud, aga eks seegi näita kuisuure ja tõsise tegijaga tegu on  |
"multikontod on HV's keelatud" ja mis see nüüd puudutab siia? Soovid väita et AARE-l on mitukontot, või sul endal on mitu? kus siis aarel need on või kus sinu omad siis on? läbustaja?
"Võtta raha ja anda üle leti kaupa oskab iga pood", siin on sul õigus. Aga selleks, et klient maksaks raha on vaja veel eelmüügi tööd teha, aga seda juba ei oska just iga pood. Aga AAREl on tõsine eelmüügi tugi, mida ei oma paljud teised. Mis aga AARE garantiit puudutab, siis oli küll garantii vajadus 1 kord, sülearvutiga, aga see lahenes 2 päevaga. Vähemalt mina sellega rahul.
ps to kotleti lammas - ole vait nüüd!
ranel kirjutas: |
Pealegi nii sakira kui ka aurum annavad mõlemad kenasti valesti google-i linki. |
nuh, kopisin aurumi linki, mis varem töötas, ja mis nüüd? ei tööta? jobu, ja mida mind süüdistad? mõtle peaga, ja küsi, kes siin vastab, miks foorum jamab ja linkimine ei tööta. Mul muud linki pole, noh peale järgmist, mis ka ei toimi hästi, mingi vigane foorumi source vist... aga mis sa lärmad nüüd seepärast, et ma kopisin linki? täiesti idik oled. pane punktid ikka ka vahele
www aare ee/hv
mikk36 kirjutas: |
kas said kuidagi väga eriliselt võrreldes mõne teise poega et vajab kiitmist ? |
päris jah, erineb - näiteks kaubad, mida ei ole mitte kellelgi teisel, norm hinnad, kättesaamine tavaliselt samal või järgmisel päeval. Teised poed lubavad 1-2 päevaga, aga tegelikult võtab see nendel pahatihti lausa kuni nädal aega. Miks siis mitte kiita? eriti, kui arvestada veel, et AARE saab ka eelmüügi tugi pakkuda, võrreldes mõnede õhumüüjatega.
updated: sain ise hakkama, töötav link olemas /mingi jamav linkimissüsteem või selle puudus siin/
HV kasutajate väe positiivsed kommentaarid:
http://www.google.ee/search?hl=et&q=ee+profiili+vaatamine+3086+aare&lr=
viimati muutis sakira 24.12.2007 23:25:18, muudetud 4 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
24.12.2007 23:15:20
|
|
|
linkiga
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
5 :: |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakira
HV vaatleja

|
24.12.2007 23:27:00
|
|
|
ranel kirjutas: |
Ainuke, kelle kiitus tundub objektiivsena siin, on roostevaba. Ei ole liigselt mula seda firmat juurde kiitmas. |
pimedatele ja vaimuhaigetele aappi, ainult täna esimene tund tasuta
HV kasutajate väe positiivsed kommentaarid:
http://www.google.ee/search?hl=et&q=ee+profiili+vaatamine+3086+aare&lr=
_________________ sa ei saa uuesti sisse logida |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
24.12.2007 23:28:46
|
|
|
see link on lauslollus ja eksitav.
ära endale uusi kasutajaid tee, selliseid inimesi pole HV-sse vaja.
|
|
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakira
HV vaatleja

|
24.12.2007 23:31:26
|
|
|
praegu just sinu post näeb lauslollusena, keda sa üritad petta? mis seal lollus on?
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
24.12.2007 23:32:17
|
|
|
mulle tundub ka et kirjapilt on vägagi sarnane yhe riiaka poe omanikuga,kes siit foorumist eemaldati,sest ta ei osanud viisakalt käituda.
nagu näha ei ole õppust võetud.
_________________ --- |
|
   |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
24.12.2007 23:51:05
|
|
|
sakira kirjutas: |
keda sa üritad petta? |
mina üritan petta?
esiteks see link on vale
teiseks see link on eksitav
kolmandaks kasutatakse seal HV kasutajate VALITUD poste, et firmat ülistada.
neljandaks näiteks minu poolne positiivne kommentaar oli pandud enne seda kui antud firmaga probleeme ilmnema hakkas.
viiendaks muutus arvamus positiivsest enam kui negatiivseks.
kuuendaks oli antud firma kohta enam kui paar mammutteemat HV seadusega pahuksis foorumis.
seitsmendaks miks sa neid ei lingi?
kaheksandaks selline reklaam nagu "teie" siin teete on ebanormaalne ja valelik.
üheksandaks miks "teil" nii palju eri erinevaid kasutajaid peab olema?
kümnendaks miks neil kasutajatel sarnane kirjastiil on?
erinevalt "teist" pole ma oma elus sitamüügi ja ülelaskmistega tegelenud.
igatahes edu "teile" sellel raskel teel
konkurentide laimamine ja enda ülistamine on muidugi "tore" ettevõtmine
|
|
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
|
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakira
HV vaatleja

|
25.12.2007 00:08:05
|
|
|
Winterwind,
esiteks link ei ole vale, vaid toimiv, kui sa arvutikasutaja ei oska linki avada, siis mul pole sõnu
teiseks sinu info on pettav ja eksitav. Aga anname andeks, sa ju töötad AARE konkureerivas ettevõttes. (siiski valetamine ei ole hea!)
Winterwind, paranoia?
ranel,
sina võltsisid lehe? või mis? ma ei tea ja ei saa aru mis seal on?
_________________ sa ei saa uuesti sisse logida
viimati muutis sakira 25.12.2007 00:10:24, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
25.12.2007 00:08:56
|
|
|
Kas sa aru ikka ei saa? Kui need kommentaarid oleksid otselingina HinnaVaatluse foorumist, siis oleks neil väärtus. Ligi pääseb vaid HV administratsioon. Antud juhul fail asub kusagil mujal, siis on neid võimalik muuta, mistõttu ei saa seda mittemingisuguse tõestusena võtta. Vandugu ta või käsi südamel. Pealegi nagu ma aru saan, on sealt osa infi puudu, mistõttu on see faktide moonutamine.
Selle minu lehe võltsimine näitas lihtsalt, kui kerge seda teha on.
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 53 843 843 |
|
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakira
HV vaatleja

|
25.12.2007 00:13:40
|
|
|
sain aru, aga sina ikka? proovin veel kord:
AARE kommentaare olin varem ammu lugenud ka kui need kommentaarid olid veel otselingina HinnaVaatluse foorumis just,
Ja minu meeles on seal kõik samad komentid, mis praegugi.
Lisaks paljud kommentaatorid seal on minu tuttavad siin foorumis.
Küsisin just msn-is mõndagi, kas on AARE lehel tõde, et kas nad tõesti andsid positiivse kommenti,
ja nad vastasid, et info AARE lehel on õige nad andsid talle positiivset, nii nagu kirjas AARE lehel,
seega on tõsi. No sa võid ise küsida ükskõik keda AARE komentaatoridest kui mind ei usu. küsi! ja anna siia teada!
Võib olla 1-2 muutis oma arvamust, aga üle 100 positiivse juures see ei ole kuidagi määrav. Ehk ikka aeg muutub, praegu võib olla juba on 10000 positive ja 1-2 negative
võta kontaktid, ja kontrolli ise, kõik klapib, kõik õige, ja midagi pole seal AARE lehel võltsitud kontrolli ise!
varem oli siin otselink HV kasutaja profiilile, kus olid kõik positiivsed kommentid ausalt kirjas,
aga nüüd keegi karuteene teinud ja kustutas
viimati muutis sakira 25.12.2007 00:23:02, muudetud 5 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
25.12.2007 00:14:15
|
|
|
ma ei leia enam seda seadusega pahuksis teemat.kas tõesti keegi on selle ära kustutanud ja karuteene teinud
_________________ --- |
|
   |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
25.12.2007 00:42:07
|
|
|
Tanel, kahjuks on algne mammut teema kadunud.sealt pmst nägi kohe ära mis vennaga tegemist on.ja kui "tore" ärimees on.
_________________ --- |
|
   |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakira
HV vaatleja

|
25.12.2007 00:45:22
|
|
|
Tanel kirjutas: |
oli paljudel kasutajatel probleeme selle firmaga |
kas 3 on juba "paljudel"?
isegi kui mingist juhtumist ei tea, korrutame kahega, annan fooru, las olla 6,
aga kas 3-6 on juba "paljudel" ? irw eaah
kas mingi action lõpuks tuleb? igav on... või siis magama
viimati muutis sakira 25.12.2007 19:56:35, muudetud 4 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakira
HV vaatleja

|
25.12.2007 20:30:36
|
|
|
alliance kirjutas: |
ja kui "tore" ärimees on. |
minul alati kõik oli korras www aare ee poega. Nii ostutugi, kui ka garantii on tasemel.
kõik teised ostjad (keda tunnen) ka on väga rahul, ja ei soovi aare vahetada mingi kama vastu.
seega aare on tõesti tore ärimees. See, et mingi winterwindi sarnased ropendajad hauguvad ei oma mingit tähtust. Ma lugesin, kuidas ta siin aare-t nii sama maha tegi selle peale, et aare viisakalt tegeles ta murega. Isegi peale winterwindi ropendamist Aare oli liiga sõbralik käitumisel sellise juhlakuga. Kui aga näiteks minu juurde tööl tuleks selline winterwindi piix ja hakkas möllama, siis ma saadaksin sellist jobu kohe piix! Aare oli aga liiga visakas.
endal ainult positiivsed kogemused aare poega võrreldes mingi alliance-ga ja teistedega, kes ei ostnud, et tea, aga viriseb nad meenutavad kuitsikaid, kes midagi ennast ei kujuta, aga kui on koos, siis hauguvad kellelegi suuremale, lapselik ja rumal käitumine mu meelest
kas on kogemusi? räägi! ei ole? ole vait. loogiline. aga kui loogikat ega mõistust pole, siis piix jutule ei võeta
kui vaadata aare poe kliente, näiteks WWI Worldwide Investi kontserni 2003. a majandusaasta müügitulu ulatus 7,37 miljardi kroonini. WWI AS-i puhaskasum oli samal ajal 416,2 miljonit krooni,
siis olen kindel, et mina ei eksi oma arvamuses, ja aare on tubli pood hea toega (omad kogemused!)
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
25.12.2007 20:36:48
|
|
|
irw.enam pole kahtlustki et isand aare uuestisynd on toimunud.kahju vaid et eelmine teema on ajaloo hõlma kadunud.
ikka seesama ylbe suhtumine- a,la mina olen kõige targem.klient on loll.ka selline klient on tohlakas,kes on toote ostnud ja juhtumisi vigase toote saanud (millest see pull sul siin HV-s ka alguse sai) -oma asi et piixuläind asja ostis.valetamine.ja eesti keelest mitte aru saamine.winterwind viitas vast sellele et seal sinu kuldselt puhtas profiilis (mille linki sa siin nii meelsasti eksponeerid) oli vast tiba teine jutt tema poolt.
imestan vaid,kuidas selline nurga ärimees on veel äris vastu pidanud.kipud oma maneeriga 90-ndate alguse putka ärindusse jääma
_________________ --- |
|
   |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakira
HV vaatleja

|
25.12.2007 21:08:52
|
|
|
alliance kirjutas: |
mina olen kõige targem.klient on loll. |
kellele sa kirjutad? mulle? valetad see pärast, et ma sind maha tegin tühja läbustamise eest? nii või naa, ära valeta, ma ei kijutanud et ma kõige targem või et klient on loll. Loll on vaid see, või pigem mitte loll, vaid loom, kes viisaka teenindamisele ropendamist alustab! see siis jah loll ja loom! sest inimesed nii ei käitu.
tsitaat: |
winterwind viitas vast sellele et seal sinu kuldselt puhtas profiilis oli vast tiba teine jutt tema poolt. |
minu profiilis või kelle profiilis? see polnud mu profiil, see lihtsalt ranel tegi "võltslehe" näidiseks. Aare profiilis aga on järelikult eelmine komment winteri poolt, siin juba kirjas, et "võib olla paar-teine kasutajad muutsid enda arvamust". Aga jah, sul liiga lühike mälu, et sellest mäletada, ega ise natuke mõelda, et seda ette kujutada
selline klient on tohlakas,kes on toote ostnud ja juhtumisi vigase toote saanud (millest see pull sul siin HV-s ka alguse sai) -oma asi et piixuläind asja ostis. |
ära petta! asi siin oli sellest, et see jobu ropendas aare viisaka käitumise peale! aare oli igati nõus teha vajaliku garantiitööd, kuid see jobu hakkas ropendama. Sellest saigi algus, ära petta siin!
imestan vaid,kuidas selline nurga ärimees on veel äris vastu pidanud.kipud oma maneeriga 90-ndate alguse putka ärindusse jääma |
imestan, kuidas sellised petturid nagu sina, siiani elus oled, kipud tõesti oma maneeriga 90-ndate alguse küllaputka jääma. seal sa ongi. (ah kolisid suurema linnale, kuid pea on jäänud sama puudulik) see pärast sul alaväärsuskompleks, ja et omada tähelepanu üritad siin petta valeinfo esitades. jube käitumine sinu poolt! petmine ei ole hea tegevus. mul on häbi sinu pärast et HV-s selliseid leidub
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
25.12.2007 21:20:51
|
|
|
sakira, palun, lõpeta. Sa jätad endast lolli mulje lihtsalt. Mida sa saavutada üritad?
Ma olin valmis ostma sealt poest just järgmisel nädalal, tark olin, et siia lugema tulin. Sinusuguse "aktivisti" naiivne lobitöö peletas mu hoopis eemale sellest firmast.
Mõtle teinekord, kas ikka tasub postitada, enne kui sa seda teed.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakira
HV vaatleja

|
25.12.2007 21:55:19
|
|
|
softis kirjutas: |
Mida sa saavutada üritad? |
ei midagi, tööl olen, aega on, see pärast lihtsalt suhtlen siin (aga kohati näen siin ka pettust irw )
Ma olin valmis ostma sealt poest just järgmisel nädalal, tark olin, et siia lugema tulin. Sinusuguse "aktivisti" naiivne lobitöö peletas mu hoopis eemale sellest firmast. |
mul on hea meel sealt osta, sul aga mitte, mis siis? kas pean sind ümber veenma? no mingi autasu eest saan küll
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
27.12.2007 06:29:43
|
|
|
ma ei viitsi suhelda inimesega kes eesti keelest jätkuvalt valesti aru saab.punkt.
_________________ --- |
|
   |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|