praegune kellaaeg 21.06.2025 07:52:07
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
xtro
HV veteran

|
27.12.2007 11:11:04
|
|
|
Siit teemast saab julgelt 3 kasutajat välja tuua kellest 2 on kirjapildi järgi üks ja sama isik, sakira tundub selle poe teine töötaja.
Teiste otsene laimamine, agresiivsus, valetamine (nagu see HV kasutajate pos teema linkimine kus mõnigi kom välja lõigatud jne), multikasutajad?
Ja väidad, et koht on norm? Mehed tehge endale nüüd äri ALUSED selgeks, õppige veidi eetikat ja kunagi ehk saabki teist midagi poesarnast
Praegusel hetkel kehtib teiekohta kenasti ütlus: Ennast kiitmast Ma ei väsi ja kui väsin istun veidi reidis ja siis kiidan edasi
Keegi võiks selle teema naljafoorumise tõsta, hetkel see juba sinna kuulub, naermisest kõht valus 8)
_________________ 30+ tarantlit mu magamistoas ei tähenda veel, et ma hull oleks... vist? |
|
Kommentaarid: 451 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
aurum
HV kasutaja

|
05.01.2008 15:17:05
|
|
|
tsitaat: |
alliance kirjutas: |
selline klient on tohlakas,kes on toote ostnud ja juhtumisi vigase toote saanud (millest see pull sul siin HV-s ka alguse sai) -oma asi et piixuläind asja ostis. |
ära petta! asi siin oli sellest, et see piix ropendas aare viisaka käitumise peale! aare oli igati nõus teha vajaliku garantiitööd, kuid see piix hakkas ropendama. Sellest saigi algus, ära petta siin!
imestan vaid,kuidas selline nurga ärimees on veel äris vastu pidanud.kipud oma maneeriga 90-ndate alguse putka ärindusse jääma |
imestan, kuidas sellised petturid nagu sina, siiani elus oled, kipud tõesti oma maneeriga 90-ndate alguse küllaputka jääma. seal sa ongi. (ah kolisid suurema linnale, kuid pea on jäänud sama puudulik) see pärast sul alaväärsuskompleks, ja et omada tähelepanu üritad siin petta valeinfo esitades. jube käitumine sinu poolt! petmine ei ole hea tegevus. mul on häbi sinu pärast et HV-s selliseid leidub |
alliance, ja xtro mingid ülbestunud kasutajad, kes äri ei ajanud, aga nii sama ajavad siin? õige ma aru sain? küll ebaviisakas! näruselt
ma ei tahaks sellistega isegi ühes majas olla. Ok, alliance nagu siin kirjas maalt alatu tüüp, nii avalikult petta, kas häbi tõesti pole? xtro aga? ah, mis siin ikka pole mõtet herneid vastu seina loopida.
Mina käisin aare garantiis, ja mitte mingit pretensiooni ei oma. Muidugi, võiks kiirem olla, kas või kohe asendust anda, aga nagu nii mualtt ostes ei saaks kohe, miks siis viriseda? ei ole mõtet. ja petta nagu xtro või aliance ka pole mõtet, alatu
mõned kiidavad, teised sit**vad, ja kes siis teist parim on?
_________________ aurum
viimati muutis aurum 05.01.2008 16:30:41, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
05.01.2008 15:19:58
|
|
|
aurum, mitu korda sa xtroga äri oled teinud või lasknud tal omale midagi parandada? selle mehe garantii oma tehtud töödele annab kõikidele suurematele ja väiksematele kongidele silmad ette. (xtro on mulle ja mu tuttavatele vist ziljon asja parandanud alustades kondede vahetusest, lõpetades surnuks kuulutatud emaplaatide biosite hotflash imiseni) see, et su sibulatest sõbrad sulle jupi mingi aja jooksul " sõpruse poolest" natuke kiiremini andsid kui siin teemat arendavatele Valgetele inimestele, ei anna veel alust kõiki petisteks tembeldada, kes antud teemal sõna võtavad.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
aurum
HV kasutaja

|
05.01.2008 15:42:31
|
|
|
laurx kirjutas: |
aurum, mitu korda sa xtroga äri oled teinud või lasknud tal omale midagi parandada? selle mehe garantii oma tehtud töödele annab kõikidele suurematele ja väiksematele kongidele silmad ette. (xtro on mulle ja mu tuttavatele vist ziljon asja parandanud alustades kondede vahetusest, lõpetades surnuks kuulutatud emaplaatide biosite hotflash imiseni) see, et su sibulatest sõbrad sulle jupi mingi aja jooksul " sõpruse poolest" natuke kiiremini andsid kui siin teemat arendavatele Valgetele inimestele, ei anna veel alust kõiki petisteks tembeldada, kes antud teemal sõna võtavad. |
see, et su sibulatest sõbrad ühe-teisele parandab midagi, ei anna õigust petta teisi inimesi, eks?!
kes antud teemas sõna võtab? hr alliance või xtro? kas nad omavad isiklikut kogemust? ma kahtlen sügavalt! ei oma nad! mängib head poisi, aga kuna tegelikult ennast s**ta täis, leidsid nad nüüd koha, kus katsuvad nüüd oma s**ta ka teiste kaelale riputada, alatu!
_________________ aurum
viimati muutis aurum 05.01.2008 15:44:03, muudetud 1 kord |
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
05.01.2008 15:42:39
|
|
|
okei, tuleb siis testida. kui aare suudab gnt le konkurentsi pakkuda hindade ja toimetamise ja muu sellisega, võiks ju sellest nurgaonnist paar koplekti testimiseks võtta. hetkel oled sina versus ülejäänud foorum ja sinu petjateks jms asjadeks sõimamine ei muuda asja. minul on nii xtro kui alliance iga olemas positiivsed ärikogemused.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
aurum
HV kasutaja

|
05.01.2008 16:06:13
|
|
|
laurx kirjutas: |
minul on nii xtro kui alliance iga olemas positiivsed ärikogemused. |
hetkel oled sina ja paar mommu, kes joperdavad, versus teised kasutajad kellel on positiivsed kogemused aare-ga
ja sinu petlik info ja sõimamine ei muuda asja.
minul ja paljudel teistedel on positiivsed kogemused aare ga. Said lõpuks aru?
mis asi see gnt on? mis võistlus, ei saanud ru
_________________ aurum |
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
05.01.2008 16:12:38
|
|
|
GNT on siis see koht kust eestlaste arvutid tulevad
_________________ KASS |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Laurikre
HV Guru

|
05.01.2008 16:13:38
|
|
|
aurum, Ära aja siin segast juttu. Igal inimesel on olemas oma arvamus ja vaatepilt asjadest.
Juhul kui inimestel on kehvad kogemused firmaga siis neil võiks ka olla õigus oma arvamust avaldada.
See ,et teistel on isegi positiivne kogemus ei tähenda seda ,et aare ei ole äbrisse astunud.
Tean inimest ja mäletan veel vanasid teemasid..
GNT on eesti suurim arvutitoodete maaletooja kes suurostjatele teeb ka eripakkumisi.
www.GNT.ee
Seda ,et sa kakelda siin suurte sõnadega oskad ja lihtsalt möla ajada me kõik teame aga jah see ei muuda hetkel midagi.
Laurikre:.
_________________ Need: Windows, .Net, Sharepoint, Exchange, Dynamics, Visual Studio, XNA, Expression, Silverlight, SQL and many other skills? Talk to me
Rohkem IT uudiseid iga päev BattleIT lehelt |
|
Kommentaarid: 154 loe/lisa |
   |
5 :: |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
aurum
HV kasutaja

|
05.01.2008 16:20:01
|
|
|
See ,et teistel on isegi positiivne kogemus ei tähenda seda ,et aare ei ole äbrisse astunud. |
isegi kui ta kord-teine ämbrisse astus, ei tähenda veel seda, et ta halb on! igaüks eksib, ja oma ja teiste vigadest õpib!
Laurikre kirjutas: |
Juhul kui inimestel on kehvad kogemused firmaga siis neil võiks ka olla õigus oma arvamust avaldada. |
no näe, mõnel ikka mõistust vist on? Laurikre, tubli! Ongi nii, et kui on kogemusi - avalda, kui pole - siis ole vait ja ära petta teisi andes valeinfot! muidu puhas pettus ja bullshit, nagu siin ongi
xtro kirjutas: |
Teiste otsene laimamine, agresiivsus, valetamine (nagu see HV kasutajate pos teema linkimine kus mõnigi kom välja lõigatud jne), multikasutajad? |
kus aare laimab? kus ta agressivne on? kus ta valetab? mis multikasutajad? kus seal pos teemas kom välja lõigatud? näita nüüd! su jutt on täielik bullshit, Loll jutt suhu tagasi! või tõesta nüüd. milleks siis peideti aare posiiitvsed kommentaarid siit teemast? just selleks, et sellised petturid nagu sinagi petta saaksid. ja et teised ei näe, et tegelikult aaga nii positiivsed suhed kõikidel on. bullshit pettur, tõesta nüüd oma sõnad, mis seal nüüd siis välja lõigatud, ah?
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Laurikre
HV Guru

|
05.01.2008 16:20:46
|
|
|
aurum, Varem oli sellest kunagi teema.. Ei ole see mingi vale jutt. Antud kasutajal on olnud korduvalt toppeltkasutajaid.
Antud kasutaja on korduvalt rikkunud foorumi korda. See ,et kasutaja xtro`t sa siin teemas laimad on täiesti kohatu.
Äkki leiaks selle teema veel meenutuseks ülesse?
_________________ Need: Windows, .Net, Sharepoint, Exchange, Dynamics, Visual Studio, XNA, Expression, Silverlight, SQL and many other skills? Talk to me
|
   |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
05.01.2008 16:26:04
|
|
|
aurum kirjutas: |
alliance nagu siin kirjas maalt alatu tüüp, |
tahad sa sellest mulle lähemalt rääkida?
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
aurum
HV kasutaja

|
05.01.2008 16:42:04
|
|
|
alliance, aga palun, siin juba oli kirjas,
mina olen nõus eelmise kommenteerijaga, sest ma ka ei näinud ühtki tõsist punkti sinult, ainult puhas laimamine, alandamine ja petmine!
sa kordagi äri ei ajanud aare ga? siis nagu õieti ütles laurikre - kui ei oma kogemust - ole vait ja ära petta teisi!
sa tahad öelda, et see, kes nimeta sind alatu, et ta eksis? aga kas normaalne tüüp jultunult valetab? näiteks see:
selline klient on tohlakas,kes on toote ostnud ja juhtumisi vigase toote saanud (millest see pull sul siin HV-s ka alguse sai) -oma asi et piixuläind asja ostis. |
see on puhas pettus. sellist juttu polnud! ma lugesin teemas samuti nagu sinagi, ja su need sõnad on täielik bullshit, kordan veel kord. ja olen nõus eelmise kommentaatoriga. ära räägi asjast, kui ei oma kogemust, ja ära valeta kah seda, mida polnud
laurikre, võib olla oli aarel kasutajad
ja foorumi rikkujaid siin niigi üle, miks neid siis ei taba? ja paljud, kui mainid reeglidest, siis jultunult vastavad et sa pole mode keri ***. on see normaalne? ja moded midagi ei võta vastu, olin kirjutanud sellest kah! mis nüüd siis soovida teistedelt?
ok, muidu ma poleks eriti siin sõna võtnud, kuid sellised pettused ja mõttetud laimamised mida sa siin näed - on lihtsalt pettus või makstud mahaaladnamine, mis on nõme. kurb ja häbi lugeda, et inimesed on sellised
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
05.01.2008 17:07:03
|
|
|
ot: ei puutu asjasse aga aurum, ürita no korrektsemalt kirjutad, osasi lauseid pidi mitu korda lugema, et midagist aru saada
pealegi, laurikre pole öelnud ükski kord seda mida sa just väitsid ("siis nagu õieti ütles laurikre - kui ei oma kogemust - ole vait ja ära petta teisi!")
sorry ot pärast, ei oma kogemust aarega, kuid teemat sirvides miskit ostma ka sinna ei tõtta. kellele ei meeldi mu post võib ära deliitida
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Laurikre
HV Guru

|
05.01.2008 17:10:16
|
|
|
aurum, Milliseid punkte sa otsid siit ? See ,et seal Garantiis jamasid on olnud. See ,et sealt katkiseid asju saadud ?
Ise olen aarega äri teinud. Ei ole üelnud ,et ole vait.. ütlesin just ,et igal ühel on õigus avaldada oma arvamust. Elame siiani veel maal kus peaks kehtima sõnavabadus.
Juhul kui sa ei ole asjadega kursis siis ei maksa üleliia sõna võtta. Juhul kui leitakse topelt kasutaja siis see ka suletakse.
Ei usu ,et kulla kallid HV kasutajad siin on lihtsalt kinnimakstud ja laimavad. Enamus antud kasutajatest on oma alal väga tugevad ja teavad millest räägivad.
Oma suhtumise & tegevuse eest on AARE ise ka HV foorumist banni saanud aga see ei takistanud antud kasutaja edasisi tegevusi nimelt suutis ta veel teha endale 3 erinevat kasutajat mis samuti said banni.
Samuti on antud isik teadlikult müünud valesid asjasid teiste asjade asemel ja inimesed pidanud isegi kohtusse pöörduma ,et garantiisse läinud emaplaati tagasi saada.
Lugemiseks:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=237836
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=224456
http://209.85.129.104/search?q=cache:bPuofIpDPxkJ:foorum.hinnavaatlus.ee/wap/thread.php%3Ftopic_id%3D334315+aare.ee+pettur&hl=en&ct=clnk&cd=2&client=firefox-a
|
   |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
05.01.2008 17:41:49
|
|
|
ma ei ole kordagi väitnud et ma sealt nurgapoest midagi ostnud oleksin.lihtsalt oksele ajab see aare pimpimine toppides siia ja isegi firma lehele yles nn. HV profiili,mida sellisel kujul ei eksisteerinud.
samuti sinna juurde käiv suisa ylivõrdes kiitmine kui hea on aare ja kui piixud on teised poed.:S
lisaks siinsete kasutajate sõimamine.see on asi millest sa ikka veel ei ole aru saanud.aga noh,kyyrakat pidi haud parandama ,nii et...
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=2452760#2452760
lisaks veel see postitus.pmst tahaks nagu kysida et mis teema sul nende MAA elanikega on?
oled sa ikka tallinnast väljas käinud yldse
_________________ --- |
|
   |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
05.01.2008 18:18:30
|
|
|
mul on antud kuudiga väga halvad kogemused ja ma pole kaugeltki mitte ainus.
kahju, et HV-st too suur aarega seotud mammutteema kadunud on..
üldiselt jätab selline firma kiitmine ja konkurentide halvustamine väga s*ta mulje.
rääkimata siis suvaliste kasutajate sõimamisest ja saasta ajamisest.
kui sa konkreetseid kasutajaid ei tunne siis hoia oma mokk maas, ülista enda saastafirmat edasi
aga jäta teised rahule. sellisest urkast ei soovita küll kellelgi midagi osta.
ps: firma töötaja ei tea mis asi on gnt. tule taevas appi.
mis kohast need müüdavad tooted siis tulevad? lennukiga onu vovalt venemaalt??
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
aurum
HV kasutaja

|
05.01.2008 23:20:24
|
|
|
sakira kirjutas: |
imestan vaid,kuidas selline nurga ärimees on veel äris vastu pidanud.kipud oma maneeriga 90-ndate alguse putka ärindusse jääma |
imestan, kuidas sellised petturid nagu sina, siiani elus oled, kipud tõesti oma maneeriga 90-ndate alguse küllaputka jääma. seal sa ongi. (ah kolisid suurema linnale, kuid pea on jäänud sama puudulik) see pärast sul alaväärsuskompleks, ja et omada tähelepanu üritad siin petta valeinfo esitades. jube käitumine sinu poolt! petmine ei ole hea tegevus. mul on häbi sinu pärast et HV-s selliseid leidub |
mul ei ole midagi maa elanikega, aga siin toodud tekstis on näha, et sul küll on mingi metsik haritu ainult 90-küllaputkale sobivad maneerid. nt pidev petmine jne nõme
Winterwind kirjutas: |
jätab selline firma kiitmine ja konkurentide halvustamine väga s*ta mulje. |
aare konkurentide halvustamine? nimed kohe siia pettur! hoia oma mokk maas! konkurentide nimed siia! ja viided kus neid halvustasin, pöördudes mu poole! ruttu!
aurum, Milliseid punkte sa otsid siit ? See ,et seal Garantiis jamasid on olnud. See ,et sealt katkiseid asju saadud ?
Ise olen aarega äri teinud. |
kas sina said katkiseid asju? kas nad olid remonditud ja korda saanud? või olid nad töökorras? räägi nüüd siis ausalt!
Samuti on antud isik teadlikult müünud valesid asjasid teiste asjade asemel ja inimesed pidanud isegi kohtusse pöörduma ,et garantiisse läinud emaplaati tagasi saada. |
mida sa ajad? mitte midagi sellist polnud! emaplaadiga kama oli siis, kui mingi kasutaja saatis aare piixu aare viisaka küsimuse pärast. mida ta siis soovis veel saada? et aare vabandas, et teda piixu saadeti? sa ikka mõtle mida sa ajad, nõme!
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
05.01.2008 23:21:03
|
|
|
aurum, miks sa teisi inimesi pidevalt petturiteks tembeldad?
   |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
57
HV vaatleja

|
05.01.2008 23:37:41
|
|
|
Jutu järgi paistab aurum ise olevat aare või tema suuvooder. No nii imelikku möla annab ikka ajada!!!
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
aurum
HV kasutaja

|
05.01.2008 23:47:33
|
|
|
Üks hetk kirjutas: |
aurum, miks sa teisi inimesi pidevalt petturiteks tembeldad? |
lihtne - sest see mida nad ajavad ei ole tõsi. ma vihkan pettureid, jobust poliitikuni. Ja nüüd need jobud petavad siin see pärast, et aare profiilist on komentid kustutatud, kuid mina ja paljud teised veel mäletavad. lihtsalt mitte kõik avaldavad soovi võistelda nõme pettusega
nt seda mitte keegi ei öelnud, aga alliance petab siin, jobu:
kiitmine kui hea on aare ja kui piixud on teised poed.:S |
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
05.01.2008 23:54:29
|
|
|
Ja nüüd need jobud petavad siin .. |
Keda sa siin jobuks pead ning keda siin petetakse?
   |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
05.01.2008 23:58:45
|
|
|
sakira kirjutas: |
mul ei ole midagi maa elanikega, aga siin toodud tekstis on näha, et sul küll on mingi metsik haritu ainult 90-küllaputkale sobivad maneerid. nt pidev petmine jne nõme
|
tööl olles on sakira.kodus aurum .
"profiilist on komentid kustutatud, kuid mina ja paljud teised veel mäletavad" |
jah,ma usun ka et mäletavad.halba asja ikka peetakse meeles.
igatahes kriitika talumatus ei sobi teenindavale ettevõtjale.oled sa mõelnud hr.peep vainu koolitusi läbi teha?tuleks kasuks.
_________________ --- |
|
   |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
aurum
HV kasutaja

|
06.01.2008 00:11:06
|
|
|
tööl olles on sakira.kodus aurum |
ja õues roostevaba, jne jne, aitan sind, sest unustasid lisada, et petta teisi.
"profiilist on komentid kustutatud, kuid mina ja paljud teised veel mäletavad" |
jah,ma usun ka et mäletavad.halba asja ikka peetakse meeles. |
jah, võib küll uskuda, et selleks oligi kustutatud positiivsed kommentaaarid aarest, lootes, et inimestele ainult halb jääb meelde, aga kasutajate õnneks, petturite õnnetuks ikka meeles positiivsed komentid, ja isegi aare kodukal on. igati arukas, teadis, et jobud ei maga, ja hakkavad petta.
_________________ aurum
viimati muutis aurum 06.01.2008 00:20:27, muudetud 2 korda |
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
06.01.2008 00:18:13
|
|
|
Keda sa siin jobuks pead ning keda siin petetakse? |
keda? kasutaiajd |
Ja mina olen "j0bu" tiitli ära teeninud millega?
   |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
aurum
HV kasutaja

|
06.01.2008 00:24:42
|
|
|
mmm... vähemalt siiani pole näinud, et sa kedagi üritasd petta, ja loodan sa ei hakkagi
Keda sa siin jobuks pead ning keda siin petetakse? |
keda petetakse? kasutaiaid. Keda jobuks pean? pettureid ikka! Kes vale infot siin jagavad, näed ju ise kah.
aare vastu kriitika? pole haisugi! vaid pettus ja nõme käitumine alliance ja ta sibula vendade ja väärikontode poolt, millest ta nii palju räägibsiin
_________________ aurum
viimati muutis aurum 06.01.2008 00:25:20, muudetud 1 kord |
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|