Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Qtek & HTC Corporation :: arutelu, probleemid/lahendused märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 16, 17, 18  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
SCREAMER
HV Guru
SCREAMER

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.12.2007 10:48:24 vasta tsitaadiga

8310 on olemas 2tüübi: brightpoint ja dopood....
kui garantii kehtib siis qtek.ee peaks uuendada tasuta sulle tarkvara
mazdagti kirjutas:
Link on asjalik, seal väga kõva foorum thumbs_up.gif ainult mudelitel on nimed mitte numbrid 8) Tänud lingi eest icon_biggrin.gif

aga millest see S/N ja IMEI mitte kokku klappimine tingitud on icon_confused.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mazdagti
HV veteran
mazdagti

sõnum 17.12.2007 20:36:01 vasta tsitaadiga

.ee lehe andmetel on mu aparaat juba üle 2aasta vana kuigi soft on kõvasti alla 2 ja eelmise omaniku sõnul hoopis pisut üle 1 icon_confused.gif

FB Volvokodu, diagnostikaabi Võrumaal.
Kommentaarid: 154 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 136
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 17.12.2007 21:24:18 vasta tsitaadiga

mazdagti kirjutas:
.ee lehe andmetel on mu aparaat juba üle 2aasta vana kuigi soft on kõvasti alla 2 ja eelmise omaniku sõnul hoopis pisut üle 1 icon_confused.gif

Kas võib olla, et see leht näitab vanust alates tootmisajast? Pole ju teada kaua see seade erinevates ladudes seisis enne esimese omanikuni jõudmist.
Mu HTC TyTN II puhul, kui tagumine kaas ära võtta, siis on näha tootmiskuupäev. Ehk on ka su aparaadil kuskile tootmiskuupäev märgitud.

Kuna kahte posti järjest teha ei saa, siis kirjutan siiasamasse ka oma muljed ja kogemused HTC'st.

HTC TyTN II - tore aparaat kui ainult kasutada saaks...
Kahjuks juba teist korda soome garantiisse saadetud sest eestis seda ei teostata, htc.ee leht sellest muidugi vaikib, seal on märgitud hoolduseks firma mis asub Rocca keskuses (igapäevase töö tegemiseks ei ostaks ma teadlikult tööriista millel pole kohapeal adekvaatset tuge). Soome saatmine tähendab aga ooteaega min 2 nädalat ning tõenäoliselt pigem 4 nädalat.

Esimesel õhtul avastasin surnud piksli, mida küll on näha ainult käivitamisel (kui ülejäänud erkaan on pime, siis üks piksel särab WM roheliselt).
HTC soome infotelefon arvas, et garantii juhtumiks võib lugeda umbes 6 piksli mittetöötamist, kui need lähestikku asuvad. icon_evil.gif

Tunnistan, piksli jamas olen ise niipalju süüdi, et ise polnud piisavalt kiire reageerija ning ei läinud kohe järgmisel päeval aparaati ringi vahetama - oli kiire aeg.

Peale umbes 2 nädalat kasutamist suri ära telefoni kõlar ehk helisemise, muusika esitamise ja navigeerimise hääljuhtimisega enam toime ei tulnud.
Saates telefoni garantiisse, märkisin lisaks kõlari probleemile ära ka surnud piksli.
Tagasi tuli telefon minimaalse ennustatud ajaga ehk 2 nädalaga. Dokumentatsiooni järgi vahetati ära kõlar, uuendati tarkvara ja kalibreeriti ekraan (mitte et ma ise seda poleks proovinud).

Sain aparaati kasutada nii umbes nädalajagu, kuni märkasin, et "Cap" märgutuli (LED) ei tööta (kiirema trükkimise puhul on sellest tulukesest omajagu abi).
Seekord nii kiirelt ei pääsenud. Veidi üle 2 nädala on möödunud ja tiksub...

Ehk saab enne jõule siiski tagasi icon_smile.gif

Tean, et ühel mu töökaaslase sugulasel oli kõlariga sama jama - tema ei viitsinud garantiiga jamada, leppis vibroalarmiga.

Seega mu esimene tutvus HTC'ga vihjab (järeldada ei saa üksikjuhtumist veel midagi) et kvantiteet omaduste mitmekesisuse suhtes on super ja kasutada on väga mugav kuid kvaliteet... icon_evil.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
ak.90
HV veteran

sõnum 18.12.2007 00:53:14 vasta tsitaadiga

Keegi HTC TYTN-i kohta oskab midagi halba/head rääkida?
http://www.htc.ee/index.php?id=20
Kommentaarid: 209 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 188
tagasi üles
tarmo182
HV vaatleja

sõnum 18.12.2007 15:07:22 vasta tsitaadiga

Tervist, ise kasutasin antud mudelit aasta jagu. Ainult häid sõnu, tõsine töö masin, viimased paar kuud töötas WM6'ga laitmatult. Ainuke miinus suurus aga noh mina näiteks sülearvutit enam ei kasutanud. Nüüd kasutan P3300, sama moodi rahul kuigi tunnen täis klaverist puudust!
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Westswamp
HV Guru
Westswamp

sõnum 18.12.2007 20:52:36 vasta tsitaadiga

Ise kausutan pea aasta Wizard'it ja ainuke miinus ehk vale disaini näide on styluse pesa. Teisi sõnu mingi ajapärast ei taha ta oma pesas püsida. Juhendeid netis sellest ülesaamiseks küllaga aga üks lihtsamaid on paar ringi läbipaistvat kontoriteipi ümber styluse ja enam ise välja ei kuku. Kõik muu töötab perfektselt.
Eks nende uute asjadega ole, ikka tehakse disainimisel vigu (Nokia E90 klaver mis rikub ekraani) ja eks ka alltöövõtjad võivad saasta saata.
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
mazdagti
HV veteran
mazdagti

sõnum 26.12.2007 22:11:42 vasta tsitaadiga

Kas ROM-i on võimalik ka kuidagi suurendada icon_question.gif isend on Qtek 8310

tagasi üles
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 28.12.2007 12:14:59 vasta tsitaadiga

mazdagti kirjutas:
Kas ROM-i on võimalik ka kuidagi suurendada icon_question.gif isend on Qtek 8310

ei ole. Tean, et vanematel iPAQ mudelitel kais OS'i uuendamine ROM'i vahetamise labi, kuid siis ei olnud see emaplaadile joodetud, vaid laiendkaardil, mis kais emaplaadil olevasse slotti.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
mazdagti
HV veteran
mazdagti

sõnum 28.12.2007 12:45:19 vasta tsitaadiga

Aga kas ei ole võimalik laiendust ROMile juurde võtta storage cardilt icon_rolleyes.gif ainuke asi mis konkreetse isendi juures häirib ongi see väike ROM ja kahjuks ei oska niipalju inglis keelt et sellest HTC/Qtek special foorumist abi paluda/inffi otsida icon_redface.gif

tagasi üles
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 28.12.2007 13:18:11 vasta tsitaadiga

mazdagti kirjutas:
Aga kas ei ole võimalik laiendust ROMile juurde võtta storage cardilt icon_rolleyes.gif ainuke asi mis konkreetse isendi juures häirib ongi see väike ROM ja kahjuks ei oska niipalju inglis keelt et sellest HTC/Qtek special foorumist abi paluda/inffi otsida icon_redface.gif

neid omavahel liita ei saa minuteada(et nad paistaksid kui yks maluseade), kuid sedasi saab muidugi teha, et paigaldad malukaardi(kui su mudel toetab malukaardi lisamist) ning siis installid programme sellele, paigaldad faile sellele jne. Aga siis pead muidugi sellega arvestama, et kui votad malukaardi seadmest valja, need programmid, mis malukaardile paigaldatud on, et tööta senikaua kuni malukaardi tagasi paned(vanematel mudelitel oli SD kaart kaunis defitsiitne- WIFI, malukaart, FM kaart).
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
ak.90
HV veteran

sõnum 28.12.2007 13:22:24 vasta tsitaadiga

Et ka üks probleem, nimelt sai ostetud pihuarvuti Qtek 9100 ja nüüd läheks vaja leida sellele üks varupliiats ja ka kott kus sees seda hoida, et kas keegi teab soovitada kust võiks saada neid, ise otsisin, aga ei leidnud midagi......
Tänud
Kommentaarid: 209 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 188
tagasi üles
mazdagti
HV veteran
mazdagti

sõnum 28.12.2007 13:29:11 vasta tsitaadiga

mightythor kirjutas:
mazdagti kirjutas:

neid omavahel liita ei saa minuteada(et nad paistaksid kui yks maluseade), kuid sedasi saab muidugi teha, et paigaldad malukaardi(kui su mudel toetab malukaardi lisamist) ning siis installid programme sellele, paigaldad faile sellele jne. Aga siis pead muidugi sellega arvestama, et kui votad malukaardi seadmest valja, need programmid, mis malukaardile paigaldatud on, et tööta senikaua kuni malukaardi tagasi paned(vanematel mudelitel oli SD kaart kaunis defitsiitne- WIFI, malukaart, FM kaart).

Seda progede paigaldamist sinna tean ja ka kasutan icon_wink.gif

tagasi üles
Westswamp
HV Guru
Westswamp

sõnum 01.01.2008 13:31:33 vasta tsitaadiga

Alo.Ko kirjutas:
Et ka üks probleem, nimelt sai ostetud pihuarvuti Qtek 9100 ja nüüd läheks vaja leida sellele üks varupliiats ja ka kott kus sees seda hoida, et kas keegi teab soovitada kust võiks saada neid, ise otsisin, aga ei leidnud midagi......
Tänud
stylus: http://www.expansys.com/p.aspx?i=126516
kott: http://www.expansys.com/p.aspx?i=140387
Kokku koos transpordiga £31,60 ja tellida tasub UK lehelt, tuleb odavam, KM väiksem, DHL toob paari päevaga kohale. Olen ise sealt tellinud.
Muidugi võid uurida ka Büroomaailmast ja Kännukast, aga vähemalt viimases oli stylus eriti kirve hinnaga.
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
kommionuke
HV vaatleja

sõnum 01.02.2008 22:09:29 HTC Touch probleem! vasta tsitaadiga

Kas kuidagi saab HTC Touchile uue operatsioonisüsteemi ka peale panna?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
SCREAMER
HV Guru
SCREAMER

sõnum 01.02.2008 22:15:27 vasta tsitaadiga

uue? sa mõtled 6.1 või 7 ?
ei saa, kuna neid veel pole väljas,

firmware aga annab uuendada
htc.com support

tiitsut
HV vaatleja

sõnum 02.02.2008 21:47:14 vasta tsitaadiga

Q-tek 9000 peal läks WM6 käima küll. Ei toimi ainult videokõne, kui mina seda nii kui nii ei kasuta. Viidatud build'il on veel terve hulk igasugu lisa pudinaid ja kasutusmugavusi. Kes tahab ja julgeb, see proovib.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 03.02.2008 21:22:34 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:
mazdagti kirjutas:

Kas võib olla, et see leht näitab vanust alates tootmisajast? Pole ju teada kaua see seade erinevates ladudes seisis enne esimese omanikuni jõudmist.
Mu HTC TyTN II puhul, kui tagumine kaas ära võtta, siis on näha tootmiskuupäev. Ehk on ka su aparaadil kuskile tootmiskuupäev märgitud.

Kuna kahte posti järjest teha ei saa, siis kirjutan siiasamasse ka oma muljed ja kogemused HTC'st.

HTC TyTN II - tore aparaat kui ainult kasutada saaks...
Kahjuks juba teist korda soome garantiisse saadetud sest eestis seda ei teostata, htc.ee leht sellest muidugi vaikib, seal on märgitud hoolduseks firma mis asub Rocca keskuses (igapäevase töö tegemiseks ei ostaks ma teadlikult tööriista millel pole kohapeal adekvaatset tuge). Soome saatmine tähendab aga ooteaega min 2 nädalat ning tõenäoliselt pigem 4 nädalat.

Esimesel õhtul avastasin surnud piksli, mida küll on näha ainult käivitamisel (kui ülejäänud erkaan on pime, siis üks piksel särab WM roheliselt).
HTC soome infotelefon arvas, et garantii juhtumiks võib lugeda umbes 6 piksli mittetöötamist, kui need lähestikku asuvad. icon_evil.gif

Tunnistan, piksli jamas olen ise niipalju süüdi, et ise polnud piisavalt kiire reageerija ning ei läinud kohe järgmisel päeval aparaati ringi vahetama - oli kiire aeg.

Peale umbes 2 nädalat kasutamist suri ära telefoni kõlar ehk helisemise, muusika esitamise ja navigeerimise hääljuhtimisega enam toime ei tulnud.
Saates telefoni garantiisse, märkisin lisaks kõlari probleemile ära ka surnud piksli.
Tagasi tuli telefon minimaalse ennustatud ajaga ehk 2 nädalaga. Dokumentatsiooni järgi vahetati ära kõlar, uuendati tarkvara ja kalibreeriti ekraan (mitte et ma ise seda poleks proovinud).

Sain aparaati kasutada nii umbes nädalajagu, kuni märkasin, et "Cap" märgutuli (LED) ei tööta (kiirema trükkimise puhul on sellest tulukesest omajagu abi).
Seekord nii kiirelt ei pääsenud. Veidi üle 2 nädala on möödunud ja tiksub...

Ehk saab enne jõule siiski tagasi icon_smile.gif

Tean, et ühel mu töökaaslase sugulasel oli kõlariga sama jama - tema ei viitsinud garantiiga jamada, leppis vibroalarmiga.

Seega mu esimene tutvus HTC'ga vihjab (järeldada ei saa üksikjuhtumist veel midagi) et kvantiteet omaduste mitmekesisuse suhtes on super ja kasutada on väga mugav kuid kvaliteet... icon_evil.gif

Viimane jama sai lahendatud kuu ajaga. Klaver vahetati välja...

Aga krdid panid US klaveri, eelmise Skandinaavia klaveri asemel. Seega kadunud olid Ä ja Ö ning lisasümbolid tulid valede klahvide alt. Kuskilt tavamenüüdest klaveri keelt vahetada polnud võimalik. Õnneks suutis müüa mulle hankida CAB faili mis registris vajaliku muudatuse tegi ning kõik sümbolid tulevad nüüd normaalselt.

Hiljem leidsin netist lisatarkvara selliste muudatuste tegemiseks, mida tavamenüüd ei võimalda. Näiteks selline:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=317070
KASUTAMINE OMAL VASTUTUSEL! Kui midagi valesti läheb siis võib seade vajada Hard Reset'i või hullemal juhul rikneb täielikult.

Igasugust kasulikku infot seadme kohta olen leidnud siit: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=376

Enamiku tarkvarast olen uuendanud sealt leitud parandatud versioonidega, mis on võetud uuemate HTC toodete pealt (Touch ja Cruise näiteks).

Seega hetkel olen oma TyTN II'ga väga rahul. Eks paistab kauaks. Sobiv aparaat neile kes ise soovivad oma käe järgi aparaati sättida, vaikimisi kaasa tulnud soft jätab kohati soovida.
tagasi üles
kommionuke
HV vaatleja

sõnum 04.02.2008 18:35:22 vasta tsitaadiga

Keegi teab millal tuleb uus wm välja?
Kas htc touchile on olemas ka iphone interneti browser (safari browser) ja kust seda saada?
Kas te saate internetis mängida ka? (mul on htc touch)
Mille peab tõmbama juurde et töötaksid interneti mängud?
Näiteks miniclipi mängud. (neid ma muidugi ei mängi icon_razz1.gif )
Mõtlen siis flash-mänge.
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 04.02.2008 20:58:59 vasta tsitaadiga

kommionuke kirjutas:
Keegi teab millal tuleb uus wm välja?
Kas htc touchile on olemas ka iphone interneti browser (safari browser) ja kust seda saada?
Kas te saate internetis mängida ka? (mul on htc touch)
Mille peab tõmbama juurde et töötaksid interneti mängud?
Näiteks miniclipi mängud. (neid ma muidugi ei mängi icon_razz1.gif )
Mõtlen siis flash-mänge.

Otsi vastuseid ja esita küsimusi: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=372
Elf = Touch
tagasi üles
kommionuke
HV vaatleja

sõnum 22.02.2008 17:09:01 vasta tsitaadiga

Ma ei saa uninstallida opera mobile 9.5, sest see ei ole remove programsis!
Kuidas ma sellest lahti saan???
tagasi üles
SCREAMER
HV Guru
SCREAMER

sõnum 23.02.2008 01:28:19 vasta tsitaadiga

käsitsi kustuta, programm files ja start menust
kommionuke kirjutas:
Ma ei saa uninstallida opera mobile 9.5, sest see ei ole remove programsis!
Kuidas ma sellest lahti saan???

mazdagti
HV veteran
mazdagti

sõnum 15.03.2008 18:48:43 vasta tsitaadiga

Probleem siis naise HTC MTeoR isendiga, nimelt kiilub kinni HTC kirjaga bootscreeni ning mitte ükski asi peale aku eemaldamise ei aita, ka mitte "hard reset". Kas viga softis või riistvaras icon_rolleyes.gif

tagasi üles
SCREAMER
HV Guru
SCREAMER

sõnum 17.03.2008 11:14:26 vasta tsitaadiga

saad siis teada kui softiuuendust teed, proovi viimast orig. firmwaret....
kui viimane peal, proovi, hardreseti....
kui ei aita proovi eelvimast või esimest firmwaret.
mazdagti kirjutas:
Kas viga softis või riistvaras icon_rolleyes.gif

mazdagti
HV veteran
mazdagti

sõnum 17.03.2008 20:26:07 vasta tsitaadiga

Kus kohast neid leida icon_redface.gif miskit juba proovisin aga et arvuti telefoniga kontakteeruks on ju vaja Win bootima saada pisut kaugemale kui see screen, minul vähemalt arvuti MTeoRiga ühendust ei saanud icon_confused.gif

tagasi üles
SCREAMER
HV Guru
SCREAMER

sõnum 18.03.2008 17:02:53 vasta tsitaadiga

http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Breeze

fööni pane BOOTLOADER rezhiimi ja ühenda arvutiga, käivita flasher ja saad uuendada tarkvara...

faq ja firmwared olemas üleval lingil

mazdagti kirjutas:
Kus kohast neid leida icon_redface.gif miskit juba proovisin aga et arvuti telefoniga kontakteeruks on ju vaja Win bootima saada pisut kaugemale kui see screen, minul vähemalt arvuti MTeoRiga ühendust ei saanud icon_confused.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Qtek & HTC Corporation :: arutelu, probleemid/lahendused mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 16, 17, 18  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.