Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia E51 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 53, 54, 55  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
rex
HV Guru
rex

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.12.2007 15:17:37 vasta tsitaadiga

Krt, teevad peaaegu ideaalse telefoni ja panevad sellise asjaga mööda...
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Elric
HV kasutaja

sõnum 19.12.2007 16:36:18 vasta tsitaadiga

Ideaalse telefoni tarbeks tuleb kas tellimustöö valmistada või ise telefon valmis nikerdada icon_lol.gif .
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
pavka
HV kasutaja

sõnum 19.12.2007 19:45:23 vasta tsitaadiga

Minu E51 aku kestab küll nigelalt, ainult 2 tundi rääkimist thumbs_down.gif Proovisin kohe ekstra, et kaua peab. Muidugi olid Bl ja wifi väljas, muusikat ei kuulanud ja pilte ei teinud. Kas kellelgi veel nii kehvalt peab või kõigil 7 päeva? icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
spezwend
HV veteran

sõnum 19.12.2007 20:01:36 vasta tsitaadiga

pavka kirjutas:
Minu E51 aku kestab küll nigelalt, ainult 2 tundi rääkimist thumbs_down.gif Proovisin kohe ekstra, et kaua peab. Muidugi olid Bl ja wifi väljas, muusikat ei kuulanud ja pilte ei teinud. Kas kellelgi veel nii kehvalt peab või kõigil 7 päeva? icon_biggrin.gif

ma räägin 2h kuus heal juhul icon_smile.gif suhtlemisvajaduse rahuldavad msn, skype ja email. icon_razz.gif 3x12h laadisid alguses?
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 63
tagasi üles
Nosferatu
HV kasutaja
Nosferatu

sõnum 19.12.2007 20:09:41 vasta tsitaadiga

No minu telef. peab 2-3 päeva. BT ja wifi väljas, muusikat ega midagi ei kuula, ainult kõne sa sms. Ei räägi eriti palju aga ikkagi vähe. Eelmine telef 6100 pidas samase rääkimise juures vastu 7 päeva. Seega olen tiba pettunud...
spezwend
HV veteran

sõnum 19.12.2007 20:52:55 vasta tsitaadiga

Nosferatu kirjutas:
No minu telef. peab 2-3 päeva. BT ja wifi väljas, muusikat ega midagi ei kuula, ainult kõne sa sms. Ei räägi eriti palju aga ikkagi vähe. Eelmine telef 6100 pidas samase rääkimise juures vastu 7 päeva. Seega olen tiba pettunud...

kas laadimise(3x12h) ja tühjenemise(kuni välja lülitab) tsüklid tegid alguses?

mul on hetkel 4's päev ja 2 pulka kukkund. FExploerer näitab battery 71%.
tagasi üles
Nosferatu
HV kasutaja
Nosferatu

sõnum 19.12.2007 20:54:20 vasta tsitaadiga

Ikka tegin. Olen koguaeg niimoodi laadinud, et, koju tulen, laadima ning hommikul juhtme otsast ära, seega 12h.
Ning aku kukub niimoodi ära, et näitab 3 pulka alles ja paari tunni pärast paneb pildi taskusse.

spezwend
HV veteran

sõnum 19.12.2007 22:37:17 vasta tsitaadiga

Nosferatu kirjutas:
Ikka tegin. Olen koguaeg niimoodi laadinud, et, koju tulen, laadima ning hommikul juhtme otsast ära, seega 12h.
Ning aku kukub niimoodi ära, et näitab 3 pulka alles ja paari tunni pärast paneb pildi taskusse.

kõlab nagu oleks praak...
tagasi üles
pavka
HV kasutaja

sõnum 19.12.2007 22:47:54 vasta tsitaadiga

mul ka kõik 3x12h laadimised tehtud, kuid 4.2h lubatud kõneaega see aku küll välja ei venita.
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
react
Kreisi kasutaja
react

sõnum 19.12.2007 23:24:52 vasta tsitaadiga

See 3x12h on suht jama. Mingit olulist eluea tõusu sealt loota küll ei ole. Ma pole läpal ega moblal mingit erilaadimist teinud uuena, kestavad väga hästi. Läpakal mahutavus isegi mõnisada mAh suurenenud.

tsitaat:
Preparing new lithium-ion for use

Unlike nickel and lead-based batteries, a new lithium-ion pack does not need cycling through charging and discharging. Priming will make little difference because the maximum capacity of lithium-ion is available right from the beginning. Neither does a full discharge improve the capacity of a faded pack. However, a full discharge/charge will reset the digital circuit of a 'smart' battery to improve the state-of-charge estimation
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
spezwend
HV veteran

sõnum 19.12.2007 23:58:36 vasta tsitaadiga

react kirjutas:
See 3x12h on suht jama. Mingit olulist eluea tõusu sealt loota küll ei ole. Ma pole läpal ega moblal mingit erilaadimist teinud uuena, kestavad väga hästi. Läpakal mahutavus isegi mõnisada mAh suurenenud.

ei ole jama. just enne telefoni kasutuselevõttu googeldasin huvipärast suht palju ja päris mitu usaldusväärset lehte kirjutasid, et ikkagi peab. sellega tehakse selgeks li-ion aku elektoonikale "õiged suurused". kui esimesed 3x laetud, siis enam tõesti vahet pole kuda ja millal laed(nagu su tsitaadis kirjas oli). laadimiste arv on piiratud, kui see täis saab on aku kutu. vältida tuleks ka aku täielikku tühjenemist, sest siis unustab li-ion aku elektroonika jälle oma "ülesanded" ära.
tagasi üles
John Smith
HV veteran

sõnum 20.12.2007 01:36:07 vasta tsitaadiga

selle Googeldamise kohta oli kusagil hea näide, et inimene otsib tõestust oma arvamusele, mitte aga vastupidist. Nii on paljude asjade kohta võimalik leida netist vastakaid "usaldusväärseid" artikleid?

endal alles 2X laetud ja 3 päevaga on pool läinud, BT on 24h sees, rääkinud eriti pole, küll aga niisama näppinud.

spezwend
HV veteran

sõnum 20.12.2007 02:03:19 vasta tsitaadiga

John Smith kirjutas:
selle Googeldamise kohta oli kusagil hea näide, et inimene otsib tõestust oma arvamusele, mitte aga vastupidist. Nii on paljude asjade kohta võimalik leida netist vastakaid "usaldusväärseid" artikleid?

üles leidsin: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=95963
tagasi üles
internetu
HV vaatleja

sõnum 20.12.2007 02:24:38 vasta tsitaadiga

oli seal kuskil seletatud ka, et kui laadimist enam ei toimu, indikaator ei näita, siis peaks ikka vel saba taga hoidma?
John Smith
HV veteran

sõnum 20.12.2007 02:49:20 vasta tsitaadiga

stosoorok kirjutas:
John Smith kirjutas:

üles leidsin: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=95963

Just sellest ma rääkisingi, alati leiab artikli või arvamuse oma jutu tõestamiseks, inimesed ei otsigi vastupidist, aga.........
http://vidmar.net/weblog/archive/2004/06/11/308.aspx

tsitaat:
I did some googling and now I'm absolutely positively 100% sure you DON'T need to charge new Li-Ion batteries for 16 hours. This is one of the stories that tries to go deep on the subject and don't just say "do it just to be sure". Of course, there are people that say just that, but they all say it from the top of their head, no one has given any proof or link.

http://groups.google.com/groups?hl=en&lr=&ie=UTF-8&c2coff=1&selm=3E9EE133.5080002%40hersh.com

Ma ei taha vaielda ega mingit tõde taga ajada, sest Tõde on seal kusagil....... Eks igaüks leiab endale selle õige.
M.O.T.T

nuffel
HV vaatleja
Keelatud avatar

sõnum 23.12.2007 00:59:46 vasta tsitaadiga

Ostsin endale E51 paar päeva tagasi ja esmamuljed on päris head. Aku tundub samuti OK. Kopeerisin kontaktid vanast telefonist (6230i) ja nüüd paluksin teie abi! Nimelt ei kuvata enam ekraanil helistaja nime olgugi, et on tel.raamatusse sisestatud (ainult number on näha)
Mida olen valesti teinud või hoopis tegemata jätnud!? Manualist uurisin, aga selgust ei saanud. HELP!
Netist tõmbasin veel mõned programmid juurde mida teilegi soovitan:

Phone.Wallet.v1.00.S60v3.SymbianOS9.1
CoreCodec.CorePlayer.v1.1.1.S60v3.SymbianOS9.1
Resco.photo.viewer.v4.50.s60v3.symbianos9.1
icon_biggrin.gif
tagasi üles
react
Kreisi kasutaja
react

sõnum 23.12.2007 01:21:03 vasta tsitaadiga

Kui nimesid topelt on siis ei näita. Kontrolli ega kogemata ei saanud topelt ja kustuta similt ära kõik.
tagasi üles
ThedEviL
HV Guru
ThedEviL

sõnum 23.12.2007 13:49:16 vasta tsitaadiga

John Smith kirjutas:

Ma ei taha vaielda ega mingit tõde taga ajada, sest Tõde on seal kusagil....... Eks igaüks leiab endale selle õige.
M.O.T.T

Tõde on selles, et nokia võtab akult toite nagunii tagant ära kui 100% täis ning ei hakka ennem laadima uuesti kui kukub 90% peale või võtad korra laadija juhtme tagant ära. Seega see 12h laadimine on ebavajalik tehnilises aspektis, kuid vajalik inimese psühholoogilisel tasandil. Liiga tugevalt on meile NiCd ja NiMH ajastu sisse sööbinud.
Elektrokeemiliselt pole tähtsust kui kaua sa teda taga hoiad, vaid, et esimesed laadimised algaksid täiesti tühja akuga. (Et eemaldada piikidena moodustuvaid elektrolüüdi kristalle)

react kirjutas:
Kui nimesid topelt on siis ei näita. Kontrolli ega kogemata ei saanud topelt ja kustuta similt ära kõik.

Mul sattus e50'le korra üks värdjas soft, mis tegi vahet kas +372 on nubril ees või mitte. Võib ka softiuuenduse teha
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
nuffel
HV vaatleja
Keelatud avatar

sõnum 23.12.2007 16:00:14 vasta tsitaadiga

react kirjutas:

Tegin SIM-kaardi tühjaks, aga ei midagi. Võibolla tõesti soft üle lasta?
Lahenduse siiski leidsin: http://www.smartphoneware.com/fscaller-for-s60-3rd-edition-product.php Selle programmiga töötab kõik väga hästi ka ilma pildita, aga softiuuendust proovin igal juhul
icon_cry.gif
tagasi üles
react
Kreisi kasutaja
react

sõnum 23.12.2007 16:37:07 vasta tsitaadiga

Nu E50'l oli tõesti vigane soft, proovida võid.
tagasi üles
ksuuk
Kreisi kasutaja

sõnum 23.12.2007 16:51:55 vasta tsitaadiga

stosoorok kirjutas:

3's ndl jookseb, mitte yhtegi probleemi. aku kestab 7 päeva... (y) opera mini sai installitud prooviks, töötab ilusti ja kõik nähtav musta theme'ga.

Vahest keegi jah mainib, et 7 päeva peab aku vastu. Mina seda ei usu. Normaalsel kasutamisel ei pea üle 2 päeva vastu. Ja üldse võiks 3 päeva olla maks vastupidamise aeg, sest mina küll eelistan pigem lühemat akuaega kui rasket akut.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
spezwend
HV veteran

sõnum 23.12.2007 17:12:42 vasta tsitaadiga

ksuuk kirjutas:
Vahest keegi jah mainib, et 7 päeva peab aku vastu. Mina seda ei usu. Normaalsel kasutamisel ei pea üle 2 päeva vastu. Ja üldse võiks 3 päeva olla maks vastupidamise aeg, sest mina küll eelistan pigem lühemat akuaega kui rasket akut.

eile sai jälle 7 päeva täis, pool päeva(eile) sai wifit ja BT kasutada...
tagasi üles
John Smith
HV veteran

sõnum 23.12.2007 17:33:16 vasta tsitaadiga

No mina ei tea, 5 päeva siiani saanud BT oli küll 24/7 sees aga kõnesid praktiliselt polnud

Mul alles 2 laadimiskorda tehtud muidugi ka

nuffel
HV vaatleja
Keelatud avatar

sõnum 23.12.2007 18:12:53 vasta tsitaadiga

react kirjutas:
Nu E50'l oli tõesti vigane soft, proovida võid.

Tehtud! Kuna SIM sai eelnevalt tühjendatud ja installi käigus kadusid ka moblas olevad andmed (koopia oli tehtud) on edasised väljavaated suurepärased. Uued, telefoni mällu salvestatud kontaktid, näitavad helistamisel nii numbrit kui ka nime. Ei saanudki täpselt aru kas viga oli softis või minus. Igatahes suured tänud nõuannete eest!

icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
tagasi üles
spezwend
HV veteran

sõnum 23.12.2007 18:48:33 vasta tsitaadiga

John Smith kirjutas:
No mina ei tea, 5 päeva siiani saanud BT oli küll 24/7 sees aga kõnesid praktiliselt polnud

mis mõte on BT 24/7 sees hoida? BT sööb päris mõnusalt akut, standby's muidugi vähem kui andmeid vahetades. kas network mode on GSM ja operator selection manual? kunagi kuskil soovitati nii, et õgib vähem akut. pane keylock 10sek, light time-out 20 sek ja power saver mingi 30 sek, proovi siis.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia E51 mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 53, 54, 55  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.