Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mart352
HV Guru

|
22.04.2003 14:31:33
|
|
|
Trainspotting kirjutas: |
Ma läksin küll Hanza.neti kaudu ja polnud mingit jamamist  |
Ma läksin ka hanza.net-i kaudu. Ei tea mis jama mul siis oli. Järgmine aasta täidan ka interneti teel. Vähemalt ei pea linnas ringi jooksma ja avastama, et mingi paber koju jäänud.
See üks kord aastas kannatan ära.
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
05.06.2003 15:32:47
|
|
|
otsustasin vaadata, kuidas näevad välja nelja eesti riigikaitseosakonna koduleheküljed... halb mõte. vaatepilt on üsna masendav. kõigil lehtedel on nii vähe infot üleval, et tahes tahtmata tuli helistada, et vajalikku infot saada. mulle tundub, et kas tõesti on riigikaitseosakondadel KEELATUD mingit lisainfot üles panna, sest praegu on info kõigil neil lehekülgedel peaaegu identne ja üsna mittemidagiütlev.
mis kujundusse puutub, siis kui põhja ja lääne RKO-de kujundus on veel kuidagi enam-vähem, siis lõuna ja kirde RKO-de omast parem ei räägigi...
aga otsustage ise:
Põhja RKO
Lääne RKO
Kirde RKO
Lõuna RKO
kulutused riigikaitsele pidid olema juba praegu 2% sisemajanduse kogutoodangust. kas selle summa juures on siis tõesti raske tellida normaalsed kodulehed, mis oleks kujunduselt kenad ja sisult informatiivsed? ei tasu unustada, et riigikaitseosakond on tavaliselt KÕIGE ESIMENE riigikaitseasutus, millega inimene oma elus kokku puutub. see on umbes sama asi nagu peldik lennujaamas - lennart meri irises tallinna lennujaama peldiku üle, sest see on üks esimesi kohti, mida inimene märkab ja mille korrasoleku alusel ta nii mõnedki järeldused teeb.
kui vaadata näiteks teiste riikide sarnaste asutuste kodulehekülgi, näiteks USA või kasvõi Soome omi - hämmastavalt sisurikkad ja väga hea kujundusega lehed, et lausa tekib tahtmine kohe sõtta minna. aga meil... väga kurb vaatepilt.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
6 :: |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vidget
HV Guru

|
05.06.2003 17:32:06
|
|
|
Mis siis sellel Lõuna omal viga on? Täitsa normaalne kujundus ju.
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
4 :: |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
droz
Kreisi kasutaja

|
05.06.2003 17:39:22
|
|
|
Vidget kirjutas: |
Mis siis sellel Lõuna omal viga on? Täitsa normaalne kujundus ju. |
Mul IE 6.0 näitas seal küll ainult käkki
viimati muutis droz 05.06.2003 22:23:38, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Karzum
HV veteran

|
05.06.2003 18:26:18
|
|
|
Vidget kirjutas: |
Mis siis sellel Lõuna omal viga on? Täitsa normaalne kujundus ju. |
Mingi kõva testimine käib seal ja millegipärast inglise keeles.
Kujundus töötas IE 6-ga.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
seen
HV vaatleja
|
06.06.2003 20:54:11
|
|
|
head maili aadressid on RKO omadel hotmail, hot.ee jne. nendega nad ajavad tähtsaid Rko asju
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
RISEof
HV kasutaja

|
07.06.2003 22:35:16
|
|
|
No kui riigiasutustest rääkida, siis kõige masendavam on www.tervisekaitse.ee . Esiteks on kujundus ajast ja arust ja mis eriti pinda käib on see, et iga lehekülje avamisel tuleb oodata, kuni leht loob hierarhilisi menüüsid. Täielik BS!
_________________ I com from e-stonia
 |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
13.07.2004 21:49:12
|
|
|
mõne päeva pärast soovisin lunastada Tallinna ühistranspordis mobiiltelefoni teel tunnipileti. Külastasin tallinna linna kodulehte www.tallinn.ee , et asja kohta täpsemalt infot saada, et kuidas see asi täpselt toimib, aga mulle tundub, et paraku seal ei ole absoluutselt mitte mingit infot sellise asja kohta, välja arvatud hind: 15 krooni.
kõige lähem asi, mis protsessile viitab, on sõidu eest tasumise kord ja hinnad, kus seisab mobiiliga ostetava pileti kohta täpselt üks lause: "Tunnipileti ostmine toimub mobiiltelefoni abil."
samas on näiteks siin alalehel toodud, et tunnipiletit müüvad hoopis sõidukijuhid ("Tunnipileteid müüvad ühissõidukite juhid. Tunnipileti ostmiseks tuleb sõidukisse siseneda esiuksest.")
minu meelest on see küll täielik korralagedus, kui inimene ei saa nii olulise asja kohta nagu seda on ühistransport seal lehel üldse mingit infot, ja seegi, mis saab, on vananenud,
kui keegi oskab viidata tallinna lehel õige koha kätte, siis oleks väga hea meel. mina igatahes ei leidnud
vajaliku info sain lõpuks hoopis eesti päevalehe arhiivist, lisaks selgub, et tuleb veel maksta 3 krooni "teavistustasu", lisaks peab mul olema id-kaart ja sisse tuleb toksida päris kõvasti numbreid kardan, et ära jääb see minu piletiost, kui nii nööritakse ja retsitakse ja takistatakse info juurde jõudmist lausa. minu meelest on see asi viidud üsna mõttetule tasemele (sellele viitab ka tavaliste sõidutalongide läbimüügi mitmekordne kasv)
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
6 :: |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
v2hja
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
3 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirage
HV veteran
|
16.07.2004 06:47:32
|
|
|
Mul sama lugu
_________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°> |
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|