Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  riigiasutuse kodulehekülg: muidu normaalne, aga siiski... märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
dvd vader
HV Guru

sõnum 13.01.2003 13:53:35 riigiasutuse kodulehekülg: muidu normaalne, aga siiski... vasta tsitaadiga

link :: justiitsministeerium

ei leidnud mingit teemat kuhu seda postitada, nii et tuli ikka eraldi ära teha. ma pakun, et võite siia teemasse postitada ka muid riigi ja KOV lehekülgedel olevaid tobedusi.

nimelt justiitsministeerium oma lehekülje uhke pealkirjaga: õigusega õigluseni. üllatest ideaalidest pakatav pealkiri. väga informatiivne lehekülg - vanglad, õigusaktid, eelnõud, inimesed, pressiteated ja muu vajaliku info leiab sealt kergelt kätte. üsna hea lehekülg. aga ometi paar asja, tjah, kuidas öeldagi, ei sobi sinna mitte kuidagi, ja need on kohe esilehel. nimelt seisab meie riigi õiguse ja õigluse alustala justiitsministeeriumi kodulehe esilehel küsitlus: "kas oled juba linde toitnud?" ning esilehel on ka suur pilt mingitest härmas taimedest, ning pildi kohal on kiri: "nädala teema: külm ei ohusta ministeeriumi tööd". kahtlustan mõne oskamatu praktikandi tööd, kes pole aru saanud justiitsministeeriumi eksisteerimise mõttest, ja praktikandi juhendaja oskamatusest ministeeriumi kodulehte külastada.

ma leian, et kui ikka ei osata lehe külastajate käest midagi küsida, siis pole vaja üldse küsitlust korraldada. ja see "külm ei ohusta" asja jätaks ma samuti heaga ära.

tõeline "dumbass database'i" pärl on see justiitsministeeriumi kodulehe esileht.

viimati muutis dvd vader 28.09.2010 16:59:46, muudetud 3 korda
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 7 :: 51
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
gemini
HV Guru

sõnum 13.01.2003 14:03:23 vasta tsitaadiga

just.ee webmaster on juhuslikult mu väga hea sõber. Vähemalt mäletan, kuidas ta seda veeb ehitas. Edasisest haldamisest ple mul aga aimugi. Need dvd_vaderi mainitud asjad ei sobi ka minu arust sellisele veebile. Samas, äkki tulid need tekstid kellegi "kõrgemal" seisva isiku sules?
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 61
tagasi üles
Spott
HV Guru
Spott

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.01.2003 14:11:18 vasta tsitaadiga

Tuleb Dvd Vaderiga nõustuda.
Antud kujul jätab meie Justiitsministeerium küll nadi esmamulje.
Kas keegi neile juba vastava meili saatnud on?
Paistab, nagu võetaks seal suuresti malli erinevatest portaalidest ja püütakse endaoma sarnaseks teha.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
dvd vader
HV Guru

sõnum 13.01.2003 14:27:31 vasta tsitaadiga

link :: küsitluste arhiiv

kui vaadata justiitsministeeriumi küsitluste arhiivi, siis on kohe näha, et midagi on just praegu mäda, sest kui kaks-kolm viimast küsitlust välja arvata, on küsitlused just sellised, nagu ma justiitsministeeriumist eeldaks. jääb kohe selline mulje, et uue aasta tulekuga tuli ka uus inimene, kes kodulehe eest vastutab.
tagasi üles
Spott
HV Guru
Spott

sõnum 13.01.2003 14:59:41 vasta tsitaadiga

Saatsin Webmasterile kirja, koos lingiga HV sellele teemale.
dvd vader
HV Guru

sõnum 13.01.2003 15:02:54 vasta tsitaadiga

Trainspotting kirjutas:

no miks ometi? oleks palju huvitavam olnud oodata, millal nad seda asja ise märkavad.
tagasi üles
Lindremant
Kreisi kasutaja
Lindremant

sõnum 13.01.2003 15:05:53 vasta tsitaadiga

Trainspotting kirjutas:

Trainspotting sa vist kandideerid maailmaparandaja TIITLILE edu igatahes.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 28
tagasi üles
eeRuheeRu
Kreisi kasutaja

sõnum 13.01.2003 15:19:15 vasta tsitaadiga

maailmaparandajad on huvitavad tegelased...
mulle saatis keegi ükspäev sellise meili, kus küsis, et mida ma selle tekstiga mõtlen, mis mul iga postituse all kirjas on? ("Alkoholi peab hävitama")

viimati muutis eeRuheeRu 13.01.2003 15:20:18, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
lednE
HV kasutaja

sõnum 13.01.2003 15:19:41 vasta tsitaadiga

kiire messenger ühte jm allasutuse naistöötajale:

tsitaat:
Maali says:
on jah tobe...õige märkus.
Maali says:
umbes, et kas olete toetanud prostitutsiooni. eksju?!

siit järeldus, et jm tegelased mõtlesid selle küsitlusega sootuks seadusloomelisemalt icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Spott
HV Guru
Spott

sõnum 13.01.2003 15:32:19 vasta tsitaadiga

Lindremant kirjutas:
Trainspotting kirjutas:

Trainspotting sa vist kandideerid maailmaparandaja TIITLILE edu igatahes.

Miks selline arvamus. Mul on õigus avaldada oma arvamust ja seda ma ka tegin. Eks näeb, kas lihtsa eestlase arvamus läheb neile korda või ei. Endale küll ei meeldiks, kui mingist jamast liiga hilja teada saan. Aus tuleb olla, mitte aga pihku itsitada!

sepaonu
HV vaatleja

sõnum 13.01.2003 17:08:33 vasta tsitaadiga

esiteks ma virisen korra selle foorumi kallal - päises on refresh, mis just viskas minema mu pooleldi valmis vastuse icon_sad.gif

teiseks - tänud trainspottingule, kes saatis lingi ja küsimused webmasterite listile (kuhu ma veel vanast, mitteametlikust rasvast kuulun icon_smile.gif - kui lugeda kõiki foorumeid, ei jõuaks tööd üldse teha - seega ma arvan, et olete nõus, et ei saa ootama/lootma jääda sellele, et inimesed leiavad/märkavad seda ise...

teema tõstatus ei ole vale - nädala teemas on probleem mitmene:
hapukurgihooaeg - IMHO pole toimunud midagi sellist, mis nädala teemaks keerata
ressursid - avalike suhete talitus ei ole just liiga suur, ning kuna nende aur on viimasel ajal läinud siseportaali käimajooksmisele, seega pole suudetud ilmselt seda teemat ka pastakast välja imeda

küsitlus - kahjuks tuleb visata kivi lahenduse kapsaaega - kuigi küsida midagi ei ole, ei saa küsitlusblokki kahjuks ära visata. ps. lahendus on tellitud väljaspoolt ministeeriumi.

mul on hea meel, et kokkuvõttes klassifitseeriti lehekülg loetavaks (kuigi brauserite toetusega on tugevaid probleeme icon_mad.gif ), ehk annate selle ühe valdkonnakauge ( ent ilusa icon_wink.gif ) pildi siiski andeks...

täiesti mitteametlikult
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
TaivoS
HV kasutaja

sõnum 15.01.2003 10:01:59 vasta tsitaadiga

Kaspar?

gemini kirjutas:
just.ee webmaster on juhuslikult mu väga hea sõber. Vähemalt mäletan, kuidas ta seda veeb ehitas. Edasisest haldamisest ple mul aga aimugi. Need dvd_vaderi mainitud asjad ei sobi ka minu arust sellisele veebile. Samas, äkki tulid need tekstid kellegi "kõrgemal" seisva isiku sules?
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
Bad Sector
HV veteran

sõnum 15.01.2003 21:19:39 vasta tsitaadiga

TaivoS kirjutas:
Kaspar?

gemini kirjutas:

Mina oleksin pakkunud, et nimetähed on M.V., aga muidugi võib mu informatsioon ka vale olla...
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 25
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 17.04.2003 00:00:12 vasta tsitaadiga

ei hakanud uut teemat tegema, postitan siiasamma. ja eks ma ju ise esimeses postis kirjutasin, et "ma pakun, et võite siia teemasse postitada ka muid riigi ja KOV lehekülgedel olevaid tobedusi." eks ma nii teengi.

eesti kaitseministeerium on saanud hakkama huvitava asjaga:
oma pressiteates kellaveres asuva radari avamise kohta on pressiteate lõpus ära toodud kaart kellavere täpse asukohaga, kus radar asub. icon_eek.gif

tõsi küll, pole mingit kahtlust, et radari asukoha saab kindlaks teha ka n. satelliidi pealt, aga minu meelest on antud juhul tegemist potentsiaalsele vastasele strateegilise objekti asukoha lausa kandiku peal kätte viimisega. thumbs_down.gif
tagasi üles
degreal
HV veteran

sõnum 17.04.2003 00:03:48 vasta tsitaadiga

!offtopic! just.ee lehel on poll "Noori hoiab pahedest eemal" ja millegipärast puudub sealt arvuti :/
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
Telempe
Kreisi kasutaja
Telempe

sõnum 17.04.2003 00:08:01 vasta tsitaadiga

degreal kirjutas:
!offtopic! just.ee lehel on poll "Noori hoiab pahedest eemal" ja millegipärast puudub sealt arvuti :/

see ju ongi kõige suurem pahe! icon_razz.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 17.04.2003 00:12:52 vasta tsitaadiga

selle radari kohta veel -

mäletan, et "pealtnägija" saates ei olnud ajakirjanikel lubatud öelda, kus täpselt asub see koht, kuhu valatakse piiril konfiskeeritud ja hävitamisele kuluv alkohol... kas tõesti on strateegiliselt ülitähtsa objekti (radari) asukoht meie eesti riigis väiksem saladus kui konfiskeeritud alkoholi äravalmise koht? väga jama lugu küll, miskit on mäda.
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 17.04.2003 00:50:03 vasta tsitaadiga

Miks selline arvamus. Mul on õigus avaldada oma arvamust ja seda ma ka tegin. Eks näeb, kas lihtsa eestlase arvamus läheb neile korda või ei. Endale küll ei meeldiks, kui mingist jamast liiga hilja teada saan. Aus tuleb olla, mitte aga pihku itsitada![/quote]

Tegelikult läheb küll, sest kui webmasteril mõistus otsas, siis haarab ta hea meelega igast õlekõrrest mis läheduses juhtub ulpivat, iseasi mis see aega võtab. Tegin Rakvere linna koduleheküljele mõned viitavad märkused ja mulle tuli küsimus ettepanekute suhtes meilile kolm kuud hiljem icon_exclaim.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
sepaonu
HV vaatleja

sõnum 17.04.2003 09:15:48 vasta tsitaadiga

heh icon_smile.gif

varjama peaks statsionaarse radari täpset asukohta kelle eest? rüüstavate poisikeste?
kas te ikka kujutate ette, kui kiiresti sellise radari asukoht avastatakse (avastati) icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
duplex
Kreisi kasutaja
duplex

sõnum 22.04.2003 01:32:08 vasta tsitaadiga

mobiiligigandi koduka esileht www.rle.ee ei ole operaga vaadatav thumbs_down.gif , pidin IE selleks avama. icon_evil.gif

vähemalt justiitsministeeriumi kodukas on Operaga OK!

Tegelt minujaoks mõndadel teemade sobivusel vahet pole, peaasi, et näeb ja vajaliku info kätte saan. thumbs_up.gif
Ex ta veits sisult kirju ole aga see maitse asi.
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
ViRuZ
HV vaatleja

sõnum 22.04.2003 14:06:51 vasta tsitaadiga

imelik leht

icon_rolleyes.gif

Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 22.04.2003 14:20:16 vasta tsitaadiga

Ma huvi pärast küsin kas keegi tuludeklaratsiooni interneti teel ka täitis. See aasta oli mul esimene kord ja täielik piin oli.
Kommentaarid: 54 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 51
tagasi üles
Spott
HV Guru
Spott

sõnum 22.04.2003 14:20:58 vasta tsitaadiga

Mart352 kirjutas:
Ma huvi pärast küsin kas keegi tuludeklaratsiooni interneti teel ka täitis. See aasta oli mul esimene kord ja täielik piin oli.

Miks?
Mitmendat aastat juba täidan -- hea mugav.

Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 22.04.2003 14:25:22 vasta tsitaadiga

Trainspotting kirjutas:
Mart352 kirjutas:

Miks?

Isikukoodi täitmisel ei saanud seda pikka numbrit järjest kirjutada. Iga üksku numbri panemisel kästi isikukoodi õigsust kontrollida. Närvi ajas kogu aeg hüppab mingi kast ette. Kustutamisega sama moodi. Sai ainult ühe numbri haaval siis jälle vajuta seda OK.

viimati muutis Mart352 22.04.2003 14:27:37, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 54 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 51
tagasi üles
Spott
HV Guru
Spott

sõnum 22.04.2003 14:26:06 vasta tsitaadiga

Mart352 kirjutas:
Trainspotting kirjutas:
Mart352 kirjutas:

Miks?

Isikukoodi täitmisel ei saanud seda pikka numbrit järjest kirjutada. Iga üksku numbri panemisel kästi isikukoodi õigsust kontrollida.

Ma läksin küll Hanza.neti kaudu ja polnud mingit jamamist icon_razz1.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  riigiasutuse kodulehekülg: muidu normaalne, aga siiski... mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.