praegune kellaaeg 22.06.2025 19:11:09
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
praxe
HV kasutaja
|
15.12.2007 17:15:52
dell latitude d820 video? |
|
|
tuleb pikk jutt. loodetavasti õiges teemas.
et kõik ausalt ära rääkida...
see läppar on tööandja oma (profiilis). admin pole mina. mis siis tähendab, et mitte midagi ma installida ja toimetada ei saa. see olukord mulle eriti ei meeldinud. erinevate valikute seast valisin variandi, et hangin omaendaomakõvaketta, millele saan teha midaiganes. ostsin siis ühelt kahest delli esindajalt endaaarust jummalauue kõvaketta. küsisin veel ,et kas pole neil mingeid soovitusi, kuidas sata kettale xp peale saada, aga selle kohta ei osanud müüja midagi öelda. ok. kukkusin uurima delli enda lehte ja loomulikult guuglit ka. sain aru, et kõik driverid on võimalik kokku saada. ja sain ka.
valmistasin siis kõikvõimalike driveritega plaadi, et need sisse sööta, kui os installitud.
uus kõvaketas sisse ja xp plaat järgi (boot 1 loomulikult cd) ja üllatus üllatus.... masin pakub välja taastamise???? kõvaketta recovery partitsioonilt. no ma õnnelik loomulikult. nüüd mul ju täiesti seaduslik xp sp2 ja veel arvatavasti corp version. mille ma täiesti loomulikult enda nimele ka registreersin
kõik toimib. ketta vahetus võtab aega kuskil 10-15 sekundit igal õhtul. ma juba proff... aga...
siit siis minu küsimused.
computer propertiste alt näitab, et mul hoopis latitude d620 mitte 820. selle ma elan üle. pole uhke := kõik testprogred jne. näitavad, et d820.
aga hullem on see, et pcpitstop lehel näitab, et video töötab kõikide teiste samade asjadega võrreldes kuskil 30% ainult. enda arust olen kõik kõige uuemad driverid delli lehelt peale pannud. kuna tööandja kettaga võrrelda ei saa, (no ei lase isegi seda testi teha), siis olen otsinud ja puurinud ja mittemidagileidnud.
nüüd siis kaks päeva tagasi avastasin (loe: meenus), et olemas ka delli enda cd koos muude asjadega.
kas võib olla, et masin ei tööta täiega tänu sellele, et installitud os xp sp2 d620 versioon d820 masinale? kaart on quadro nsv 110m.
kas peaks tegema formati ja uue installi masinaga kaasa tulnud plaadiga, et kõik jupid 100 % tööle hakkaks? kas see aitaks?
3dmark2001se annab punne kuskil 10 000 kanti (kohati üle ja kohati alla). 03 jookseb lõpus kokku.
sai pikk. sorry!!
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
riaak
HV Guru

|
15.12.2007 22:22:47
|
|
|
Video on Intel GMA950?
Sel juhul täiesti normaalne skoor 3dmark 01's
_________________ ¯\_(ツ)_/¯ |
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
1 :: |
105 |
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
16.12.2007 10:56:40
|
|
|
riaak kirjutas: |
Video on Intel GMA950?
Sel juhul täiesti normaalne skoor 3dmark 01's  |
Mkm
praxe kirjutas: |
kaart on quadro nvs 110m. |
Selle kaarti kohta 3DMark2001 täiesti normaalne.
Ära kasuta Delli oma draivereid, need kipuvad olema oluliselt kehvema suutlikkusega kui eraldi draiverid. Pane mu õpetuse järgi uuemad draiverid peale ning olukord peaks paranema.
D820 ja D620 jagavad ühiselt pea kõiki draivereid niiet sellest ei peaks probleemi olema kui mingeid muid anomaaliaid pole esinenud.
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
praxe
HV kasutaja
|
22.12.2007 13:36:00
|
|
|
nii. nüüd on ära katsetatud õpetus ja palju muud ka. tänud siLc´ile!
mingi nipiga avastasin delli lehelt veel ühed driverid, mille tulemus oli veel parem, kui kõik muu.
01 tulemus 10880
03 tulemus 3463
tänud!
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|