Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Twar
HV vaatleja

|
09.12.2007 18:30:46
|
|
|
Oääh... Club Nintendo konto olemas ja 'lingitud' Shop Channeli kontoga, kuid kui proovin Wii Points Card Shopi aadressil sisse logida oma Club Nintendo (õigete) andmetega, siis ütleb et kas valesti trükitud või ei ole lingitud. Asukohamaa on UK, peaks töötama.
Kas asi võib olla seotud sellega, et hiljuti linkisin, võtab aega veidi?
_________________ SSBB FC: 0645-7287-8522. |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
09.12.2007 19:09:02
|
|
|
pronto kirjutas: |
amddude kirjutas: |
Kui on eestist ostetud mängud ja Wii, siis ei olegi koode... vähemalt enamikel juhtudel... tavaliselt on kood ikka eraldi paberi peal. |
Paper Mariol näiteks on. |
Mul oli ka, sest ma ostsin Ukst ja UK on seal Club Nintendo asjaga seotud. Ma arvan et kui pronto ostis ka UK/Saksamaa/Norra/(hispaania/prantsusmaa(itaalia versiooni. Eestis müüakse suurem osa kas Rootsi või Taani omi ja nendes neid club asju eiole. Ma olenalati nii nahh vihane kui jälle mingi sweden ja denmarkiversioon, kohe see "fuck, no club nintendo code". Alati uurin et kas on co.uk kuskil, siis on lootus et see punktiasi on ka juures.
Twar,äkki sa panid emaili asemel username? ma näiteks panin nii ja siis ei saandkisisse. Pidi e maili panna.
Seda ma kahjuks ei tea, et kas läheblinkimisegaaega.
Good luck. Atmminul näitab et kõik need punktiasjad on otsas
sry, mul on spacebar perses.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
pronto
Kreisi kasutaja

|
10.12.2007 11:25:40
|
|
|
Andrico müüb UK versiooni paperist, juhul kui kedagi huvitab.
_________________ Magento arendused |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
1 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tom-D
HV veteran

|
10.12.2007 12:49:50
|
|
|
TasteIt kirjutas: |
Kas keegi seda Simpsonite mängu on mänginud?
olen neid videoid natuke vaadanud kui ei tea kas tasuks osta.
äkki keegi oskab öelda et kas hea mäng? |
Suht normaalne mäng on. Midagi üleootuste põnevat ei ole aga muige võtab näole ja igav ei hakka. Ma muidugi alles alguses veel, seal muuseumis möllan. Mina igastahes ei kahetse seda ostu.
btw, mis koodidest ja pointsidest te räägite. Pole nagu ise kuulnudki asjast. Ostan kah enamus mänge kas UK-st või Itaaliast, mingid koodid nagu neil kaasas on aga olen suurema osa ära visanud kuna pole tähtsaks pidanud (mänge hoian mappides kuna karbid võtavad liiga palju ruumi). Isegi üllatusmunade seest saab juba mingeid koode millega kodukatel ennast regada ja arvasin, et siin mingi sama mõttetusega tegemist. Panin vist vähe puusse.
|
|
Kommentaarid: 173 loe/lisa |
   |
154 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
10.12.2007 15:28:00
|
|
|
Tom-D kirjutas: |
btw, mis koodidest ja pointsidest te räägite. Pole nagu ise kuulnudki asjast. Ostan kah enamus mänge kas UK-st või Itaaliast, mingid koodid nagu neil kaasas on aga olen suurema osa ära visanud kuna pole tähtsaks pidanud (mänge hoian mappides kuna karbid võtavad liiga palju ruumi). Isegi üllatusmunade seest saab juba mingeid koode millega kodukatel ennast regada ja arvasin, et siin mingi sama mõttetusega tegemist. Panin vist vähe puusse. :oops: |
Noooooo... neid mul vaja lähebki :(
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
10.12.2007 15:30:49
|
|
|
Noooooooooo. BTW 300s post siin. W00t.
Mul ka. Curse you, kuidas sa võisid ;_;. Mine OTSI KOHE PRÜKKARIST ÜLES JA TOO MS FLACKOLE OR ELSE... jk.
Hunnik wii punkte läks kaduma nüüd, bye bye Virtual COnsole mängud.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
forpus
HV vaatleja
|
10.12.2007 15:51:55
|
|
|
Ise olen 2000 pointi Virtual Console mängudele pannud. SMB3 Contra II
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
10.12.2007 15:54:10
|
|
|
forpus kirjutas: |
Contra II  |
Nuh uh... pigem nagu.. PROBOTRECTROR!!
No offence... ma isiklikult vihkan seda nime, mis ma pakkusin... lihtsalt pullituju on...
viimati muutis EvilKatarn 10.12.2007 15:58:26, muudetud 1 kord |
|
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
forpus
HV vaatleja
|
10.12.2007 16:03:59
|
|
|
Kui norida siis jah
(Contra ülteb inimesele veits rohkem kui Probotector)
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
11.12.2007 10:05:50
|
|
|
forpus kirjutas: |
Ise olen 2000 pointi Virtual Console mängudele pannud. SMB3 Contra II  |
SMB3 all my favourite mario mäng. Ma lihtsalt mängisin seda nagu idioot back in the day.
HURRA, nüüd saab VC mänge kinkida
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
11.12.2007 14:43:05
|
|
|
OMG! Mul on 100 Wii punkti puudu ühest NeoGeo kaklusmängust...
Kui kellelgi on anda üks Star pointsi koodikene, siis oleks praegu üks pagana hea aeg selleks. Positiivne hinnang on kindel.
|
|
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
saarekaz
HV vaatleja
|
11.12.2007 19:37:01
|
|
|
on's wiil mõnd kobedat rpg'd kah?
umbes näiteks nagu gothic
_________________ www.yllarsaar.com |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
11.12.2007 20:31:01
|
|
|
saarekaz kirjutas: |
on's wiil mõnd kobedat rpg'd kah?
umbes näiteks nagu gothic |
ei ole! Siukseid rpg-sid nagu gothic polegi teisi
|
|
Kommentaarid: 213 loe/lisa |
   |
4 :: |
184 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
11.12.2007 21:39:35
|
|
|
Super Paper mario on ja see on enamvähem RPG
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vermon
Kreisi kasutaja

|
11.12.2007 21:51:12
|
|
|
Soovitage mõnda head mängu kus on levelid ja värgid ja peab asju korjama Noh nagu Crash of the Titans ja Mario mängud.
Kas see Super Mario Galaxy on normaalne? Videosi vaadates tundub väga sürr, aga samas võib huvitav gameplay olla Kas saab mängida ainult üksi või ka nt kahekesi?
Plaan siis jälle üks mäng osta
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Twar
HV vaatleja

|
11.12.2007 22:55:07
|
|
|
Kui sul on Wii, siis peaks Super Mario Galaxy olema kõhklusetu ost, selline on minu arvamus ja soovitus.
_________________ SSBB FC: 0645-7287-8522. |
|
tagasi üles |
|
 |
Vermon
Kreisi kasutaja

|
12.12.2007 01:51:37
|
|
|
Ma ei plaani wiiga üksi mängida, kas Super Mario Galaxy't mitmekesi saab?
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
pronto
Kreisi kasutaja

|
12.12.2007 01:59:25
|
|
|
Galaxy ainult eeldusel, et sulle pisikesed nunnud (3d) platvormikad meeldivad. Sellel on oma sarm, nagu Furbydel ja Tamagochidel, aga ainult eelduselt, et sulle selline cutiesi värk istub. Minul sai nende limiit tegelikult juba üheksakümnendate algupooles läbi, mil muid mänge nagu vahepeal ei tehtudki ja päris üle sellest üledoosist polegi saanud. Samas ei saa eitada, et kui sa sellel alal tegija tahad olla, siis on tegemist kohustusliku kirjandusega.
Üldiselt soovitajad .. kõigepealt ostke midagi ise kõhkluseta ja siis soovitage. Kui tahate vähegi credibilityt hoida, siis "naised saunas rääkisid" ei ole kellegi tõsine soovitus. Minu silmis on Galaxy kusagil 4-5 koha mäng Wiil.
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
12.12.2007 10:48:52
|
|
|
Yeah, Galaxyt saab küll mängda 2hekesi, aint teine on selline nool või täheke ja korjab tähti sulle jaaitab sind.
Kui sa tahad teada veel,mis mängge saab mitmekesi mängida, siis need mängud soovitan sul osta
Rayman Raving RABBIDS 1 JA 2 (nEED JÄNESED ON LIHTSALT NII NALJAKAD)
Warioware Smooth Moves. Omg see mäng on vägev, tee kõike 5 sekundijooksulja see läheb aina kiiremaks-
Mario Striekrs charged football. Hästi lõbus ja huvitav mäng. Sa saad kasutada huvitavaid poweruppe ning lüüa väravaid huvitavate löökidega. äga lõbus on 2 player.
Wii play on mütet osta siis kui sa tahad nr 2 pulti ka.
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
pronto
Kreisi kasutaja

|
12.12.2007 12:24:19
|
|
|
Rockstarsi lauatennis on müügil, seda saab kahekesi mängida. Ilmselt kõige parem neist spordimängudest üldse. ma paraku avastasin, et Playst ja Spordist on seltskonnamängudena küll ja küll -- lihtsalt ei viitsi erinevate kannide vahel kogu aeg plõksida ja nende entertainment value on piisav.
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
pronto
Kreisi kasutaja

|
12.12.2007 12:47:55
|
|
|
Need "naised" ei julge ühelegi high-profile mängule halba hinnet anda. Nägite küll mis juhtus Gerstmanniga, kes julges.
Ma järjest vaatan ja imestan kuidas suhteliselt keskpärasele mängule antakse nõnda kõrgeid hindeid, samas palju huvitavamatele antakse üsna keskpäraseid hindeid. See on ikkagi kinni selles, et kes maksab, see tellib ka muusika. Võtame kasvõi Assassin's creedi -- tegelikult ei tohiks see üle 7-8 punni kümnest saada, sest selle raha eest on ostjat ikka täielikult pügatud. Halvasti läbimõteldud juhtimisskeem, copypaste sisu 2/3 mängu ulatuses ning paar tüütut viga ei kompenseeri kuidagi ära paari tõeliselt head mõtet.
Või Mass Effect ... võreldes KOTOR-ga (ja neid peab võrdlema, sest tegu on nii sarnaste mängudega samalt firmalt) on tegemist mõnes mõttes isegi kehvema mänguga -- mis sest et ilusamaga. Aga KOTOR (2) ilmus aastaid tagasi. Mis siis KOTOR-ile hindeks peaks panema kui Mass Effectile pannakse hindeks 10. Kas 12?
Või Halo3, mis tegelikult ei vääri eraldi mängu nime üldse vaid peaks olema hoopis originaalse Halo expansion.
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
12.12.2007 13:31:29
|
|
|
Need "naised" ei julge ühelegi high-profile mängule halba hinnet anda. |
Paranoia.
Nägite küll mis juhtus Gerstmanniga, kes julges. |
Gerstmann lasti lahti kuna tema arvustuste toon, mitte aga numbriteks vormitud hinnangud, ei sobinud GS'i "uue" suunaga. K&L'i skoor jäi samaks, teksti aga nuditi veidi viisakamaks.
Kindlasti mängis mängude väljaandate poolsed negatiivsed kommentaarid oma osa (nii Eidoselt kui ka Sony'lt), kuid säärast käeväänamist nagu sina siit välja loed ("lasti lahti kuna andis halva hinde") on küll raske uskuda.
_________________ It is easier to imagine the end of the world than the end of capitalism. -- nüüd saadaval ka eesti keeles |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
12.12.2007 15:07:04
|
|
|
pronto, Halo3 pole sugugi nii halb, kui sina seda arvad olevat. Mitmed kohad mängus olid täiesti imekspandavad. Näiteks jooks Prophet of Truthi juurde, kui Flood sinu poolel on. Ennem seda 2 suure Scarabiga võitlus, ning ka lõpusõit. Ma ei kutsuks seda elu sees expansioniks. Samas sinu väitega, et igaastased Fifad, NBAd ja NFSid on expansionid.
DODONPACHI, ametlikult on jah võibolla öeldud, et Jeff lasti lahti tooni pärast, aga ametlikult ütles ka Savisaar, et maamaksu tõus polnud tema idee...
|
|
   |
80 |
|
tagasi üles |
|