praegune kellaaeg 09.08.2025 21:51:13
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Vista või XP? |
Vista |
|
31% |
[ 193 ] |
XP |
|
57% |
[ 350 ] |
Ei kumbki |
|
10% |
[ 64 ] |
|
hääli kokku : 607 |
|
autor |
|
M00t
HV Guru

|
10.11.2007 22:27:04
|
|
|
HighEnd kirjutas: |
Kunagi kaks aastat tagasi ütles keegi et Vista lülitab ennast mängimise ajal osaliselt välja. Kas see vastab tõele?
Ise pole midagi sellist märganud, kõik töötab nii nagu peaks välja arvatud HL2. |
2 aastat tagasi polnud Vistat sellel kujul olemaski veelvähem oli see mängimiseks mõeldud
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
HighEnd
HV veteran

|
10.11.2007 22:48:04
|
|
|
lu1de, minuteada beta oli olemas (build 5000+). Aerot ja sellist kraami sellel ei olnud.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
M00t
HV Guru

|
10.11.2007 23:06:30
|
|
|
just - beta. millal enne on betad 100% töökindlad ja korralikud olnud... või noh beta OS mängimiseks ju küll mõeldud ei ole ja ei kannata ka võrdlust valmistootega
|
|
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chaza!
Kreisi kasutaja

|
10.11.2007 23:09:20
|
|
|
inca kirjutas: |
midagi surmavat pole ka 512MBga...
ei tunne ise eriti vahet 512MB vs. 768MB. IMO 768MB Vista sama kiire kui XP 512MB mäluga... ja 512MB mäluga vista on IMO natuke kiirem kui 256MB mäluga XP või midagi sellist... |
IMO alla 2GB pole vistat mõtet proovida. Endal 1GB-ga venis nagu tatt. Startup ja shutdown olid ikka väga jubedad.
tomorrow kirjutas: |
Mitmed asjad on täiesti ümber tehtud.Nagu näiteks see kuidas OS videokaarti kasutab või kuidas Networking Center on üles ehitatud .Ühtlasi Vista ei kirjuta mälu mingit jama täis et masinat rohkem piinata. |
Networkingus on mõned täiustused nagu olen näinud, kuid peale seda kui teisest arvutist faile kopima hakates asi kohe esimese korraga kokku jooksis ei jätnud küll head muljet. Ega XP-s on ka networinguga suht jama olnud.
Ise kasutan küll niikaua xp-d nii kaua kui vajalik, loodetavasti kasvab programmide rohkus vabale tarkvarale tulevikus ning saab selle peale ära kolida.
_________________ Linux - Future
"Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither." - Benjamin Franklin
1984 was not supposed to be instruction manual |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
10.11.2007 23:13:13
|
|
|
HighEnd kirjutas: |
Kunagi kaks aastat tagasi ütles keegi et Vista lülitab ennast mängimise ajal osaliselt välja. Kas see vastab tõele?
Ise pole midagi sellist märganud, kõik töötab nii nagu peaks välja arvatud HL2. |
See on osaliselt tõsi .Enamasti lülitab mängima hakates Aero pealt Basic peale .Kahju,et seda kuskilt registrist sättida ei saa...oleks hea kui lülitaks Classic peale .Samas Basic vs Aero lülitamine käib nii kiiresti,et seda pole märgata isegi kui CTRL+ALT+DEL kasutades task Manager ette tuua .Ainult siis kui mäng hakkab ja ekraan mustaks hakkab minema võib ehk korra Basic vilksatada.Äärmuslikel juhtudel kui mäng nõuab väga palju mälu siis suudab Vista ennast nii kokku pakkida ,et töötab kuskil ~200MB peal .Aga seda väga harva.Tavaline mälukasutus on näiteks hetkel mul siin 798MB 2GB-st koos hunniku taustal jooksvate asjadega
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
M00t
HV Guru

|
10.11.2007 23:15:29
|
|
|
Chaza! kirjutas: |
midagi surmavat pole ka 512MBga...
ei tunne ise eriti vahet 512MB vs. 768MB. IMO 768MB Vista sama kiire kui XP 512MB mäluga... ja 512MB mäluga vista on IMO natuke kiirem kui 256MB mäluga XP või midagi sellist... |
IMO alla 2GB pole vistat mõtet proovida. Endal 1GB-ga venis nagu tatt. Startup ja shutdown olid ikka väga jubedad. |
tundub et keegi peab õppima msconfig'i kasutama
kui sealt startup korda teha siis on juba kõik korras - mõttetult jooksvaid programme pole ja kõik on korras.
mul töötab 768MBga 100% normaalset. siiani pole midagi aeglast täheldanud võibolla olen ise nii tark olnud ja enda jaoks mittevajalikud asjad välja lülitanud 8)
ja see on ka teada ju et niipalju kui Vistale mälu annad, seda rohkem ta ka võtab. e. kui sul on vähem mälu, siis ta ka võtab vähem mälu ja saab sellega hakkama
|
|
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
10.11.2007 23:30:30
|
|
|
Mul tööjuures ühes arvutis XP *64 peal, ei ole küll nagu täheldanud, et miskit probleeme oleks draiveritega või mõne muu asjaga. *32 installer oli lihtsalt õigel hetkel rändama läinud ja panin selle, nüüd igati rahul. Nii et ma küll aru ei saa mis mured 64-bitisega teil on...
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
   |
3 :: |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
11.11.2007 17:13:12
|
|
|
Ega see vista nagu OS pole, et mälu korralikult haldab.
Ning ära arva et mul windows cräpi täis on ja üleslaadimisel 593 asja käivitab.
Ja see mälu vähesus rohkem uuemate mängudega probleemiks. Hellgate:London tahtis lausa mingit eraldi mäluhaldus patchi sikutada pisipehmest, ilma milleta ta keeldus töötamast.
Ja kui ma juba selle õnnetusehunniku omale peale panin, siis ma tahan ikka täislaksu. Ehk siis ilusamat ja mugavamat windowsi.
Kuigi kui lõpuni aus olla, siis samasugune sara, nagu see XP-gi. Pealgi ainult sellepärast et XP-d polnud võtta hetkel.
_________________ KASS |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
M00t
HV Guru

|
11.11.2007 19:31:38
|
|
|
Ega see vista nagu OS pole, et mälu korralikult haldab.
Ning ära arva et mul windows cräpi täis on ja üleslaadimisel 593 asja käivitab.
Ja see mälu vähesus rohkem uuemate mängudega probleemiks. Hellgate:London tahtis lausa mingit eraldi mäluhaldus patchi sikutada pisipehmest, ilma milleta ta keeldus töötamast.
Ja kui ma juba selle õnnetusehunniku omale peale panin, siis ma tahan ikka täislaksu. Ehk siis ilusamat ja mugavamat windowsi.
Kuigi kui lõpuni aus olla, siis samasugune sara, nagu see XP-gi. Pealgi ainult sellepärast et XP-d polnud võtta hetkel. |
sul on lihtsalt depressioon
|
|
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
ossa
HV kasutaja

|
12.11.2007 09:40:53
|
|
|
namstoop kirjutas: |
Mul tööjuures ühes arvutis XP *64 peal, ei ole küll nagu täheldanud, et miskit probleeme oleks draiveritega või mõne muu asjaga. *32 installer oli lihtsalt õigel hetkel rändama läinud ja panin selle, nüüd igati rahul. Nii et ma küll aru ei saa mis mured 64-bitisega teil on... |
Win 64 XP on väga normaalne, ainuke asi millega mul paar päeva tagasi hakkama ei saanud, oli Lost Planet Extreme Condition mäng
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
codemaster
HV kasutaja

|
12.11.2007 17:07:25
|
|
|
räägin ainult oma kogemusest ja oma arvamusest. Mulle siiani Vista meeldib, kohe väga. Võib-olla mul lihtsalt ei vedanud?! XP-ga aga alati oli mingi jama. XP läks nii kiiresti umbe...
Vista on katsetatud nii sülearvutil kui lauaarvutil ja siiani on ideaalne. Tunda, et Vista on targem, kiirem ja lihtsam/loogilisem kasutada kui oli XP. Tulemusena ei taha enam kunagi XP peale tagasi minna.
Kasutan dualbootiga Vistat ja Ubunti linuxit. Kui mänge hakatakse reliisima ka kohe linuxile siis lähen võib-olla 100% üle ubuntule.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
vladimir
HV kasutaja

|
12.11.2007 21:30:10
|
|
|
See, kui arvuti igasugu jama täis läheb, on tavaliselt ikka lekkiva tihendi süü Korralik popup killer, SpyBot S&D, Spywareblaster ja antiviirus (endal Avast!) ning ükski nuhk ega viirus ei hakka peale. Lõppude lõpuks on kasutaja see, kes määrab, kui hästi mõni süsteem töötab, olgu see treipink, auto, arvuti või kosmoselaev. Nii nagu pole olemas parimat autot, pole olemas parimat opsüsi, igaühele oma.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
HighEnd
HV veteran

|
12.11.2007 21:57:15
|
|
|
Vista on dumbuseritele mugavam kasutada. Sellel enda mingi windows defenderi jura vms.. Ise kasutan avast antiviirust soovitan soojalt
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
vladimir
HV kasutaja

|
13.11.2007 00:47:05
|
|
|
Dumbuserid on dumbuserid - lollikindlat asja ei ole olemas, kuna lollid on lausa uskumatult leidlikud. Dumbuserile oleks parim ehk mõni ette-taha ära konfitud Linuxiga süsteem või Mac? Windows on juba kord selline... Windows. Tahab pidevat putitamist saada kõikvõimalike update'de jms näol. Loodetavasti suudab Vista midagi paremini teha? Seda näitab vaid aeg.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArQ
Kreisi kasutaja

|
13.11.2007 09:27:49
|
|
|
vladimir kirjutas: |
Dumbuserid on dumbuserid - lollikindlat asja ei ole olemas, kuna lollid on lausa uskumatult leidlikud. Dumbuserile oleks parim ehk mõni ette-taha ära konfitud Linuxiga süsteem või Mac? Windows on juba kord selline... Windows. Tahab pidevat putitamist saada kõikvõimalike update'de jms näol. Loodetavasti suudab Vista midagi paremini teha? Seda näitab vaid aeg. |
Ma ei saa aru, mis asja te putitate kogu aeg?! Windows tahab loomulikult uuendusi saada, Linux ei taha?! Ette taha ära konfitud Linux, aga miks mitte ette taha ära konfitud windows?! Kas seda siis ei tohigi teha või?
_________________ No worries! |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
vladimir
HV kasutaja

|
13.11.2007 13:56:46
|
|
|
Putitamise all peangi silmas seda pidevat uuendamist - tuleb uus versioon Akendest välja, alguses on see sisuliselt üks suur loodusõnnetus, ja siis tuleb riburada pidi SP1, SP2, SP3 + 1001 kriitilist veaparandust... 2 aastat peale ametlikku välja laskmist muutub asi lõpuks enam-vähem töökindlaks ka, kui hästi läheb. Võib vinsoodat ette konfituna dummidele ette sööta, jah, isegi olen päris paljudele vinsooda ette-taha ära konfinud... Kuid Aknad on nii müstilised asjad, et kuidagimoodi läheb lõpuks ikka peeti, eelkõige kipub register kõiksugu jamaga täituma (ega dummie ju registrit ei puhasta, ta ei teagi, mis see register on), kõige lihtsam on nii kord aastas dummie juures ära käia ja jälle täiesti puhtalt lehelt hakata.
Tegelikult pole päris töökindlat süsteemi olemas, mida keerulisemaks süsteem läheb, seda rohkem kahaneb ka töökindlus - kui on kaks komponenti, mille töökindlus on 99,9%, siis summaarne töökindlus on 0,999x0,999, ehk 0,999ˇ2 ehk ~98%, kui süsteemis on 1000 komponenti töökindlusega 99,9%, on summaarne töökindlus 0,999ˇ1000, ehk siis umbes 36,8%...
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArQ
Kreisi kasutaja

|
13.11.2007 14:27:17
|
|
|
Putitamise all peangi silmas seda pidevat uuendamist - tuleb uus versioon Akendest välja, alguses on see sisuliselt üks suur loodusõnnetus, ja siis tuleb riburada pidi SP1, SP2, SP3 + 1001 kriitilist veaparandust... 2 aastat peale ametlikku välja laskmist muutub asi lõpuks enam-vähem töökindlaks ka, kui hästi läheb. Võib vinsoodat ette konfituna dummidele ette sööta, jah, isegi olen päris paljudele vinsooda ette-taha ära konfinud... Kuid Aknad on nii müstilised asjad, et kuidagimoodi läheb lõpuks ikka peeti, eelkõige kipub register kõiksugu jamaga täituma (ega dummie ju registrit ei puhasta, ta ei teagi, mis see register on), kõige lihtsam on nii kord aastas dummie juures ära käia ja jälle täiesti puhtalt lehelt hakata.
Tegelikult pole päris töökindlat süsteemi olemas, mida keerulisemaks süsteem läheb, seda rohkem kahaneb ka töökindlus - kui on kaks komponenti, mille töökindlus on 99,9%, siis summaarne töökindlus on 0,999x0,999, ehk 0,999ˇ2 ehk ~98%, kui süsteemis on 1000 komponenti töökindlusega 99,9%, on summaarne töökindlus 0,999ˇ1000, ehk siis umbes 36,8%... |
OS-i puhul on selline töökindluse võrdlemine natuke kohatu, kus maalt asja komponentideks jagada jne. Elektroonikas saab töökindluse kadu vältida edukalt tähtsate komponentide dubleerimise abil, operatsioonisüsteemis päris nii ei saa. Näiteks mingi alpha või beeta linux mis tuleb on ka tavaliselt hull käkk, ikka tuleb oodata uuendusi, et asi korralikult toimima hakkaks. Kui neid uuendusi on juba tulnud omajagu, siis pole ka midagi imelikku nimetada need uuendused ühe nime alla, näiteks service pack 2. Ausaltöeldes ma tahaks näha süsteemi, mille kohta võiks öelda, et seda pole vaja enam uuendada ja turvapaikadega lappida. Miks läheb windows piixu, no esiteks istuvad dumbuserid windoosas reeglina admini õigustes, mis lubab igasugusel saastal esiteks ennast ise installeerida pluss kasutaja lollus on samuti piiritu. Ära konfitud Linux oleks dumbuserile mõistlik keskkond ilma root õigusteta, sest muidu juhtuks väga palju huvitavat. Kui nüüd rakendada windowsis sama, et konfida kasutajale ära tema õigused ja neid piisavalt kuid mitte ülearu piirata, saaks samuti üpris mõistliku süsteemi. Mõlemad juhud eeldaks, et kasutaja jaoks eksisteerib keegi admin, kes vajadusel aitab kui kasutaja oma õigustes midagi vajalikku teha ei saa. Sellist varianti aga tavalise kodukasutaja jaoks ei eksisteeri ja seega on halvad variandid nii windows kui linux, lihtsalt selle vahega, et windowsi on siiski tavakasutajal oluliselt lihtsam kasutada (või noh pigem on tegemist harjumusega, aga see ei muuda fakti).
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
13.11.2007 15:09:46
|
|
|
ArQ kirjutas: |
Tegelikult pole päris töökindlat süsteemi olemas, mida keerulisemaks süsteem läheb, seda rohkem kahaneb ka töökindlus - kui on kaks komponenti, mille töökindlus on 99,9%, siis summaarne töökindlus on 0,999x0,999, ehk 0,999ˇ2 ehk ~98%, kui süsteemis on 1000 komponenti töökindlusega 99,9%, on summaarne töökindlus 0,999ˇ1000, ehk siis umbes 36,8%... |
OS-i puhul on selline töökindluse võrdlemine natuke kohatu, kus maalt asja komponentideks jagada jne. Elektroonikas saab töökindluse kadu vältida edukalt tähtsate komponentide dubleerimise abil, operatsioonisüsteemis päris nii ei saa. Näiteks mingi alpha või beeta linux mis tuleb on ka tavaliselt hull käkk, ikka tuleb oodata uuendusi, et asi korralikult toimima hakkaks. Kui neid uuendusi on juba tulnud omajagu, siis pole ka midagi imelikku nimetada need uuendused ühe nime alla, näiteks service pack 2. Ausaltöeldes ma tahaks näha süsteemi, mille kohta võiks öelda, et seda pole vaja enam uuendada ja turvapaikadega lappida. Miks läheb windows piixu, no esiteks istuvad dumbuserid windoosas reeglina admini õigustes, mis lubab igasugusel saastal esiteks ennast ise installeerida pluss kasutaja lollus on samuti piiritu. Ära konfitud Linux oleks dumbuserile mõistlik keskkond ilma root õigusteta, sest muidu juhtuks väga palju huvitavat. Kui nüüd rakendada windowsis sama, et konfida kasutajale ära tema õigused ja neid piisavalt kuid mitte ülearu piirata, saaks samuti üpris mõistliku süsteemi. Mõlemad juhud eeldaks, et kasutaja jaoks eksisteerib keegi admin, kes vajadusel aitab kui kasutaja oma õigustes midagi vajalikku teha ei saa. Sellist varianti aga tavalise kodukasutaja jaoks ei eksisteeri ja seega on halvad variandid nii windows kui linux, lihtsalt selle vahega, et windowsi on siiski tavakasutajal oluliselt lihtsam kasutada (või noh pigem on tegemist harjumusega, aga see ei muuda fakti). |
Hmm...selle jutuga seoses.Äkki tuleks ennast tööle pakkuda ...kord kuus arvuti puhtakstegemine 500kr ja 20 inimese pealt tuleb juba mingi summa kokku .umbes nagu isiklik administraator kellele või kas või keset ööd helistada
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArQ
Kreisi kasutaja

|
13.11.2007 15:27:07
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Hmm...selle jutuga seoses.Äkki tuleks ennast tööle pakkuda ...kord kuus arvuti puhtakstegemine 500kr ja 20 inimese pealt tuleb juba mingi summa kokku .umbes nagu isiklik administraator kellele või kas või keset ööd helistada  |
Kusjuures nõudlus sarnase teenuse järele on täiesti olemas. Teed inimesega lepingu, omale teed remote akna tema arvutisse ja pobleemide korral saad teda eemalt aidata ning vajadusel lähed kohale. Mingi mõistlik tasu asjale ja way to go Mitte nagu osad kohad pakuvad teenust programmi installeerimine, hind 250.-. See on mõnitamine juba kui tegu on tüüpilise windowsi põhise installika käimalaskmisega ja next vajutamsiega. Pigem juba mingi tasu selliste asjade eest kuu peale kokku. Aga see ei ole enam üldse siinne teema, huvi korral võib seda ideed PS-is edasi arutada
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
codemaster
HV kasutaja

|
13.11.2007 15:53:31
|
|
|
ei pea ennast dumbuseriks, kindlasti kohe mitte aga Vista meeldib. Pull on see, et Vistal on mul näiteks SpyBot ja Avast! kasutuses aga Xp-s vist eriti ei olnud peale SpyBoti midagi Ma ei mõtlegi tegelikult nuhkvara vaid lihtsalt kui olin XP-d mingi aeg kasutanud langes performance ja algasid bsodid ja muud hädad.
Vistaga oli ka juba bsod põhjuseks ATI driverid...
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArQ
Kreisi kasutaja

|
13.11.2007 16:06:27
|
|
|
codemaster kirjutas: |
ei pea ennast dumbuseriks, kindlasti kohe mitte aga Vista meeldib. Pull on see, et Vistal on mul näiteks SpyBot ja Avast! kasutuses aga Xp-s vist eriti ei olnud peale SpyBoti midagi Ma ei mõtlegi tegelikult nuhkvara vaid lihtsalt kui olin XP-d mingi aeg kasutanud langes performance ja algasid bsodid ja muud hädad.
Vistaga oli ka juba bsod põhjuseks ATI driverid... |
Mina sain hetkel aru, et XP-ga sa ei kasutanud viirusetõrje tarkvara ja performance langes ...... mis tähendab "Ei olnud peale spyboti midagi" ? Ja mis näitaja see Avast! meil on?!
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
vladimir
HV kasutaja

|
13.11.2007 19:21:38
|
|
|
Avast! on täitsa asjalik pulk IMO, püüab pahalased kinni juba enne, kui need õieti arvutisse on jõudnud (poole downloadi peal annab häire). Aga jah, vaidlus, mis on parem, Windows see või Windows teine või Linux või MacOS, on mõttetu, tegelikult tuleb ju välja ikkagi, et kõik sõltub kasutajast/adminnist.
Uuenduste koha pealt - selge, et igat süsteemi tuleb uuendada, aga mingi pooltoote müüki paiskamine on ka imelik. ArQ, Alfa ja Beeta ei olegi mõeldud täisverelise produktina, vaid lihtsalt testversioonid. Linuxiga kokkupuuted väikesed (Fedora), aga peale installi oli küll kõik 101% töökorras, mingeid update ei pidanud netist otsima ja OpenOffice ka installitud, hakka ainult tööd tegema. Üks tavakasutaja opsüs võikski selline olla - plaat sisse, nex-next-next, finish, ja kõik vajalikum nänn on kohe olemas ja töökorras, vb jah, autoupdate uuendab nt. nuhkvara- ja viirusetõrjet, ja vb mõni väiksem update, mille olemasolu ei ole ka eluliselt vajalik, mitte Windowsi stiilis kilomeetrise läbimõõduga turvaaukude lappimine.
Muuseas, ArQ, lahe allkiri
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
15.11.2007 10:07:55
|
|
|
mitte Windowsi stiilis kilomeetrise läbimõõduga turvaaukude lappimine. |
Sellist asja eeldada oleks sama absurde kui eeldada, et võiks olla tavaline ukselukk mida keegi mitte kunagi ei oleks suuteline lahti muukima ka piiramatu ligipääsu ajaga mitte.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
vladimir
HV kasutaja

|
15.11.2007 10:38:19
|
|
|
Samas isegi kõige elementaarsem Vasara lukk tagab selle, et iga uudishimulik sulle tuppa ronida ei saa. Kes on võtnud nõuks sulle tuppa sisse murda, saab sisse niikuinii. Windowsi uuendustest on aga tihtipeale jäänud mulje, et enne uuendust oli luku asemel ukse peal silt "Mind ei ole kodus!".
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArQ
Kreisi kasutaja

|
15.11.2007 10:46:46
|
|
|
Kes on võtnud nõuks sulle tuppa sisse murda, saab sisse niikuinii |
See on kindlasti üks lause, mida IT turvalisuse juures ei tohiks kasutada. Turvariskide miinimumini viimine tagab selle, et 99%, kes sissemurdmise nõuks on võtnud, EI saa sisse.
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|