Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Eesti Energia "KÕU" märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 113, 114, 115 ... 379, 380, 381  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
taimu
HV vaatleja

sõnum 18.10.2007 10:28:50 vasta tsitaadiga

Silwer kirjutas:
To: clm

Ma ei loe ka seda normaalseks et modemit on vaja pidevalt seinast välja kiskuda. Ja ei usu et kõikidel koduseadmete kasutajatel oleks see probleem. Seega alustuseks vaata oma arvuti kriitilise pilguga üle ja kui oled kindel et viga ei ole arvutis siis pöördu vigase modemiga EE poole.

Seda minagi mõtlen, et clm-il peab miskit peetis olema. Endal samuti modem+ruuter, aga pärast connect tulukese kustumist piisab refreshist brauserile ning ühendus on tagasi.
Lisaks pean haiglaseks siin mõnede kasutaja poolt soovitatud pidevat pingimist või muud jama, et disconnecti ei toimuks. No milleks peab ühendus pidevalt püsti olema, kui sa seal midagi liigutada ei taha? Ei ole ju raske ühenduse taastamiseks brauserit refreshida või uut linki vajutada.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ojapoiss
Kreisi kasutaja
ojapoiss

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.10.2007 10:41:48 vasta tsitaadiga

taimu kirjutas:
Silwer kirjutas:
To: clm

Ma ei loe ka seda normaalseks et modemit on vaja pidevalt seinast välja kiskuda. Ja ei usu et kõikidel koduseadmete kasutajatel oleks see probleem. Seega alustuseks vaata oma arvuti kriitilise pilguga üle ja kui oled kindel et viga ei ole arvutis siis pöördu vigase modemiga EE poole.

Seda minagi mõtlen, et clm-il peab miskit peetis olema. Endal samuti modem+ruuter, aga pärast connect tulukese kustumist piisab refreshist brauserile ning ühendus on tagasi.
Lisaks pean haiglaseks siin mõnede kasutaja poolt soovitatud pidevat pingimist või muud jama, et disconnecti ei toimuks. No milleks peab ühendus pidevalt püsti olema, kui sa seal midagi liigutada ei taha? Ei ole ju raske ühenduse taastamiseks brauserit refreshida või uut linki vajutada.

Vot see point ongi, et ikka päevas mitu korda see refreshimine ei aita... ühendus lihtsalt ei tule üles... ja aitaba ianult modemi seinast välja kiskumine... liiga lühike see katkemise aeg... ei tohigi midagi pikemaks lugema jääda...
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 51
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ranel
HV Guru

sõnum 18.10.2007 11:06:10 vasta tsitaadiga

ojapoiss, ruuter vahel?
ojapoiss
Kreisi kasutaja
ojapoiss

sõnum 18.10.2007 13:53:00 vasta tsitaadiga

ranel kirjutas:
ojapoiss, ruuter vahel?

Ruuter on vahel jah...
tagasi üles
metsakivi
HV vaatleja

sõnum 18.10.2007 14:12:54 vasta tsitaadiga

clm kirjutas:
Rääkige parem millal see 15 sekundi "disconnect" pikema aja peale tagasi muudetakse. Ma hakkan ka varsti tehnilisele toale helistama ja karjuma. Siiani pole vaja olnud, aga väga närvi ajab kui lihtsalt keset surfamist enam midagi ei liigu ja oh näe.. asi jälle pillid kotti pannud. Aitab modemi + ruuteri restart. FFS.
Ma olen siiani küll rahul olnud selle hinna eest pakutava teenusega siia metsa äärde kus ma elan.. aga see disconnectimine on BS. Kas teiste ühenduste kasutajad peavad oma modemitele/ruuteritele 6 korda päevas restarti tegema.. ei usu eriti. Krt kui on püsiühendus, siis olgu püsiühendus või üldse mitte midagi. Dial-up oli ka stabiilsem.

Ka mul on sama probleem alates umbes septembri keskpaigast. Võrgu käivitamisest kuni selle ajani oli see aeg "disconnect then idle" nende tehnilise toe andmetel 8 minutit. See 15 sekundi asi on tõeline jama muidugi. On olnud nii, et ühendus on kadunud pangas või minu tööalastes, autentimist nõudvates andmebaasides töötades. Siis ei aita muidugi miski refresh/reload nagu nende klienditeenindus (7150715) lahkelt soovitab. Olen seda probleemi TV-le erinevates vormides teadvustada püüdnud, kuid seni tulutult. Enda jaoks lahendasin asja pideva mõne võrguraadio või mõne muu sellise, pidevat ühendust hoidva jubina seeshoidmisega, võrguressursi mõttetu kulutamisega. Ehk aitab suurema hulga inimeste surve asja siiski mõistlikul viisil lahendada.
Edu, Jüri
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru

sõnum 18.10.2007 14:21:17 vasta tsitaadiga

metsakivi kirjutas:
Enda jaoks lahendasin asja pideva mõne võrguraadio või mõne muu sellise, pidevat ühendust hoidva jubina seeshoidmisega, võrguressursi mõttetu kulutamisega. Ehk aitab suurema hulga inimeste surve asja siiski mõistlikul viisil lahendada.

Kas pingimine ei sobi ühenduse ülalhoidmiseks?
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
ojapoiss
Kreisi kasutaja
ojapoiss

sõnum 18.10.2007 14:30:39 vasta tsitaadiga

metsakivi kirjutas:
clm kirjutas:
Rääkige parem millal see 15 sekundi "disconnect" pikema aja peale tagasi muudetakse. Ma hakkan ka varsti tehnilisele toale helistama ja karjuma. Siiani pole vaja olnud, aga väga närvi ajab kui lihtsalt keset surfamist enam midagi ei liigu ja oh näe.. asi jälle pillid kotti pannud. Aitab modemi + ruuteri restart. FFS.
Ma olen siiani küll rahul olnud selle hinna eest pakutava teenusega siia metsa äärde kus ma elan.. aga see disconnectimine on BS. Kas teiste ühenduste kasutajad peavad oma modemitele/ruuteritele 6 korda päevas restarti tegema.. ei usu eriti. Krt kui on püsiühendus, siis olgu püsiühendus või üldse mitte midagi. Dial-up oli ka stabiilsem.

Ka mul on sama probleem alates umbes septembri keskpaigast. Võrgu käivitamisest kuni selle ajani oli see aeg "disconnect then idle" nende tehnilise toe andmetel 8 minutit. See 15 sekundi asi on tõeline jama muidugi. On olnud nii, et ühendus on kadunud pangas või minu tööalastes, autentimist nõudvates andmebaasides töötades. Siis ei aita muidugi miski refresh/reload nagu nende klienditeenindus (7150715) lahkelt soovitab. Olen seda probleemi TV-le erinevates vormides teadvustada püüdnud, kuid seni tulutult. Enda jaoks lahendasin asja pideva mõne võrguraadio või mõne muu sellise, pidevat ühendust hoidva jubina seeshoidmisega, võrguressursi mõttetu kulutamisega. Ehk aitab suurema hulga inimeste surve asja siiski mõistlikul viisil lahendada.
Edu, Jüri

Sa oled õnnega koos... mul ei ole õnnestunud neid veel telefonitsi tabada... ainult ühel päeval proovisin ka mingi 8 korda järjest ning jõudsin järeldusele, et mõttetu üritus... tele2-e infotelefon on nende kõrval väga hästi tabatav... icon_razz.gif
tagasi üles
Silwer
HV kasutaja

sõnum 18.10.2007 14:42:10 vasta tsitaadiga

Proovi elioni tehnilise toe telefonile ligi saada - lähed halliks ennem kui ühenduse saad. Ma olen seal ka 30 minutit kõneootejärjekorras olnud...
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
metsakivi
HV vaatleja

sõnum 18.10.2007 18:14:27 vasta tsitaadiga

Mark0 kirjutas:
metsakivi kirjutas:
Enda jaoks lahendasin asja pideva mõne võrguraadio või mõne muu sellise, pidevat ühendust hoidva jubina seeshoidmisega, võrguressursi mõttetu kulutamisega. Ehk aitab suurema hulga inimeste surve asja siiski mõistlikul viisil lahendada.

Kas pingimine ei sobi ühenduse ülalhoidmiseks?

Ei ole proovinud, sest raadiot on meeldivam kuulata. Pidevast pingimisest peaks ka piisama.
Ikka edu, Jüri
tagasi üles
ranel
HV Guru

sõnum 18.10.2007 18:42:03 vasta tsitaadiga

ojapoiss kirjutas:
ranel kirjutas:
ojapoiss, ruuter vahel?

Ruuter on vahel jah...

aga proovi ilma ruuterita, mul ruuterita enmasti restarti ei taha. Kui aga ruuter taga, siis iga kord. thumbs_down.gif

viimati muutis ranel 18.10.2007 19:17:42, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 186 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 165
tagasi üles
haldz
HV veteran
haldz

sõnum 18.10.2007 18:54:18 vasta tsitaadiga

ranel kirjutas:
ojapoiss kirjutas:
ranel kirjutas:
ojapoiss, ruuter vahel?

Ruuter on vahel jah...

aga proovi ilma ruuterita, mul ruuteriga enmasti restarti ei taha. Kui aga ruuter taga, siis iga kord. thumbs_down.gif

Mis ruuter sul siis on?
Kommentaarid: 153 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 138
tagasi üles
ranel
HV Guru

sõnum 18.10.2007 19:16:55 vasta tsitaadiga

trendnet tw100-s3w1ca
haldz
HV veteran
haldz

sõnum 18.10.2007 19:50:14 vasta tsitaadiga

ranel kirjutas:
trendnet tw100-s3w1ca

nja mul buffalo ruuter ja sellega töötab küll kõik ilma probleemideta.
Trendnetist üldse halb maik jäänd,, kokkujooksmised jne.
Kommentaarid: 153 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 138
tagasi üles
clm
HV kasutaja

sõnum 18.10.2007 20:56:20 vasta tsitaadiga

Mul iga kord ei jää asi päris kustunuks. Täiesti suvalisel hetkel. 10'st korrast 8'l juhul tuleb connect tagasi kui midagi tegema hakkan browseris. Samas on need ülejäänud 2 korda kui ei too miski connecti tagasi.. ei surfamine, ei msn ega ammugi mõni torrentiproge. Arvestades nüüd et 10 minuti jooksul võib teoreetiliselt connect ära kustuda 40 korda.. siis see 2 korda kümnest, mil asi üles ei tule, on päris tihe sagedus. Mõni päev viitsimist on siis teen win'i reinstalli ning vaatan modemi ja ruuteri settingud üle. Kui ikka see jama jääb pinda käima, siis tuleb hakata TV'd piinama niikaua kui oma settinguid muudavad. Ühe kasutaja probleemi pärast seda ehk jah tegema ei hakata, kuid kui neid nõudmisi tuleb juba kümnetelt siis peaks teenusepakkuja midagi ette võtma.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
metsakivi
HV vaatleja

sõnum 18.10.2007 21:05:25 vasta tsitaadiga

clm kirjutas:
Mul iga kord ei jää asi päris kustunuks. Täiesti suvalisel hetkel. 10'st korrast 8'l juhul tuleb connect tagasi kui midagi tegema hakkan browseris. Samas on need ülejäänud 2 korda kui ei too miski connecti tagasi.. ei surfamine, ei msn ega ammugi mõni torrentiproge. Arvestades nüüd et 10 minuti jooksul võib teoreetiliselt connect ära kustuda 40 korda.. siis see 2 korda kümnest, mil asi üles ei tule, on päris tihe sagedus. Mõni päev viitsimist on siis teen win'i reinstalli ning vaatan modemi ja ruuteri settingud üle. Kui ikka see jama jääb pinda käima, siis tuleb hakata TV'd piinama niikaua kui oma settinguid muudavad. Ühe kasutaja probleemi pärast seda ehk jah tegema ei hakata, kuid kui neid nõudmisi tuleb juba kümnetelt siis peaks teenusepakkuja midagi ette võtma.

Ära näe arvutiga vaeva. Probleem on TV enda tekitatud. Nagu juba kuskil eespool kirjutasin toimis asi selles suhtes kuni septembri keskpapgani normaalselt.
parimat, Jüri
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 18.10.2007 21:13:13 vasta tsitaadiga

Haldo: Ruuter Buffalo peab h2sti vastu h2kkerite DOS-rynnakutele.
Ehk siis pidevatele pommitamistele miljonite pisipakettidega.
Kui ruuter seda ei suuda, siis jookseb ta umbe ja aitab ainult restart.
Samuti on Buffalol olemas ka P2P tugi. Ehk siis korraga jooksvad tuhanded yhendused ei suuda Buffalot umbe ajada.

Postitatud mobiililt
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
ojapoiss
Kreisi kasutaja
ojapoiss

sõnum 18.10.2007 22:22:22 vasta tsitaadiga

ranel kirjutas:
ojapoiss kirjutas:
ranel kirjutas:
ojapoiss, ruuter vahel?

Ruuter on vahel jah...

aga proovi ilma ruuterita, mul ruuterita enmasti restarti ei taha. Kui aga ruuter taga, siis iga kord. thumbs_down.gif

Ilma ruuterita ei tee seda nalja... aga 2 arvutit seal taga... ka umbes 10-st 8-l juhul tuleb üles tagasi... aga vahest ei tule...
tagasi üles
ranel
HV Guru

sõnum 18.10.2007 22:24:26 vasta tsitaadiga

äkki neil on siis mingi piirang peal ka, et netti ei saaks jagada(samas rikub see kohaliku lan-i idee ka ära, kui ühessegi arvutisse netti ei saa) icon_sad.gif
ojapoiss
Kreisi kasutaja
ojapoiss

sõnum 18.10.2007 22:27:29 vasta tsitaadiga

ranel kirjutas:
äkki neil on siis mingi piirang peal ka, et netti ei saaks jagada(samas rikub see kohaliku lan-i idee ka ära, kui ühessegi arvutisse netti ei saa) icon_sad.gif

Ega nemad vahet ei tee, kas vaatan asja 2 browseri akanaga või kahe arvutiga... nad ei saa kudagi teada kas mul on ruuter või ei...
tagasi üles
Lemmy
Kreisi kasutaja

sõnum 19.10.2007 00:05:54 vasta tsitaadiga

Piirangut ei saa olla jagamisele, sest sarvikul omal on ju sisse ehitatud ruuter, mis switch'i olamasolul võimaldab vabalt jagada ühendust.

Pange oma ruuter wan'i pingima ja vaadake kas siis ka samamoodi ära kukub ühendus?

Scart
HV Guru
Scart

sõnum 19.10.2007 21:14:34 vasta tsitaadiga

Täna on mingi meeletu kõikumine olnud. Signaal kustub vahepeal üldse ära, siis on punane > kollane > roheline ja vastupidi. Kui on roheline, on kiirus üle 100KB/s. Punasega on reaalselt kiirus 0.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Evil14
HV Guru
Evil14

sõnum 19.10.2007 21:37:50 vasta tsitaadiga

Kollasega on siis 1-100 ?
Kommentaarid: 222 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 194
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 19.10.2007 21:47:32 vasta tsitaadiga

Evil14 kirjutas:
Kollasega on siis 1-100 ?

Kollasega on tavapärane 10- 30KB/s
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Laurman
Kreisi kasutaja
Laurman

sõnum 19.10.2007 22:25:11 vasta tsitaadiga

Mul pole kollast vajagi et 10-30 oleks..
See 10-30 rohelisega siin hää tulemus..
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 95
tagasi üles
waux
HV Guru
waux

sõnum 19.10.2007 22:58:27 vasta tsitaadiga

sama siin
Kommentaarid: 597 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 494
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Eesti Energia "KÕU" mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 113, 114, 115 ... 379, 380, 381  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.