Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3] SONY PlayStation 3 arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 121, 122, 123 ... 870, 871, 872  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
SaIm85
HV vaatleja

sõnum 02.10.2007 22:51:50 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias kirjutas:
SaIm85 kirjutas:
See mäng on salaja palju ilusamaks muutund,ei jõua ära oodata millal seda mängida saaks.
http://www.gamersyde.com/stream_4772_fr.html

Irw, misasi see veel on? Üritab haledalt Tomb Riderit kopida ja failib jõhkralt, see gameplay on ikka päris kole okse. Vend liigub nagu mai tea mis, kaamera on kuskilt x augus koguaeg, midagi ei näe enamus ajast. Puzzle äkki liiga keeruline pole ve? Hüppad mööda lambi seinu üles...

Paistab,et siinne rahvas pole sellest mänust kuigi palju kuulnud/vaimustuses,selle gameplay lõigu põhjal poleks vaja ka kohe selliseid järeldusi teha.Võtan siis endale vabaduse teile seda mängu pisut tutvustada.
AI pidavat sellel mängul tase olema siin pisit infi selle kohta http://ps3.gamespy.com/playstation-3/naughty-dog-ps3-project/822002p1.html ja laisad kes lugeda ei viitsi,väike kokku võte:AI on uskumatult agresiivne,vaenlaste tung julmalt rünnata hooliata kahjudest,koostöö 1 annab tuld teine pressib lähemale ja otsivad muidugi ka niisama katet,tundub täitsa ok minu arust.
Liikumine,animatsioonid võtan mingid ütlused erinevatelt lehtedelt siis http://ps3.ign.com/articles/815/815864p1.html
The game is as gorgeous as ever, complete with lush recreations of the Amazon, complex character models, beautiful animations and a new system that allows for the animations to be layered, allowing for organic and realistic movements from the characters in the game. What that means is that with normal games having a start and stop script for every animation, forcing a character to complete an animation before they can start a new one, Uncharted allows for one animation to start well before the previous one is done. Add that to the thousands of various animations found throughout the game, you may find that you'll have a very life like character.Siin väike video mis räägib ka animatsiooni süsteemist http://www.gametrailers.com/player/19634.html võibolla mulle jääb midagi 2 silma vahele aga minu arust pole veel ühtki mängu kuskile tulemas mis nii palju liikumisele keskenduks.
Siin mingi üldisem jutt mida mäng muidu endast kujutab http://www.gametrailers.com/player/25773.html vanem build.
Ta võib mingil määral Tomb Riderit ahvida aga miks mitte ma olen juba tükk aega oodanud sellist klassikalist,ajaloo hõngulist,mõnusat seiklus mängu meeldiva peategelasega,selline Indiana Joneselik aarde jaht ja Naughty Dogilt võib isegi loota midagi väga head,mäng peaks novembri lõpus USAs välja tulema ja Euroopas ka enamväem samal ajal nii et neil veel aega asju parandada.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
red_devil
HV kasutaja
red_devil

sõnum 02.10.2007 23:09:45 vasta tsitaadiga

wirx kirjutas:

ja oskab ehk keegi öelda, kus on R3 ja L3 nupud, saaks lihtsamalt zoomida...R1 ja R2 on ju ainult???

R3 on kui vajutad parema kangi alla, L3 vasak kang (no need kangid millega liigud peamiselt - thumbstick'id)
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Ohohh
Kreisi kasutaja
Ohohh

sõnum 03.10.2007 00:21:41 vasta tsitaadiga

wirx kirjutas:
saan ma 6ieti aru, et v6ib panna yksk6ik millise distro ja et linuxi all on v6imalik divxe vaadata?

Vist kõik millest on PowerPC versioon. Kindlam vist on vist neid panna, mis väidavad end olevat ps3 jaoks (YDL, Ubuntu, Fedora. Võibolla veel midagi).

Kui installid näiteks VLC playeri siis saab küll DivX mängida. PC peal olev ubuntu suutis ka default installiga näidata (tõmbas ise vajaminevad koodekid, siis kui filmi käivtasid) võibolla ka PowerPC oma...

EDIT: Asendasin oma YDL Ubuntuga. thumbs_up.gif
Soovitan igal juhul ubuntut. Totem suutis DivX mängida peaaegu "out of the box". Käivitamisel teatas, et ei suuda mängida, kuid siis pakkus kohe codekeid, mis ma peaks installima (ainult paari linnukese checkimise ja ok klikkimse vaev).

Totem ise miskipärast mängis veidi hüplikult. Panin peale VLC palyeri mis suudab mängida ka puhtalt (võibolla ei saa Totem PS3 vähese mäluga hakkama?)

Erinevalt YDL ei ole Ubuntus VLC installimiseks mingit keemiat vaja. Applications->add/remove. Avanevas aknas kirjutad "VLC" ja Valid "All Open Source applications". Nüüd jääb üle veel ainult linnuke VLC ette teha ja OK vajutada...

Kunagi üritan ka Sixaxis'e tööle saada ( http://psubuntu.com/forum/viewtopic.php?t=904 )
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Andrjus
HV vaatleja

sõnum 03.10.2007 13:26:56 vasta tsitaadiga

Kas on tõsi, et PS3-le saab Apple Tigeri ka peale panna? Kas keegi on seda üritanud, kui palju see OP syst maksab? Ning ka s tasub Linuxi kõrvalt üldse proovida?
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 03.10.2007 13:49:34 vasta tsitaadiga

Metal Gear Solidi vännidele, et neljas osa jääb viimaseks icon_razz1.gif
http://www.gametrailers.com/gameone.php?ep=16&movie_id=25880
Vennal mingi 6 kuud elada...

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
SaIm85
HV vaatleja

sõnum 03.10.2007 18:30:20 vasta tsitaadiga

Metal Gear Solidi vännidele, et neljas osa jääb viimaseks icon_razz1.gif

Minu arust oli seda juba ammu teada,huvitavam asi on selle lõigu juures see,et mängu teeb kuskil 200 inimest,seda on väga väga palju ühe mängu peale kui Killzone 2 teeb kuskil 120 ja GTA 4 kuskil 150 inimest,siis see on päris hull ports rahvast ja sellest saab aint midagi head tulla.
tagasi üles
vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 03.10.2007 18:48:04 vasta tsitaadiga

Loen ja mõtlen ning ei oska otsustada, kas PSE viimase postituse toonist võib tõesti mõista mingit arutut võidurõõmu või on see lihtsalt minu rikutud mõtlemine, mis alati kusagil lollust kahtlustab. Ilmselt siiski minu viga, sest vaevalt, et keegi nii rumal laps on, et Snake'i loo lõppu halvaks asjaks peab. Teada ju on, et iga hea asi kord lõppeb ning et väljavenitatud ideed kaotavad reeglina oma headuse. MGS-seeria produtsent ja vaimne isa Hideo Kojima aga ilmselt hõõrub juba rõõmuga käsi, et millegi täiesti uue kallal tööle hakata, vähemalt mõni aeg tagasi 1UP Show's ta tunnistas, et ei kavatse mängutööstusest niipea lahkuda. Maailm jääb põnevusega ootama.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
SaIm85
HV vaatleja

sõnum 03.10.2007 19:48:53 vasta tsitaadiga

vabarna kirjutas:
Loen ja mõtlen ning ei oska otsustada, kas PSE viimase postituse toonist võib tõesti mõista mingit arutut võidurõõmu või on see lihtsalt minu rikutud mõtlemine, mis alati kusagil lollust kahtlustab. Ilmselt siiski minu viga, sest vaevalt, et keegi nii rumal laps on, et Snake'i loo lõppu halvaks asjaks peab. Teada ju on, et iga hea asi kord lõppeb ning et väljavenitatud ideed kaotavad reeglina oma headuse. MGS-seeria produtsent ja vaimne isa Hideo Kojima aga ilmselt hõõrub juba rõõmuga käsi, et millegi täiesti uue kallal tööle hakata, vähemalt mõni aeg tagasi 1UP Show's ta tunnistas, et ei kavatse mängutööstusest niipea lahkuda. Maailm jääb põnevusega ootama.

Jap 100% sinuga ühel meelel MGS4 saab olema üks rets mäng selles võib kindel olla!
tagasi üles
ny21k
HV kasutaja

sõnum 04.10.2007 00:04:13 vasta tsitaadiga

Paistab et varsti saabub see päev, mil PS3 on võimalik osta 400$ eest.
http://www.engadget.com/2007/10/02/sonys-399-ps3-confirmed-by-best-buy/
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Andrjus
HV vaatleja

sõnum 04.10.2007 10:27:13 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kas on tõsi, et PS3-le saab Apple Tigeri ka peale panna? Kas keegi on seda üritanud, kui palju see OP syst maksab? Ning ka s tasub Linuxi kõrvalt üldse proovida?

Ei tea siis keegi ?
tagasi üles
peppitina
HV kasutaja
peppitina

sõnum 04.10.2007 14:03:39 vasta tsitaadiga

Metal Gear Solidi vännidele, et neljas osa jääb viimaseks :-P

Ei ole see midagi nii väga kindel, et viimaseks jääb.
Kui Metal Gear'i 20 aastat juba mängitud, siis Kojimal võib päris raske sellest loobuda olla...
http://www.next-gen.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=7329&Itemid=2
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 04.10.2007 14:08:44 vasta tsitaadiga

On lõputult ju heietatud seda, et see ei ole viimane Metal Gear, vaid lihtsalt Solid Snake'i saaga lõpp. Teisisõnu, MGS4 jääb viimaseks mänguks MG(S)'i kaanonis, kuid see ei tähenda seda, et enam spin-off'e ei tehtaks.

Edit: ja üldse, mis fakk: see viimane artikkel on väljavõte mingisuguse pressiesindaja arvamusest.

iTengu
HV kasutaja
iTengu

sõnum 04.10.2007 16:50:21 vasta tsitaadiga

Isegi kui Metal Gear lõpeb ja spin-off'e ka ei tule, ma usun, et Konami mõtleb midagi analoogset välja kasvõi uue story'ga, süngema veresaunaga ja veel sürrimate naljadega. Silent Hill horror meets MGS action/gameplay + Call of Cthulhu horror ka veel poleks paha icon_biggrin.gif
-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 04.10.2007 16:52:28 vasta tsitaadiga

Raudselt 101 korda läbi nämmutatud küsimus aga ma siiski ei leidnud vastust:S Nimelt plaan oleks see resistance mäng osta aga puldiga seda pelada ei taha. Kui ma USB klaveri ja hiire ostan kas ma siis saan nendega mängida?
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 04.10.2007 16:53:24 vasta tsitaadiga

eile siis sain pusimise peale ubuntu ka peal tööle....aga noh võrreldes viimase linuxi alase katsetusega nii 8 aastat tagasi on seis sama...ehk üldine install oli nati lihtsam, kuid wifi drivereid ikka pole ja nende peale saamiseks on vaja päris kena kadalip läbi teha.....see oli ka muidugi tüüpiline, et teen kõik how-to järgi ja siis kui kinni kiilub 15% on kusagil foorumis 5-da lehe peal kirjas, et enne killi kõik protsessid ära jms....tüüpiline linux icon_biggrin.gif
me@ jään ootama, et sony võtab aru pähe ning lubab divx filmide näitamise ja seda ka välise kõvaketta pealt...muuks mul linuxit vaja ei lähegi...

Eric80
HV kasutaja
Eric80

sõnum 04.10.2007 17:26:30 vasta tsitaadiga

jigsaw813 kirjutas:
Raudselt 101 korda läbi nämmutatud küsimus aga ma siiski ei leidnud vastust:S Nimelt plaan oleks see resistance mäng osta aga puldiga seda pelada ei taha. Kui ma USB klaveri ja hiire ostan kas ma siis saan nendega mängida?

Ei saa .Klaverit ja hiirt saad kasutada ainult menüüs toimetamiseks ! icon_cry.gif
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 04.10.2007 17:30:17 vasta tsitaadiga

Kurat, Insomniac treib teile, higipull otsa ees, käepärase juhtimisskeemi, ja teie virisete. Erilised memmepojad ikka.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
SaIm85
HV vaatleja

sõnum 04.10.2007 18:10:08 vasta tsitaadiga

Midagi põnevat,kes veel ei tea http://www.wardevil.com/ Sellest mängust pole eriti palju teada esimest korda näidati 05 aasta E3el ja vahepeal on veel kuskil näidatud,kinniste uste taga vist,põhimõteliselt peaks selle kuu algul sellest mingi treiler ka tulema mis annaks veits aru millega tegemist on,praegu on teada aint et mäng peaks olema shooter,jooksma 1080p ja olema mingi filmi ja mängu vahepealne asi,mäng ise digi guysi esimene projekt ja praega PS3 exclusive,välja peaks tulema järgmine aasta,piltide järgi näeb päris kobe välja,nüüd tahaks seda liikumas ka näha.
tagasi üles
Labukana
HV veteran
Labukana

sõnum 04.10.2007 18:19:09 vasta tsitaadiga

jigsaw813 kirjutas:
mängi single player läbi ja siis rebid juba täitsa asjalikult onlines, ma pikema arvuti fps'i mängimise kogemusega (UT, Q3, CS jms) ja võin väita et kohati on puldiga isegi parem :) veidke harjutamist ja tunduvalt mugavam kui mingi klaviatuuri ja hiirega teleka ees tantsida.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
peppitina
HV kasutaja
peppitina

sõnum 04.10.2007 18:58:37 vasta tsitaadiga

jigsaw813 kirjutas:

Ma ei kujuta üldse ette, kas sa saad oma klaverid ja hiired tööle selle Resistance'ga. Üks mees eespool oskas pajatada, et ei saa! Kuid... kui sul on suur plaan see Resistance endale soetada, siis ma võin selle sulle soodsalt pakkuda. Võta ühendust, kui huvi on!
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Ohohh
Kreisi kasutaja
Ohohh

sõnum 04.10.2007 20:15:36 vasta tsitaadiga

wirx kirjutas:
eile siis sain pusimise peale ubuntu ka peal tööle....aga noh võrreldes viimase linuxi alase katsetusega nii 8 aastat tagasi on seis sama...ehk üldine install oli nati lihtsam, kuid wifi drivereid ikka pole ja nende peale saamiseks on vaja päris kena kadalip läbi teha.....see oli ka muidugi tüüpiline, et teen kõik how-to järgi ja siis kui kinni kiilub 15% on kusagil foorumis 5-da lehe peal kirjas, et enne killi kõik protsessid ära jms....tüüpiline linux icon_biggrin.gif
me@ jään ootama, et sony võtab aru pähe ning lubab divx filmide näitamise ja seda ka välise kõvaketta pealt...muuks mul linuxit vaja ei lähegi...

YDL peaks wifi kohe töötama, kuna neil on vist mingi diil Sonyga... Seda ma ise muidugi ei katsetanud, sest mul on juhe PS3 küljes.
Samas ei ole YDL codekeid nii lihtne installida kui Ubuntus, aga neti õpetuste järgi on täitsa tehtav.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
SaIm85
HV vaatleja

sõnum 04.10.2007 22:33:30 vasta tsitaadiga

Väga hea uudis nüd saavad mingid hullud mingi aja pärast 100 gigaseid mänge teha.
Hitachi’s disc they have made required only the standard head and just a firmware update to either your current standalone player or your current PS3 and you would be good to go.

Hitachi is trying to make the signal quality more stable before releasing the discs for the public.

Hitachhi is also alreayd working in an eight-layer disc which can hold 200GB.
http://www.ps3center.net/story-1024-Hitachi-Creates-100GB-Bluray-Disc-for-PS3.html
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 04.10.2007 22:42:42 vasta tsitaadiga

SaIm85 kirjutas:
Väga hea uudis nüd saavad mingid hullud mingi aja pärast 100 gigaseid mänge teha.
Hitachi’s disc they have made required only the standard head and just a firmware update to either your current standalone player or your current PS3 and you would be good to go.

Hitachi is trying to make the signal quality more stable before releasing the discs for the public.

http://www.ps3center.net/story-1024-Hitachi-Creates-100GB-Bluray-Disc-for-PS3.html

100Gigaseid mänge? icon_lol.gif
Inimesed ei oska 8 giga isegi veel ära kasutada... PS3 peal osatakse sinna mingi HD videod panna, et bluray suurus saaks võimalikult suureks, seegi hea vist.

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 04.10.2007 22:51:22 vasta tsitaadiga

Playstation 3 ei ole veel eriti vana ka veel, oota kuni mängudearendajad jõuavad ka järele. icon_wink.gif
Küll nad ka selle 100gb ükspäev täis saavad, loodetavasti.
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 104
tagasi üles
SaIm85
HV vaatleja

sõnum 04.10.2007 23:35:05 vasta tsitaadiga

SaIm85 kirjutas:

100Gigaseid mänge? icon_lol.gif
Inimesed ei oska 8 giga isegi veel ära kasutada... PS3 peal osatakse sinna mingi HD videod panna, et bluray suurus saaks võimalikult suureks, seegi hea vist.

Võib kindel olla et selle gen. lõpuks võistlevad tõsiste mängude eelarved hollywoodi filmide omadega näit.Final Fantasy ja kui raha on küll nad teevad,MGS4 võtab juba 50 Giga,pole se 100 giga midagi nii hull,küll mingid hullud selle ära kasutavad,loodaks vaid et se läeks siis asja ette ka mitte nii sama hüppamiseks et voh meie mäng on 100 gig suur.
Tore on veel muidugi see et igasuguste lisade jaoks on ruumi küll ja küll ja kindlasti võib ka vingeid kogumikke oodata.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3] SONY PlayStation 3 arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 121, 122, 123 ... 870, 871, 872  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.