Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3] SONY PlayStation 3 arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 120, 121, 122 ... 870, 871, 872  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 02.10.2007 11:20:27 vasta tsitaadiga

SaIm85 kirjutas:
See mäng on salaja palju ilusamaks muutund,ei jõua ära oodata millal seda mängida saaks.
http://www.gamersyde.com/stream_4772_fr.html

Irw, misasi see veel on? Üritab haledalt Tomb Riderit kopida ja failib jõhkralt, see gameplay on ikka päris kole okse. Vend liigub nagu mai tea mis, kaamera on kuskilt x augus koguaeg, midagi ei näe enamus ajast. Puzzle äkki liiga keeruline pole ve? Hüppad mööda lambi seinu üles...

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
wader
HV kasutaja
wader

sõnum 02.10.2007 11:24:31 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias kirjutas:
... Tomb Raiderit ...
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 02.10.2007 11:27:24 vasta tsitaadiga

iDemon kirjutas:
Suht sama võiks öelda x360 fannide jutu kohta, kui nad vaid uudised postitaks oleks siin kordades vähem vaidluseid ja solvamisi.
Ning mul ei ole vaja et keegi hakkas mind niivõrd 'tõsiselt' võtma, ma lihtsalt postitan uudised, ja kui see mind ennast huvitab mingil moel, siis ma lisan ka kommentaare/arvamusi.
Toetan jah Sony, ei meeldi? Pole minu mure.

Ma ei viitsi sinuga vaielda.

Lisa allikaid ja tsistaate või postitused kaovad. Kõik.

PlatoonSgtElias ja Winterwind, kõtt.

Winterwind
One
Winterwind

sõnum 02.10.2007 11:54:01 vasta tsitaadiga

DODONPACHI kirjutas:
Winterwind, kõtt.

mis ajast on oma arvamuse avaldamine keelatud?
kui sa nüüd seda videot ise vaatad siis arvad teisiti?
seiklusmängud on toredad ning too meenutab suht palju
indiana jones-it aga need eelmaninitud asjad teevad mängimise
kindlasti raskeks icon_neutral.gif
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 02.10.2007 11:57:10 vasta tsitaadiga

See on sul siis mod-power abuse, või mis? icon_rolleyes.gif

HV vikis:

Kes on moderaatorid?
Moderaatorid on foorumi puhastajad ja korrastajad. Nad kustutavad ja muudavad solvavaid või segavaid teemasid ning tõstavad vale foorumi alla sattunud teema õige foorumi alla.

Ja kui mina uudise postitan, siis ei ole see solvav ega ka segav - kuna see on teemasisene, ja sa ma juba ütlesin, ma postitan allika kui vähemalt kaks kasutajat on seda nõudnud.

Allikate lisamine ei ole kohustuslik anyway, ja sina mode ei saa siin reegleid teha. thumbs_down.gif
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 104
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 02.10.2007 14:14:47 vasta tsitaadiga

DODONPACHI, tömba ennast heaga tagasi. Sa lähed praegu liiale. Mis õigusega sa nõuad allikaid? Foorumi reeglites pole seda kirjas, et peab olema, ning sina foorumireegleid ei vääna vastavalt enda tujule. Veelvähem võiksid sa teiste kaaslastega üleolevalt käituda nagu Winterwind, PlatoonSgtElias.

Samas kutsun ülesse nii Winterwind kui ka PlatoonSgtElias oma postituste vajalikuse ja sisu rohkem üle mõtlema, ning positama arukamaid ning argumenteerituid seisukohti.

Ning veel BluRay on PAREM formaat kuna ta mahutab rohkem. Rohkem ruumi = parem. Saab rohkem andmeid ühele kettale mahutada. See on MINU isiklik arvamus.

tagasi üles
pronto
Kreisi kasutaja
pronto

sõnum 02.10.2007 14:25:53 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
Ning veel BluRay on PAREM formaat kuna ta mahutab rohkem. Rohkem ruumi = parem. Saab rohkem andmeid ühele kettale mahutada. See on MINU isiklik arvamus.

Viimased HD-DVD kettad mahutavad 51GB, BD kettad 50GB. Tõsi, uutel ketastel on kolm layerit. BD kolmelayerised kettad aga ei paista veel kuskilt. Seega hetkel toetad sa HD-DVD-d.

vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 02.10.2007 14:33:09 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
blip

Moderaator, kes on foorumis väitnud, et piraatlust soodustav jutt pole HVs keelatud, ei tohiks olla moderaator, veel vähem avaldada arvamust, mis on reeglitega kooskõlas ja mis mitte. Ilmselgelt ei oma see moderaator piisavat lubatu ja keelatu eristamise võimet. See, kas viidatud postitus on nüüdseks kustutatud või mitte, ei muuda juba tehtud tegu.

Minu meelest on "Uncharted" vägagi värskendava üldmuljega paljutõotav mäng ning Naughty Dogi resümeed tundes kindlasti ka ülimalt mängitav ja tehniliselt kvaliteetne. Omamoodi kahju, et tegemist on platvormieksklusiiviga, nagu ikka ilmselgelt heade mängude puhul - samas võimaldab just see neil keskenduda mängu igakülgsele lihvimisele. Mul on hea meel, et selliseid mänge tehakse (vastukaaluks bald space marine-sündroomile) ning loodan kunagi ka sellest osa saada.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 02.10.2007 15:52:04 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
DODONPACHI, tömba ennast heaga tagasi. Sa lähed praegu liiale. Mis õigusega sa nõuad allikaid? Foorumi reeglites pole seda kirjas, et peab olema, ning sina foorumireegleid ei vääna vastavalt enda tujule. Veelvähem võiksid sa teiste kaaslastega üleolevalt käituda nagu Winterwind, PlatoonSgtElias.

Samas kutsun ülesse nii Winterwind kui ka PlatoonSgtElias oma postituste vajalikuse ja sisu rohkem üle mõtlema, ning positama arukamaid ning argumenteerituid seisukohti.

Kuule sa kirjuta midagi teemasse ka, oma hala võid PS teel ajada icon_evil.gif
Ma kirjutasin täiesti teemasse. Sa võiks pigem enda poste vaadata üle, mõnikord ikka päris valus lugeda.

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 02.10.2007 16:12:39 vasta tsitaadiga

Kuule hombre, see:
iDemon kirjutas:
Hea uudis, BluRay müüb 4-1'le Euroopas, see HD-DVD on juba pmst sõja kaotanud.
Paramountile maksti 150m USD et see toetaks HD-DVD 18 kuud, heh - ja paljud varasemad "HD-DVD Exclusive" firmad on juba BluRay valinud eelisformaadiks.

Kes ei usu, vms .. kasutage googleit, paar artiklit on NY Timesis.
On ka teateid kinnitamata andmetel et USA's on nende suhe 10-1'le BluRay kasuks.

on flamebait'i definitsioon. See kutsub esile mõttetuid reaktsioone inimestelt, kes ei ole sinu kiiksudega veel sajaprotsendiliselt kursis ning ärritab neid, kes soovivad, et info oleks korrektselt esitatud. Sina ei tee seda ja see segab nii mind kui ka teisi. Minu ülesandeks, nagu sa ka väljatõid, on segavate asjade kõrvaldamine ja seda ma ka teen.

Lisaks on minu moderatsiooni üks juhtmõtteid (lol) "ÄRA POSTITA NAGU DEBIILIK" elik Winterwind ja eriti platuun võiksid vähemalt veidi loetavamalt oma sõnad kirja panna. Foorum ei ole emakeele kirjand, kuid ta ei ole ka peldikusein. Igasugune "irw sitt"-stiilis jutt ei vii kuhugi.

Ning mõnikord ei ole üldse vajalik enda arvamusega laiata, vaid mõistlikum oleks vaikida. Ma saan aru, et eksisteerib sõnavabadus ja nii, aga vaadake nüüd olukorda objektiivselt: teie lendate peale üliagressiive fleimiga, iDemon, pritsib sülge vastu, Auron hakkab midagi autodest rääkima ning toob sisse võrdluse Kameoga, pronto saadab kedagi pikalt ning jälle on teema 40 täiesti mõttetu postituse võrra rikkam. Seda mölalaviini ei ole huvitav lugeda, uskuge mind.

Teisisõnu, väga agressiivsed ühe või teise platvormi pooldajad võiksid oma jutte omas turf'is puhuda. Siinkohal kiitused iDemon'ile, kes varmalt Xbox 360'e teemast eemale on hoidnud.

Võtke d3t näiteks eeskujuks. Tema postituste sisu on alati null, kuid vähemalt ta näeb vormistamisega vaeva. Kiiduväärt!

Ideaalis ei tuleks mul üldse sellise juraga tegeleda ning kõik teaksid ise, mida sobib öelda ja mida pole mõtet üldise heaolu nimel välja käia. Väike noomimine aitab sellele kaasa ning ei peleta uustulnukaid konsoolifoorumist eemale, kuna neile näib, et siin ainult teineteist sõimatakse ja midagi mõistlikku ei räägitagi.

Aga vahel ju keegi ikka ütleb midagi mõistlikku, onju ;_; Ja siis on kurb kui see ära kaob.

glaurung
HV vaatleja
glaurung

sõnum 02.10.2007 16:40:50 vasta tsitaadiga

Ainult poolteist sõna selle kõige selgitamiseks: elumunnlus.

Tänan tähelepanu eest.

P. S. Kes aru ei saanud, siis DODO'l on õigus. Te ülejäänud olete kõik kivihälvarid.

P. P. S. Ei, ma pean siiski täpsustama, elumunnlus käib ainult
Spoiler Spoiler Spoiler
u kohta.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 02.10.2007 16:54:28 vasta tsitaadiga

irww....siin pole midagi imestada, mängu foorumis käib lasteaed.... icon_lol.gif Wii omas sama seis
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.10.2007 17:13:33 vasta tsitaadiga

Pigem olen tähele pannud, et selle nn "titeka" konsooli teemas käib normaalne jutt ja "täismeeste" konsoolide teemades käib lasteaed.
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
thaarv
HV kasutaja

sõnum 02.10.2007 17:47:45 vasta tsitaadiga

Damn, ärge vaielge mingi totaka hd võu bluray üle.Mõlemal omad plussid omad miinused.Pigem teema peaks käima ju ps3 kohta?
Kas keegi teab selle UUe poe kodulehe aadressi või emaili , mis mõned ajad tagasi just tallinnas avati?pidavat hea pood olema heade mängudega.Paari mängu tahaks osta:D
Aga kellele vana kellele uus :
http://www.digi.ee/node/3686
...
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 02.10.2007 18:31:36 vasta tsitaadiga

Ma olen enam kui kindel, et PS4 tuleb (Kui üldse) alles peale 2012..
Aga see 40gb versioon peaks enne jõule USA's olema..siis saab kevadel selle ehk siit Eestist kätte. =o

Ja thaarv .. Ps3 suur pluss on ka BluRay, sellepärast räägitakse ka sellest.
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 104
tagasi üles
thaarv
HV kasutaja

sõnum 02.10.2007 20:31:01 vasta tsitaadiga

iDemon kirjutas:
Ma olen enam kui kindel, et PS4 tuleb (Kui üldse) alles peale 2012..
Aga see 40gb versioon peaks enne jõule USA's olema..siis saab kevadel selle ehk siit Eestist kätte. =o

Ja thaarv .. Ps3 suur pluss on ka BluRay, sellepärast räägitakse ka sellest.

Japjap:D
Üks ps3 plusse see ongi.HD drive on ka vist.
tagasi üles
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 02.10.2007 20:32:56 vasta tsitaadiga

nii...rääkige nüüd asjaliku juttu ka....
ostsin just hetk tagasi ka endale playkar3-e.....
1. kuidas sinna see linux peale ajada? (või toimib windows ka???)
2. kas usb pesasse saab näiteks logitechi wireless klaveri panna?
3. kas usb pesasse saab välise usb kõvaketta pista?

thaarv
HV kasutaja

sõnum 02.10.2007 20:35:12 vasta tsitaadiga

wirx kirjutas:
2. kas usb pesasse saab näiteks logitechi wireless klaveri panna?
3. kas usb pesasse saab välise usb kõvaketta pista?

1. Seda tahaksin ise ka teada..Kas siis on desktop ja sellsied asjad olemas?Tahaks pilte sellest:D
2. Mismõttes?ma tean seda et mul on mingi logitheci klaver mille sain ostuga kaasa.Panin mingi jublaka usb pessa ja sain kohe tööle.
tagasi üles
ppg
HV Guru
ppg

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.10.2007 21:04:55 vasta tsitaadiga

iDemon, ps4-ja ei tohiks üldse tulla enam...
Kommentaarid: 171 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 5 :: 138
tagasi üles
SaIm85
HV vaatleja

sõnum 02.10.2007 21:14:51 vasta tsitaadiga

tsekige seda icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif http://www.sarcasticgamer.com/2007/06/sony-causes-360s-red-rings-of-death.html
tagasi üles
MaxPower
Kreisi kasutaja

sõnum 02.10.2007 21:35:01 vasta tsitaadiga

SaIm85 kirjutas:
tsekige seda icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif http://www.sarcasticgamer.com/2007/06/sony-causes-360s-red-rings-of-death.html

kui see tõesti on nii, siis Sony on hea töö teinud thumbs_up.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 02.10.2007 21:43:44 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Friday, June 29, 2007

see on olnud siin juba...

tagasi üles
Ohohh
Kreisi kasutaja
Ohohh

sõnum 02.10.2007 21:50:16 vasta tsitaadiga

wirx kirjutas:

1. tõmbad linuxi iso. Näites Yellow Dog Linux:
http://www.terrasoftsolutions.com/resources/downloads.shtml

2. Otsid PS3 menüüst üles "format utility" ning teed sellega linuxile partitsiooni. Enne tuleb kindlasti oma andmetest backup teha, sest kõik olemasolev hävineb. Totter on asja juures see, et kuigi kõvaketas on 60GB saad sa valida, kas annad linuxile 10GB või 50GB, mingit 30/30 jagamise võimalust ei ole (mina jätsin linuxile 10 ja PS3'le 50).

3. Siis valid menüüst "install other os".

4. Nüüd ma ei mäleta täpselt, kas pidi valima menüüst "Default system" ja sealt "other os" või läks ta otse installima. Hiljem kui tahad Linuxisse pääseda, siis tuleb sealt valida "other os"

5. Yellow Dog Linuxi install ise võttis hirmus kaua aega (üle tunni aja kindlasti).

6. Nüüd saad logida sisse nagu tavalise arvuti peal. Default desktop on Enlightenment, kuid saab valida ka Gnome'i.

7. VLC ja Media playeri installi tegin mingi neti õpetuse järgi. Pidi lisama mõned Fedora linuxi repod yum'ile ja siis olil juba asi lihtne

Tagasi PS3 os'i pääsemine:
Enlightenmenti menüüs on "boot to game os" (või midagi taolist), mis minul miskipärast ei töötanud???!!! See lihtsalt ei tee mitte midagi. (üdlse enlightenmendis mul paljud asjad ei käinud ja seetõttu valisin Gnome'i).
Ise kasutan tagasi pääsemiseks sellist varianti, et ps3 käivitamisel hoian sõrme Power nupu peal kusagil 5 sekundit. Siis käib üks piiks ja järgmisena läheb tagasi ps3 enda menüüdesse (selle variandi miinus on see, et tehkse mingil tasemel seadete reset ja käivitades teatab, et leitud on HDMI telekas ja selle resolutsioon on vaja uuesti konfida).
On ka võimalus kirjutada "boot-game-os" käsk ajal kui bootloader ees on.

Ma arvan, et tegelikult endal lasen ma varsti YDL maha ja panen Ubuntu ( http://psubuntu.com/ ).

Vedeosid, kus linux on PS3 peal leiab väga lihtsalt YouTubes.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Getomees
HV veteran
Getomees

sõnum 02.10.2007 22:15:23 vasta tsitaadiga

iDemon kirjutas:
On ka teateid kinnitamata andmetel et USA's on nende suhe 10-1'le BluRay kasuks.

Loll jutt. USA's on suhe stabiilselt 60% - 40% ligidal püsinud BluRay kasuks. Viimase seisuga: alates algusest USAs müüdud plaadid 61/39, selle aasta jooksul müüdud plaadid 63/37.

pronto kirjutas:
BD on regioonilukkudega.

Lisaks on nii pressi kui mängimistehnika kallim, mis loomulikult korjatakse just eelkõige filmisõprade taskust.

Suurus ei ole filmiplaatide juures kunagi olnud oluline, seda ei ole mõtet trumbina lagedale tuua -- eriti arvestades sellega, et HD-DVD lubab lihtsalt layereid juurde laduda (näiteks viimased plaadid ongi kolme layeriga ja sama suured kui BD)

Regioonilukud on suur eelis filmistuudiotele/levifirmadele, vaata nt. New Line strateegiat: BluRay plaadid samal ajal kui DVD'd, HDDVD-d mitu kuud hiljem (kui film on teistes regioonides aktiivsema kinoringluse lõpetanud). Keegi ei sunni firmasid regioone enda plaatidel kasutama.

Pressihindades erilist vahet pole, mängijate hindade vahe jääb ka pidevalt aina väiksemaks. Lisaks on HDDVD puhul aktiivselt kasutusel ka "DVD combo", mis tõstab plaadi turuhinna kohati kallimaks, kui seda on BluRay plaadid.

Too mõni näide filmist, mille HDDVD kasutab kolmekihilist plaati. Esialgu on tegemist vaid välja kuulutatud sõnadega. Lisaks ma ei usu, et kolmekihilise HDDVD plaadi tootmine on odavam kui kahekihilise BluRay plaadi.

wirx
HV Guru
wirx

sõnum 02.10.2007 22:44:20 vasta tsitaadiga

saan ma 6ieti aru, et v6ib panna yksk6ik millise distro ja et linuxi all on v6imalik divxe vaadata?
sain klaveri toimima, muidugi pole PS3 t4pit4hti :S
ja oskab ehk keegi öelda, kus on R3 ja L3 nupud, saaks lihtsamalt zoomida...R1 ja R2 on ju ainult???

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3] SONY PlayStation 3 arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 120, 121, 122 ... 870, 871, 872  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.