Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3] SONY PlayStation 3 arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 107, 108, 109 ... 870, 871, 872  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
iTengu
HV kasutaja
iTengu

sõnum 01.09.2007 09:36:31 vasta tsitaadiga

kalapala kirjutas:
Labukana kirjutas:
jigsaw813 kirjutas:
Mkay... jah just muutus mustaks:P Krt proovisi nhetkel XB360 vs PS3 mänguks The Darkness ja XB360 graafika on nagu parem...:S

päris mitmed multiplatform mängud on xboxil ilusamad ja seda just mingite crappide portide pärast mingite laiskade developeride poolt. kauaks see nii nähtavasti pole.

Miks sa arvad, et see olukord muutuma peaks? Ma usun, et multiplatvormide arendajad kulutavad vähemalt sama palju arenduse aega PS3-le, nii et ei ole mõtet seda kõike arendajate kaela ka ajada.

Sa USUD.... tead miks usutakse jumalasse? Sest ei keegi ei TEA kas ta on olemas.
No offence aga laiskasid developereid on igalpool ja mitte aint ps3 kahjuks.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Labukana
HV veteran
Labukana

sõnum 01.09.2007 11:00:16 vasta tsitaadiga

kalapala kirjutas:
Labukana kirjutas:
jigsaw813 kirjutas:
Mkay... jah just muutus mustaks:P Krt proovisi nhetkel XB360 vs PS3 mänguks The Darkness ja XB360 graafika on nagu parem...:S

päris mitmed multiplatform mängud on xboxil ilusamad ja seda just mingite crappide portide pärast mingite laiskade developeride poolt. kauaks see nii nähtavasti pole.

Miks sa arvad, et see olukord muutuma peaks? Ma usun, et multiplatvormide arendajad kulutavad vähemalt sama palju arenduse aega PS3-le, nii et ei ole mõtet seda kõike arendajate kaela ka ajada.

vaevalt nad samapalju arenduse aega ps3'le kulutavad, enamus multiplatvorm mängude puhul on ju teada et need algselt xbox360'le tehtud on ja sealt ps3 porditud. kujutan ette et nii mõnigi praegu väljasolev multiplatvorm mäng võis alguse saada enne kui ps3 üldse väljaski oli. ja igasugu ps3 exclusive mängud näevad ju kordi paremad kui need multiplatvorm crapid, peab ootama kuni developerid ps3'ga harjuvad.

ahjaa see kah veel
http://www.xboxkings.com/index.php?site=news_comments&newsID=398&lang=uk
mitte et mind see teema huvitaks, head mängud ostan sittasi ei mängi
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 01.09.2007 11:12:17 vasta tsitaadiga

Muide... misasi see foalding home on vms. Olen selle tööle oand siis tuleb nagu euroopa kaart vms aga aru ei saa mis asi :S
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 01.09.2007 11:22:50 vasta tsitaadiga

Folding@home (also known as FAH or F@H) is a distributed computing project designed to perform computationally intensive simulations of protein folding and other molecular dynamics simulations. It was launched on October 1, 2000, and is currently managed by the Pande Group, within Stanford University's Chemistry department, under the supervision of Professor Vijay S. Pande. Folding@home is one of the largest distributed computing projects.[1] The goal of the project is "to understand protein folding, misfolding, and related diseases."[2]

Accurate simulations of protein folding and misfolding enable the scientific community to better understand the development of many diseases, including Alzheimer's disease, BSE (mad cow disease), cancer, Huntington's Disease, Cystic Fibrosis and other aggregation related diseases. [2] More fundamentally, understanding the process of protein folding — how biological molecules assemble themselves into a functional state — is one of the outstanding problems of molecular biology. So far, the Folding@home project has successfully simulated folding in the 5-10 microsecond range — a time scale thousands of times longer than it was previously thought possible to model.[3]

As of June 25, 2007, fifty scientific research papers have been published using the project's work.[4] A University of Illinois at Urbana-Champaign report dated October 22, 2002 states that Folding@home distributed simulations of protein folding are demonstrably accurate.[5]

Mingi siuke asi on, Wikipediast pastesin, rohkem lugemist siin: http://en.wikipedia.org/wiki/Folding%40home

Kle, kas keegi on proovinud PS3lme PSPga ühendada?

Kas Ps1 mänge saab PSPle panna ja kas PS1 mänge saab PS3lmes ka mängida? nagu downloadid harddrivile ja siis mängid?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Sarin
Kreisi kasutaja
Sarin

sõnum 01.09.2007 11:28:04 vasta tsitaadiga

JediMihkel kirjutas:
Kaua DVD-de säilimisaeg on muidu `?

Olen mõelnud filme koguma hakata....On see üldse legaalne....et ma endale vaatamiseks filme karpi korjan ? icon_smile.gif

see oleneb täielikult levitajast. olen ka filmikoguja ja olen tähele pannud, et acome dvd2002 ja sellised pasad võivad algustpeale juba nõgiseda ja kardan, et nad kaua ei kesta. ehk siis ku ikarbi küljepeal on fox või lion, paistab olevat asi tunduvalt parem, kui kodukootud kakad.

-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 01.09.2007 11:32:47 vasta tsitaadiga

Mul kuskil kõrva jäänud ,et Sony laseb uue puldi ka välja? Oskab keegi linkida vms ,et mis tal parem on siis ... need "päästikud" L2 ja R2 ei ole just eriti mugavad. Sellekohapealt 1:0 XB360 kasuks.
Getomees
HV veteran
Getomees

sõnum 01.09.2007 11:51:29 vasta tsitaadiga

Muuseas, kõikidel BluRay plaatidel peaks olema "kohustuslik" hardcoating ja nende kestvuses ma probleemi ei näe.
lapakas123
HV vaatleja

sõnum 01.09.2007 11:59:11 vasta tsitaadiga

Flacko kirjutas:
Folding@home (also known as FAH or F@H) is a distributed computing project designed to perform computationally intensive simulations of protein folding and other molecular dynamics simulations. It was launched on October 1, 2000, and is currently managed by the Pande Group, within Stanford University's Chemistry department, under the supervision of Professor Vijay S. Pande. Folding@home is one of the largest distributed computing projects.[1] The goal of the project is "to understand protein folding, misfolding, and related diseases."[2]

Accurate simulations of protein folding and misfolding enable the scientific community to better understand the development of many diseases, including Alzheimer's disease, BSE (mad cow disease), cancer, Huntington's Disease, Cystic Fibrosis and other aggregation related diseases. [2] More fundamentally, understanding the process of protein folding — how biological molecules assemble themselves into a functional state — is one of the outstanding problems of molecular biology. So far, the Folding@home project has successfully simulated folding in the 5-10 microsecond range — a time scale thousands of times longer than it was previously thought possible to model.[3]

As of June 25, 2007, fifty scientific research papers have been published using the project's work.[4] A University of Illinois at Urbana-Champaign report dated October 22, 2002 states that Folding@home distributed simulations of protein folding are demonstrably accurate.[5]

Mingi siuke asi on, Wikipediast pastesin, rohkem lugemist siin: http://en.wikipedia.org/wiki/Folding%40home

Kle, kas keegi on proovinud PS3lme PSPga ühendada?

Kas Ps1 mänge saab PSPle panna ja kas PS1 mänge saab PS3lmes ka mängida? nagu downloadid harddrivile ja siis mängid?

kõike saab
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 4
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 01.09.2007 12:00:04 vasta tsitaadiga

Sarin kirjutas:
JediMihkel kirjutas:
Kaua DVD-de säilimisaeg on muidu `?

Olen mõelnud filme koguma hakata....On see üldse legaalne....et ma endale vaatamiseks filme karpi korjan ? icon_smile.gif

see oleneb täielikult levitajast. olen ka filmikoguja ja olen tähele pannud, et acome dvd2002 ja sellised pasad võivad algustpeale juba nõgiseda ja kardan, et nad kaua ei kesta. ehk siis ku ikarbi küljepeal on fox või lion, paistab olevat asi tunduvalt parem, kui kodukootud kakad.

ise kogun ka DVDsid (happy tree friends, 3d animatsioon, multikad)(Mul on animatsioonide kirg) Kuid ma ei saa aru, miks kõik DVD2002 asju väldivad. Nendel pole midagi viga. Ma olen küll jube õnnelik ,et minu oma Jussi multikate DVD välja tuleb, kuskil pole veel müügil x_x.

d3t
HV Guru
d3t

sõnum 01.09.2007 12:20:18 vasta tsitaadiga

lapakas123, oli vaja siis terver tekst tsitseerida?
tagasi üles
Getomees
HV veteran
Getomees

sõnum 01.09.2007 12:21:21 vasta tsitaadiga

Kui sa võtad kätte korraliku DVD ja võrdled seda mõne DVD2002 omaga siis näed erinevusi. Hakkame pihta:
Karbi kujundus rõve ning karp on viletsast materjalist, mitte väga vastupidav. Voldikud/bukletid puuduvad.
DVD Menüüd on rõvedad, vigased. (vaata nt: http://rez.twstr.ee/wp-content/uploads/2007/08/snapshot20070816152056.jpg )
Filmikvaliteet on enamasti vilets. (vaata nt: http://rez.twstr.ee/wp-content/uploads/2007/08/snapshot20070816152119.jpg )
Subtiitrid on üldjuhul viletsad ning rõveda fondiga. (vaata nt: http://rez.twstr.ee/wp-content/uploads/2007/08/snapshot20070816151437.jpg )
Lisadsid paljudel plaatidel suure tõenäosusega pole. Peidetud lisamaterjalist ei tasu rääkidagi.

Lisaks võid vaadata ka: http://rez.twstr.ee/2007/08/15/taastatud-vs-taastamata-kevade-dvd-ehk-miks-hoiduda-dvd2002-plaatidest/

Aga nüüd läks veits teemast välja.

Riff15
HV vaatleja
Riff15

sõnum 01.09.2007 14:03:44 vasta tsitaadiga

jigsaw813 kirjutas:
Mul kuskil kõrva jäänud ,et Sony laseb uue puldi ka välja? Oskab keegi linkida vms ,et mis tal parem on siis ... need "päästikud" L2 ja R2 ei ole just eriti mugavad. Sellekohapealt 1:0 XB360 kasuks.

Jah, Rumble SixAxis Controller, see on vibratsiooniga... muud nagu ei midagi.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
MaxPower
Kreisi kasutaja

sõnum 01.09.2007 14:14:02 vasta tsitaadiga

Riff15 kirjutas:
jigsaw813 kirjutas:

Jah, Rumble SixAxis Controller, see on vibratsiooniga... muud nagu ei midagi.

millal võiks müüki tulla? endal plaanis üks pult juurde osta, siis juba võtaks selle...
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 01.09.2007 14:23:49 vasta tsitaadiga

MaxPower, koos GT5 tuleb.
tagasi üles
nurr1234
HV vaatleja

sõnum 01.09.2007 14:37:56 vasta tsitaadiga

tere küssa see,et ma ei saa maksta ps stores ühe asja eest peale kui need billing aadres edasi ei saa peale serda ütleb,et valed andmed
tagasi üles
Labukana
HV veteran
Labukana

sõnum 01.09.2007 16:29:14 vasta tsitaadiga

nurr1234 kirjutas:
tere küssa see,et ma ei saa maksta ps stores ühe asja eest peale kui need billing aadres edasi ei saa peale serda ütleb,et valed andmed

proovi raha lisada walletisse nii, et valid selle väikseima võimaliku summa, siis vist ei kontrollita seda aadressi õigsust. mina olen muidu ostnud nii, et teinud wirecard.com'i omale konto, siis USA psn konto, lisand raha 5 dollari kaupa ja siis nende rahade eest ostnud (vist pidi tegema usa psn konto nii, et kasutasid oma õigeid andmeid aga riigiks usa vms, lühike mälu icon_razz.gif). pole viimasel ajal proovind tegelikult, mõnipäev võtan asja käsile, tekkeni online variant vaja ära osta, annan teada siis kuidas asi töötas.
tagasi üles
nurr1234
HV vaatleja

sõnum 01.09.2007 17:16:39 vasta tsitaadiga

Labukana kirjutas:
nurr1234 kirjutas:

proovi raha lisada walletisse nii, et valid selle väikseima võimaliku summa, siis vist ei kontrollita seda aadressi õigsust. mina olen muidu ostnud nii, et teinud wirecard.com'i omale konto, siis USA psn konto, lisand raha 5 dollari kaupa ja siis nende rahade eest ostnud (vist pidi tegema usa psn konto nii, et kasutasid oma õigeid andmeid aga riigiks usa vms, lühike mälu icon_razz.gif). pole viimasel ajal proovind tegelikult, mõnipäev võtan asja käsile, tekkeni online variant vaja ära osta, annan teada siis kuidas asi töötas.
Jama lugu ma regasin wirecardi kogemata eesti peale dam ning panin sinna 30 euri ka peale fack
tagasi üles
lapakas123
HV vaatleja

sõnum 01.09.2007 19:14:38 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
lapakas123, oli vaja siis terver tekst tsitseerida?

mul savi
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 4
tagasi üles
Labukana
HV veteran
Labukana

sõnum 01.09.2007 21:13:05 vasta tsitaadiga

nurr1234 kirjutas:
Labukana kirjutas:
nurr1234 kirjutas:

Jama lugu ma regasin wirecardi kogemata eesti peale dam ning panin sinna 30 euri ka peale fack

sa saad ühelt wirecard kontolt teisele raha kanda, ma tegin ka kogemata valesti alguses vist vms, siis tegin uue konto ja kandsin summad sinna üle.
ja vist tegelt polnud hullu et eesti peal see, usa psn store ei kontrolli aadressi kui walletisse raha 5$ kaupa lisada.
tagasi üles
nurr1234
HV vaatleja

sõnum 01.09.2007 21:26:27 vasta tsitaadiga

Labukana kirjutas:
nurr1234 kirjutas:
Labukana kirjutas:
nurr1234 kirjutas:

sa saad ühelt wirecard kontolt teisele raha kanda, ma tegin ka kogemata valesti alguses vist vms, siis tegin uue konto ja kandsin summad sinna üle.
ja vist tegelt polnud hullu et eesti peal see, usa psn store ei kontrolli aadressi kui walletisse raha 5$ kaupa lisada.
Ok aga mul millegi pärast ei lasknud aga seda,et mul selline jama,et panin seal wirecardi kasutaja mitu korda passi valesti ning nüüd ei saa sisse logida.Ütleb,et account locked icon_biggrin.gif
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.09.2007 01:23:18 vasta tsitaadiga

Labukana kirjutas:
nurr1234 kirjutas:

wirecardis võib registeerida ka eesti andmetega! proovige kasutada uk storet seal maxad eurodega siiamaani töötand!alguses lasi 2 korda maxta siis ootasin 2 nädalat ja laseb jälle ja isegi saaab kanda 10 korraga ja suuremaid summasi.wirecardiga maxtes ilmselt elukohta ei kontrollita. nii ,et see 5 kaupa lisamine ei õigusta ennast!
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
Labukana
HV veteran
Labukana

sõnum 02.09.2007 10:37:45 vasta tsitaadiga

siven kirjutas:

wirecardis võib registeerida ka eesti andmetega! proovige kasutada uk storet seal maxad eurodega siiamaani töötand!alguses lasi 2 korda maxta siis ootasin 2 nädalat ja laseb jälle ja isegi saaab kanda 10 korraga ja suuremaid summasi.wirecardiga maxtes ilmselt elukohta ei kontrollita. nii ,et see 5 kaupa lisamine ei õigusta ennast!

täiesti võimalik icon_smile.gif pole proovinud viimasel ajal ja uk poega oli mingi kamm mul alguses. äkki siis on see piirang maha võetud et ainult sama riigi kaardiga saab maksta vms, dno.
tagasi üles
Riff15
HV vaatleja
Riff15

sõnum 02.09.2007 17:28:18 vasta tsitaadiga

Tekkis idee, et kõik PS3 omanikud, kellel ka PSN ID, öelge oma ID-d, siis saab koos netis mängida thumbs_up.gif . Endal Ryff, aga hetkel ei saa teid lisada, sest PS3 garantiis:(. Mul mikker ka muretsetud.
Btw, mis teil järgmisena plaanis osta? Ma kavatsen kõikide eelduste kohaselt osta Lair-i ja ka Warhawk-i. Hetkel olemas Rainbow Six: Vegas, Motorstorm, Resistance:FoM, Splinter Cell: DA, Virtua Tennis 3 ning Fight Night Round 3.
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.09.2007 17:28:27 vasta tsitaadiga

Riff15, usu mind... sa ei ole esimene, kes sellisele geniaalsele ideele tuli...
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
Riff15
HV vaatleja
Riff15

sõnum 02.09.2007 19:56:07 vasta tsitaadiga

amddude kirjutas:
Riff15, usu mind... sa ei ole esimene, kes sellisele geniaalsele ideele tuli...

Krt, ei tea kas ikka uskuda sind icon_lol.gif , aga jamh, kas ta just nüüd geniaalne on, küll aga oleks vinx kui saaks koos eestlastega netis pelada.
Btw, mis mõte sellisel postitusel on, käid niisama nagu "chillimas" või oled üks paandunud xbox360 omanik? icon_rolleyes.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3] SONY PlayStation 3 arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 107, 108, 109 ... 870, 871, 872  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.