Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Demineerija
Kreisi kasutaja

|
27.08.2007 23:14:12
|
|
|
Vali igaljuhul ttü äri it.. saad hiljem ümber astuda.... Ning vaadates väljalendajate arvu ei tohiks see raskusi valmistada..
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
27.08.2007 23:17:01
|
|
|
Demineerija kirjutas: |
Vali igaljuhul ttü äri it.. saad hiljem ümber astuda.... Ning vaadates väljalendajate arvu ei tohiks see raskusi valmistada.. |
välja lennata ei kavatsegi. aga miks igaljuhul ttü äri it? itk on rohkem praktilisem, mis mulle kõige rohkem meeldib.
üks konks, mis veel asja juures on, on see, et emt, hp ja skype sõlmisid just itk lepingu, mis peaks näitama, et sealt tulevad head iti mehed.
_________________ Ole tore ! |
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
5 :: |
8 :: |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
Demineerija
Kreisi kasutaja

|
27.08.2007 23:58:51
|
|
|
kotmarjak kirjutas: |
Demineerija kirjutas: |
Vali igaljuhul ttü äri it.. saad hiljem ümber astuda.... Ning vaadates väljalendajate arvu ei tohiks see raskusi valmistada.. |
välja lennata ei kavatsegi. aga miks igaljuhul ttü äri it? itk on rohkem praktilisem, mis mulle kõige rohkem meeldib.
üks konks, mis veel asja juures on, on see, et emt, hp ja skype sõlmisid just itk lepingu, mis peaks näitama, et sealt tulevad head iti mehed. |
Kui on valida ttü ärija itk vahel. Siis igaljuhul ttü äri seetõttu, et sa saad ümber minna näiteks arvuti ja süsteemithenika või informaatikasse.
Eks muidugi mine lõpuks sinna, kuhu endal süda kutsub ;)
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
28.08.2007 00:03:15
|
|
|
ma juba informaatika RE kohast loobusin. mõlemad oleks head valikud, aga kuna ma plaanin ka magistri teha, siis tundub mulle hetkel itk haridus kõvem, sest praktikat tuleb rohkem ja praktilisi oskuseid ka.
|
   |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
28.08.2007 00:17:04
|
|
|
ma juba informaatika RE kohast loobusin. mõlemad oleks head valikud, aga kuna ma plaanin ka magistri teha, siis tundub mulle hetkel itk haridus kõvem, sest praktikat tuleb rohkem ja praktilisi oskuseid ka. |
edu sulle järjepidevusel siis
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
28.08.2007 00:29:53
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
ma juba informaatika RE kohast loobusin. mõlemad oleks head valikud, aga kuna ma plaanin ka magistri teha, siis tundub mulle hetkel itk haridus kõvem, sest praktikat tuleb rohkem ja praktilisi oskuseid ka. |
edu sulle järjepidevusel siis |
sinu edu läheb mul kindlalt vaja
|
   |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
28.08.2007 00:49:47
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
edu sulle järjepidevusel siis |
sinu edu läheb mul kindlalt vaja |
huvitav kuidas võtta nüüd seda, hea või halvana...
endal piirdus itk kahjuks poolteise aastaga
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
kdeuser
HV vaatleja

|
28.08.2007 01:12:49
|
|
|
Lugesin siin varasemaid postitusi ja ei mõista, miks paljud kardavad matemaatikat nagu tonti. TÜ's on küll matemaatika põhi tugev, mis on ju tegelikult ainult hea Samas saab see matemaatika ülikooli esimese aasta järel läbi ja siis aega praktiliste asjadega tegelda. Hiljem tööd teha ja reaalseid probleeme lahendada jõuab terve elu. 8) Õppige ikka matemaatikat, vähemalt keskkooli lõpuni korralikult, on hiljem asjade sügavuti mõistmisel abiks.
Ise TÜ IT magistrant.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri
HV veteran

|
28.08.2007 09:23:46
|
|
|
kas siin mõni TTÜ informaatikasse värskelt sisseastunu ka on?
kui jah, siis võiks privas või mingit muud moodi mulle märku anda
_________________ The sh*t has hit the fan. |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
28.08.2007 11:09:50
|
|
|
Teine kursus TTÜ Arvuti- ja süsteemitehnikas läheb, esimese aasta matad olid küll katastroofsed aga eks vaatame mis see aasta toob...
Rebased vaadaku, et ikka oma 1. kursuse lõpuks 30AP täis saavad. Ise küll ei saanud aga tänu tänavusele uute tudengite põuale sai sellest hoolimata RE koht säilitatud. Kui järgmine aasta põud ei kordu, siis ei pruugi saatus teile nii halastav olla
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
28.08.2007 12:13:09
|
|
|
tsitaat: |
|
aga räägi asjast, et miks nii ja mis seal itk`s halba on. ei ole ju ise käinud ja sellepärast ma nõu küsinigi
|
   |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
28.08.2007 12:38:10
|
|
|
siLc, ma sain 9,5 esimese semestriga kokku ja ei juhtunud ka midagi hullu, see on lihtsalt selline eriala, et naljalt sealt sind ära ei aeta ja alati saad oma asju uuesti ja uuesti teha... ma pmst neljas kursus peaks olema, aga nüüd hakkan matemaatikat ja füüsikat tegema see semester, eks paistab, mõni kuuenda semestri aine on ka juba ära tehtud
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
28.08.2007 12:49:46
|
|
|
carlking kirjutas: |
siLc, ma sain 9,5 esimese semestriga kokku ja ei juhtunud ka midagi hullu, see on lihtsalt selline eriala, et naljalt sealt sind ära ei aeta ja alati saad oma asju uuesti ja uuesti teha... ma pmst neljas kursus peaks olema, aga nüüd hakkan matemaatikat ja füüsikat tegema see semester, eks paistab, mõni kuuenda semestri aine on ka juba ära tehtud  |
Sügissemestritel tehtud punnid ei loe ju absoluutselt, tee kasvõi üheainsa punni eest asju aga aasta lõpuks peab ikka 30 kokku kraabitud saama "Day of reckoning" on ikkagi kevadsemestri lõpus...
Kes juba TTÜ IT õpingukorralduses käinud herr Annuse juttu kuulamas, siis kui 6 semestrit ära olete olnud aga pole kõigega maha saanud ja lisaaega vaja, siis dekanaadi tädid rääkinud, et tavaliselt saab ühe aasta veel juurde niiet ei ole ilmtingimata vaja muretseda REL-i otsasaamise ja tasulisele kohale lendamise või eksmati pärast.
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
arvutisõber
HV veteran

|
28.08.2007 12:59:02
|
|
|
Soovitaks ITK-d:
Suht vähe tuime teooriat
Suur osakaal praktilistel ülesannetel
Eksami osakaal tavaliselt väike (enamasti 50% juures)
Suhteliselt palju rühmatöid
Enamuses väga asjalikud õppejõud
v0ltage kirjutas: |
Mis võimalusi toob gümnaasiumi lõpetamine?Kui prooviks kõrgemale türgida,siis ei tasuks kutsekooli IT-st mõelda? |
Tööd teed ikka sina mitte paber. Minu tähelepanekute järgi loeb see paber järjest vähem.
Samas kui sa ise usud, et ilma paberita pole võimalik, siis palju teist võimalust ei saagi jääda.
_________________ ... |
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
28.08.2007 13:01:42
|
|
|
|
aga räägi asjast, et miks nii ja mis seal itk`s halba on. ei ole ju ise käinud ja sellepärast ma nõu küsinigi |
vastupidi, mulle meeldis itk,
kahjuks aga rahaliselt ei vedanud välja ja ma ei ole selline isik kes jõuab samal ajal kella 8'st 5'ni tööd teha ja siis veel koolis käia
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
28.08.2007 13:04:14
|
|
|
aaa..ok. no mul on RE koht ja ma väga ei muretse. pea peale pole ka kukkunud ja matsu ja matemaatikat jagan hästi.
kui midagi halba ei ole, siis jään ikka itk poole. sest tulevikus kindlasti plaan minna magistrisse ja kui aega ja raha on, siis ka doktorisse. IT alal oleks vist päris kõva doktor olla:D
|
   |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
28.08.2007 13:21:49
|
|
|
siLc, kevadsemestri lõpuks sain 21 täis ja ikka ei olnud probleeme
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
28.08.2007 16:21:22
|
|
|
Tahad saada oskustööliseks - vali rakenduslik lähenemine ehk ITK, piltlikult öeldes õpid "konkreetset karpi konfima" ja saad näpuotsaga alusteadmisi
Tahad saada sügavamat arusaama asja olemusest - vali üldisemad ja laiema põhjaga alusteadmised TTÜ'st, mille alusel omandad hiljem kergelt igasuguseid tehnilisi teadmisi
On kogemus enda ja tuttava põhjal. Mina tulin TTÜ'st ja läksin magistriõppesse IT juhtimist õppima (TLÜ), polnud mingeid raskuseid, tema tuli ITK'st ning akadeemilise lähenemisega harjumine võttis ikka kõvasti aega ja higi.
Seega magistrit silmas pidades tuleks ikkagi ülikooli eelistada, kuid suuremate ambitsioonide puudumisel pole mõtet oma ajusid kõrgema matemaatikaga vägistada.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
28.08.2007 17:01:08
|
|
|
lõpetad TTÜ, oled teoreetik, aga sittagi teha ei oska. pigem mitte, sest tööd vaja ka teha. ja oleneb ka inimesest, kes saab hakkama, see läbib ka magistri probleemideta.
|
   |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
28.08.2007 17:44:04
|
|
|
no ttü it lõpetanud baka/magister nüüd vaevalt kuskile itimeheks tööle lähebki
pigem ikka mingisuguseks projektijuhiks, it osakonna ülemaks, mingiks analüütikuks vms, kes aga on itk's õppinud mingit purki haldama, see seda ka edaspidi töös näha saab ja teha saab.
mina ei kujuta üldse ette, et ma peaksin it valdkonda tööle minema, need oskused ja teadmised mis TTÜ's omandad, ei eelda, et tulevikus pead nendega tegelema, rohkem silmaringi avardamiseks... muidugi saad sa päris hea ettevalmistuse ja eelduse IT valdkonnast kui soovi on
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
28.08.2007 18:16:31
|
|
|
pigem ikka mingisuguseks projektijuhiks, it osakonna ülemaks, mingiks analüütikuks vms, kes aga on itk's õppinud mingit purki haldama, see seda ka edaspidi töös näha saab ja teha saab.
|
konkreetseid näiteid oskad tuua?
|
   |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
28.08.2007 18:26:40
|
|
|
jah, minu tuttavad, kes on lõpetanud, olenemata erialast, ei ole nad tegelema hakanud mingi lihtsa töö tegemisega vaid ikkagi kõrgemal tasemel. eks ole erinevaid isiksusi: ühed, kellele meeldib midagi välja mõelda ja edasist tegevust kordineerida ning teisi, kellele meeldib asju ehitada ja leiutada
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
28.08.2007 22:23:01
|
|
|
mõtlesin asjade üle järgi ja sain ikka oma algtahtmise ttü äriinfotehnoloogia RE koht. homme siis kiirelt eelnädala viimasetele loengutele
|
   |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
machoman
HV vaatleja

|
28.08.2007 22:33:10
|
|
|
Ehk soovitate kuhu minna. Tahaks nagu programmeerimist õppida ja hakata töötama programmeerijana või midagi sarnast.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
28.08.2007 22:36:34
|
|
|
machoman kirjutas: |
Ehk soovitate kuhu minna. Tahaks nagu programmeerimist õppida ja hakata töötama programmeerijana või midagi sarnast. |
itk
|
   |
117 |
|
tagasi üles |