Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 132, 133, 134 ... 377, 378, 379  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 02.08.2007 13:18:33 vasta tsitaadiga

Leidsis ise jah tänud!icon_smile.gif
CnZ
HV veteran

sõnum 02.08.2007 16:22:51 vasta tsitaadiga

friik1 kirjutas:
Ahsoo, mul on läpakal Radeon 7500 Mobile, mis käivitub Radeon 9000 Mobile draiveriga ja ei toeta reaalselt mitte ühtegi shaderit. Ja panen Aero tööle? Ega ikka iga juustu peal ei pane.

ma ei tea mis shadereid aero praktikas kasutab. ametlikult vajab ps2.0, kuid ma sain oma r9100 peal (dx8.1; ps1.4) peal aero (transparency ja flip3d) tööle seda trikki kasutades.

muideks, vanades beetades sai registry tviikiga seda tehtud, nüüd finalis on üks .xml fail, kus on kirjas see su masina üldine skoor, mida vista mõõdab. seal sai siis vastavalt muuta. - 2.0 korral aero tuli aktiivseks.

see on lihtsalt m$ ja raudvara tootjate inside tehingud, et kallim raud ka tilulilu näitaks icon_wink.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 02.08.2007 18:02:24 vasta tsitaadiga

Microsoft Corp. confirmed today that the Vista hot-fix packs that have leaked to the Web will be issued to all users.
"We plan to make these two updates broadly available via Windows Update in the near future," a company spokeswoman said in an e-mail.

Edu minul lekkinud vista x64 lekkinud hotfixidega probleeme pole.
tagasi üles
kussu
HV veteran
kussu

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.08.2007 18:13:16 vasta tsitaadiga

DeCoder kirjutas:
BSPlayeri viimane versioon on amtelikult Vista compatible, s.t keerab Aero kinni selleks jaks kui film jookseb icon_wink.gif

Tänud, ei suutnud Vistaga kuidagi Kodicomi DigiNet Centril kaamerate pilti ette saada. Aero kinni keeramine lahendas mingilmääral olukorra.
Äkki mõni variant veel olemas?
tagasi üles
Alari A.
HV Guru

sõnum 02.08.2007 18:16:40 vasta tsitaadiga

kas BSplayeriga ei saanud kaasa mitte pahalasi icon_wink.gif
tagasi üles
kussu
HV veteran
kussu

sõnum 02.08.2007 18:21:04 vasta tsitaadiga

Mul probla polnud mitte BSPlayeris, kuid idee, et kui äkki AERO kinni siis näitab ka pilti icon_lol.gif
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 02.08.2007 18:39:21 vasta tsitaadiga

BSplayer PRO ei sisalda pahalasi ju.
time123
HV Guru
time123

sõnum 02.08.2007 20:25:24 vasta tsitaadiga

Mul on sama asi. Isegi KIS 7.0 sulgemine ja portide allowimine ei aita. XP's sellist jampsi polnud. (Vista tulemüür on ka maas) icon_eek.gif
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 02.08.2007 21:09:50 vasta tsitaadiga

Porte tuleb suunata võrgukaardi IP adre peale.
tagasi üles
-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 02.08.2007 21:44:30 vasta tsitaadiga

Ja kuda ma seda teen?:S Miski õpetus oleks väga kasulik. Minupoolt 4 pakk!icon_smile.gif
friik1
HV Guru
friik1

sõnum 02.08.2007 22:43:20 vasta tsitaadiga

Õpetus on sulle ruuteri manuaal! Aitäh ette nelipaki eest. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
olavi
HV veteran
olavi

sõnum 02.08.2007 23:01:10 vasta tsitaadiga

jigsaw813 kirjutas:
Mul nüüd järgmine probleem. Nimelt pordid tunuvad kinni olema vms... Azureus ja uTorrent mõlemad kisavad ,et pordid kinni ei saa vabalt hingata. Elioni ühendus ja pordid lahti teenus olemas. Ruuterist kõik ni inagu peab. Pole seal miskit sättind. XP all oli kõik ilus ja tore. Igaks petteks tegin isegi New Games and aplication sharingu sealt ruuterits ja määrasin ,et port range 5000-6000 aga ikka väidavad torrentid ,et kinni. Ma ei tea ennem pole sellist probleemi old mitu kord xp uninstall/install tehtud. Ma suht 99% kindel ,et segab Vista kuidagi...

kui sul on speedtouch, siis soovitaks porte proovida suunata ka telneti kaudu. see käib umbes nii:
nat mapadd intf=Internet type=napt inside_addr=192.168.1.10 protocol=tcp outside_port=21 inside_port=21

yb228a
Kreisi kasutaja
yb228a

sõnum 02.08.2007 23:27:24 vasta tsitaadiga

DeCoder kirjutas:
BSPlayeri viimane versioon on amtelikult Vista compatible, s.t keerab Aero kinni selleks jaks kui film jookseb icon_wink.gif

Seda asja sai juba enne ka tekitada minu arust. Vähemalt minul toimis sedasi kui seadete all video rendering mode valida overlay mixer
tagasi üles
-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 03.08.2007 09:16:03 vasta tsitaadiga

olavi kirjutas:
jigsaw813 kirjutas:
Mul nüüd järgmine probleem. Nimelt pordid tunuvad kinni olema vms... Azureus ja uTorrent mõlemad kisavad ,et pordid kinni ei saa vabalt hingata. Elioni ühendus ja pordid lahti teenus olemas. Ruuterist kõik ni inagu peab. Pole seal miskit sättind. XP all oli kõik ilus ja tore. Igaks petteks tegin isegi New Games and aplication sharingu sealt ruuterits ja määrasin ,et port range 5000-6000 aga ikka väidavad torrentid ,et kinni. Ma ei tea ennem pole sellist probleemi old mitu kord xp uninstall/install tehtud. Ma suht 99% kindel ,et segab Vista kuidagi...

kui sul on speedtouch, siis soovitaks porte proovida suunata ka telneti kaudu. see käib umbes nii:
nat mapadd intf=Internet type=napt inside_addr=192.168.1.10 protocol=tcp outside_port=21 inside_port=21

Speedtouch jah... aga sellist kohta kuhu seda kirjutada või confida ma ei leid:( Ma miskipärast arvan siiski ,et windowsi firewall plokib kuigi ma omastarust maha keerasin selle. Ja siis on windows defender ,et misasi see on? Ja kas windowsi firewalli üldse maha lasta ei saagi?:S

Andykas
HV veteran
Andykas

sõnum 03.08.2007 09:19:44 vasta tsitaadiga

telnetti pääsed kui, lähed start menusse, run, cmd, kirjutad commandi "telnet 192.168.1.254"
tagasi üles
kussu
HV veteran
kussu

sõnum 03.08.2007 09:26:29 vasta tsitaadiga

kussu kirjutas:
DeCoder kirjutas:

Tänud, ei suutnud Vistaga kuidagi Kodicomi DigiNet Centril kaamerate pilti ette saada. Aero kinni keeramine lahendas mingilmääral olukorra.
Äkki mõni <b>variant</b> veel olemas?

Jah pildi saan korraks ette, kuid ei liigu icon_sad.gif Kahjuks puudub Vistal GF 8400M G driveritel ka võimalus Overlayd näppida icon_sad.gif
Kui keegi teab migeid GF draivereid mis selle kaardiga töötaks?
tagasi üles
S-10
Piiratud kasutaja
S-10

sõnum 03.08.2007 09:42:12 vasta tsitaadiga

Ei hakanud tervet teemat läbilugema, kuid kas vanemad mängud (mul siis konkreetselt probleem Colin McRae 2005) ei töötagi Vista peal või siiski peaks töötama ja probleem läpakas (eile ostetud läpakas) Pole ise nii sügav arvuti inimene, sellest tulenevalt võib antud küsimus mõnele naljakas tunduda.

tervitades

Alar
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 03.08.2007 09:45:59 vasta tsitaadiga

kui sul on mõni odav inteli graafikaga läpakas, siis ei peagi jooksma.
Andykas
HV veteran
Andykas

sõnum 03.08.2007 09:50:21 vasta tsitaadiga

Võid proovida ka compability mode'i ja "run as administrator".
tagasi üles
S-10
Piiratud kasutaja
S-10

sõnum 03.08.2007 11:06:03 vasta tsitaadiga

ATI Radeon Express 1250 vist "odava Inteli graafika" alla ei kuulu. Mängu alustades viskab ette errori, mis teavitab, et mäng töötab W2000/XP jne op. süsteemiga. Sellest tulenevalt julgen kahelda CMR-i ühtivuses Vistaga. Äkki andykas seletad kuidas ma compability mode'i ja "run as administrator" variante kasutada saan. Tänan!
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 03.08.2007 12:19:47 vasta tsitaadiga

paremklõps shortcutil, properties, compatibility, run this program in compatibility mode for
ja sealt valid xpsp2 või 2k

kuulub küll odava inteli graafika alla icon_biggrin.gif

Andykas
HV veteran
Andykas

sõnum 03.08.2007 12:29:48 vasta tsitaadiga

Run as admin saad lihtsalt parem klikk shortcutil ja seal ongi "Run as Administrator"
Selle Express 1250ga peaks saama CMR05 päris kenasti mängida thumbs_up.gif
tagasi üles
Markspoiss
HV veteran

sõnum 03.08.2007 13:27:20 vasta tsitaadiga

siuke küsimus siis et kuidas panna vistal seda wifi connectimist nii nagu xp all? et kui võrk on saadaval siis ühendab ise ilusti ära? või ei saagi siin nii?icon_sad.gif
HV veteran

sõnum 03.08.2007 15:20:27 vasta tsitaadiga

Markspoiss kirjutas:
siuke küsimus siis et kuidas panna vistal seda wifi connectimist nii nagu xp all? et kui võrk on saadaval siis ühendab ise ilusti ära? või ei saagi siin nii?icon_sad.gif

esimest korda connectimisel peaks olema linnuke connect automatically vms, kust seda hiljem panna ei ole hetkel kusagilt vaadata

EDIT: Network and Sharing Center - Manage wireless networks - seal võrgu peal properties - siis peaks olema linnuke Connect automatically when this network is in range
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 03.08.2007 15:21:51 vasta tsitaadiga

Markspoiss kirjutas:

Parem klikk ikoonil system tray's - connect to network - parem klikk selle network peal kuhu tahad ühendada - properties - connection - connect automatically....
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 132, 133, 134 ... 377, 378, 379  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.