|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Sold OUT
no credit

|
14.07.2007 18:18:05
|
|
|
nja, enda arvutist käin igapäevaselt max 4 erineval saidil + netipangad, mõnda joutuubi videot vahin ka ajaviiteks. windows on alati uuendatud jne. mul töökaaslane on aga nii paranoiline, et ei julge koduarvutiga netipangaski käia, ta nimelt olevat kuulnud, et paroole ja kasutajanimesid on väga kerge kätte saada ja koduarvutid pole nii hästi turvatud edu talle muidugi. teine sõber ei julge üle wifi netipangas käia. kõik kardavad midagi.
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lotharius
rallisibul

|
14.07.2007 18:21:10
|
|
|
Ega jah on võimalik ka ilma kaitseta arvutit puhas hoda aga ma siiski eelistan seda kui mõned kaitseprogrammid on peal. Ei ole eriti tore kui lähed uneti ja vaatad et pangaarve on 0. Ofc võimalus selleks on vääääga väike, aga siiskik olemas. Ja nagu öeldakse- parem karta kui kahetseda
Hetkel olen läppari taga ja ütleme et OS X keskkonnas tunnen netis olemise turvalisema olevat.
|
|
| Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
0 :: |
117 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
14.07.2007 18:21:17
|
|
|
Ma päris tihti vaatan, et arve on 0 või lausa miinuses. Mis teha. Sularaha pwns seljuhul.
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
   |
79 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
14.07.2007 18:24:31
|
|
|
parem karta kui kahetseda... vat kui see litakas kätte tuleb keda siis süüdistada? Inimestele tasuks teada anda ohtudest ja siis öelda otse: "ise vastutad kui midagi juhtub et ära minu "õlale" pärast nutma tule".
Ja need nn "pangakoodi vargused" on suht lihtsad eriti kui rääkida kaitseta arvutist... ei ole mingi kunst mul talle sinna üks "logger" sokudata ja pärast teatud aja pärast inf kätte pressida. Vähemalt kui mingi "kaitse" peal eriti tulemüür on lootust et see enne hoiatab et midagi valesti. Aga enamus juhtudest inimesed ei loe hoiatusi ja ignoreerivad kõike mis neile ei meeldi või häirib.
WiFi värk veel lahedam... paketi sniffimine on lahe asi
Aga keegi ei kohusta sind kasutama viirustõrjet, tulemüüri ja teisi kaitseid. Lihtsalt tasuks teavitada inimesi ohtudest. Mitte nii rääkida, et "minu vanaemal on vana arvuti ja kõik töötab ja midagi ei juhtu". Mina üldiselt räägin asja ära ja las ta siis ise valib kas paneb peale midagi või mitte...
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
14.07.2007 18:26:32
|
|
|
kui see kõik NII lihtne oleks, siis tehtaks seda iga päev, aga ei tehta
|
   |
79 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
14.07.2007 18:36:30
|
|
|
kus sa võtad seda et ei tehta? miks pangad üldse kirevad et ärge tehke seda ja teist. Neil muidugi kasulik vaikida kuna vastasel juhul ei kasutata enam interneti kaudu panga teenuseid ja kõik need piixud on kontoris Ehk on kellelgi rohkem raha pangas kui teisel ja tema ei taha et kogu ta mõttetu paber üks päev minekut teeb...
turvamata wifi võrk on eriti lahe kus kõik näevad mida sa seal teed ning kuhu sa end sisse logid. Eriti head on need email lehed mis ei kasuta krüpteeringut (www.mail.ee jms) nende pässid on kohe kerge vaevaga nähtavad üldiselt.
koolis sai sellist asja tehtud ja uuritud
ja mis kunst on teisele keylogger'i sisse sokutamine.. ennegi mõned tondid teiste rate msn email jms passe varastanud
Aga üldiselt kehtib reegel: enne ei kuulata kui midagi halba juhtub. Siis üldiselt võetakse õppust ja enam viga ei korrata... mõni aga kordab seda viga lõpmatuseni.
aga jah... liiga OT iks läheb juba
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
14.07.2007 21:13:18
|
|
|
| angel kirjutas: |
| Aga üldiselt kehtib reegel: enne ei kuulata kui midagi halba juhtub. Siis üldiselt võetakse õppust ja enam viga ei korrata... mõni aga kordab seda viga lõpmatuseni. |
Mina olen sellise asja osaks saanud.Arvuti oli ühe viiruse pärast ikka jummala ****
Juhtus oma lolluse tõttu, kuna proovisin niisama teisi viirusetõrjeid peale Kaspersky.Tõmbasin muidugi torrentitest jne, siis polnud niiväga arvutist jne teadlik ka.
Arvuti muudkui restartis ja ei laadinud windowsi era jne jne jne.Nüüd KIS, Spybot, Spywareblaster ja Comodo BOclean peal(esimene ja viimane siis reaalajas skännimas).Just hiljuti hakkasin Comodo BOcleani kasutama ja pean ütlema, et hea asi on.
|
|
| Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
16.07.2007 10:11:00
|
|
|
| marco kirjutas: |
Jääb siis alfat ootama  |
Kas nn alfa pole see kõige esimene variant programmist?
|
|
| Kommentaarid: 746 loe/lisa |
   |
561 |
|
| tagasi üles |
|
 |
toooomas
HV kasutaja
|
16.07.2007 10:43:39
|
|
|
| ndk kirjutas: |
| marco kirjutas: |
Jääb siis alfat ootama  |
Kas nn alfa pole see kõige esimene variant programmist? |
Järgmisena peaks tulema mingi beeta 2 või RC1 ... RC1+n......
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tiku-Taku
HV vaatleja
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ikkamina
HV kasutaja

|
26.07.2007 08:34:46
|
|
|
Tiku-Taku kõigepealt tiri see uus versioon omale ära ,ja näed,et vana Nod 32 seadistusega ei ole siin midagi ühist.
Niipalju veel,et siiamaani on see beta mul ikka peal,ja töötab normaalselt.
_________________ Märkige profiili oma asukoht! |
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TheDJ
HV veteran
|
26.07.2007 16:32:26
|
|
|
| Täna väidab Nod32 et mingi win kataloogis on update file mis on viirus. Nod 32'ga tulnud nagu või. Tundub vähemalt nii....weird. Mingi Troja ka veel.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ikkamina
HV kasutaja

|
25.09.2007 11:36:41
|
|
|
Paistab,et on valmis saanud!!!Igatahes midagi uut...
http://www.eset.com/beta/
_________________ Märkige profiili oma asukoht! |
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomek
HV kasutaja
|
27.09.2007 12:25:23
|
|
|
Proovisin seda ESET Smart Security RC1 (64-bit) aga uuendamisel viskas veateadet:
9/25/2007 19:27:30 PM - During execution of Update on the computer AMD64PC, the
following warning occurred: Incompatible modules
Installeerisin siis ESET NOD32 Antivirus RC1 (64-bit) peale ja seni ei ole muret olnud.
Milleks uuendada?: Tahan üle minna 64-bitistele rakendustele aga vana NOD32 (v. 2.7) seda ei ole.
Kuidas kontrollida? Vajuta Ctrl+Alt+Del ning satud Task Manageri. Otsi üles ekrn.exe ja vaata, kas seal taga on *32 või ei ole. Kõik 32-bitised aplikatsioonid on *32-ga tähistatud. See, et programm on ühilduv 64-bitise süsteemiga ei tähenda alati seda, et see 64-bitisena töötab.
viimati muutis Tomek 28.09.2007 00:22:11, muudetud 2 korda |
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
27.09.2007 14:08:06
|
|
|
Nende sõnul peaks ju 2.7 versioon olema 64-bitine:
| tsitaat: |
| Märkus: NOD32 Windowsi jaoks hõlmab tuge nii 32-bitistele ja 64-bitistele operatsioonisüsteemidele, kerneli draiver on 100% 64-bitiga ühidluv, samas kui kasutajareziimi moodulid, milleks on tavaliselt kasutajaliides, menüüd jms, täidetakse 32-bitise koodina. |
http://www.eset.ee/index.php/page_id/596
|
|
   |
561 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
27.09.2007 14:19:13
|
|
|
ma kasutan seda 2.7 64bit süsteemi peal ja asi töötab
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
28.09.2007 12:45:05
|
|
|
| Tomek kirjutas: |
Proovisin seda ESET Smart Security RC1 (64-bit) aga uuendamisel viskas veateadet:
9/25/2007 19:27:30 PM - During execution of Update on the computer AMD64PC, the
following warning occurred: Incompatible modules
Installeerisin siis ESET NOD32 Antivirus RC1 (64-bit) peale ja seni ei ole muret olnud.
Milleks uuendada?: Tahan üle minna 64-bitistele rakendustele aga vana NOD32 (v. 2.7) seda ei ole.
Kuidas kontrollida? Vajuta Ctrl+Alt+Del ning satud Task Manageri. Otsi üles ekrn.exe ja vaata, kas seal taga on *32 või ei ole. Kõik 32-bitised aplikatsioonid on *32-ga tähistatud. See, et programm on ühilduv 64-bitise süsteemiga ei tähenda alati seda, et see 64-bitisena töötab. |
Kui sul mingi programm töötab 64-bit Windowsis ideaalselt, kas ta peab siis ise ka olema 64-bit_ine, mida see sulle juurde annab, et see programm on just 64_bit koodi kirjutatud .........
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
28.09.2007 12:53:22
|
|
|
nod32 ei ole eraldi 32bit ja 64bit versiooni vaid kõik on ühes.
üldiselt kui 64bit win/linux kasutuses siis oleks ka arukas kasutada 64bit ist softi kui see olemas on
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
28.09.2007 13:03:12
|
|
|
............
üldiselt kui 64bit win/linux kasutuses siis oleks ka arukas kasutada 64bit ist softi kui see olemas on |
Mida see sulle juurde annab, hingerahu jah, kui see 64bit soft on oluliselt kiirem kui 32-bitine siis on enesest mõistetav 64-bit softi kasutada, kui aga mingit vahet pole siis vast see kumb stabiilsemalt ja paremini töötab. uut 64-bit nodi pole veel katsetanud, nädalavahetusel võtan teise ette.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
28.09.2007 13:06:31
|
|
|
ise kasutan 64bit softi süsteemides kus 4giga rammu ja teadagi kuidas 32bit sellega läbi saab... ja kui 64bit prose (see juba väga vana nali) siis miks mitte kasutada 64bit toega linuxit vms asja.
64bit nod32 VS 32bit nod32 --> vahet pole kuna mulle tundub et tegemist on ühe ja sama asjaga... installer on 100% sama ju nagu seda ka nod32 lehelt võib näha. Ei usu eriti et see asjandus nüüd puhtalt 64bit modis töötab... aga kui keegi viitsib järgi uurida andku teada.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
masterx
HV veteran

|
21.10.2007 11:57:23
|
|
|
(õnneks mul nLite edition seega enamus paska maha tapetud ja nn "ära muudetud"). |
Kuskil mingit õpetust pole mis maha keerata/muuta ?
|
|
| Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
164 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
21.10.2007 12:08:41
|
|
|
üks õpetus oli aga see suht aegunud juba.. ehk siis oma peaga ja googli abil pead uurima mida maha võtta. Ehk siis vastavalt oma vajadustele.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
22.10.2007 22:34:16
|
|
|
Katsetasin täna selle Eset Smart Security ära.
Täitsa normaalne asi, aga mulle ikkagi need kõik ühes variandid ei meeldi. Tulemüüri installeerimata jätta ei saa - hiljem saab ainult välja lülitada Loodetavasti NOD32 ei kao Eseti tootevalikust.
Mõnusalt palju on võimalik seadistada, kui võrrelda NOD32 2.7 versiooniga. Aga üks kindel miinus, mis mulle võrreldes Sygate'iga silma jäi - pole võimalik keelata kohalikust võrgust/kohalikule võrgule juurdepääsu per ühenduse tüüp (WLAN, LAN).
Seega kasutan NOD32 + Sygate'i combot edasi - harjumuse jõud.
|
|
   |
561 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
22.10.2007 22:38:40
|
|
|
sygate minuteada osteti ära symantec poolt ja enam uuendusi ei tule (vähemalt viimati kui proovisin ja tirisin kõige uuema versiooni oli see suht aegunud ja mingit uuendamist ei paistnud toimuvat).
See oleks küll jama kui uues NOD32 ei saa valida kas soovid ainult viiruskaitset või "kõik ühes" versiooni. Eks näis kui hea tulemüür tal tuleb. Seni kasutan aga edasi NOD32 + Comodo tulemüür.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
23.10.2007 11:02:27
|
|
|
Parim viis konkurendist vabanemiseks on ta ära osta...
Erilist vahet tegelikult pole - tulemüür pole nii kriitiline asi nagu viirusetõrje, et alati peab viimane versioon olema. Mulle Sygate'i juures meeldibki võimalus, et kui olen kusagil ülikooli võrgus, siis saan kergesti kogu kohtvõrgust oma arvuti eraldada. Pole teistel combodel ja tulemüüridel taolist varianti kohanud.
Ahjaa, selle Eset Smart Security juures jäi silma, et enam pole võimalik valida servereid. Minul pakkus välja ainult Choose automatically.
Veidi OT, aga netis on väljas NOD32 v3 RC1. Keegi oskab öelda, kus see võiks Eseti kodukal asuda? Igalt poolt mujalt olen seda leidnud, aga Eseti kodukalt mitte.
Edit: proovin praegu seda NOD32 v3 RC1. Näeb välja täpselt samasugune nagu Eset Smart Security, kuid firewall puudub. Samas üritab see asjandus ikkagi firewalli mängida ja blokeerib mul programmide ligipääsu netti
|
|
   |
561 |
|
| tagasi üles |
|