Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ikkamina
HV kasutaja

|
08.07.2007 17:24:30
Mis arvate uuest nod 32 versionist?(eset smart security) |
|
|
http://www.eset.com/beta/
Ise tirisin ta alla ja kasutan praegu.Arvata ei oska tast veel midagi.
Võibolla mõni on kauem kasutand.
Tasub siis uus jätta ,või vana tagasi panna?
_________________ Märkige profiili oma asukoht! |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
09.07.2007 08:37:42
|
|
|
Oeh. Nad on ka seda teed läinud, mis teisedki - pakuvad kogu kompotti (antiviirus, antispam, tulemüür). Keedab, koob ja küpsetab.
Ei tahaks seda BETA-asjandust endale masinasse tõmmata, nii et, kui keegi katsetab, siis mind huvitaks, kui palju see komplekt ressursse hakkab tarbima ja kui tüütu see hakkab olema - igasugu teated ja blokeeringud etc.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
ikkamina
HV kasutaja

|
09.07.2007 10:39:12
|
|
|
Olen nüüd 2 päeva seda kasutand.Töötab ideaalselt.Ei mingeid pop-upe.Ainult uuenduse oma,nagu vanalgi.Hotti pole ühtegi spammi ka tuld,see on hea.Installimisel viskas jah winni tulemüüri kohe minema ja istutas ennast tema asemel.Aga ei saa siiani kurta,las olla.Vaatasin,mälu võtab kirjade järgi 27mega kuskil.Pole mingeid amoneid ja imoneid nähtaval.Väga lihtsaks on tehtud.Elame näeme,,esialgu jätan peale.
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
09.07.2007 10:41:44
|
|
|
Kas seda tulemüüri ja muid uusi funktsioone saab ka installimata jätta?
|
|
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
ikkamina
HV kasutaja

|
09.07.2007 11:07:47
|
|
|
Ei tea,algul installides oli küll mingi seadistus,aga küsis kas praegu või hiljem.No ma otsustasin et hiljem seadistan.Aga nüüd ma ei leia,kust seadistada.Eks ta paneb siis defuldiga.Aga pärast keelata saab küll neid süsteeme.Panen mõned picid ka.
http://www.hot.ee/an55ko/nod.jpg
http://www.hot.ee/an55ko/nod1.jpg
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
09.07.2007 11:58:10
|
|
|
Setupi alt peaks saama.
Kas see on tasuta või trial?
|
|
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
ikkamina
HV kasutaja

|
09.07.2007 12:09:13
|
|
|
Setupi alt saab jah.See on trial nagu jah,aga ilma fixita ma teda ka korralikult tööle ei saand.Seega panin fix-i kõrvale.
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
weyx13
HV vaatleja

|
10.07.2007 03:18:29
|
|
|
mulle ei meeldi see lause:
NOTE: Upgrading from previous builds is not supported. Uninstall your current version of ESET NOD32 Antivirus or ESET Smart Security before installing this release.
_________________ Inimkond jaguneb üldjoontes kaheks:
ühed, kes jagavad meid kaheks ja teised, kes seda ei tee. |
|
tagasi üles |
|
 |
marco
Kreisi kasutaja

|
10.07.2007 12:49:15
|
|
|
Tegin ka siis ühe leap of faith'i ja usaldasin turvamise kahe aastase pausi järel nod32'e kätte. 3 n 1 tundub huvitav. Loodan, et Murphy seadus siin ei kehti: mitmefunktsionaalsed programmid ei täida korralikult ühtegi funktsiooni.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
10.07.2007 13:20:14
|
|
|
Kui kasutada e-maili klienti arvutis, siis lihtsalt kustutakse spam juba serveris ja alla tiritakse ainult normaalne post.
|
|
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
ikkamina
HV kasutaja

|
10.07.2007 13:20:25
|
|
|
Kui mõelda siis nagu ei saa jah.Aga mingi antispam module on tal peal ja tõesti vähem.3 päevaga ainult 2 tükki tuld,enne oli 3 päevaga 20 tükki.Ma ei tea,millest see vähene arv nüüd siis ???
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
10.07.2007 17:52:25
|
|
|
Kui hästi konfitav see tulemüür on?
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
marco
Kreisi kasutaja

|
14.07.2007 13:20:51
|
|
|
Nonii. Põhjus miks ma üldse seda proovima hakkasin oli see, et kaspersky litsents hakkab ümber saama ja otsustasin alternatiive proovida. Kuna nod32 aeg ajalt ei lasknud mind firefoxiga lehtedele ligi ja aeg-ajalt tõmbas masina kooma oma skanneeringutega otsustasin kav'i peale tagasi minna kuniks aega veel on ja üllatus oli suur. Nelja päevaga oli ess läbi lasknud koplitäie hobuseid mille kaspersky kohe liimiks tegi (ilma uuendusteta).
Kui beta staatusest lahti saadakse siis ehk proovin uuesti aga seniks lähen ringiga mööda. Vähemalt sai omal käel proovitud.
Dogbert, tülemüüril kaks optsiooni: automatic filtering (see keelas mul kõik ftp ühendused ära) või interactive filtering. Muud seal muuta ei saanud (vist).
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
14.07.2007 15:28:34
|
|
|
marco kirjutas: |
Dogbert, tülemüüril kaks optsiooni: automatic filtering (see keelas mul kõik ftp ühendused ära) või interactive filtering. Muud seal muuta ei saanud (vist). |
Oi jeerum, siis peab sellest küll suure ringiga mööda minema... Loodetavasti saab sellest loobuda või tulemüüri osa deaktiveerida. Mis puutub efektiivsusesse troojade püüdmisel, siis tegemist on ikkagi beetaga
Ja muide - Kaspersky proaktiivne kaitse kipub pahalasteks pidama asju, mis seda mitte pole (kui võrdlevaid teste uskuda). Ma ei imestaks, kui vähemalt osa sellest "koplitäiest" olid vale-positiivsed.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
marco
Kreisi kasutaja

|
14.07.2007 15:31:48
|
|
|
Dogbert, tulemüüri sai jah deaktiveerida. Ja ega ma mingit über kaitset ootanudki, aga kuidagi palju ikkagi
Jääb siis alfat ootama
_________________ Does "genuine" mean "with the real bugs"? |
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
14.07.2007 15:37:51
|
|
|
hm.. loonda et mingi korralik asi tuleb tast... viiruskaitse on küll päris tasemel. Ise ei ole seni ühtegi viirust vms jura nagu kätte saanud... Või peaks ka mingi teise online skänniga asja testima?
marco kus kohast sa need "pahalased" siis sisse said? Endal on igatahes tulemüür (comodo) ja nod32 (uuendatud) peal. NOD32 on def configa seega kui muuta peaks asi mingil määral vast paranema. Endal üldiselt tulevad pahalased siis sisse kui ma neid alla tirin sellel eesmärgil et näha mida nod32 teeb. Ise kasutan FireFox'i jms nuhkvara vastaseid "tõrjeid". Aeg-ajalt lasen ka CCleaneriga masina üle et igasugu temp failidest lahti saada.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
marco
Kreisi kasutaja

|
14.07.2007 16:00:11
|
|
|
angel, ei tea kust sain. Testi mõttes käisin mõnel kahtlase väärtusega lehel, kust tavaliselt mingi pahalase leiab (warez) ja nod ei öelnud midagi sellepeale. Kui eeldada, et kõik Kasperky poolt leitud polnud vale-positiivsed, siis midagi ikka lipsas läbi. Reeglina ma kahtlaseid lehti ei külasta ja masin on enda arvates viirusevaba ja aeg-ajal mõtlen üldse kas tasub tõrjevahendeid kasutada, aga olen liiga paranoiline et neist loobuda . Tulemüür puudub ja vahest (korra kuus või harvemini) teen suurpuhastust kasutades spy/adware eemaldajaid ja samuti CCleanerit.
Muidugi võib olla, et nod32 on maailmaparim ja mul pole piisavalt oidu, et sellest aru saada Olin isegi aastaid selle kasutaja, aga paar aastat tagasi sain endale masinasse päris mitu pahalast, mille eemaldamisel ennast halliks vihastasin ja nod32'ga lõpparve tegin.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
14.07.2007 16:32:19
|
|
|
Tea... müstika. Mul igatahes nagu ei ole midagi. Ja seda on kah ette tulnud et "teatud lehel" nod32 hakkab karjuma ja kogu see kupatus peatatakse aka FF ile pannakse pidur peale. Aga kardan et süüdi on vast see et tulemüüri ei ole? NOD32 on reaalselt puhtalt viirusekaitse ja ainult jälgib seda mis masinas on ja vist ka seda mida leheküljelt alla laetakse. Vale positiivseid on ta mul kah mingi 2-3x andnud aga parem kui ta kisab kui vait on.
Tean ka sellist olukorda kus NOD32 on uuendamata ja skännidest inimesed aru ei saanud kui midagi teatas (aka kuidas eemaldada pahalast vms mida vastata talle) ja selle tõttu eksisteerisid pahalased koos temaga kenasti koos (pärast uurisin ja ülla ülla: enamus pahalasi oli rahvas ise endale sisse võtnud aka kahtlased programmid)
Vast mõnel negatiivsed kogemused mõnel positiivsed. NOD32 kohta võin öelda veel niipalju halba et vahest mõni mäng mis võrgus tahab toimetada ei meeldi talle (CoH oli üks rohekm pole märganud) ja osa viirusi peab ise ära eemaldama kuigi see ei ole üldse raske.
Eks näis... ise ootangi mingit head ja piisavalt mõnusat tulemüüri+viirustõrje koostist mis võtaks võimalikult vähe arvuti ressursse ning oleks võimalikult kiire. Enne nod32 kasutasin symatec piixu ja nu... piixumat asja andis otsida (tea kuidas nüüd ainult selle firma kraamiga lood on aga tundub suht tilulilu mälu sööv jura olevat).
teemasse kah: Kuidas siis see tulemüür nüüd on? kui kerge ja kui tülikas? Kui keerulisi asju laseb määrata? Kui hästi toimib? Näiteks lihtsaim testide kogumik on siin lehel: http://www.pcflank.com/
Kaua ta betas veel on ja millal see "full" rahvale saadavaks tehakse?
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
14.07.2007 18:04:29
|
|
|
Teema jätkuks: Millist antiviiruse softi soovitavad massid?
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
14.07.2007 18:24:53
|
|
|
Timberg, ise kasutan tasuta programmi "active virus shield"... täitsa töötab.. tegi Avasti töö vähemalt ruttu ära ja pole siiamaani ühtegi pahalast lisse lasknud (Super Anti Spyware on kah kõrval abiks)
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lotharius
rallisibul

|
14.07.2007 18:57:46
|
|
|
Mul Nod32 nüüdseks mingi 2-3 aastat peal olnud. 99% sest ajast täiesti muretult olnud ja mõned üksikud korrad enda vea pärast viirus masinasse pääsenud , näiteks crackiga vms. Muidu Nod igati hea proge, võtab vähe ressurssi ja IMO lihtne kasutada. Endal siis masinas selline kompott: Nod32+ZoneAlarm Pro+Ad-aware SE. Olen igaks juhuks ka online skänneritega vahepeal üle kontrollinud arvutit ja alati masin puhas olnud.
_________________ Geek it til it MHz |
|
Kommentaarid: 123 loe/lisa |
   |
115 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
14.07.2007 19:09:01
|
|
|
Mul pole kordagi viirusrtõrjet ega mingit lisatulemüüri olnud ja alati kui olen scanninud, on puhas olnud. Eks need viirusetõrjurid elavadki sitasikutajate ja dumbuserite najal.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
14.07.2007 19:14:30
|
|
|
ega asjad ka nõnda ei ole... kunagi mäletan et keegi kah uhkustas et tal ei ole ühtegi kaitset... kasutab windowsi mis vist oli ka uuendamata... ja oh kuidas ma irnusin kui toredad onud tegid valmis viiruse mille ta arvuti kätte sai ning iga 30sec järel vist shutdowni tegi
Viirustõrje jms vahendid ei kaitse sind täielikult vaid nad abistavad sind arvuti kaitsmises. Omast kogemusest tean et kui inimene tahab endale pahalast sisse siis ta selle ka saab isegi siis kui ma ta arvuti igasugu asju täis topin ja "turva ohtude" vastu kindlustan.
Ise ei ole sitta sikutaja.. aga ma ei taha et mu privaatsus kuidagi oleks ohustatud või mu asjad kusagil netis laiali lähevad... või mingi tore viirus annab mulle tegevust kui ma seda ei soovi. Katse kunagi tehtud kuidas ilma kaitseta IE ga netis sai käidud... 0% kahtlaseid lehti ja pärast ikka leidsin enda masinast midagi mida ei pidanuks seal olema.
Üldiselt viirus vms pahalane tuleb siis sisse kui sa seda tahad... aga võib ka vabalt tulla niisama "külla"
Aga jah selle kohta käib ka ütlus et kui sa oma privaatusese jms jama pärast muretsed ära kasuta Windowsi. Kui see masinas siis arvuti ongi juba nuhkvara ja viirust täis (õnneks mul nLite edition seega enamus paska maha tapetud ja nn "ära muudetud").
|
   |
157 |
|