Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  CD rippimine lame.exe failiga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Petz
HV Guru

sõnum 04.07.2007 09:24:36 vasta tsitaadiga

tsitaat:
oluline et kui mp3 teha, siis ALATI bitrate=320
icon_eek.gif
See on ikka igaühe vaba valik! icon_smile.gif
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
teretalv
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.07.2007 11:32:07 vasta tsitaadiga

ikka ma saan kisendavaid vastuseid igaühe käest kes ei loe teemat läbi, enam pole küsimus selles millele vastad. Peab vist ikka uue teema tegema ni pimedad ikka....
tsitaat:

lugu on väga lihtne.

Lame pole rippimise programm vaid konvertimise programm.

mp3 tegemiseks on 2 mõistliku võimalust:
* Kas kasutad programmi mis ripib ja teeb lame abil mp3 tulemuse
* kas teed wavid ning p2rast lased ise k2sitsi lamega 6igete v6tmetega kokku.

ise soovitan CDEX nimelist programmi, ning seoses uue lame v2lja tulemisega on ka sellest uus versioon tulemas u`le pikkade aastate.

anyawy, oluline et kui mp3 teha, siis ALATI bitrate=320, q=0, checksum = true, Stereo = true, vbr = disabled...
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 44
tagasi üles
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 04.07.2007 11:34:15 vasta tsitaadiga

Mart352 kirjutas:
teretalv kirjutas:
bat fail käsutab käsureaga lame.exe-t Miks te valetate et ei saa Googles leidsin küll töötava variandi pole kellegi programeeritud käkke vaja vahele mp3 tegemist segama

Ma paluks seda töötavat käsku sel juhul ja allikat ka.

teretalv ma sooviks ikka veel seda käsku ja lehe aadressi kus kohast selle käsu leidsid.

teretalv
HV veteran

sõnum 04.07.2007 11:38:10 vasta tsitaadiga

seal seletati veel ühe dll faili abiga kuidas saaada käsureaga kõigepealt wav arvutisse Vihjesin et ei taha programmi mis liiga palju minu eest mõtleks seega mitu süsteemi faili ei tee liiga
tsitaat:

Mart352 kirjutas:
teretalv kirjutas:
bat fail käsutab käsureaga lame.exe-t Miks te valetate et ei saa Googles leidsin küll töötava variandi pole kellegi programeeritud käkke vaja vahele mp3 tegemist segama

teretalv ma sooviks ikka veel seda käsku ja lehe aadressi kus kohast selle käsu leidsid.
tagasi üles
Maldur
HV veteran

sõnum 04.07.2007 13:13:09 vasta tsitaadiga

Sa teretalv oled nagu grusiin kes teab maru head anektooti aga ei räägi meile seda.

seal seletati veel ühe dll faili abiga kuidas saaada käsureaga kõigepealt wav arvutisse Vihjesin et ei taha programmi mis liiga palju minu eest mõtleks seega mitu süsteemi faili ei tee liiga

Kokkuvõtteks - harvanähtav ....järjekindlus icon_lol.gif .Eriti kui arvestada et probleem ise on kirjas neljandas postis - 27.06.2007 18:17

--------------------------------------------------------------------------------

asi selles et mul sai kõrini sellistest tiluliludest need ei suuda endagagi toime tulla ja teeb pasa plädina kui valin alt preset standard ja high quality

stinger kirjutas:
Kas mitte lihtsam pole rippida media player või mõne muu taolise softiga?
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 06.07.2007 12:03:06 vasta tsitaadiga

tmc kirjutas:
[...] anyawy, oluline et kui mp3 teha, siis ALATI bitrate=320, q=0, checksum = true, Stereo = true, vbr = disabled...

Isiklikult samuti selle parameetrikombinatsiooniga liigselt nõus poleks. Esiteks peaks LAME'il juba iidamast ajast mingi lutikas olema tänu millele ta Q0i puhul aeg-ajalt klõpse vms sisse topib (või teab keegi kinnitada, et see bug on nüüdseks parandatud ning Q0i võib probleemivabalt kasutada?); checksumideks võetatakse põhidatast ruumi (s.t. selle 320kbps sisse ei pea mitte ainult muusika vaid ka kontrollsummad ära mahtuma nii et selle sättega otseselt halvendad kvaliteeti, tõsi küll, vastutasuks saad kindluse et hiljem faili tekkivad vead avastatakse); 320kbps on kah paras raiskamine, selle asemel võiks juba parem mõne lossless formaadi poole vaadata; VBRi ärakeelamine... eks need algoritmid mida helivajaduse tuvastamiseks kasutatavad parajalt kahtlased ole, aga pole kõrva hakanud, et LAME'i omad midagi minema viskaks mida vaja on, VBR/ABR iseenesest on ju siiski hea mõte - kuhu eriti bitte vaja pole sinna ka ei panda, pannakse hoopis sinna kus on tarvis.
Üldiselt ise soovitaks parem mõnda sisseehitatud preseti kasutada (--preset-insane peaks kõige kvalitetsema tulemuse andma) kui eraldi parameetritega mässata.

teretalv - DLL tegeleb vaid kodeerimisega, kogu muu jama jääb juba programmi enda teha. LAME.EXEs ilmselgelt lähenetakse taggimisele veidi teisiti kui WinAMPis, aga ega see tähenda et helidata ise erinev oleks (asi algab juba sellest kas stringe paditakse mingi kindla pikkuseni või mitte, kujutan ette et WA & Co. võib lausa unicode'is tegutseda nii et kõik tema kirjutatavad märgid on 2 baiti pikad, jne). Samas kui see suurusevahe (palju ta faili kohta tuleb, paar-kolmsada kilobaiti max.?) nõnda häiriv on, siis hoopis rohkem saavutaks bitrate'i vähendamisega.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
teretalv
HV veteran

sõnum 09.07.2007 14:54:07 vasta tsitaadiga

miks cd rippimise programmiga on palju väiksem lame dll kaasas kui lame kodulehelt eraldi tõmmates?
tagasi üles
Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 09.07.2007 22:31:17 vasta tsitaadiga

versioonid on samad? ning mis rippimisprogramm on?
pealegi on lame'i sorts saadaval, igayks võib teha sisu oma äranägemise järgi

teretalv
HV veteran

sõnum 10.07.2007 00:13:34 vasta tsitaadiga

igal programmil on erinev suurus kindlat polegi ja samade versioonide juures
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 17.07.2007 08:13:46 vasta tsitaadiga

Nimigi ju tähendab: L(ame) is A(int) M(P3) E(ncoder)
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  CD rippimine lame.exe failiga mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.