Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Petz
HV Guru
|
04.07.2007 09:24:36
|
|
|
tsitaat: |
oluline et kui mp3 teha, siis ALATI bitrate=320 |
See on ikka igaühe vaba valik!
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
04.07.2007 11:32:07
|
|
|
ikka ma saan kisendavaid vastuseid igaühe käest kes ei loe teemat läbi, enam pole küsimus selles millele vastad. Peab vist ikka uue teema tegema ni pimedad ikka....
lugu on väga lihtne.
Lame pole rippimise programm vaid konvertimise programm.
mp3 tegemiseks on 2 mõistliku võimalust:
* Kas kasutad programmi mis ripib ja teeb lame abil mp3 tulemuse
* kas teed wavid ning p2rast lased ise k2sitsi lamega 6igete v6tmetega kokku.
ise soovitan CDEX nimelist programmi, ning seoses uue lame v2lja tulemisega on ka sellest uus versioon tulemas u`le pikkade aastate.
anyawy, oluline et kui mp3 teha, siis ALATI bitrate=320, q=0, checksum = true, Stereo = true, vbr = disabled...
|
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
04.07.2007 11:34:15
|
|
|
Mart352 kirjutas: |
teretalv kirjutas: |
bat fail käsutab käsureaga lame.exe-t Miks te valetate et ei saa Googles leidsin küll töötava variandi pole kellegi programeeritud käkke vaja vahele mp3 tegemist segama |
Ma paluks seda töötavat käsku sel juhul ja allikat ka. |
teretalv ma sooviks ikka veel seda käsku ja lehe aadressi kus kohast selle käsu leidsid.
_________________ Imperfection is perfect |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
04.07.2007 11:38:10
|
|
|
seal seletati veel ühe dll faili abiga kuidas saaada käsureaga kõigepealt wav arvutisse Vihjesin et ei taha programmi mis liiga palju minu eest mõtleks seega mitu süsteemi faili ei tee liiga
Mart352 kirjutas:
teretalv kirjutas:
bat fail käsutab käsureaga lame.exe-t Miks te valetate et ei saa Googles leidsin küll töötava variandi pole kellegi programeeritud käkke vaja vahele mp3 tegemist segama
Ma paluks seda töötavat käsku sel juhul ja allikat ka.
teretalv ma sooviks ikka veel seda käsku ja lehe aadressi kus kohast selle käsu leidsid.
|
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
04.07.2007 13:13:09
|
|
|
Sa teretalv oled nagu grusiin kes teab maru head anektooti aga ei räägi meile seda.
bat fail käsutab käsureaga lame.exe-t Miks te valetate et ei saa Googles leidsin küll töötava variandi pole kellegi programeeritud käkke vaja vahele mp3 tegemist segama
Ma paluks seda töötavat käsku sel juhul ja allikat ka.
seal seletati veel ühe dll faili abiga kuidas saaada käsureaga kõigepealt wav arvutisse Vihjesin et ei taha programmi mis liiga palju minu eest mõtleks seega mitu süsteemi faili ei tee liiga
Kokkuvõtteks - harvanähtav ....järjekindlus .Eriti kui arvestada et probleem ise on kirjas neljandas postis - 27.06.2007 18:17
--------------------------------------------------------------------------------
asi selles et mul sai kõrini sellistest tiluliludest need ei suuda endagagi toime tulla ja teeb pasa plädina kui valin alt preset standard ja high quality
stinger kirjutas: |
Kas mitte lihtsam pole rippida media player või mõne muu taolise softiga? |
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
06.07.2007 12:03:06
|
|
|
tmc kirjutas: |
[...] anyawy, oluline et kui mp3 teha, siis ALATI bitrate=320, q=0, checksum = true, Stereo = true, vbr = disabled... |
Isiklikult samuti selle parameetrikombinatsiooniga liigselt nõus poleks. Esiteks peaks LAME'il juba iidamast ajast mingi lutikas olema tänu millele ta Q0i puhul aeg-ajalt klõpse vms sisse topib (või teab keegi kinnitada, et see bug on nüüdseks parandatud ning Q0i võib probleemivabalt kasutada?); checksumideks võetatakse põhidatast ruumi (s.t. selle 320kbps sisse ei pea mitte ainult muusika vaid ka kontrollsummad ära mahtuma nii et selle sättega otseselt halvendad kvaliteeti, tõsi küll, vastutasuks saad kindluse et hiljem faili tekkivad vead avastatakse); 320kbps on kah paras raiskamine, selle asemel võiks juba parem mõne lossless formaadi poole vaadata; VBRi ärakeelamine... eks need algoritmid mida helivajaduse tuvastamiseks kasutatavad parajalt kahtlased ole, aga pole kõrva hakanud, et LAME'i omad midagi minema viskaks mida vaja on, VBR/ABR iseenesest on ju siiski hea mõte - kuhu eriti bitte vaja pole sinna ka ei panda, pannakse hoopis sinna kus on tarvis.
Üldiselt ise soovitaks parem mõnda sisseehitatud preseti kasutada (--preset-insane peaks kõige kvalitetsema tulemuse andma) kui eraldi parameetritega mässata.
teretalv - DLL tegeleb vaid kodeerimisega, kogu muu jama jääb juba programmi enda teha. LAME.EXEs ilmselgelt lähenetakse taggimisele veidi teisiti kui WinAMPis, aga ega see tähenda et helidata ise erinev oleks (asi algab juba sellest kas stringe paditakse mingi kindla pikkuseni või mitte, kujutan ette et WA & Co. võib lausa unicode'is tegutseda nii et kõik tema kirjutatavad märgid on 2 baiti pikad, jne). Samas kui see suurusevahe (palju ta faili kohta tuleb, paar-kolmsada kilobaiti max.?) nõnda häiriv on, siis hoopis rohkem saavutaks bitrate'i vähendamisega.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
09.07.2007 14:54:07
|
|
|
miks cd rippimise programmiga on palju väiksem lame dll kaasas kui lame kodulehelt eraldi tõmmates?
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
10.07.2007 00:13:34
|
|
|
igal programmil on erinev suurus kindlat polegi ja samade versioonide juures
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
17.07.2007 08:13:46
|
|
|
Nimigi ju tähendab: L(ame) is A(int) M(P3) E(ncoder)
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |