Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 171, 172, 173 ... 227, 228, 229  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 13.04.2007 00:29:54 vasta tsitaadiga

CALEB, andurid võivad lihtsalt segast peksta, seda ennegi juhtunud
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
CALEB
HV kasutaja

sõnum 13.04.2007 00:58:04 vasta tsitaadiga

Võivad tõesti, aga harva. Enamasti odavamate juppidega. Süsteem tuleb seadistada ennast automaatselt välja lülitama, kui kuumus hakkab stabiilsuse pihta juba. Video ülekuumenemisel tekivad näiteks tihti ekraanile häired, misjärel oleks hea korpus avada või juhe seinast välja. (Kui arvuti ise enne välja ei lülitu)

Kui keegi tahab väidelda, võtku aga ühendust - saaks kokku ja siis võib pikemalt rääkida. Töötasin pikka aega IT tehnikuna ja õppisin üht peamist asja: enamasti on tegu dumb user erroriga.

(Ei tahtnud kedagi solvata, aga kui keegi end puudutatuna tunneb, hakaku aga lahmima)
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
axeon
HV vaatleja
axeon

sõnum 13.04.2007 11:29:30 vasta tsitaadiga

NcY kirjutas:
axeon, jah ka static renderinguga loopis välja, eks ma homme tõmban vanemad driverid, täna enam ei viitsi. Vaatab kas probleem siis laheneb. Fani kohta , et kui ma fan'i maxi peale lükkasks oleks mul selline lennuk valmis ,et oi oi icon_biggrin.gif

Sul siis ohjab Catalyst 7.3?
On olemas Crossfire hotfix Stalkerile, kuigi asi puudutab intro järgi ainult Crossfire teemat, võiks siiski asja peale lasta, kaotada pole ju midagi.

Kas su süsteem üleüldse (3dmargid, muud pelad), Stalkeri väliselt, on stabiilne?
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Eeroz
HV Guru
Eeroz

sõnum 13.04.2007 13:46:06 vasta tsitaadiga

axeon kirjutas:
NcY kirjutas:
Esimese hooga viskas mängu startupil vapsee bsod'i , andeks veaks ,et fail nimega ati2dvag ei tööta,

Sarnane lugu, kui mu gpud ohjas forceware 9792 tuli tihti stalkeri initsialiseerimisel bsod - a'la ei saa ühendust nv*.dll. Sai proovituid muid driverid, probleem lahenes.

Mul oli täpselt sama lugu NGO NVIDIA driveriga kõige viimane ver. 2.9792-ga sain BSOD-i aegajalt, eelviimase ver. 1.9381-ga käib siiani probleemideta.

Proovi paar versiooni vanemat ATI driverit kui võimalik...

denis28
Aeg Maha 2n
denis28

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.04.2007 21:13:00 vasta tsitaadiga

Oi krt stalker pole mäng midagi öösel mängida icon_razz.gif
Ma olen seal poolel teel lab 16x juurde ja eriti ehmatavad need kiirevad hüppavad zombid...urisevad nad ka rsk icon_smile.gif
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 13.04.2007 23:02:11 vasta tsitaadiga

Speedrunning foorumist koodiga lukustatud ukse kohta jaamas

" i've just managed to blow open the locked secret door with a grenade. its a little tricky, you have to get it to bounce under the door just right to the other side. so thats great, no need to do the secret stash and decoder quests. phew. "
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
Hazar
Kreisi kasutaja
Hazar

sõnum 14.04.2007 01:18:07 vasta tsitaadiga

Selline küsimus mängu kohta, et kas military nagu hea või halb? Esimeses levelis kõmmutasin 500 rubla küsimise peale need militaarkandid maha, nüüd vist mingi 4 maailm ning tunnelist välja tulles tulid sõdurid kallale ning siis tuli mul terve asula maha lasta, looti otsides vaatasin et osad surnutest olid mingid teised neutral stalker vennad vms ja siis tekkis idee, et äkki oli tegu mingi vahelaagriga? icon_confused.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 14.04.2007 01:41:50 vasta tsitaadiga

kakoi military? sõjaväelastega oled sa mängus riius nii ehk naa, nendega ei olegi võimalik minuteada neutral, veelvähem friendly suhetes olla! maha nottida tuleb neid täpselt niipalju kui tuleb, samas mingit tervet asulatäit nagu ei juhtunud vastu tulema...ilmselt peab silmas kas duty või freedomi sõdalasi, mina ei soovitaks kumbagi neist nottima hakata. hiljem kui seal rostoki linnast enam ei ole tarvis eriti tihti läbi joosta, võid muidugi duty vendi killima hakata icon_biggrin.gif
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
axeon
HV vaatleja
axeon

sõnum 14.04.2007 11:47:16 vasta tsitaadiga

Hazar kirjutas:
Selline küsimus mängu kohta, et kas military nagu hea või halb?
Sõjavägi valvab peamiselt Tsooni piirialadel ja strateegilistes punktides (sillad) ning nende eesmärk on kaitsta Tsooni autoriseerimata personali eest. Stalkerid, kui artifaktidega äritsejad, saavad kohe tina icon_smile.gif Samas, Tsoonis sees sa ei tohiks armyga väga tihti kokku puutuda. Fraktsioonidest rääkides, sai Duty omadega Freedomlasi peksmas käia ning hiljem oli väga valus Red Forestisse jõudmine. Monolith ja Freedom, mõlemaga oli vaja kontrollpostis kakelda. Fraktsioonide osas neutraalne hoiak võiks olla parim taktika vaba liikumise ja jobide jaoks.
tagasi üles
Reimo005
HV kasutaja
Reimo005

sõnum 14.04.2007 15:00:25 vasta tsitaadiga

Kõige suurema miinusena tooks ära selle et pidevalt on pime... mul on tunne et doomis oli ka rohkem valge icon_biggrin.gif Pidevalt pilves ja sajab vihma ning pead silmi kissitama, päike paistab mingi 5% ajast max, võiks vastupid olla et 95% ajast paistaks päike ja harva sajaks vihma.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
Terminator III
HV veteran

sõnum 14.04.2007 15:02:20 vasta tsitaadiga

Reimo005 kirjutas:
Kõige suurema miinusena tooks ära selle et pidevalt on pime... mul on tunne et doomis oli ka rohkem valge icon_biggrin.gif Pidevalt pilves ja sajab vihma ning pead silmi kissitama, päike paistab mingi 5% ajast max, võiks vastupid olla et 95% ajast paistaks päike ja harva sajaks vihma.

hint: brightness
Kommentaarid: 201 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 15 :: 21 :: 61
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 14.04.2007 15:06:37 vasta tsitaadiga

Reimo005 kirjutas:
Mina kasutasin lõpus enamus ajast Nightvisionit, päris hea oli. Isegi päeval kasutasin. Soovitan.
Kommentaarid: 224 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 194
tagasi üles
Reimo005
HV kasutaja
Reimo005

sõnum 14.04.2007 16:49:23 vasta tsitaadiga

Terminator III kirjutas:
Reimo005 kirjutas:

hint: brightness

hint: brightness on paras, kui päike paistab on isegi liiga valge!
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 14.04.2007 21:48:22 vasta tsitaadiga

Reimo005 kirjutas:

Siis oleks juba nagu FC. Sünge atmosfäär ongi üks peamisi põhjusi, miks see mäng mulle meeldib.

Wiltz
HV Guru

sõnum 14.04.2007 22:16:38 vasta tsitaadiga

justnimelt, kuigi jah...päevasel ajal mängimisest pidi sisuliselt loobuma icon_biggrin.gif aga no minule kui pigem ööinimesele ei ole see suur probleem.
kindlasti on kas mingi modiga või siis ise kuskilt failist õiget asja muutes võimalik teha nii, et kasvõi koguaeg on nn. päikseline ilm mängus. kuigi tõepoolest, ma ei leia et see kuigi lahe oleks, a ga maitse asi ilmselt icon_wink.gif

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
Reimo005
HV kasutaja
Reimo005

sõnum 14.04.2007 22:36:34 vasta tsitaadiga

Noojah ma ilmselt ootasin midagi muud sellest mägnust. Ma lootsin täielikku vabadust nagu seda on gothic3-es aga siin leveliteks ära jagatud. Atmosfäär oleks võinud midagi hl2-st olla. Siin on pidevalt nagu mingid tormipilved taevas ma ei usu et seal piirkonnas nii hull nüüd asi on ei teki seda õiget tunnet.
tagasi üles
Sakurai
HV veteran
Sakurai

sõnum 14.04.2007 22:39:08 vasta tsitaadiga

Enam ei ole jah selline olukord seal piirkonnas.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 3 :: 13
tagasi üles
Reimo005
HV kasutaja
Reimo005

sõnum 14.04.2007 23:08:30 vasta tsitaadiga

Sakurai kirjutas:
Enam ei ole jah selline olukord seal piirkonnas.

Kui palju see katastroof siis ilmastikku mõjutas, ei tahaks uskuda et metsikult.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 14.04.2007 23:12:03 vasta tsitaadiga

ehh
kliima ja olustik on nii reaalsest kui vendade strugatskite loost ikka way kaugel. nii, et mida seal viriseda?

tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 15.04.2007 02:14:45 vasta tsitaadiga

mismoodi ta leveliteks on jagatud??? icon_eek.gif ainult päris lõpus tekib nagu natuke selline tunne, et kipub leveli moodi olema (tagasi minna ei saa, edasi ainult suhtkoht konkreetset "joont" mööda)
ma ei näe küll põhjust nende kaartide vahelaadimiste üle nüüd nii hullult viriseda...vähemalt minu jaoks ei oleks see suurt midagi juurde andnud kui neist väravatest ja nö. piiripunktidest oleks saanud lihtsalt läbi jalutada, küll aga oleks mäng ilmselt olnud arvuti jaoks niimoodi meeletult nõudlik!

tagasi üles
Hazar
Kreisi kasutaja
Hazar

sõnum 15.04.2007 04:25:38 vasta tsitaadiga

Sain mängu läbi siis.. üldine mulje on hea, originaalne thumbs_up.gif kahjuks jäi pisut selline tunne, et mängu kallal oleks võinud rohkem tööd teha (potensiaalina nägin diablo 3me icon_biggrin.gif)
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 15.04.2007 05:10:24 vasta tsitaadiga

Hazar, lõppe on rohkem kui üks
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
axeon
HV vaatleja
axeon

sõnum 15.04.2007 09:15:50 vasta tsitaadiga

Reimo005 kirjutas:
Noojah ma ilmselt ootasin midagi muud sellest mägnust. Ma lootsin täielikku vabadust nagu seda on gothic3-es aga siin leveliteks ära jagatud. Atmosfäär oleks võinud midagi hl2-st olla. Siin on pidevalt nagu mingid tormipilved taevas ma ei usu et seal piirkonnas nii hull nüüd asi on ei teki seda õiget tunnet.

Oled sa Red Forestini jõudnud? Alates "Turn of the Brain Scorcher" missioonist kaob võimalus mugavat stalkeri elu viljeleda. Järgneb doom-hell, hardcore fragimine kuni lõpuni.
Hazar kirjutas:
Sain mängu läbi siis.. üldine mulje on hea

Wish Granter või C-Consciousness?
tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 15.04.2007 13:00:23 vasta tsitaadiga

Kahju,et stalkeris AA ei tööta,panen 16xAA ja mängust ka kõik põhjas aga ikka on kõik sakiline. icon_mad.gif
Aga muidu on täitsa kobe pela. thumbs_up.gif

axeon
HV vaatleja
axeon

sõnum 15.04.2007 14:01:25 vasta tsitaadiga

G80 kirjutas:
Kahju,et stalkeris AA ei tööta,panen 16xAA ja mängust ka kõik põhjas aga ikka on kõik sakiline. icon_mad.gif
Aga muidu on täitsa kobe pela. thumbs_up.gif

Afaik kasutatakse AA tegemisel "Intelligent Blur" tehnoloogiat, mis nõuab vähe ressurssi, kuid pole samas oma kvaliteedilt võrreldav MSAA või SSAA samplimisega.
AA peaks töötama, aga selle mõjuskaala on väga kitsas. Võib-olla DX8ga on efekt tuntavam?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 171, 172, 173 ... 227, 228, 229  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.