Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 113, 114, 115  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 21.03.2007 12:30:20 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
angel, võib vabalt olla, et su kehva perfi taga on 256MB videomälu, millest lihtsalt high-detaili jaoks ei piisa.

ei usu ... vaikselt uurin et mingi bug pidi olema... keegi vist isegi pakkus mingi "idee" välja kuda asi jooksma hakkab. Pärast ehk uurin foorumites vms ehk leiab isegi rohtu. Mängu algus oli mul ju nõnda: alguses seal esimeses ruumis 25 fps i... pärast läksin tagasi samasse kohta oli mingi 40 fps i.

seal mängus lihtsalt ei ole midagi erilist mis võiks selle kaardi nii haledalt ära tappa ja põlvili suruda. ennegi selliseid efekte näinud ja avarust ja midagi sellist ei ole juhtunud. oblivion oli isegi kohati koormavam ja ilusam aga ikka liigutas kaart asja sujuvamalt.

Isegi DX8 modis vahest on lag sees kuigi fps korras.

muideks mängus on selline tore asi et kui vastane tulistab siis saab karata kuulide eest sageli ära.. vahest isegi reloadin relva ja kargan edasi tagasi et ellu jääda icon_lol.gif

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
g3n1us
HV veteran
g3n1us

sõnum 21.03.2007 12:32:54 vasta tsitaadiga

Natuke veel hiilimisest. Nimelt varastasin omale mingi eriti raju (ja raske) snaipri ja mõned kuulid. Ronisin ühe torni otsa ja vaatan sealt binokliga, et 7 freedomi matsi istuvad ümber lõkke ja söövad vorsti. Kükitasin nii madalale maha, kui sain, nii, et üle torni põranda ääre oli ainult 1. mehe pea näha. Panin sinna ühe kuuli sisse, liikusin natuke ringi, kuni leidsin järgmise pea jne. Mind ei märgatud kordagi, need matsid isegi ei reageerinud, kui ükshaaval nende mehed kõrval kokku kukkusid. icon_lol.gif
Kommentaarid: 116 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 98
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 21.03.2007 12:33:09 vasta tsitaadiga

loogish ju et kui vastane tulistab siis ega paigal ei seisa et oota ma laen relva icon_lol.gif
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
g3n1us
HV veteran
g3n1us

sõnum 21.03.2007 12:34:08 vasta tsitaadiga

Natuke illustreerivat materjali ka.

http://img90.imageshack.us/img90/6271/ssilmar032007230704l07mzl3.jpg

Tegemist siis ~20 freedomi mehega kelle ma viisakalt kuhja kandsin peale lahingut. icon_smile.gif
Kommentaarid: 116 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 98
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 21.03.2007 12:35:39 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
kõige esimene vasja seal maa all bunkris müüb 10k eest vägagi võimast pulimotti, ma pole senimaani teist nii tugevalt löövad relva leidnud - isegi seal laboratooriumis olnud relv jäi laipa.

huvitav, äkki on asi raskusastmes vms (ma mängin hetkel kõige lihtsamaga)...kuna minulgi müüb ta ainult mingit mõttetut pahna... icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Mario.
HV Guru

sõnum 21.03.2007 12:36:33 vasta tsitaadiga

rank tasemest ei olene?
tagasi üles
jtuug
HV vaatleja

sõnum 21.03.2007 12:44:35 vasta tsitaadiga

madedog kirjutas:
Okei, äkki kellelgi on aimdust millal esimene patch peaks välja tulema? icon_razz1.gif
Vista ja 8800GTS'ga lugesin et on probleeme, kuna mul ühtegi objekti ega särki värki ei paistnud, oli ainult hall maapind ja pilvine taevas icon_lol.gif midagi räägiti järgmisest patchist aga vot millal too välja peaks tulema... :/

Mul töötab antud kooslusega kenasti, object lightinguga jookseb.
Mittesegavalt harva siiski tõmbab hetkeks kinni, mälu vähe võib-olla Vista ja selle pela jaoks?
Vista + E6600 + 2G RAM + 8800GTS
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 21.03.2007 12:51:21 vasta tsitaadiga

jtuug kirjutas:
madedog kirjutas:
Okei, äkki kellelgi on aimdust millal esimene patch peaks välja tulema? icon_razz1.gif
Vista ja 8800GTS'ga lugesin et on probleeme, kuna mul ühtegi objekti ega särki värki ei paistnud, oli ainult hall maapind ja pilvine taevas icon_lol.gif midagi räägiti järgmisest patchist aga vot millal too välja peaks tulema... :/

Mittesegavalt harva siiski tõmbab hetkeks kinni, mälu vähe võib-olla Vista ja selle pela jaoks?

mälu ei ole vähe... vaadates mängu ajal korraks winni mälu kasutuse kohta infi näen et asi võtab sutsu üle 1giga ainult ära...

Vista on üks põhjus miks asi ei toimi (ei pidavat selle all töötama korralikult) ning teine on see et asi on lihtsalt bugine

tagasi üles
neros
HV Guru
neros

sõnum 21.03.2007 13:06:35 vasta tsitaadiga

jtuug kirjutas:
madedog kirjutas:

Nop, proovitud igasugused erivariandid järele :/ eks ta tõenäoliselt siis mingi draiverikala ole... ah ei viitsi puurida ka hetkel, tõmbab magama hoopis icon_razz1.gif ehk hiljem uurib äkki nVidial on muid draivereid välja pakkuda.

tagasi üles
Cheetah
HV veteran
Cheetah

sõnum 21.03.2007 13:16:02 vasta tsitaadiga

Zoig kirjutas:
kudas mängus füüsikaga on?
ühes vanas videos lasti kappe ja muud jura suht kenasti pikali ja pilpaks, kas se fullis ka olemas on?

Plahvatused on kenad, aga see kappide asi on kahtlane. Kapil ei juhtu midagi kui lasta ja isegi kapi klaasi ei saa katki lasta thumbs_down.gif
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 84
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 21.03.2007 13:21:55 vasta tsitaadiga

aga vägev efekt ju: kappi uks läheb igavese kiire hooga kinni kui lasta seda kuuliga suvalisse kohta... icon_lol.gif

leidsin ühest kohast auto millel oli esiklaas ees... see purunes icon_razz1.gif

viimati muutis angel 21.03.2007 13:22:22, muudetud 1 kord
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 21.03.2007 13:35:03 vasta tsitaadiga

te rääkisite nähtamatutest tegelastest, mõtlesite seda:
?
kui jah, siis kohtasin ise seda päeva valguses enda poolt tühjaks tehtud maalal ringi luusimas, läks kuhugi pimedasse majja ning kui läksin järele hüppas peaaegu et näkku, õnneks oli selleks ajaks miskine kõvem sõjaväe automaat peos, nii et peaaegu terve salve täis läks tema näkku, ennem kui suri icon_biggrin.gif

Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 21.03.2007 13:41:57 vasta tsitaadiga

kusjuures, too nn ajukepi vant seal katakombides, talle tulebki peale joosta, kui piisavalt lähedale jõuda, siis ainult tuigub ja mõmiseb midagi, kerge salvetäis talle nohurohuks ja valmis... 8)
ja alguse üks karmim lahing ka juba olnud, selle Mole'i missiooni ajal, kui ta kaasa kutsub, et military taskforce tulemas, viskame varvast, siis ma pidin natuke peale seda tagasi algpunkti liduma et paar sidequesti ära lõpetada (see ajalimiit nende juures hakkab vaikselt närvidele käima juba)...ja tagasitulles resideerus too taskforce veel rõõmsalt sealsamas...eelnevatega võrreldes ikka suhtkoht teisest mastist mehed...vist mingi 6 leitnanti ja üldse hästisoomustatud/-relvastatud poisid...
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 21.03.2007 13:52:27 vasta tsitaadiga

küsiksin veel omaltpoolt, kuidas seda vere taset juurde keerata? ma pole veel mängus verd kohanud icon_lol.gif

tagasi üles
Joosep00
HV kasutaja

sõnum 21.03.2007 15:18:49 vasta tsitaadiga

Cheetah kirjutas:
Polte saab nr 6-e alt.

Irw ma mõtlesin alguses, et see on automaadi all käiva granaadiheitja laeng. icon_lol.gif
Ilmeselt sellepärast, et just enne number 6 "avastamist" leidsin laua pealt neid laenguid.

viimati muutis Joosep00 21.03.2007 16:00:22, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 15
tagasi üles
keytron
HV veteran

sõnum 21.03.2007 15:28:11 vasta tsitaadiga

Kas mingi imenipiga otse sarkofaagi ja Pripjat linna lähedusse kah võimalik ennast skippida on? icon_biggrin.gif
Ei ole erilist huvi muu mängutegevuse vastu, kuidagi ülepaisutatud ja igav on thumbs_down.gif
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
Joosep00
HV kasutaja

sõnum 21.03.2007 15:57:57 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
rewer kirjutas:
Scart kirjutas:
te ikka kõige esimese traderi käest assault rifle ostsite? sellega niidab kõik, millel 2 või 4 jalga.

krt ta ei müü mulle midagi asjalikku, või olen lihtsalt loll icon_razz.gif. tulingi päris kaugelt tagasi, et osta mingi asisem relv, sest vaenlastelt relvi võttes napib kuule ja püstoliga ei tee midagi, eriti kui vahemaa suur.

kõige esimene vasja seal maa all bunkris müüb 10k eest vägagi võimast pulimotti, ma pole senimaani teist nii tugevalt löövad relva leidnud - isegi seal laboratooriumis olnud relv jäi laipa.

Ma suht kaugel sealt juba, aga kas selle 1 traderi juures tuleb questid ära teha, ennem kui ta sulle midagi müüb? Niismaa ei viitsi tagasi minna, kuna need questid 1 traderi juures on suht igavad. Ala tapa kari koeri, too merisea saba...
Praegu on mu käsutuses scopega AK 74.

Paar pilti ka minu vaatevinklist, LCD monitor raibe ajab 1024x768 resoga pildi uduseks icon_neutral.gif

http://www.zone.ee/natural/ss_peep_03-20-07_23-44-07_(l03_agroprom).jpg?2
http://www.zone.ee/natural/ss_peep_03-21-07_08-58-34_(l05_bar).jpg?2

angel
HV Guru
angel

sõnum 21.03.2007 16:15:00 vasta tsitaadiga

selle asemel et mängule mitu lõppu taha keevitada oleks nad võinud asja huvitavamaks teha... isegi 1 lõppuga oleks rahul. Mängin vaikselt ja kuramuse... igav on + teatud questide ajalimiit suckib thumbs_down.gif
eriti kui vennike ei jaksa midagi kaasas kanda ja pidevalt jala rooma edasi ja tagasi mingi ajalimiidi pärast...

tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 21.03.2007 16:26:11 vasta tsitaadiga

kust scope said?
Ise lidun juba selle värava juurde kus ennist luuseriks kutsuti, nüüd lubati värav lahkelt avada, kuna tõin baasist dokustaadid ära)
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
Mario153
HV veteran
Mario153

sõnum 21.03.2007 16:56:03 vasta tsitaadiga

Viskab juba kolli see mäng.....paar korda veel proovimist ja uninstall. Ei viitsi pikemalt seletada miks ei meeldi, aga ühesõnaga on ta paras aegunud jura juba....ja mingit stoorit kui sellist pole ka olemaski.....mõttetu/lõputu missioonide täitmine. Kes tahab võib omale asja ilusaks mõelda, aga see on minu arvamus.

viimati muutis Mario153 21.03.2007 16:56:26, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 21.03.2007 16:56:06 vasta tsitaadiga

Võiks teha mingi teise ala teema see muutub siin liiga spoilerdamiseks.
Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
Kommentaarid: 226 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 196
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 21.03.2007 17:56:40 vasta tsitaadiga

Mario153 kirjutas:
Viskab juba kolli see mäng.....paar korda veel proovimist ja uninstall. Ei viitsi pikemalt seletada miks ei meeldi, aga ühesõnaga on ta paras aegunud jura juba....ja mingit stoorit kui sellist pole ka olemaski.....mõttetu/lõputu missioonide täitmine. Kes tahab võib omale asja ilusaks mõelda, aga see on minu arvamus.

Stoori olemas ju. Ju sa ei mänginud seda siis ikkagi. Strelok ongi stoori, aga kuna sa nii materdad mängu, siis sa raudselt ei ole ühtegi tähtsamat ülesannet proovinud.

Need questid jms jura on ainult edetabelis tõusmiseks.

dstar
Kreisi kasutaja
dstar

sõnum 21.03.2007 17:57:40 vasta tsitaadiga

See mäng oleks pidanud vähemalt kaks aastat tagasi koos "Boiling Pointiga" välja tulema, graafika ja üldmulje on täpselt sama - robustne ja kohmakas. Nüüd on juba hilja, sest selline paberist maailm on eilne päev. "Gears of War" ja "Crackdown" oleks nagu teiselt planeedilt, "Stalker" rändab nendega võrreldes kusagil vanas kosmoseprahis. Tundub, et ainuke põhjus, miks seda mängida, on huvitav teema ja hästi õnnestunud apokalüptiline atmosfäär. Siit ka positiivsed arvustused...
Kindlasti võrdleks seda "Fable"'ga, kus lubati samuti midagi enneolematut, aga lõpptulemus oli tavaline hack 'n slash, nii nagu "Stalker" on tavaline FPS õudukas/shooter ilma igasuguste lisaelementideta.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 21.03.2007 17:59:18 vasta tsitaadiga

seda mis seal on ei nimetaks storyiks... aga uurin edasi igavusest...

ei kisu üldse kaasa ja suht... who gives a f tunne tekib + ringi tatsamine edasi tagasi on tüütu... aka time limiit... + vastased kes iga kord tagasi tulevad kui sa samal mapil (ei ole loadingut vahel) kusagil korraks paariks sec iks ära käid... ma juba suht terve "armee" ära tapnud nõnda edasi tagasi siiberdades.. Hea seegi et igalepoole vastased tagasi ei tule (aka mängu alguses olev silla alune)

ise mängin ainult sellepärast et tahan teadud maju näha mida screenindelt näinud...

Fallout on aga seni parim "tuuma sõja järgne" sisuga mäng... totaalselt teises stiilis (RPG vs FPS) aga ikka keskkond jms värgid olid tasemel.

PS: fable oli fun mäng icon_razz.gif Vähemalt oli korralikult kokku visatud ja suht huvitav tegelt icon_razz1.gif Ja kui mäng peabki olema hakki ja tappa koos RPG elementidega siis miks mitte...

viimati muutis angel 21.03.2007 18:02:31, muudetud 2 korda
tagasi üles
inc
HV veteran
inc

sõnum 21.03.2007 17:59:29 vasta tsitaadiga

Keegi mõnda suuremat stalker info saiti ei tea kus oleks infot relvade jne kohta?
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 62
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 21.03.2007 18:03:10 vasta tsitaadiga

Mario153 kirjutas:

just üks tüüp rääkis sama juttu, natuke teda pressides sain teada, et tegelikult on tyyp pussy ja ei saa hakkama, liiga raske või liiga hirmutav icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
arvan et sinuga sama asi

tagasi üles
Badmad
HV kasutaja
Badmad

sõnum 21.03.2007 18:41:38 vasta tsitaadiga

Noname kirjutas:
Mario153 kirjutas:

just üks tüüp rääkis sama juttu, natuke teda pressides sain teada, et tegelikult on tyyp pussy ja ei saa hakkama, liiga raske või liiga hirmutav icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
arvan et sinuga sama asi

ära räägi kui midagi ei tea, mul on täpselt samamoodi kolli visanud see mäng ning mitte sellepärast, et ma midagi kardaks või pussy oleks. Ainuke asi mis hea on, on see, et toimub Tsernobõlis. Muu on lihtsalt nii pask, et ei suuda vaadatagi. Buge täis, kohe näha et Ida-Euroopas valminud. Mis see oli, 4 aastat ootamist? pfff edu neile kes ootasid ja nüüd naudivad icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 21.03.2007 19:30:43 vasta tsitaadiga

mnjah, toda eespoolmainitet 10k maksvat hüva püssi ei paku too esimene treider mulle ka peale rank'i experienced peale maandumist, niiet njah, äkki asi ikka raskusastmes... icon_rolleyes.gif
kus üldse raha kulutada annaks, mul nüüd peale veidi aega mängimist ja arenal kollitamist juba üle 60k käes, aga kulutada pole mitte kuhugi (kuulid korjab langenud vastastelt, medikit'id ja söögi kah, relvi ega armorit vähemalt hetkel keegi paremat ei müü)... icon_rolleyes.gif
tagasi üles
MarekSäde
HV veteran

sõnum 21.03.2007 19:37:14 vasta tsitaadiga

eix666 kirjutas:
mnjah, toda eespoolmainitet 10k maksvat hüva püssi ei paku too esimene treider mulle ka peale rank'i experienced peale maandumist, niiet njah, äkki asi ikka raskusastmes... icon_rolleyes.gif
kus üldse raha kulutada annaks, mul nüüd peale veidi aega mängimist ja arenal kollitamist juba üle 60k käes, aga kulutada pole mitte kuhugi (kuulid korjab langenud vastastelt, medikit'id ja söögi kah, relvi ega armorit vähemalt hetkel keegi paremat ei müü)... icon_rolleyes.gif

a võta ja mine osta endale Ignalina tuumaelektrijaama aktsiaid icon_lol.gif
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 21.03.2007 19:48:43 vasta tsitaadiga

Linnapea kirjutas:
eix666 kirjutas:

a võta ja mine osta endale Ignalina tuumaelektrijaama aktsiaid icon_lol.gif

no 60k rubla eest ostetud aktsiate dividendidega ei saa vist siiski elulõpuni mugavalt elada isegi tsoonis mitte...kuigi igaõhtuse vodkaga enam veidi aega vist muret ei peaks olema... icon_lol.gif
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 21.03.2007 19:58:26 vasta tsitaadiga

Sõidukeid ka siis mängus on? Ja kas kuskil müügis on mängu?
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
purexpure
HV veteran

sõnum 21.03.2007 19:58:51 vasta tsitaadiga

amddude kirjutas:
Sõidukeid ka siis mängus on? Ja kas kuskil müügis on mängu?

Ei ole müügis veel icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 47
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 21.03.2007 20:07:23 vasta tsitaadiga

Mängus on, soomuk sõidab kuskil ringi vahepeal, ise sõita ei saa.
tagasi üles
Killzone88
Kreisi kasutaja
Killzone88

sõnum 21.03.2007 20:09:48 vasta tsitaadiga

inc kirjutas:
Keegi mõnda suuremat stalker info saiti ei tea kus oleks infot relvade jne kohta?
http://oblivion-lost.de ja http://stalker-game.com rohkem ei tea !
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
Joosep00
HV kasutaja

sõnum 21.03.2007 20:23:54 vasta tsitaadiga

dstar kirjutas:
See mäng oleks pidanud vähemalt kaks aastat tagasi koos "Boiling Pointiga" välja tulema, graafika ja üldmulje on täpselt sama - robustne ja kohmakas. Nüüd on juba hilja, sest selline paberist maailm on eilne päev. "Gears of War" ja "Crackdown" oleks nagu teiselt planeedilt, "Stalker" rändab nendega võrreldes kusagil vanas kosmoseprahis. Tundub, et ainuke põhjus, miks seda mängida, on huvitav teema ja hästi õnnestunud apokalüptiline atmosfäär. Siit ka positiivsed arvustused...
Kindlasti võrdleks seda "Fable"'ga, kus lubati samuti midagi enneolematut, aga lõpptulemus oli tavaline hack 'n slash, nii nagu "Stalker" on tavaline FPS õudukas/shooter ilma igasuguste lisaelementideta.

Kui mäng oleks 2 aastat tagasi välja tulnud, siis mis kuradi ime läbi keegi seda full graafikaga oleks pelanud? Kui 8800GTX on juba keskmine fps 40-50...

angel
HV Guru
angel

sõnum 21.03.2007 20:32:06 vasta tsitaadiga

ega selle mängu graafilise ilu kuvamiseks ei ole 8800GTX i vaja. X19k ja 7900GT saaks arvatavasti ka väga lõdvalt hakkama... lihtsalt see mootor DX9 peal on kudagi piix... DX8 modis jookseb nagu siid kuigi kohati "kiilub kinni".

Vaadake teisi mänge mis on avaramad kui see jura (omfg gothic 3 ei olnud isegi loading screeni kunagi ja ikka lippas paremini ja tegelt näeb kohati kenam välja). Ja ka palju ilusama graafikaga ning ei ole mingit 8800GTX i vaja et asja välja vedada sujuvalt.

nagu ütlesin siis mul oli üks kord ühes ja samas kohas 25 fps ja pärast kui tagasi tulin 40 fps. Vms väärtus oli aga igatahes suurema fps i sain mingil X põhjusel kuigi kõik tingimused seal väga väikeses ruumis paistsid samad olevat.

tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 21.03.2007 20:36:49 vasta tsitaadiga

angel, palun pildilist kõrvutamist gothic kolmega
tagasi üles
inc
HV veteran
inc

sõnum 21.03.2007 20:37:11 vasta tsitaadiga

eix666 kirjutas:

See on randomiga pandud. Esimest korda mängisin, müüs seda relva. Sain kogemata surma (unustasin save'ida ja võtsin auto save) ning enam polnud kahjuks müügil.
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 62
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 21.03.2007 21:01:56 vasta tsitaadiga

pähh, võin ka ametlikult öelda, et mängust sitamulguni - andke andeks väljenduse pärast. X18 dokud ära viidud (loe jooksin vist oma 1238971098237 km maha, kuna pidi ringiga minema ning suutsin 3 head scopega relva tühjaks lasta kui kohale jõudsin, kuna seal alguse silla juurd eoli 5 kõvemat military tüüpi majutanud (3s kord juba icon_evil.gif )
Viisin dokud ära - mis te arvate, kas nüüd pean teise ilma kaarde jooksma järgmiste dokumentide järele - no andke andeks - tänan ei. oleks siis kasvõi miskine speed travel olemas, ei viitsi tuimalt seda läbi joosta ja vahepeal bandiite või military tegelasi kõmmutada...
Kuskil oli arvutus, et mida rohkem mängid, seda rohkem hakkab meeldima ja mäng endasse haarama - ma pakuks, et asi vastupidi. alguses veel oli miskine hasart, kuid nüüd juba hasart miinusesse jooksnud. Muru kasvamist või värvi kuivamist seinal on ka põnevam vaadata
edit: ahjaa, keegi rääkis siin pussydest, ei madistamisega tulin kenasti toime. scary koha pealt, võin öelda, et suht jube värk oli seal x18s kui need tünnid lendasid mu pihta + kui avamaastikul kuskil põõsast hüppas 4 mingit mardisanti välja, kes tegid natuke ootamatult haiget.
Naljakas on ringi ka joosta, kui kuuled neid penide hääli, aga ümbruses neid pole icon_biggrin.gif

viimati muutis limp 21.03.2007 21:05:43, muudetud 1 kord
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 21.03.2007 21:04:25 vasta tsitaadiga

Kust te vahetate seda, et kas jookseb dx9 või 8 modis? Kusjuures beeta jooksis suht vabalt 1280x1024 ja high sätetel ning dynamic lightinguga, kuid see täisversioon jookseb mul 1024x768 ja med sätetel kehvalt ? Väga sitalt optimeeritud mootor. Sisu kohta veel ei kommenteeri kuna pole esimest missioonigi läbi teinud veel.
Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
Kommentaarid: 226 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 196
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 21.03.2007 21:11:46 vasta tsitaadiga

Herr Kurm kirjutas:
angel, palun pildilist kõrvutamist gothic kolmega

mis sellega mõtled? täis grafa pilt stalkerist ja gohtic 3 est ?

ei ole kettal antud hetkel pilte gothic 3 ja mängu pole kah peal...

Aga stalkeris on DX9 modis kõik seinad ja pinnad läikega okse . Ehk siis vaatasin otse maha ja kuramuse klasuuriga maastik oli. Valgus efektid kah midagi erilist ei olnud ja üldsegi graafiliselt ei ole ta midagi "imestavat" Kuigi jookseb väga halvasti.

Kui teile gothic 3 graafika ei meeldi siis võrrelge kas või Oblivion IV ga vms suure ala mänguga... igaüks neist jooksis paremini ja tegelt nägi ka kokkuvõttes kenam välja.

Need tegelaste graafiline külg ja see kuda nad räägivad on kah paras jama... nagu mingi aasta 2002 oleks ja suu liigutab end ühte moodi pidevalt. Kuramuse baaris vms on kah üks tüüp kes pidevalt karjub et "tule mul on sulle infi" aga ma juba ostsin talt kõik infi ära... raibe vist enne vait ei jää kui ma talle kuule annan tasuta.

to Viilutaja: DX8 ja DX9 modi saab (loe manuaali) valida sellega kas paned staatiline valgus või dünaamiline valgus efekt. MP beta igatahes jooksis mul samamoodi nagu sõnnik.. ole kas või 3x3m suuruses ruumis aga ikka fps jama.

Ei meeldi endale sellised "plastik vms läikega" pinnad icon_neutral.gif
Sellepärast vist jäingi stalkeris dx8 juurde... jookseb normaalselt ja ei läigi lähemalt uurides.

tagasi üles
Mario153
HV veteran
Mario153

sõnum 21.03.2007 21:14:09 vasta tsitaadiga

Noname kirjutas:
Mario153 kirjutas:

arvan et sinuga sama asi

Sa ise ka aru saad mida sa suust välja ajad icon_question.gif Raske icon_question.gif Hirmutav icon_biggrin.gif icon_lol.gif icon_question.gif
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 21.03.2007 21:15:29 vasta tsitaadiga

*****SPOILER WARNING!*****

Üks mängu lõpuvariantidest on siis siin: http://www.speedyshare.com/296707363.html

Omapärane. Kui vaid teaks, kuidas lõppu mõjutada, see tundus kaunis igav.

ak47
Kreisi kasutaja

sõnum 21.03.2007 21:34:32 vasta tsitaadiga

softis kirjutas:
*****SPOILER WARNING!*****

Üks mängu lõpuvariantidest on siis siin: http://www.speedyshare.com/296707363.html

Omapärane. Kui vaid teaks, kuidas lõppu mõjutada, see tundus kaunis igav.
Endal oli teistsugune lõpp ja mul vist oli veel igavam, aga jah millest see oleneb missugune on lõpp?
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 33
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 21.03.2007 21:46:48 vasta tsitaadiga

sai siis seal nö sombide linnakeses käidud...suht igav pleiss, peale selle et professor on seal,, kes müüb relvi ja ka hazard suiti. Sai naljapärast see ülikond ostetud ja mindud sinna kaardi äärde, kus aiavahelt sisse minnes ütles et mingi pi-emmison vms ala ja lahku kohe....ei olnud ülikonnast kasu..ikka tilkusin verd....aga seal nagu teha ka polnud midagi. kas pärast on seal missioone ka?
Praegu viimase asjana sai üks snaiper tornist maha võetud, et mingi pande neid tyype maha nottida saaks. relvi tundub ikka jõhkralt olevat...praegu endal käsirelvadesty aint desert eagle ja too summutiga püss..aga olen näinud juba mingi 8 erinevat püstolit...4 erinevat scopega relva...mingit 5 automaati... krt 57kg lasen ringi, aga ühgesti loobuda ka ju ei taha icon_biggrin.gif kusjuures pole näinud mingeid relvade upgreide?!!
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 21.03.2007 21:48:07 vasta tsitaadiga

ak47 kirjutas:
Endal oli teistsugune lõpp ja mul vist oli veel igavam, aga jah millest see oleneb missugune on lõpp?

Saada PS või anna muudmoodi teada, kuidas sul lõpp oli. icon_razz.gif

Joosep00
HV kasutaja

sõnum 21.03.2007 21:57:47 vasta tsitaadiga

Raidomarek kirjutas:
kusjuures pole näinud mingeid relvade upgreide?!!

Kalasnikovile saab skope peale keevitada, ja pärast ära ka võtta, kui relva eram vaja pole.

softis
HV Guru
softis

sõnum 21.03.2007 22:03:01 vasta tsitaadiga

ORX kirjutas:

Kalasnikovile saab skope peale keevitada, ja pärast ära ka võtta, kui relva eram vaja pole.

Sama saab ka NATO relvadega teha.

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 21.03.2007 22:12:33 vasta tsitaadiga

Hmm.. pelasin siin natu nüüd... tegin paar esimest missiooni ära.. pea missioonid saab sellelt algusmehelt eks? Igatahes sattusin ühe majori juurde kus see guardis seal pääsu teiselepoole.. tahtis 500 raha, et läbi laseks... kõmmutasin kõik maha ja sain kalashi omale icon_razz1.gif ei tea... kas võib nii
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 21.03.2007 22:37:15 vasta tsitaadiga

jaaa, mäjaa mängi läheb üha paremaks, scopega relvi juba lademetes, ainuke asi mis häirib on see 50kg piir :S
on keegi selle välja nuputanud?
dx8.1 peal jookseb ka kenasti kõik seaded põhjas thumbs_up.gif

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 113, 114, 115  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.