Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
angel
HV Guru

|
21.03.2007 12:30:20
|
|
|
erick kirjutas: |
angel, võib vabalt olla, et su kehva perfi taga on 256MB videomälu, millest lihtsalt high-detaili jaoks ei piisa. |
ei usu ... vaikselt uurin et mingi bug pidi olema... keegi vist isegi pakkus mingi "idee" välja kuda asi jooksma hakkab. Pärast ehk uurin foorumites vms ehk leiab isegi rohtu. Mängu algus oli mul ju nõnda: alguses seal esimeses ruumis 25 fps i... pärast läksin tagasi samasse kohta oli mingi 40 fps i.
seal mängus lihtsalt ei ole midagi erilist mis võiks selle kaardi nii haledalt ära tappa ja põlvili suruda. ennegi selliseid efekte näinud ja avarust ja midagi sellist ei ole juhtunud. oblivion oli isegi kohati koormavam ja ilusam aga ikka liigutas kaart asja sujuvamalt.
Isegi DX8 modis vahest on lag sees kuigi fps korras.
muideks mängus on selline tore asi et kui vastane tulistab siis saab karata kuulide eest sageli ära.. vahest isegi reloadin relva ja kargan edasi tagasi et ellu jääda
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
g3n1us
HV veteran

|
21.03.2007 12:32:54
|
|
|
Natuke veel hiilimisest. Nimelt varastasin omale mingi eriti raju (ja raske) snaipri ja mõned kuulid. Ronisin ühe torni otsa ja vaatan sealt binokliga, et 7 freedomi matsi istuvad ümber lõkke ja söövad vorsti. Kükitasin nii madalale maha, kui sain, nii, et üle torni põranda ääre oli ainult 1. mehe pea näha. Panin sinna ühe kuuli sisse, liikusin natuke ringi, kuni leidsin järgmise pea jne. Mind ei märgatud kordagi, need matsid isegi ei reageerinud, kui ükshaaval nende mehed kõrval kokku kukkusid.
|
|
Kommentaarid: 116 loe/lisa |
   |
1 :: |
3 :: |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
21.03.2007 12:33:09
|
|
|
loogish ju et kui vastane tulistab siis ega paigal ei seisa et oota ma laen relva
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
g3n1us
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 116 loe/lisa |
   |
3 :: |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
eix666
HV veteran

|
21.03.2007 12:35:39
|
|
|
Scart kirjutas: |
kõige esimene vasja seal maa all bunkris müüb 10k eest vägagi võimast pulimotti, ma pole senimaani teist nii tugevalt löövad relva leidnud - isegi seal laboratooriumis olnud relv jäi laipa. |
huvitav, äkki on asi raskusastmes vms (ma mängin hetkel kõige lihtsamaga)...kuna minulgi müüb ta ainult mingit mõttetut pahna...
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
21.03.2007 12:36:33
|
|
|
rank tasemest ei olene?
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
jtuug
HV vaatleja
|
21.03.2007 12:44:35
|
|
|
madedog kirjutas: |
Okei, äkki kellelgi on aimdust millal esimene patch peaks välja tulema?
Vista ja 8800GTS'ga lugesin et on probleeme, kuna mul ühtegi objekti ega särki värki ei paistnud, oli ainult hall maapind ja pilvine taevas midagi räägiti järgmisest patchist aga vot millal too välja peaks tulema... :/ |
Mul töötab antud kooslusega kenasti, object lightinguga jookseb.
Mittesegavalt harva siiski tõmbab hetkeks kinni, mälu vähe võib-olla Vista ja selle pela jaoks?
Vista + E6600 + 2G RAM + 8800GTS
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
21.03.2007 12:51:21
|
|
|
jtuug kirjutas: |
Vista ja 8800GTS'ga lugesin et on probleeme, kuna mul ühtegi objekti ega särki värki ei paistnud, oli ainult hall maapind ja pilvine taevas midagi räägiti järgmisest patchist aga vot millal too välja peaks tulema... :/ |
Mittesegavalt harva siiski tõmbab hetkeks kinni, mälu vähe võib-olla Vista ja selle pela jaoks?
Vista + E6600 + 2G RAM + 8800GTS |
mälu ei ole vähe... vaadates mängu ajal korraks winni mälu kasutuse kohta infi näen et asi võtab sutsu üle 1giga ainult ära...
Vista on üks põhjus miks asi ei toimi (ei pidavat selle all töötama korralikult) ning teine on see et asi on lihtsalt bugine
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
21.03.2007 13:06:35
|
|
|
jtuug kirjutas: |
Vista + E6600 + 2G RAM + 8800GTS |
Nop, proovitud igasugused erivariandid järele :/ eks ta tõenäoliselt siis mingi draiverikala ole... ah ei viitsi puurida ka hetkel, tõmbab magama hoopis ehk hiljem uurib äkki nVidial on muid draivereid välja pakkuda.
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cheetah
HV veteran

|
21.03.2007 13:16:02
|
|
|
Zoig kirjutas: |
kudas mängus füüsikaga on?
ühes vanas videos lasti kappe ja muud jura suht kenasti pikali ja pilpaks, kas se fullis ka olemas on? |
Plahvatused on kenad, aga see kappide asi on kahtlane. Kapil ei juhtu midagi kui lasta ja isegi kapi klaasi ei saa katki lasta
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
21.03.2007 13:21:55
|
|
|
aga vägev efekt ju: kappi uks läheb igavese kiire hooga kinni kui lasta seda kuuliga suvalisse kohta...
leidsin ühest kohast auto millel oli esiklaas ees... see purunes
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
viimati muutis angel 21.03.2007 13:22:22, muudetud 1 kord |
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
21.03.2007 13:35:03
|
|
|
te rääkisite nähtamatutest tegelastest, mõtlesite seda:
?
kui jah, siis kohtasin ise seda päeva valguses enda poolt tühjaks tehtud maalal ringi luusimas, läks kuhugi pimedasse majja ning kui läksin järele hüppas peaaegu et näkku, õnneks oli selleks ajaks miskine kõvem sõjaväe automaat peos, nii et peaaegu terve salve täis läks tema näkku, ennem kui suri
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
eix666
HV veteran

|
21.03.2007 13:41:57
|
|
|
kusjuures, too nn ajukepi vant seal katakombides, talle tulebki peale joosta, kui piisavalt lähedale jõuda, siis ainult tuigub ja mõmiseb midagi, kerge salvetäis talle nohurohuks ja valmis... 8)
ja alguse üks karmim lahing ka juba olnud, selle Mole'i missiooni ajal, kui ta kaasa kutsub, et military taskforce tulemas, viskame varvast, siis ma pidin natuke peale seda tagasi algpunkti liduma et paar sidequesti ära lõpetada (see ajalimiit nende juures hakkab vaikselt närvidele käima juba)...ja tagasitulles resideerus too taskforce veel rõõmsalt sealsamas...eelnevatega võrreldes ikka suhtkoht teisest mastist mehed...vist mingi 6 leitnanti ja üldse hästisoomustatud/-relvastatud poisid...
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
21.03.2007 13:52:27
|
|
|
küsiksin veel omaltpoolt, kuidas seda vere taset juurde keerata? ma pole veel mängus verd kohanud
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Joosep00
HV kasutaja
|
21.03.2007 15:18:49
|
|
|
Cheetah kirjutas: |
Polte saab nr 6-e alt. |
Irw ma mõtlesin alguses, et see on automaadi all käiva granaadiheitja laeng.
Ilmeselt sellepärast, et just enne number 6 "avastamist" leidsin laua pealt neid laenguid.

viimati muutis Joosep00 21.03.2007 16:00:22, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
keytron
HV veteran
|
21.03.2007 15:28:11
|
|
|
Kas mingi imenipiga otse sarkofaagi ja Pripjat linna lähedusse kah võimalik ennast skippida on?
Ei ole erilist huvi muu mängutegevuse vastu, kuidagi ülepaisutatud ja igav on
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Joosep00
HV kasutaja
|
21.03.2007 15:57:57
|
|
|
rewer kirjutas: |
te ikka kõige esimese traderi käest assault rifle ostsite? sellega niidab kõik, millel 2 või 4 jalga. |
krt ta ei müü mulle midagi asjalikku, või olen lihtsalt loll . tulingi päris kaugelt tagasi, et osta mingi asisem relv, sest vaenlastelt relvi võttes napib kuule ja püstoliga ei tee midagi, eriti kui vahemaa suur. |
kõige esimene vasja seal maa all bunkris müüb 10k eest vägagi võimast pulimotti, ma pole senimaani teist nii tugevalt löövad relva leidnud - isegi seal laboratooriumis olnud relv jäi laipa. |
Ma suht kaugel sealt juba, aga kas selle 1 traderi juures tuleb questid ära teha, ennem kui ta sulle midagi müüb? Niismaa ei viitsi tagasi minna, kuna need questid 1 traderi juures on suht igavad. Ala tapa kari koeri, too merisea saba...
Praegu on mu käsutuses scopega AK 74.
Paar pilti ka minu vaatevinklist, LCD monitor raibe ajab 1024x768 resoga pildi uduseks
http://www.zone.ee/natural/ss_peep_03-20-07_23-44-07_(l03_agroprom).jpg?2
http://www.zone.ee/natural/ss_peep_03-21-07_08-58-34_(l05_bar).jpg?2
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
21.03.2007 16:15:00
|
|
|
selle asemel et mängule mitu lõppu taha keevitada oleks nad võinud asja huvitavamaks teha... isegi 1 lõppuga oleks rahul. Mängin vaikselt ja kuramuse... igav on + teatud questide ajalimiit suckib
eriti kui vennike ei jaksa midagi kaasas kanda ja pidevalt jala rooma edasi ja tagasi mingi ajalimiidi pärast...
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
21.03.2007 16:26:11
|
|
|
kust scope said?
Ise lidun juba selle värava juurde kus ennist luuseriks kutsuti, nüüd lubati värav lahkelt avada, kuna tõin baasist dokustaadid ära)
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario153
HV veteran

|
21.03.2007 16:56:03
|
|
|
Viskab juba kolli see mäng.....paar korda veel proovimist ja uninstall. Ei viitsi pikemalt seletada miks ei meeldi, aga ühesõnaga on ta paras aegunud jura juba....ja mingit stoorit kui sellist pole ka olemaski.....mõttetu/lõputu missioonide täitmine. Kes tahab võib omale asja ilusaks mõelda, aga see on minu arvamus.
viimati muutis Mario153 21.03.2007 16:56:26, muudetud 1 kord |
|
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
21.03.2007 16:56:06
|
|
|
Võiks teha mingi teise ala teema see muutub siin liiga spoilerdamiseks.
|
|
Kommentaarid: 224 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
21.03.2007 17:56:40
|
|
|
Mario153 kirjutas: |
Viskab juba kolli see mäng.....paar korda veel proovimist ja uninstall. Ei viitsi pikemalt seletada miks ei meeldi, aga ühesõnaga on ta paras aegunud jura juba....ja mingit stoorit kui sellist pole ka olemaski.....mõttetu/lõputu missioonide täitmine. Kes tahab võib omale asja ilusaks mõelda, aga see on minu arvamus. |
Stoori olemas ju. Ju sa ei mänginud seda siis ikkagi. Strelok ongi stoori, aga kuna sa nii materdad mängu, siis sa raudselt ei ole ühtegi tähtsamat ülesannet proovinud.
Need questid jms jura on ainult edetabelis tõusmiseks.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
21.03.2007 17:57:40
|
|
|
See mäng oleks pidanud vähemalt kaks aastat tagasi koos "Boiling Pointiga" välja tulema, graafika ja üldmulje on täpselt sama - robustne ja kohmakas. Nüüd on juba hilja, sest selline paberist maailm on eilne päev. "Gears of War" ja "Crackdown" oleks nagu teiselt planeedilt, "Stalker" rändab nendega võrreldes kusagil vanas kosmoseprahis. Tundub, et ainuke põhjus, miks seda mängida, on huvitav teema ja hästi õnnestunud apokalüptiline atmosfäär. Siit ka positiivsed arvustused...
Kindlasti võrdleks seda "Fable"'ga, kus lubati samuti midagi enneolematut, aga lõpptulemus oli tavaline hack 'n slash, nii nagu "Stalker" on tavaline FPS õudukas/shooter ilma igasuguste lisaelementideta.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
21.03.2007 17:59:18
|
|
|
seda mis seal on ei nimetaks storyiks... aga uurin edasi igavusest...
ei kisu üldse kaasa ja suht... who gives a f tunne tekib + ringi tatsamine edasi tagasi on tüütu... aka time limiit... + vastased kes iga kord tagasi tulevad kui sa samal mapil (ei ole loadingut vahel) kusagil korraks paariks sec iks ära käid... ma juba suht terve "armee" ära tapnud nõnda edasi tagasi siiberdades.. Hea seegi et igalepoole vastased tagasi ei tule (aka mängu alguses olev silla alune)
ise mängin ainult sellepärast et tahan teadud maju näha mida screenindelt näinud...
Fallout on aga seni parim "tuuma sõja järgne" sisuga mäng... totaalselt teises stiilis (RPG vs FPS) aga ikka keskkond jms värgid olid tasemel.
PS: fable oli fun mäng Vähemalt oli korralikult kokku visatud ja suht huvitav tegelt Ja kui mäng peabki olema hakki ja tappa koos RPG elementidega siis miks mitte...
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
viimati muutis angel 21.03.2007 18:02:31, muudetud 2 korda |
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
inc
HV veteran

|
21.03.2007 17:59:29
|
|
|
Keegi mõnda suuremat stalker info saiti ei tea kus oleks infot relvade jne kohta?
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|