Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tahanteada
Lõuapoolik

|
14.03.2007 09:23:00
|
|
|
Aga see on levinud kõikides firmades, et kui kokkuleppele ei jõuta töö kiiruse osas, siis kasutatakse üldjärjekorda. Üldjärjekorrast ettesaamiseks tuleb vaeva näha - kommikarp-tort-lilled näiteks Tõsisemalt võttes Ootetöö või Kiirtöö tasu makstes
Ja üht-teist saab inimene ise ka selleks teha, et ta masin remonti ei satuks - arvuti kohustuslik maandamine, mitteklokkimine, tolmust puhta hoidmine, jahutusavade mittekinnikatmine...
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Inzman
HV vaatleja

|
14.03.2007 09:36:08
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Üldjärjekorrast ettesaamiseks tuleb vaeva näha - kommikarp-tort-lilled näiteks |
Hehhee, see kommikarp vms on tõesti uskumatult mõjuv asi kohati Pole ise just eriline kingiviija, aga korrad kui olen seda teinud, siis on asjad tõepoolest kordades kiirenenud
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
15.03.2007 19:31:16
|
|
|
Täna sai siis monitor Ordi garantiisse viidud..
Kõigepealt küll käisin Akadeemia 21G nagu Ordi soovitas.. et minge sinna, tehakse korda.
Sealt saadeti loomulikult pikalt kuna Ordi oli "unustanud" Samsungi garantiitalongi kaasa anda..
Peale seda sai siis Pärnu mnt-l asuvasse Ordi garantiisse ronitud.
Seal kõigepealt kurtsin muret, et saatsite mind Akadeemia teele aga Samsungi garantiitalongi mul ju pole.
Selle peale vastuvõtu "tibi" nähvas, et ega see meie süü ei ole, et müük teile garantiitalongi ei andnud.
Eitea kelle asi see siis on? Minu arust garantii ja müük pole ju Ordil eraldi firmad või on?
Ja noh, tiba ebaviisakas käitumine ka kliendi suhtes - saadetakse ühte kohta kus tegelikult ei tehta midagi
kuna "müük" on unustanud oma tööd korralikult teha.
Küsisin siis, et kaua remondiga läheb. Sellepeale vastuvõtu "tibi" nähvas, et saatmine läheb kindlasti
kaks nädalat.. sellepeale tegin suured silmad ja küsisin, et misasja, saadate Pärnu maanteelt Akadeemia teele
monitori 2 nädalat?? Siis "tibi parandas end ja ütles, et tegelikult saab võibolla 1-2 nädalaga asja ära saadetud.
Ja soovitas molu ise Akadeemia teele viia kui kiiremat lahendust soovin. See aga oli selleks ajaks juba välistatud
sest, et Akadeemia tee oli kella 17ni lahti ja mul oli vaja veel nii sadamas kui mustamäel käia ja kuna ma linnas ei
ela siis selline edasi tagasi tiirutamine kahjuks välja ei mänginud...
Ühesõnaga paar küsimust:
Ordi müük, miks te suunate inimesi otse maaletooja juurde veendumata kas kliendil on üldse kõik vajalikud paberid olemas?
Ordi garantii, väidate te tõsimeeli, et liigutate monitori ~5km raadiuses 2 nädalat?
Lisaks läheb siis veel remondi aeg + 2 nädalat Ordisse tagasisõitu? Mis te veate oma kaupa läbi Saksamaa?
Ootan kiiret tegutsemist ja 2 nädalat ma küll ei hakka ootama, et see monitor seal teie juures kopitab ja pole veel äragi saadetud. Asendusmonitori ka ei pakuta ja hoitakse asja lihtsalt 2 nädalat garantii tagaruumis.. Mnjaah
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
15.03.2007 19:36:48
|
|
|
igale müüjale, kes samsungi nännile garantiitalongi kaasa ei anna, vastu päid ja jalgu!
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
15.03.2007 20:32:26
|
|
|
Winterwind, sa ju ise tead, et tühja talongiga seal Akadeemia teel ega ka mujal midagi ei tehta. miks sa sinna üldse läksid, oleksid võinud kohe Ordisse pöörduda
aga jah, selle müüja viga, kes selle molu sulle müüs - tema töö oleks see talong olnud ära täita: toode, mudel, seerianumber, kuupäev jne... nii et jah. ai ai ai
olen näiteks Euronics-ist ostnud Samsungi asju ja kuskilt sai ka LG molusid ostetud ja neil ka kõigil talongid täitmata tundub, et mingi krooniline müüjate viga, kas siis teadmatusest või lihtsalt
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
15.03.2007 20:35:10
|
|
|
Skeptik kirjutas: |
miks sa sinna üldse läksid, oleksid võinud kohe Ordisse pöörduda |
mina olen loll ostja ja ei tea mingitest garantiitalongidest ega muudest asjadest midagi..
akadeemia teele läksin selleks, et eelnevalt sai pärnu mnt-l olevasse esindusse helistatud ja sealt suunati sinna
|
|
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
15.03.2007 20:36:55
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
miks sa sinna üldse läksid, oleksid võinud kohe Ordisse pöörduda |
mina olen loll ostja ja ei tea mingitest garantiitalongidest ega muudest asjadest midagi..
akadeemia teele läksin selleks, et eelnevalt sai pärnu mnt-l olevasse esindusse helistatud ja sealt suunati sinna |
mnjah, ise ka edaspidi targem, kui midagi ostan, siis vaatan et koha peal talong ära täidetaks. pärast võivad ilged jamad tulla kuidas tõestada ostu(kuupeäva).
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
15.03.2007 20:38:03
|
|
|
pärast võivad ilged jamad tulla kuidas tõestada ostu(kuupeäva). |
no klient ei teagi mingitest lisatalongidest või muust säärasest midagi, klient saab ostutseki kus on müügi kuupäev
ja muu vajalik ju fikseeritud
|
|
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alfredo
HV kasutaja
|
15.03.2007 20:50:11
|
|
|
Winterwind, aga mis seal salata, K-Salongis toimib asi praktiliselt samamoodi ... ainult selle erinevusega, et seal ei öelda sulle, et me viime seda asja 5 kilomeetrit eemale 2 nädalat. Täpselt analoogne jooksutamise case siis K-Salongis läbitud Samsungi laserprinteriga, millel polnud samamoodi K-Salong Samsungi mingit garantii-talongi ära täitnud ning PowerMill keeldus konkreetselt asja vastu võtmast. Hoolimata sellest, et K-SAlongis öeldi et viige sinna, kui tahate kiirelt korda saada. Igatahes selleks ajaks kui K-Salongist asi PowerMilli jõudis olid nad suutnud sellele mingisuguse garantii-talongi orgunnida ... ma küll ei tea kust, kuna mulle ei antud ostmisel ühtegi sellist talongi, kuhu oleks osanud mingit täitmist nõuda.
_________________ Ka Ternobõlis tärkab taas kevad: muru läheb aina sinisemaks ja põõsastes hauguvad linnud. |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
15.03.2007 21:58:15
|
|
|
Minul oli Samsungi molul samuti K's täitmata, probleeme sellest tollel hetkel ei tehtud - ilmselt põhjus ostukuupäev ja see et lihtsalt moluga seda kaasa ei pannud, hiljem leidsin küll kusagilt üles. Ordist ostetud LG osas ei teagi, kas täideti... minu meelest siiski ilusti täideti, aga ei saa kindel olla
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
petsraibe
HV vaatleja

|
16.03.2007 10:20:53
Garantiiremondi mõistlik pikkus |
|
|
Olukord siis järgmine - 09.02. viisin mälupulga Pärnu mnt garantiisse, talongile kirjutati, et töö eeldatav algus 15.02. Kuu lõpus helistasin, öeldi, et kohe tehnik hakkab tegelema. Sellest ajast alates Ordi rindel muutusteta.
Positiivse poole pealt: viisin pulga garantiisse tund peale ametlikku sulgemist, aga võeti ilma kobisemata vastu. Varasemad pikaajalised kogemused Ordi müügipoolega Tartus ja Tallinnas on väga head. Ei mingit probleemi asjade vahetamisega vms.
Seega, milline oleks mõistlik garantiiremondi kestus arvestades, et mälupulga "remont" kujutab endast vana minemaviskamist ja laost uue toomist? Teiseks, mismoodi kliendina mõjutada garantiiprotsesside kiirust? Tarbijakaitse, avalikkuse teavitamine rämpsteenindusest, 10kg trotüüli Tondi ärikeskuse nurga alla, helistamine garantiisse ajas eksponentsiaalselt kasvava sagedusega või kommikarp ja lilled?
_________________ I can pay 100 bucks or so, but for that kind of money I expect bells and fuckin whistles! |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
16.03.2007 10:47:13
|
|
|
ordi kohta on eraldi teema olemas - kahjuks on nende garantiiga endalgi hetkel "väike" kana kitkuda.. need ajad millest nad räägivad ei ole kaugeltki normaalsed.
mina võtaks tarbijakaitsega ühendust kui firma ise jokutab
|
|
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
16.03.2007 10:50:42
|
|
|
mnjah, mainin siin ka ära et minu garantiisse saadetud asjad vedelesid kuu aega lao nurgas ja ma sõimasin selle aja eesti posti, ordi väitis et nemad kätte pole saanud
Lõpuks kui küsisin et kas ma pean pöörduma tarbijakaitse poole kuna olemas eesti posti els paki vastuvõtu leht nimega, siis leiti pakid tunni aja pärast ülesse koomiliselt KIIRE hakkas
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
16.03.2007 11:10:25
|
|
|
tsitaat: |
olen näiteks Euronics-ist ostnud Samsungi asju ja kuskilt sai ka LG molusid ostetud ja neil ka kõigil talongid täitmata tundub, et mingi krooniline müüjate viga, kas siis teadmatusest või lihtsalt  |
see on äkki sellepärast, et samsung ei nõudnud varem talongide täitmist?ei tea kas nüüd nõuab, ei puutu müügiga kokku enam.aga igaljuhul piisas sellest talongist mis kastis kaasas (täitmata kujul) + ostuarvest.
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
tif
HV kasutaja
|
16.03.2007 11:19:09
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
mina võtaks tarbijakaitsega ühendust kui firma ise jokutab |
enne TKAsse pöördumist tuleb teha kirjalik avaldus oma konkreetse nõudmisega kauplejale, siis tuleb maksimaalselt 15 päeva oodata vastust, kui seda ei tule või see on endiselt mittesobiv, siis saab TKAsse avalduse teha
Praegu kohe Tarbijakaitseametisse avaldust tehes saaks just sellise vastuse, nagu ma ülevalpool kirjutasin (koos tarbijakaitseseaduse §-dega: § 21, § 19 lg 3 ja 6 ja § 26)
_________________ Now where is that monkey? I want to shoot something! |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
2mblik
HV kasutaja

|
16.03.2007 11:27:54
|
|
|
praegu vähemalt kehtib selline asi, et see talong peab olema, kuid täitma ei pea.. täidetakse see alles siis, kui sa viid asja garantiisse ja kui tekk on alles... niiet see, et Ordi näkku paneb, et "täitmata või puudu" või mis iganes ei ole vabanduseks, tegelt ta PEAB selle vastu võtma ilma nurisemata...
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
16.03.2007 11:33:36
|
|
|
samsung nõuab juba mõnda aega suht jäigalt täidetud garantiitalongi.
2mblik, kui edasimüüja olla, siis muidugi võib ka talongi kliendile mitte anda, aga garantii käib sel juhul lihtsalt eranditult läbi sinu
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
viimati muutis londiste 16.03.2007 14:00:07, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
2mblik
HV kasutaja

|
16.03.2007 12:07:19
|
|
|
ma täpsustaks, et jah, täidetud peab olema, kuid mitte kohe ostes..
meil on nii, et tuleb klient samsa asjaga, me peame vaatama, et oleks talong alles ja tekk alles.. ja talongi täidame enne garantiisse saatmist kohapeal..
selle koha pealt on sul, Londiste, õigus...
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
19.03.2007 13:05:57
|
|
|
Läksin siis Võrus olevasse Ordi esindusse (see suures majas külje peal asuv pood, mille sissepääs hetkel tellingute all), küsisin tädi käest, et tahan VF700-Cu tellida, tema hakkas kohe hinnakirjas sobrama ja küsis ikka uuesti üle, mis see nimi ikkagi oli ? No sisi näitas monitoril mullegi hinnakirja ja näitasin näpuga, et see jah, seda ma tahan. Lubati helistada järgmine päev, kui kohale saabub. Jään ootama.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
19.03.2007 14:05:41
|
|
|
heretic666 kirjutas: |
Läksin siis Võrus olevasse Ordi esindusse (see suures majas külje peal asuv pood, mille sissepääs hetkel tellingute all), küsisin tädi käest, et tahan VF700-Cu tellida, tema hakkas kohe hinnakirjas sobrama ja küsis ikka uuesti üle, mis see nimi ikkagi oli ? No sisi näitas monitoril mullegi hinnakirja ja näitasin näpuga, et see jah, seda ma tahan. Lubati helistada järgmine päev, kui kohale saabub. Jään ootama. |
pigem ikka edasimüüja, sest ordil ei ole esindust Võrus
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
19.03.2007 14:32:07
|
|
|
... jah, kahjuks on ametlikud esindused/filiaalid ainult neljas suurimas linnas:
http://epood.ordi.ee/EPood/BrowseDocuments.aspx?DocID=6
... seega kõik ülejäänud on edasimüüjad ja nende järgi oleks natuke ülekohtune Ordi kohta üldistavaid järeldusi teha
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
triippriit
HV kasutaja

|
19.03.2007 14:44:18
|
|
|
Ma tellisin Rapla edasimüüjalt kõvaketta. Kirja saatsin kolmapäeval, ära tellis reedel ja kohale tuli laupäeval. Igati rahul !
_________________  |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
19.03.2007 14:53:34
|
|
|
triippriit, Martti Raavel alati tasemel olnud punkt rapla edasimüüjale ka minu poolt
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
19.03.2007 17:01:30
|
|
|
No selge siis. Võru maakad ei saagi arvustada
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
19.03.2007 17:07:14
|
|
|
... arvustada võib ikka, selleks antud alafoorum ju eksisteeribki, et inimesed saaks omi kogemusi siin kajastada, kuid seda võiks teha taktitundeliselt ja pretensioonid adresseerida õigesti ...
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
|