Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Ordi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 170, 171, 172  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 14.03.2007 09:23:00 vasta tsitaadiga

Aga see on levinud kõikides firmades, et kui kokkuleppele ei jõuta töö kiiruse osas, siis kasutatakse üldjärjekorda. Üldjärjekorrast ettesaamiseks tuleb vaeva näha - kommikarp-tort-lilled näiteks icon_biggrin.gif Tõsisemalt võttes Ootetöö või Kiirtöö tasu makstes

Ja üht-teist saab inimene ise ka selleks teha, et ta masin remonti ei satuks - arvuti kohustuslik maandamine, mitteklokkimine, tolmust puhta hoidmine, jahutusavade mittekinnikatmine...
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Inzman
HV vaatleja
Inzman

sõnum 14.03.2007 09:36:08 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Üldjärjekorrast ettesaamiseks tuleb vaeva näha - kommikarp-tort-lilled näiteks icon_biggrin.gif

Hehhee, see kommikarp vms on tõesti uskumatult mõjuv asi kohati icon_biggrin.gif Pole ise just eriline kingiviija, aga korrad kui olen seda teinud, siis on asjad tõepoolest kordades kiirenenud icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 15.03.2007 19:31:16 vasta tsitaadiga

Täna sai siis monitor Ordi garantiisse viidud..
Kõigepealt küll käisin Akadeemia 21G nagu Ordi soovitas.. et minge sinna, tehakse korda.
Sealt saadeti loomulikult pikalt kuna Ordi oli "unustanud" Samsungi garantiitalongi kaasa anda..
Peale seda sai siis Pärnu mnt-l asuvasse Ordi garantiisse ronitud.
Seal kõigepealt kurtsin muret, et saatsite mind Akadeemia teele aga Samsungi garantiitalongi mul ju pole.
Selle peale vastuvõtu "tibi" nähvas, et ega see meie süü ei ole, et müük teile garantiitalongi ei andnud.
Eitea kelle asi see siis on? Minu arust garantii ja müük pole ju Ordil eraldi firmad või on? icon_rolleyes.gif
Ja noh, tiba ebaviisakas käitumine ka kliendi suhtes - saadetakse ühte kohta kus tegelikult ei tehta midagi
kuna "müük" on unustanud oma tööd korralikult teha.
Küsisin siis, et kaua remondiga läheb. Sellepeale vastuvõtu "tibi" nähvas, et saatmine läheb kindlasti
kaks nädalat.. sellepeale tegin suured silmad ja küsisin, et misasja, saadate Pärnu maanteelt Akadeemia teele
monitori 2 nädalat?? Siis "tibi parandas end ja ütles, et tegelikult saab võibolla 1-2 nädalaga asja ära saadetud.
Ja soovitas molu ise Akadeemia teele viia kui kiiremat lahendust soovin. See aga oli selleks ajaks juba välistatud
sest, et Akadeemia tee oli kella 17ni lahti ja mul oli vaja veel nii sadamas kui mustamäel käia ja kuna ma linnas ei
ela siis selline edasi tagasi tiirutamine kahjuks välja ei mänginud...

Ühesõnaga paar küsimust:
Ordi müük, miks te suunate inimesi otse maaletooja juurde veendumata kas kliendil on üldse kõik vajalikud paberid olemas?
Ordi garantii, väidate te tõsimeeli, et liigutate monitori ~5km raadiuses 2 nädalat?
Lisaks läheb siis veel remondi aeg + 2 nädalat Ordisse tagasisõitu? Mis te veate oma kaupa läbi Saksamaa?

Ootan kiiret tegutsemist ja 2 nädalat ma küll ei hakka ootama, et see monitor seal teie juures kopitab ja pole veel äragi saadetud. Asendusmonitori ka ei pakuta ja hoitakse asja lihtsalt 2 nädalat garantii tagaruumis.. Mnjaah
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 15.03.2007 19:36:48 vasta tsitaadiga

igale müüjale, kes samsungi nännile garantiitalongi kaasa ei anna, vastu päid ja jalgu!
icon_biggrin.gif

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 15.03.2007 20:32:26 vasta tsitaadiga

Winterwind, sa ju ise tead, et tühja talongiga seal Akadeemia teel ega ka mujal midagi ei tehta. miks sa sinna üldse läksid, oleksid võinud kohe Ordisse pöörduda icon_rolleyes.gif

aga jah, selle müüja viga, kes selle molu sulle müüs - tema töö oleks see talong olnud ära täita: toode, mudel, seerianumber, kuupäev jne... nii et jah. ai ai ai icon_biggrin.gif

olen näiteks Euronics-ist ostnud Samsungi asju ja kuskilt sai ka LG molusid ostetud ja neil ka kõigil talongid täitmata icon_mad.gif tundub, et mingi krooniline müüjate viga, kas siis teadmatusest või lihtsalt thumbs_down.gif

tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 15.03.2007 20:35:10 vasta tsitaadiga

Skeptik kirjutas:
miks sa sinna üldse läksid, oleksid võinud kohe Ordisse pöörduda icon_rolleyes.gif

mina olen loll ostja ja ei tea mingitest garantiitalongidest ega muudest asjadest midagi..
akadeemia teele läksin selleks, et eelnevalt sai pärnu mnt-l olevasse esindusse helistatud ja sealt suunati sinna
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 15.03.2007 20:36:55 vasta tsitaadiga

Winterwind kirjutas:
Skeptik kirjutas:
miks sa sinna üldse läksid, oleksid võinud kohe Ordisse pöörduda icon_rolleyes.gif

mina olen loll ostja ja ei tea mingitest garantiitalongidest ega muudest asjadest midagi..
akadeemia teele läksin selleks, et eelnevalt sai pärnu mnt-l olevasse esindusse helistatud ja sealt suunati sinna

mnjah, ise ka edaspidi targem, kui midagi ostan, siis vaatan et koha peal talong ära täidetaks. pärast võivad ilged jamad tulla kuidas tõestada ostu(kuupeäva).

tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 15.03.2007 20:38:03 vasta tsitaadiga

Skeptik kirjutas:
pärast võivad ilged jamad tulla kuidas tõestada ostu(kuupeäva).

no klient ei teagi mingitest lisatalongidest või muust säärasest midagi, klient saab ostutseki kus on müügi kuupäev
ja muu vajalik ju fikseeritud icon_confused.gif
tagasi üles
Alfredo
HV kasutaja

sõnum 15.03.2007 20:50:11 vasta tsitaadiga

Winterwind, aga mis seal salata, K-Salongis toimib asi praktiliselt samamoodi ... ainult selle erinevusega, et seal ei öelda sulle, et me viime seda asja 5 kilomeetrit eemale 2 nädalat. Täpselt analoogne jooksutamise case siis K-Salongis läbitud Samsungi laserprinteriga, millel polnud samamoodi K-Salong Samsungi mingit garantii-talongi ära täitnud ning PowerMill keeldus konkreetselt asja vastu võtmast. Hoolimata sellest, et K-SAlongis öeldi et viige sinna, kui tahate kiirelt korda saada. Igatahes selleks ajaks kui K-Salongist asi PowerMilli jõudis olid nad suutnud sellele mingisuguse garantii-talongi orgunnida ... ma küll ei tea kust, kuna mulle ei antud ostmisel ühtegi sellist talongi, kuhu oleks osanud mingit täitmist nõuda. icon_rolleyes.gif
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 15.03.2007 21:58:15 vasta tsitaadiga

Minul oli Samsungi molul samuti K's täitmata, probleeme sellest tollel hetkel ei tehtud - ilmselt põhjus ostukuupäev ja see et lihtsalt moluga seda kaasa ei pannud, hiljem leidsin küll kusagilt üles. Ordist ostetud LG osas ei teagi, kas täideti... minu meelest siiski ilusti täideti, aga ei saa kindel olla icon_smile.gif
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
petsraibe
HV vaatleja
petsraibe

sõnum 16.03.2007 10:20:53 Garantiiremondi mõistlik pikkus vasta tsitaadiga

Olukord siis järgmine - 09.02. viisin mälupulga Pärnu mnt garantiisse, talongile kirjutati, et töö eeldatav algus 15.02. Kuu lõpus icon_exclaim.gif helistasin, öeldi, et kohe tehnik hakkab tegelema. Sellest ajast alates Ordi rindel muutusteta.

Positiivse poole pealt: viisin pulga garantiisse tund peale ametlikku sulgemist, aga võeti ilma kobisemata vastu. Varasemad pikaajalised kogemused Ordi müügipoolega Tartus ja Tallinnas on väga head. Ei mingit probleemi asjade vahetamisega vms.

Seega, milline oleks mõistlik garantiiremondi kestus arvestades, et mälupulga "remont" kujutab endast vana minemaviskamist ja laost uue toomist? Teiseks, mismoodi kliendina mõjutada garantiiprotsesside kiirust? Tarbijakaitse, avalikkuse teavitamine rämpsteenindusest, 10kg trotüüli Tondi ärikeskuse nurga alla, helistamine garantiisse ajas eksponentsiaalselt kasvava sagedusega või kommikarp ja lilled?

Winterwind
One
Winterwind

sõnum 16.03.2007 10:47:13 vasta tsitaadiga

ordi kohta on eraldi teema olemas - kahjuks on nende garantiiga endalgi hetkel "väike" kana kitkuda.. need ajad millest nad räägivad ei ole kaugeltki normaalsed.
mina võtaks tarbijakaitsega ühendust kui firma ise jokutab
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 16.03.2007 10:50:42 vasta tsitaadiga

mnjah, mainin siin ka ära et minu garantiisse saadetud asjad vedelesid kuu aega lao nurgas ja ma sõimasin selle aja eesti posti, ordi väitis et nemad kätte pole saanud icon_neutral.gif
Lõpuks kui küsisin et kas ma pean pöörduma tarbijakaitse poole kuna olemas eesti posti els paki vastuvõtu leht nimega, siis leiti pakid tunni aja pärast ülesse icon_wink.gif koomiliselt KIIRE hakkas icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.03.2007 11:10:25 vasta tsitaadiga

tsitaat:

olen näiteks Euronics-ist ostnud Samsungi asju ja kuskilt sai ka LG molusid ostetud ja neil ka kõigil talongid täitmata icon_mad.gif tundub, et mingi krooniline müüjate viga, kas siis teadmatusest või lihtsalt thumbs_down.gif

see on äkki sellepärast, et samsung ei nõudnud varem talongide täitmist?ei tea kas nüüd nõuab, ei puutu müügiga kokku enam.aga igaljuhul piisas sellest talongist mis kastis kaasas (täitmata kujul) + ostuarvest.
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
tif
HV kasutaja

sõnum 16.03.2007 11:19:09 vasta tsitaadiga

Winterwind kirjutas:
mina võtaks tarbijakaitsega ühendust kui firma ise jokutab

enne TKAsse pöördumist tuleb teha kirjalik avaldus oma konkreetse nõudmisega kauplejale, siis tuleb maksimaalselt 15 päeva oodata vastust, kui seda ei tule või see on endiselt mittesobiv, siis saab TKAsse avalduse teha icon_wink.gif
Praegu kohe Tarbijakaitseametisse avaldust tehes saaks just sellise vastuse, nagu ma ülevalpool kirjutasin (koos tarbijakaitseseaduse §-dega: § 21, § 19 lg 3 ja 6 ja § 26) icon_smile.gif

2mblik
HV kasutaja
2mblik

sõnum 16.03.2007 11:27:54 vasta tsitaadiga

praegu vähemalt kehtib selline asi, et see talong peab olema, kuid täitma ei pea.. täidetakse see alles siis, kui sa viid asja garantiisse ja kui tšekk on alles... niiet see, et Ordi näkku paneb, et "täitmata või puudu" või mis iganes ei ole vabanduseks, tegelt ta PEAB selle vastu võtma ilma nurisemata...
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 16.03.2007 11:33:36 vasta tsitaadiga

samsung nõuab juba mõnda aega suht jäigalt täidetud garantiitalongi.

2mblik, kui edasimüüja olla, siis muidugi võib ka talongi kliendile mitte anda, aga garantii käib sel juhul lihtsalt eranditult läbi sinu icon_smile.gif

viimati muutis londiste 16.03.2007 14:00:07, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 241 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 215
tagasi üles
2mblik
HV kasutaja
2mblik

sõnum 16.03.2007 12:07:19 vasta tsitaadiga

ma täpsustaks, et jah, täidetud peab olema, kuid mitte kohe ostes..
meil on nii, et tuleb klient samsa asjaga, me peame vaatama, et oleks talong alles ja tšekk alles.. ja talongi täidame enne garantiisse saatmist kohapeal..
selle koha pealt on sul, Londiste, õigus...
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 19.03.2007 13:05:57 vasta tsitaadiga

Läksin siis Võrus olevasse Ordi esindusse (see suures majas külje peal asuv pood, mille sissepääs hetkel tellingute all), küsisin tädi käest, et tahan VF700-Cu tellida, tema hakkas kohe hinnakirjas sobrama ja küsis ikka uuesti üle, mis see nimi ikkagi oli ? No sisi näitas monitoril mullegi hinnakirja ja näitasin näpuga, et see jah, seda ma tahan. Lubati helistada järgmine päev, kui kohale saabub. Jään ootama.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 19.03.2007 14:05:41 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:
Läksin siis Võrus olevasse Ordi esindusse (see suures majas külje peal asuv pood, mille sissepääs hetkel tellingute all), küsisin tädi käest, et tahan VF700-Cu tellida, tema hakkas kohe hinnakirjas sobrama ja küsis ikka uuesti üle, mis see nimi ikkagi oli ? No sisi näitas monitoril mullegi hinnakirja ja näitasin näpuga, et see jah, seda ma tahan. Lubati helistada järgmine päev, kui kohale saabub. Jään ootama.

pigem ikka edasimüüja, sest ordil ei ole esindust Võrus
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 19.03.2007 14:32:07 vasta tsitaadiga

... jah, kahjuks on ametlikud esindused/filiaalid ainult neljas suurimas linnas:
http://epood.ordi.ee/EPood/BrowseDocuments.aspx?DocID=6
... seega kõik ülejäänud on edasimüüjad ja nende järgi oleks natuke ülekohtune Ordi kohta üldistavaid järeldusi teha icon_rolleyes.gif

triippriit
HV kasutaja
triippriit

sõnum 19.03.2007 14:44:18 vasta tsitaadiga

Ma tellisin Rapla edasimüüjalt kõvaketta. Kirja saatsin kolmapäeval, ära tellis reedel ja kohale tuli laupäeval. Igati rahul thumbs_up.gif !
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 19.03.2007 14:53:34 vasta tsitaadiga

triippriit, Martti Raavel alati tasemel olnud thumbs_up.gif punkt rapla edasimüüjale ka minu poolt icon_wink.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 19.03.2007 17:01:30 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... jah, kahjuks on ametlikud esindused/filiaalid ainult neljas suurimas linnas:
http://epood.ordi.ee/EPood/BrowseDocuments.aspx?DocID=6
... seega kõik ülejäänud on edasimüüjad ja nende järgi oleks natuke ülekohtune Ordi kohta üldistavaid järeldusi teha icon_rolleyes.gif

No selge siis. Võru maakad ei saagi arvustada
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 19.03.2007 17:07:14 vasta tsitaadiga

... arvustada võib ikka, selleks antud alafoorum ju eksisteeribki, et inimesed saaks omi kogemusi siin kajastada, kuid seda võiks teha taktitundeliselt ja pretensioonid adresseerida õigesti ...
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Ordi mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 170, 171, 172  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.