Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa Kodu internet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 45, 46, 47  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Westswamp
HV Guru
Westswamp

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.01.2007 00:23:33 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
täpselt nii, tegelikult pole probleem kõik täpselt kokku leppida, kuna vasepaar elionist juba koju jookseb siis võid näiteks elionis teatada, et soovid toote lõpetada täpselt kolme nädala pärast, samal ajal lepid elisaga kokku toote saamiseks 3 nädala pärast, nagu öeldud, lõpetamine on kindlasti valutu,kui elisa õigel ajal ukse taga on siis pole probleemi.
Oot, olen ma loll või mis. Kui sul jookseb koju üks vasepaar ja vabu sinu postini ei jõua, tahate öelda, et järgmisel päeval, kui elion sinule teenusepakkumise lõpetab läheb Elisa tehnik ja tõstab lihtsalt otsa Elioni kapist oma kappi ringi icon_eek.gif Kas mitte Elion ei pea seda paari ikka ise Elisale üle andma. Ma eeldan, et Elisa teeb Elionile päringu vasepaari olemas olu kohta sinu majani ja siis tuleb vastus, et see on hõivatud kuni x-päevani ja siis peale seda millalgi saame üleanda.
Ma arvan, et need kes on viimase aasta jooksul Elisaga liitunud ja võimalik on olnud kasutada ainult olemas olevat vasepaari võiksid oma kogemused siia panna.
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
aigar
HV kasutaja

sõnum 29.01.2007 01:33:04 vasta tsitaadiga

kui loobud elionist siis piisab ühepaarilisest kaablist, kui aga soovid elioni telefoni näiteks ja elisa internetti, siis peab uue õhuliini paigaldama ja see on tasuline töö. tavaliselt tehakse nädala jooksul ära, kuid mitte alati. PS postist majani õhuliin on vähemalt 90% juhtudest kliendi oma. signaal tuleb ikka elioni kappidest, mitte ei tõsteta elisa kappi. kasutatakse ikkagi elioni liine, kuid signaal tuleb elisa jaamast.
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 45
tagasi üles
HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 29.01.2007 13:27:08 vasta tsitaadiga

unn kirjutas:
See kontroll algusest peale vigane.Mul sama teema kui seal näitas et ei saa siis 165 ütles et saab,pole probleemi-ja saingi.

Khmm... sai just sama uuritud ja klienditeenindaja ütles et eeldatavalt on tõesti ka DigiTV minu aadressil võimalik (mida toosama kodukal olev kontroll eitas)... ongi paras dilemma käes icon_lol.gif
Aga jään vist siiski hetkel Elisa juurde, uplink neil veidi parem ja telekas mul kah enamuse ajast mängib, seega Elioni puhul võrgu täiskiirust niikuinii eriti kasutada ei saaks.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 29.01.2007 18:57:15 vasta tsitaadiga

HacaX, see DigiTV kodulehel olev kontroll paneb tõesti väga pilbast, näitena, et mina kui kasutaja juba kontrollisin, ütles ka et ei saa...ja tuttav kellel on kolmiklahendus olemas, ytleb see kontroll....et tema ei saa mitte midagi icon_lol.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
chesm6mmi
HV Guru
chesm6mmi

sõnum 29.01.2007 19:46:33 vasta tsitaadiga

eh väga haige, elan siis haabneemes ja uurisin et kuna saab siis siia ka seda netti, minust paar tänavat linnapoole ehk mingi 400m on olemas nett aga minuni ei jõua ligi aasta veel, päris haige...
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 102
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 30.01.2007 00:57:04 vasta tsitaadiga

Teoreetiliselt saab ka sama kaablit pidi vedada erineva firma signaale. Ehk siis alati pole vaja füüsilisi eri traadipaare. Tehnoloogia oskab kasutatdes erinevaid sagedusi üle samade traatide vedada erinevat informatsiooni icon_wink.gif Ehk siis sagedusalasse 300Hz-20kHz või korralikuma kvaliteedi ja lühema kaabli korral 300Hz-200kHz mahub igasuguseid ülekantavaid signaale thumbs_up.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
aigar
HV kasutaja

sõnum 30.01.2007 01:52:59 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Teoreetiliselt saab ka sama kaablit pidi vedada erineva firma signaale. Ehk siis alati pole vaja füüsilisi eri traadipaare. Tehnoloogia oskab kasutatdes erinevaid sagedusi üle samade traatide vedada erinevat informatsiooni icon_wink.gif Ehk siis sagedusalasse 300Hz-20kHz või korralikuma kvaliteedi ja lühema kaabli korral 300Hz-200kHz mahub igasuguseid ülekantavaid signaale thumbs_up.gif

saab küll panna näiteks elioni telefoni ja elisa interneti ühte kaablisse ja suht lihtsalt... kuid erinevaid operaatoreid ei tohi ühte kaablisse panna lihtsalt.
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 45
tagasi üles
Reaper
Kreisi kasutaja
Reaper

sõnum 30.01.2007 12:04:09 vasta tsitaadiga

tsitaat:

saab küll panna näiteks elioni telefoni ja elisa interneti ühte kaablisse ja suht lihtsalt... kuid erinevaid operaatoreid ei tohi ühte kaablisse panna lihtsalt.

No majas/korteris vahest ju nii tehaksegi, et Elioni telefon ja Elisa internet samas telefonikaablis, ADSL filter vahele. Kui kliendi enda kaabel on, siis ju ise teab, mis teeb. Hakka veel oma euroremonti lammutama...

Aga jah, kui remondist rääkida, siis tuleks juba varuga igasse tuppa mõned CAT5 kaablid vedada, järsku läheb vaja. Muidu pärast on jamamist kõvasti, ajad kaablit liistu alla jms bs. ja Wifiga ka kõiki probleeme ei lahenda, näiteks sõber elab kortermajas, kus pea igas korteris on wifi ja seega on 2,4GHz sagedused väga umbes ja asi venib täiega.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 27
tagasi üles
Kreisi
HV vaatleja
Kreisi

sõnum 06.02.2007 12:58:48 vasta tsitaadiga

Ma ei tea millest need probleemid tekkivad siin kurtvatel kundedel kuid ise küll nuriseda ei saa. Pole modemit restartinud ega miskit, ainuke restart mis teen on enda linksys voip ruuter mis aegajalt kokku jookseb.
muideks modemi originaal seaded õhku lastud kunagi ammu. olen seda modemit proovinud ka ruuteriks konfida ja kõik igati toiminud, praegu ripub ta mul liini otsas modemina.
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 22.02.2007 00:11:56 vasta tsitaadiga

Niih, ma ei tea kas te olete tähele pannud, aga peale seda kui ma jälle asja kätte võtsin oma ligipääsuprobleemidega netilehtedele ja helistasin neile korra, siis sai asi 2 päevaga nüüd korda icon_biggrin.gif. Probleem oli siis, et ligipääs lehtedele, mille ip aadessi esimene number oli väiksem kui 16 oli võimatu. Nüüd töötavad kõik ilusti

Vähemasti üks tubli saavutus.
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 88
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 01.03.2007 01:42:28 vasta tsitaadiga

värske "kodu 5 " paketi kasutaja. hetkel on k6ige positiivsem , samas ainus positiivnekogemus klienditeenindusega, kuhu helistamisel ei pea poole tunni kaupa mingit ootemussi kuulama. samas saaga on natuke valulik ka olnud. 23 veebruaril k2is tehnik ja pani paika speedtoutch i karbikese. samas ei saanud too karbike dsl yhendust nint tehnik teatas, et " ta suhtleb sellest ELION ? iga".. esmasp2eval teisip2eval midagi ei toimunud, t2na helistasin neile ja uurisin ,e t mis v2rk. lubati tagasi helistada ja helistatigi, et "elion tegeleb" tulin nüüd koju ja " enn2e imet, dsl i tulekene karbiku kyljes kenasti toimib" raksti stv seadme takka juhe sinna kulge ja hakkas disko: erinevalt STV lahtiste portidega yhendusest, toimub ELISA v6rgus t6sine trojaanide / backdooride huinjaa: Active virus shield hullus ( logi kustutasin paraku 2ra) 4 trojaani leidsid koheselt tee masinasse, mile tagaj2rjkel tuli seaded natuek karmimaks teha. n2is, kas mu karbike hommikuni elab..
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 01.03.2007 02:24:27 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
värske "kodu 5 " paketi kasutaja. hetkel on k6ige positiivsem , samas ainus positiivnekogemus klienditeenindusega, kuhu helistamisel ei pea poole tunni kaupa mingit ootemussi kuulama. samas saaga on natuke valulik ka olnud. 23 veebruaril k2is tehnik ja pani paika speedtoutch i karbikese. samas ei saanud too karbike dsl yhendust nint tehnik teatas, et " ta suhtleb sellest ELION ? iga".. esmasp2eval teisip2eval midagi ei toimunud, t2na helistasin neile ja uurisin ,e t mis v2rk. lubati tagasi helistada ja helistatigi, et "elion tegeleb" tulin nüüd koju ja " enn2e imet, dsl i tulekene karbiku kyljes kenasti toimib" raksti stv seadme takka juhe sinna kulge ja hakkas disko: erinevalt STV lahtiste portidega yhendusest, toimub ELISA v6rgus t6sine trojaanide / backdooride huinjaa: Active virus shield hullus ( logi kustutasin paraku 2ra) 4 trojaani leidsid koheselt tee masinasse, mile tagaj2rjkel tuli seaded natuek karmimaks teha. n2is, kas mu karbike hommikuni elab..

no siinpuhul on mul kasutusel kergem ruuter, mis õnneks enamus paharätte kinni püüab ja mina nende pärast ei muretse. Pole mul arvutis ei ühtegi anti spyware programmi, ei ühtegi antiviirust ega ühtegi tulemüüri. Niivisi juba 3 aastat elanud, millest 3 viimast kuud elisa võrgu all
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 01.03.2007 02:26:04 vasta tsitaadiga

ma "harjusin" stv s 2ra lihtsalt. aga hetkel asiad n2ikse kontrolli all olevat.
landu
HV vaatleja

sõnum 01.03.2007 16:09:44 vasta tsitaadiga

KillerXP kirjutas:
Niih, ma ei tea kas te olete tähele pannud, aga peale seda kui ma jälle asja kätte võtsin oma ligipääsuprobleemidega netilehtedele ja helistasin neile korra, siis sai asi 2 päevaga nüüd korda icon_biggrin.gif. Probleem oli siis, et ligipääs lehtedele, mille ip aadessi esimene number oli väiksem kui 16 oli võimatu. Nüüd töötavad kõik ilusti

Vähemasti üks tubli saavutus.

Olin nadalakese ara, speedtouch ka puhkas, aga mul endiselt ei avane. Hakkan ka siis uuesti Elisat piinama.
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 01.03.2007 17:34:52 vasta tsitaadiga

deleted: Trojan program Backdoor.Win32.VanBot.be File: C:\U.exe
deleted: Trojan program Backdoor.Win32.VanBot.be File: C:\WINDOWS\system32\config\systemprofile\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\NXXV1T33\rinsv[1].exe
deleted: Trojan program Backdoor.Win32.Rbot.bni File: C:\WINDOWS\System32\.exe
not found: Trojan program Backdoor.Win32.IRCBot.ye File: C:\WINDOWS\system32\hooms.exe/PE_Patch.PECompact/PecBundle/PECompact
deleted: Trojan program Backdoor.Win32.Rbot.bue File: C:\WINDOWS\system32\randomfile.exe

asjad mis mulle masinasse upitati.

hakkan m6tlema riistvaralise tulemyyri peale. enne seda vaja ei olnud.

KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 01.03.2007 17:44:20 vasta tsitaadiga

landu kirjutas:

Olin nadalakese ara, speedtouch ka puhkas, aga mul endiselt ei avane. Hakkan ka siis uuesti Elisat piinama.

Jah see on ruuteri seadetes mäda, nii et nõua elisalt selle kordategemist. Nemad pääsevad ligi sellele, meie aga mitte.

laurx kirjutas:

hakkan m6tlema riistvaralise tulemyyri peale. enne seda vaja ei olnud.

Soovitav oleks jah miskine ruuter vahele panna, mitte elisa poolt siis. Siis saad sellest probleemist lahti ja juhul kui mõningaid porte vajad lahtistena siis teed need ise endale lahti ruuterist.
tagasi üles
lamp
HV Guru
lamp

sõnum 01.03.2007 17:45:38 vasta tsitaadiga

milleks riistvaralist nutumyyri vaja laurx ? icon_razz1.gif
winxp endaoma ajab ilusti asja ära.
ja üldiselt kannatab win ilusti ikka ära patchida.. alates sp2 ja lõpetades kriitiliste apdeitidega.

kunagi kui mul arvuti oli ruuterita võrgus, siis pidi ka meeles pidama, et firewall enne neti konfimist peale juba panna.
muidu oli mingi sasser plaksti sees icon_razz1.gif

laurx
HV Guru
laurx

sõnum 01.03.2007 17:58:06 vasta tsitaadiga

lamp, mul on siin niikuinii miljon arvutit. siiamaale olen masinaga jaganud. installikas on ka paar aastat vana. igast updaadid ja asjad on maha keeratud liig sagedaste restartide v2ltimiseks. laiskus ka muidugi. toas on kolm l2pparit + see suur kast + naabri kast, kes natuke neti saab + kastid, mida suht tihti siin v6rku panna tuleb. paneks siis l2pparid juba mingisse vihvisse ja viiks riskide alandamiseks asjad suurest raalist v2lja.
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 01.03.2007 19:12:07 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
lamp, mul on siin niikuinii miljon arvutit. siiamaale olen masinaga jaganud. installikas on ka paar aastat vana. igast updaadid ja asjad on maha keeratud liig sagedaste restartide v2ltimiseks. laiskus ka muidugi. toas on kolm l2pparit + see suur kast + naabri kast, kes natuke neti saab + kastid, mida suht tihti siin v6rku panna tuleb. paneks siis l2pparid juba mingisse vihvisse ja viiks riskide alandamiseks asjad suurest raalist v2lja.

Hmm, kui sul on 3 läpakat, pluss lauamasin ja pluss naabri masin ja lisaks veel misksied sellised "juhukastid" siis ma ei saaa aru mis sul arvutis istub nii oma 5-10 võrgukaarti et kõikidele neile netti jagada? icon_lol.gif või oled sa otsustanud switchi kasuks kuhugile vahele pigem kui ruuteri kasuks?
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 01.03.2007 23:56:12 vasta tsitaadiga

KillerXP, 8 pordine svits istub teise v6rkari kyljes jah. tegin siis selel va uuendamise 2ra. hetkel vist m6ned asjad toimivad.
Reaper
Kreisi kasutaja
Reaper

sõnum 02.03.2007 12:49:57 vasta tsitaadiga

Njah, see on küll ikka oma lollus, kui ilma tulemüürita avalikus võrgus istuda.

Kui endal pole oskusi või viitsimist linuxipurgist ruuter-tulemüüri ehitada, siis osta näiteks Linksys WRT54GL... DD-WRT peale ja funktsionaalsust kui palju. Kõik veebiliidese kaudu hallatav.
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 02.03.2007 13:08:05 vasta tsitaadiga

Reaper, hakkame isa seksima 6petama.. lisapurgi jaoks ei ole kalamaja pisikestes korterites ruumi lihtsalt. stv d v6ite te kiruda palju tahes , aga sisev6rk on oluliselt puhtam neil. ma ei osanud arvata, et elisa sama rajus seisus on kui starman, seal on sama karm sisev6rguelu. paari p2evaga proovisid asjad masinat paarsada tuhat korda. hetkeks on masin j2lle "olukorraga vastavusse " viidud ning selle karbikese m6te natu edasi lykkunud. see linksüss on lastele, mul vedeleb siin samas kapipeal ka manageeritavaid SMC / 3Com i kola. koju vedada ei viitsi ainult
Reaper
Kreisi kasutaja
Reaper

sõnum 05.03.2007 17:00:27 vasta tsitaadiga

Oi, kui sa kõike nii hästi oskad, siis miks sa veel siit nõu küsid?

Ja avalik internet ongi metsik koht, enda viga, kui miskid pordid lahti jätad. Miskist 'sisevõrgust' pole mõtet rääkida, kui sulle avaliku võrgu ots lahtiste portidega tuppa tuleb. Noobkasutajate jaoks ongi dünaamilise IP-ga kinniste portidega ühendus.
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 06.03.2007 00:26:01 vasta tsitaadiga

Reaper, kas ma kysisin n6u? ma mainisin, kudias asjad tegelikult on. hetkel on asjad pätsitud ja kenasti toimimas. isegi tarkvarap6hiselt v6ib peaaegu, et rahu lolla.
lamp
HV Guru
lamp

sõnum 11.03.2007 00:35:11 vasta tsitaadiga

kui keegi pirita poolt on huviline olnud.. siis teadke, et pool aastat väljas olnud 1. märts tähtaeg on muutunud juuliks icon_wink.gif
pole lihtne olla väike telekom icon_razz1.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa Kodu internet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 45, 46, 47  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.