Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Videokaart jamab ? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
BTF
HV kasutaja
BTF

sõnum 28.01.2007 00:04:12 Videokaart jamab ? vasta tsitaadiga

Videokaardiks on mul 6600GT AGP mis sai umbes pool aastat tagasi vahetatud välja 9550-e vastu millega olid mul ka suured probleem.
Asi toimis väga hästi kuni tänaseni kus hakkas järsku mängus artifackte viskama , nendega on lood nii , et nad vahepeal tulevad ja siis jälle kaovad ja siis jälle tulevad tagasi niikaua kuni lööb ette kas errori või teeb arvutile hoopis resa , kui mängu saab kinni pärast seda artifackt showd siis on vaja teha resa ikkagi kuna kui vajutada hiirega kuskile nupule desktopil viskab ta pildi mustaks korraks ja siis jälle tagasi normaalseks ja nii on iga vajutusega.
Mängus mul polnud võimalik pilti teha prt scr nupuga sellepärast , et ta andis mulle koguaeg musta pildi pastedes , seega ma tegin digikaga 2 pilti mis on natuke halvasti arusaadavad kuid annavad mingi ettekujutuse. Pilt 1 , Pilt 2
Sai isegi vahetatud vanad v 83 driverid uute v 97 vastu millest ei olnud mingit kasu.
Natuke aega tagasi sai vahetatud välja ka monitor , kuigi ma kahtlen , et selles viga võib olla , või on see võimalik ?
Tänud aitamast.
BTF.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
xhop
HV vaatleja
xhop

sõnum 28.01.2007 00:15:39 vasta tsitaadiga

Kas sul on kaardil ventilaator ka peal ?

Kas ainult selle mänguga viskab 'artifack'te või mõne teisega ka ?
Kui ainult sellega, siis kui kaua saad alguses mängida nii, et mitte midagi ei juhtu ?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
BTF
HV kasutaja
BTF

sõnum 28.01.2007 00:20:00 vasta tsitaadiga

Ventilaator on ikka peal. icon_smile.gif
Ma olen proovinud 3-me mängu ja kõigiga viskab artifackte.
Mängimise pikkusega on nii , et nfs carbonis mul kulus menusse jõudmiseni kuni ta viskas artifactid ette ja pani pange + resa otsa , sof 2-s ma saan mängida oma 1-5 minti umbes ja siis on artifactid ees , ja BF2-s ma sain menus olla korralikul aga kui mängima hakkasin olid artifactid ees oma poole minutiga.
Huvitav on veel see , et ainult pilt ei lähe artifactiseks vaid osad esemed muutuvad ka triibuliseks ja imelikkude värvidega. icon_confused.gif
tagasi üles
xhop
HV vaatleja
xhop

sõnum 28.01.2007 00:23:09 vasta tsitaadiga

Mul näiteks ei ole venti peal icon_razz.gif sellepärast küsisin.
Asi vist ei saa temperatuuris siis olla ilmselt, aga igaks juhuks võid katsuda kaardi kuumust peale seda, kui pilt on triibuliseks läinud.
tagasi üles
BTF
HV kasutaja
BTF

sõnum 28.01.2007 00:27:34 vasta tsitaadiga

Jätan meelde. icon_smile.gif
Ootan veel teiste AHV-ide arvamusi.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 28.01.2007 02:23:50 vasta tsitaadiga

katsu näpuga radikat vms.
lõhnab väga ülekuumenemise järgi.
kui garantii on, siis sinna icon_smile.gif

tagasi üles
BTF
HV kasutaja
BTF

sõnum 28.01.2007 11:32:56 vasta tsitaadiga

Ma pole nagu varem seda videokaardi kuumust katsunud , et milline see kuumus olema peab ? icon_smile.gif
Ja igaksjuhuks küsin täpsemalt , et kust kohast ma täpselt katsuma pean seda , ei taha midagi peeti ka keerata ? icon_biggrin.gif
Ja mind huvitab veel see ka , et mis tähendab pretensioonide esitamise aeg , mul on vist 1 aastane garantii läbi saanud aga lugesin , et on olemas mingi 2 aastane pretensioonide esitamise aeg ?
tagasi üles
Infinit
HV kasutaja
Infinit

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.01.2007 11:49:02 vasta tsitaadiga

võid ju ka RivaTuneri monitorima panna ja peale esimesi artifakte mängu kinni panna ja vaadata, kui kõrgele temp tõusis.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 19
tagasi üles
BTF
HV kasutaja
BTF

sõnum 28.01.2007 12:21:46 vasta tsitaadiga

Ma olen vist nii loll , et ma ei leia temperatuuri näidikut rivatuneris , kus see on ? icon_redface.gif
tagasi üles
haldz
HV veteran
haldz

sõnum 28.01.2007 12:28:30 vasta tsitaadiga

hardware monitoring... Target adapter sealt saad kui vajutad customise
Kommentaarid: 153 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 138
tagasi üles
xhop
HV vaatleja
xhop

sõnum 28.01.2007 13:06:23 vasta tsitaadiga

Kuumust võid katsuda kaardi teiselt küljelt (sealt, kus pole ventilaatorit).
Tuleta meelde kas sa uut tarkvara pole viimasel ajal installeerinud mis võiks potentsiaalselt anda videokaardile liiga suure koormuse.
tagasi üles
haldz
HV veteran
haldz

sõnum 28.01.2007 13:12:27 vasta tsitaadiga

xhop kirjutas:
Kuumust võid katsuda kaardi teiselt küljelt (sealt, kus pole ventilaatorit).
Tuleta meelde kas sa uut tarkvara pole viimasel ajal installeerinud mis võiks potentsiaalselt anda videokaardile liiga suure koormuse.

Tarkvara ei mõjuta video peab suutma taluda koormust nii või naa,,, temperatuuri saab teada siis oskab öelda milles prob.

Videokaardi tootjat sooviks ka teada.
tagasi üles
BTF
HV kasutaja
BTF

sõnum 28.01.2007 14:05:35 vasta tsitaadiga

Arvutiga on antud hetkel lood nii , et ma sain ainult desktopis olles temp vaadata mis oli 56 , mängudesse minnes kuni artifacktideni jõudes suutis arvuti pange panna ja crashida nii , et ise resa ei visanud ja nii sain oma 3 korda teha kuni lõpuks olid artifactid juba boot upi juures, mitte ainult mängudes .Need ei olnud sellised nagu mängus vaid punased ja kollased triipud jooksid ülevalt alla ekraani pealt läbi , masin jõudis kuni widowsi laadimiseni ja siis enam edasi ei läinud , lihtsalt jäi seisma. Ühe korra jõudsin isegi windowsisse ilma artifactideta aga järgmised korrad ei õnnestunud. Videokaardi tootjaks on Club 3D.
Kast läheb homme esindusse ning eks siis näis mis saab. Huvitab veel see , et kui esinduses on välja vahetatud jupid minu enda kulul kas siis on neil sellest ajast kui välja vahetati uus 1 aastane garantii ?
tagasi üles
haldz
HV veteran
haldz

sõnum 28.01.2007 14:08:57 vasta tsitaadiga

BTF kirjutas:
Arvutiga on antud hetkel lood nii , et ma sain ainult desktopis olles temp vaadata mis oli 56 , mängudesse minnes kuni artifacktideni jõudes suutis arvuti pange panna ja crashida nii , et ise resa ei visanud ja nii sain oma 3 korda teha kuni lõpuks olid artifactid juba boot upi juures, mitte ainult mängudes .Need ei olnud sellised nagu mängus vaid punased ja kollased triipud jooksid ülevalt alla ekraani pealt läbi , masin jõudis kuni widowsi laadimiseni ja siis enam edasi ei läinud , lihtsalt jäi seisma. Ühe korra jõudsin isegi windowsisse ilma artifactideta aga järgmised korrad ei õnnestunud. Videokaardi tootjaks on Club 3D.
Kast läheb homme esindusse ning eks siis näis mis saab. Huvitab veel see , et kui esinduses on välja vahetatud jupid minu enda kulul kas siis on neil sellest ajast kui välja vahetati uus 1 aastane garantii ?

56C on deskis sut ok stock jahutiga.... ju tal siis mingid probleemid on,, külma õhuga oled proovind kas probleem ikka sama?
tagasi üles
BTF
HV kasutaja
BTF

sõnum 28.01.2007 14:14:09 vasta tsitaadiga

haldo kirjutas:
BTF kirjutas:

56C on deskis sut ok stock jahutiga.... ju tal siis mingid probleemid on,, külma õhuga oled proovind kas probleem ikka sama?

Küla õhu saamiseks peaks ma siis ta õue pistma jah. icon_smile.gif
Hetkel pole proovinud kuna juba vahetasin kasti teise vastu ära , vb kui hiljem aega on siis jaman veel natukene sellega.
Aga hämmastama paneb mind ikkagi , et poole aastaga suudab 6600GT peeti minna juba , olen lugenud , et nad pidid minema läbi küll aga , et nii kiiresti. icon_confused.gif
tagasi üles
haldz
HV veteran
haldz

sõnum 28.01.2007 14:17:08 vasta tsitaadiga

BTF kirjutas:
haldo kirjutas:
BTF kirjutas:

Küla õhu saamiseks peaks ma siis ta õue pistma jah. icon_smile.gif
Hetkel pole proovinud kuna juba vahetasin kasti teise vastu ära , vb kui hiljem aega on siis jaman veel natukene sellega.
Aga hämmastama paneb mind ikkagi , et poole aastaga suudab 6600GT peeti minna juba , olen lugenud , et nad pidid minema läbi küll aga , et nii kiiresti. icon_confused.gif

sellepärast tulebki jahutus ära vahetada, sest originaal on total jura... ise vahetasin kohe zalmani vastu jahuti, lasin seda ordis teha garantii jäi alles ain kalliks läks icon_biggrin.gif
tagasi üles
BTF
HV kasutaja
BTF

sõnum 28.01.2007 14:18:24 vasta tsitaadiga

Peab ka laskma siis ordi meestel jahuti ära vahetada kui on selles probleem. icon_smile.gif
tagasi üles
haldz
HV veteran
haldz

sõnum 28.01.2007 14:36:09 vasta tsitaadiga

Siis kui ma endale ostsin,, suvel hakkasid raskete mängudega artifactid tulema ja temp oli ka 100C ja siis vahetasin kohe ära.
tagasi üles
BTF
HV kasutaja
BTF

sõnum 28.01.2007 18:52:09 vasta tsitaadiga

Nii , et arvatavasti piisab radika vahetusest kaardil jah ?
tagasi üles
xhop
HV vaatleja
xhop

sõnum 28.01.2007 19:14:45 vasta tsitaadiga

Mitte ainult radika vahetusest vaid ka ventika vahetusest ma arvan.
tagasi üles
haldz
HV veteran
haldz

sõnum 28.01.2007 20:56:45 vasta tsitaadiga

Zalman vf700-Cu ideaalne thumbs_up.gif
tagasi üles
BTF
HV kasutaja
BTF

sõnum 28.01.2007 21:45:47 vasta tsitaadiga

haldo kirjutas:
Zalman vf700-Cu ideaalne thumbs_up.gif

Ma ise mõtlesin sama. icon_smile.gif
Eks näis mis hoolduses öeldakse.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Videokaart jamab ?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.