Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
BTF
HV kasutaja

|
28.01.2007 00:04:12
Videokaart jamab ? |
|
|
Videokaardiks on mul 6600GT AGP mis sai umbes pool aastat tagasi vahetatud välja 9550-e vastu millega olid mul ka suured probleem.
Asi toimis väga hästi kuni tänaseni kus hakkas järsku mängus artifackte viskama , nendega on lood nii , et nad vahepeal tulevad ja siis jälle kaovad ja siis jälle tulevad tagasi niikaua kuni lööb ette kas errori või teeb arvutile hoopis resa , kui mängu saab kinni pärast seda artifackt showd siis on vaja teha resa ikkagi kuna kui vajutada hiirega kuskile nupule desktopil viskab ta pildi mustaks korraks ja siis jälle tagasi normaalseks ja nii on iga vajutusega.
Mängus mul polnud võimalik pilti teha prt scr nupuga sellepärast , et ta andis mulle koguaeg musta pildi pastedes , seega ma tegin digikaga 2 pilti mis on natuke halvasti arusaadavad kuid annavad mingi ettekujutuse. Pilt 1 , Pilt 2
Sai isegi vahetatud vanad v 83 driverid uute v 97 vastu millest ei olnud mingit kasu.
Natuke aega tagasi sai vahetatud välja ka monitor , kuigi ma kahtlen , et selles viga võib olla , või on see võimalik ?
Tänud aitamast.
BTF.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
xhop
HV vaatleja

|
28.01.2007 00:15:39
|
|
|
Kas sul on kaardil ventilaator ka peal ?
Kas ainult selle mänguga viskab 'artifack'te või mõne teisega ka ?
Kui ainult sellega, siis kui kaua saad alguses mängida nii, et mitte midagi ei juhtu ?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
BTF
HV kasutaja

|
28.01.2007 00:20:00
|
|
|
Ventilaator on ikka peal.
Ma olen proovinud 3-me mängu ja kõigiga viskab artifackte.
Mängimise pikkusega on nii , et nfs carbonis mul kulus menusse jõudmiseni kuni ta viskas artifactid ette ja pani pange + resa otsa , sof 2-s ma saan mängida oma 1-5 minti umbes ja siis on artifactid ees , ja BF2-s ma sain menus olla korralikul aga kui mängima hakkasin olid artifactid ees oma poole minutiga.
Huvitav on veel see , et ainult pilt ei lähe artifactiseks vaid osad esemed muutuvad ka triibuliseks ja imelikkude värvidega.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
xhop
HV vaatleja

|
28.01.2007 00:23:09
|
|
|
Mul näiteks ei ole venti peal sellepärast küsisin.
Asi vist ei saa temperatuuris siis olla ilmselt, aga igaks juhuks võid katsuda kaardi kuumust peale seda, kui pilt on triibuliseks läinud.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
BTF
HV kasutaja

|
28.01.2007 00:27:34
|
|
|
Jätan meelde.
Ootan veel teiste AHV-ide arvamusi.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
28.01.2007 02:23:50
|
|
|
katsu näpuga radikat vms.
lõhnab väga ülekuumenemise järgi.
kui garantii on, siis sinna
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
BTF
HV kasutaja

|
28.01.2007 11:32:56
|
|
|
Ma pole nagu varem seda videokaardi kuumust katsunud , et milline see kuumus olema peab ?
Ja igaksjuhuks küsin täpsemalt , et kust kohast ma täpselt katsuma pean seda , ei taha midagi peeti ka keerata ?
Ja mind huvitab veel see ka , et mis tähendab pretensioonide esitamise aeg , mul on vist 1 aastane garantii läbi saanud aga lugesin , et on olemas mingi 2 aastane pretensioonide esitamise aeg ?
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Infinit
HV kasutaja

|
28.01.2007 11:49:02
|
|
|
võid ju ka RivaTuneri monitorima panna ja peale esimesi artifakte mängu kinni panna ja vaadata, kui kõrgele temp tõusis.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
BTF
HV kasutaja

|
28.01.2007 12:21:46
|
|
|
Ma olen vist nii loll , et ma ei leia temperatuuri näidikut rivatuneris , kus see on ?
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
28.01.2007 12:28:30
|
|
|
hardware monitoring... Target adapter sealt saad kui vajutad customise
|
|
Kommentaarid: 153 loe/lisa |
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
xhop
HV vaatleja

|
28.01.2007 13:06:23
|
|
|
Kuumust võid katsuda kaardi teiselt küljelt (sealt, kus pole ventilaatorit).
Tuleta meelde kas sa uut tarkvara pole viimasel ajal installeerinud mis võiks potentsiaalselt anda videokaardile liiga suure koormuse.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
28.01.2007 13:12:27
|
|
|
xhop kirjutas: |
Kuumust võid katsuda kaardi teiselt küljelt (sealt, kus pole ventilaatorit).
Tuleta meelde kas sa uut tarkvara pole viimasel ajal installeerinud mis võiks potentsiaalselt anda videokaardile liiga suure koormuse. |
Tarkvara ei mõjuta video peab suutma taluda koormust nii või naa,,, temperatuuri saab teada siis oskab öelda milles prob.
Videokaardi tootjat sooviks ka teada.
|
|
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
BTF
HV kasutaja

|
28.01.2007 14:05:35
|
|
|
Arvutiga on antud hetkel lood nii , et ma sain ainult desktopis olles temp vaadata mis oli 56 , mängudesse minnes kuni artifacktideni jõudes suutis arvuti pange panna ja crashida nii , et ise resa ei visanud ja nii sain oma 3 korda teha kuni lõpuks olid artifactid juba boot upi juures, mitte ainult mängudes .Need ei olnud sellised nagu mängus vaid punased ja kollased triipud jooksid ülevalt alla ekraani pealt läbi , masin jõudis kuni widowsi laadimiseni ja siis enam edasi ei läinud , lihtsalt jäi seisma. Ühe korra jõudsin isegi windowsisse ilma artifactideta aga järgmised korrad ei õnnestunud. Videokaardi tootjaks on Club 3D.
Kast läheb homme esindusse ning eks siis näis mis saab. Huvitab veel see , et kui esinduses on välja vahetatud jupid minu enda kulul kas siis on neil sellest ajast kui välja vahetati uus 1 aastane garantii ?
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
28.01.2007 14:08:57
|
|
|
BTF kirjutas: |
Arvutiga on antud hetkel lood nii , et ma sain ainult desktopis olles temp vaadata mis oli 56 , mängudesse minnes kuni artifacktideni jõudes suutis arvuti pange panna ja crashida nii , et ise resa ei visanud ja nii sain oma 3 korda teha kuni lõpuks olid artifactid juba boot upi juures, mitte ainult mängudes .Need ei olnud sellised nagu mängus vaid punased ja kollased triipud jooksid ülevalt alla ekraani pealt läbi , masin jõudis kuni widowsi laadimiseni ja siis enam edasi ei läinud , lihtsalt jäi seisma. Ühe korra jõudsin isegi windowsisse ilma artifactideta aga järgmised korrad ei õnnestunud. Videokaardi tootjaks on Club 3D.
Kast läheb homme esindusse ning eks siis näis mis saab. Huvitab veel see , et kui esinduses on välja vahetatud jupid minu enda kulul kas siis on neil sellest ajast kui välja vahetati uus 1 aastane garantii ? |
56C on deskis sut ok stock jahutiga.... ju tal siis mingid probleemid on,, külma õhuga oled proovind kas probleem ikka sama?
|
|
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
BTF
HV kasutaja

|
28.01.2007 14:14:09
|
|
|
haldo kirjutas: |
Kast läheb homme esindusse ning eks siis näis mis saab. Huvitab veel see , et kui esinduses on välja vahetatud jupid minu enda kulul kas siis on neil sellest ajast kui välja vahetati uus 1 aastane garantii ? |
56C on deskis sut ok stock jahutiga.... ju tal siis mingid probleemid on,, külma õhuga oled proovind kas probleem ikka sama? |
Küla õhu saamiseks peaks ma siis ta õue pistma jah.
Hetkel pole proovinud kuna juba vahetasin kasti teise vastu ära , vb kui hiljem aega on siis jaman veel natukene sellega.
Aga hämmastama paneb mind ikkagi , et poole aastaga suudab 6600GT peeti minna juba , olen lugenud , et nad pidid minema läbi küll aga , et nii kiiresti.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
28.01.2007 14:17:08
|
|
|
haldo kirjutas: |
56C on deskis sut ok stock jahutiga.... ju tal siis mingid probleemid on,, külma õhuga oled proovind kas probleem ikka sama? |
Küla õhu saamiseks peaks ma siis ta õue pistma jah.
Hetkel pole proovinud kuna juba vahetasin kasti teise vastu ära , vb kui hiljem aega on siis jaman veel natukene sellega.
Aga hämmastama paneb mind ikkagi , et poole aastaga suudab 6600GT peeti minna juba , olen lugenud , et nad pidid minema läbi küll aga , et nii kiiresti.  |
sellepärast tulebki jahutus ära vahetada, sest originaal on total jura... ise vahetasin kohe zalmani vastu jahuti, lasin seda ordis teha garantii jäi alles ain kalliks läks
|
|
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
BTF
HV kasutaja

|
28.01.2007 14:18:24
|
|
|
Peab ka laskma siis ordi meestel jahuti ära vahetada kui on selles probleem.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
28.01.2007 14:36:09
|
|
|
Siis kui ma endale ostsin,, suvel hakkasid raskete mängudega artifactid tulema ja temp oli ka 100C ja siis vahetasin kohe ära.
|
|
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
BTF
HV kasutaja

|
28.01.2007 18:52:09
|
|
|
Nii , et arvatavasti piisab radika vahetusest kaardil jah ?
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
xhop
HV vaatleja

|
28.01.2007 19:14:45
|
|
|
Mitte ainult radika vahetusest vaid ka ventika vahetusest ma arvan.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|