Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa Kodu internet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 22, 23, 24  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Steff.
Kreisi kasutaja
Steff.

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 05.01.2007 17:50:26 vasta tsitaadiga

Seda peab mainima küll et klenditeenindus on thumbs_down.gif
Õnneks pole paljupidanud tegelema nendega.
Mul küll kiirus ei kõigu Samuti. Vähemalt hetkel mitte.
Kõikus ainult esimesel nädalal. Ainus asi mis mulle vahel muret teeb on see et Ping on kõrge.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
bjand
HV kasutaja
bjand

sõnum 06.01.2007 14:17:01 vasta tsitaadiga

Ma juba üsina tükk aega pean 0,5mb läbi ajama 5mb asemel. Oleks ma loll, ei teakski, et midagi valesti on.
Helistan kl.infosse, sealt saan vastuse, et varsti vaatame. Siis teen modemile restardi kuskil 3-4 tunni pärast, siis töötab.
Näiteks sain just 2 päeva asja 5mb ajada ja eile korteris pidin voolu ära võtma hetkeks. No ja siiani olen 0,5 peal.
Kord sain 5mb kätte ka peale 20 korda modemile restarti tehes.

Polegi midagi öelda icon_smile.gif

EDIT: Nüüd juba on öelda - juba 2 päeva mitte midagi. Aastal 2007: 6 päevast 4 päeva sitta ühendust.

KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 06.01.2007 14:17:35 vasta tsitaadiga

bjand kirjutas:
Ma juba üsina tükk aega pean 0,5mb läbi ajama 5mb asemel. Oleks ma loll, ei teakski, et midagi valesti on.
Helistan kl.infosse, sealt saan vastuse, et varsti vaatame. Siis teen modemile restardi kuskil 3-4 tunni pärast, siis töötab.
Näiteks sain just 2 päeva asja 5mb ajada ja eile korteris pidin voolu ära võtma hetkeks. No ja siiani olen 0,5 peal.

EDIT: Nüüd juba on öelda - krdi vrdjad. Pe**se, juba 2 päeva mitte midagi. Aastal 2007: 6 päevast 4 päeva sitta ühendust.

eem ma ei tea mul iga 2-3 restardi järel normaalne kiirus olemas. Kui heale kiirusele saan siis resa enam ei tee icon_biggrin.gif

Muide ma loodan et sa räägid megabittidest. 5mbit ühenduse tirimiskiirus arvestatakse neil 0,5mb (500kb/sec umbes), vähemalt mulle tundub nii. Endal on 15mbit ühendus (nii 1,6mb/sec tuleb sisse ära, kuigi vist peaks olema parameetrite järgi miskine 1,9mb/sec)
Kommentaarid: 98 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 93
tagasi üles
nuhk
Kreisi kasutaja
nuhk

sõnum 06.01.2007 19:50:20 vasta tsitaadiga

Eile leidsin ühe Elisa kunde juurest paranähtuse - modem liinil ja tuled kõik põlevad, aga masinale antakse dhcp kaudu ikka sisevõrgu aadress, Internetti ei saa.
Küsid käsitsi uue aadressi - antakse avalik, värk töötab ja täitsa heaste. Aga tarvitseb atx-toitega masin päris külmaks teha - üles tulles jälle 192.168.1.254. Vaataks seadmesse sisse, aga ei pääse - konf kinni, kasutaja reseti vastu paanikasse hirmutatud ja seadeid endid muidugi ka kuskil kirjas pole. Oma salastamisega teete ainult enesele tööd juurde. VoIP muidugist välja arvata, selle tundjaid on tõesti vähe... aga seal telefoni ei olnd. Miks te oma karpide kohalikke dhcp-servereid ise kinni ei keera kui aadresse nagunii üle lingi jagate, va nilbikud icon_razz.gif icon_question.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
raimo21
HV kasutaja

sõnum 08.01.2007 09:59:03 vasta tsitaadiga

KillerXP kirjutas:
bjand kirjutas:

EDIT: Nüüd juba on öelda - krdi vrdjad. Pe**se, juba 2 päeva mitte midagi. Aastal 2007: 6 päevast 4 päeva sitta ühendust.

eem ma ei tea mul iga 2-3 restardi järel normaalne kiirus olemas. Kui heale kiirusele saan siis resa enam ei tee icon_biggrin.gif

Muide ma loodan et sa räägid megabittidest. 5mbit ühenduse tirimiskiirus arvestatakse neil 0,5mb (500kb/sec umbes), vähemalt mulle tundub nii. Endal on 15mbit ühendus (nii 1,6mb/sec tuleb sisse ära, kuigi vist peaks olema parameetrite järgi miskine 1,9mb/sec)

ma oletan et ta räägib ikka 0.5Mbit/s icon_wink.gif endal oli ka esimesed paar kuud see nähtus, kuid kui juba kolmandat korda juhtus siis tuli tehnik kohale ja mõõtis nii majas oleva vaskpaari kui ka modemini tuleva telefonikaabli "headust" ning järeldas et vask on ülekoormatud. lükkas siis minu kaabli teise vaskpaari külge ja sellega sai stabiilsemad tulemused. Ütles veel et annab elionile teada et see nagu nende pädevuses, kuna kaablid kuuluvad neile ja hoiatas et järgmine nädal mingi aeg võib ühendus ära kaduda mõneks tunniks, kuid kuna ise päeval kodus pole ei oska seda kinnitada kas midagi toimunud on. Veel vahetas modemi ka välja. Mitu kuud enam sellist probleemi esinenud pole.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
47th ronin
HV veteran
47th ronin

sõnum 08.01.2007 10:54:09 vasta tsitaadiga

küsiks siia juurde, et kui paljud teist, kellel on ühendusega pidevalt probleeme (kiirus väike, ebastabiilsus, mitte dhcp kalad ja ip konfliktid), elavad majades, mis on ehitatud maksimaalselt viis aastat tagasi, uusrajoonides ja millede kaabeldus on samuti uus? vask on enamasti $itt tallinna linnas ja sinna ei ole enamasti midagi parata. kliendiühenduse vasepaar koosneb vähemalt kahest etapist (elisa ja elioni vaheline kaabel, mis elisa uuema sõlme puhul on uus, mõõdetud ja kvaliteetne, elion annab rentijale (elisale) suvalise vasepaari punktist a punkti b, kaablisse, mis võib olla maha pandud 20-25-30 aastat tagasi, tolleaegsetele standarditele vastav, kunagi maha pandud gena, vasja ja misha poolt, printsiibil 'niikuinii tuleb asfalt peale'). vase kliendile lähimast boksist sõlmeni mõõdab installatsioonitehnik kalibreeritud ja seadistatud testriga ära ja paneb eelkonfitud purgi kliendi juurde üles. kuid, nagu juba vanad eestlased teadsid, purk ja purk ei ole vennad. kui ükski purk ei taha dsl-i püsti hoida, siis hakkab tehnik pingima elioni, et vahetada ära kliendini jõudev vasepaar (kas siis üks etapp sellest elioni vasest või rohkem) sellise vastu, mille parameetrid ehk purgile sobivamad on. ja eks neid purke vahetatakse ka. lisaks sellele mõjutab ühendust ka see, kuidas vahepealsetel etappidel krosseeringud on tehtud, väga oluline on vasepaari kogupikkus. see, kui elad elioni kõrvalmajas, ei garanteeri, et majja sissetulev kaabel otse veetud on.
tagasi üles
nuhk
Kreisi kasutaja
nuhk

sõnum 09.01.2007 06:17:25 vasta tsitaadiga

Roninil-nummer-47 on õigus, vanemad liinide ja ka suurte majade sisekaablid on üsna tihti ehe p.a.s.k.
Selle kaablipikkuse ja sageduste juures, mida dsl kasutab, hakkavad kõrgsageduslike liinide omadused mõju avaldama ja lingi rikkumiseks piisab ühest-kahest kehvast ühenduskohast. Isegi kui alalisvooluga mõõtes kõik korras, ei kõlba paljud liinid kõrgemal sagedusel töötamiseks üldse - ka väga head dsl-seadmed ei suuda ennast liiniga kohandada kui seal keskel seisulainet ja muud karvast püsti aetakse ja liini elektriline pikkus sagedusest sõltuvalt suvaliselt muutub.
Peksame selle eest, mida nad saaksid, aga teind ei ole... ja rohem kannatust ülejäänuga - loodusjõudude vastu kulub rohkem aega kui üldiselt arvatakse.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 09.01.2007 07:59:23 vasta tsitaadiga

nuhk: No seda vaske pole mõtet ka alati süüdistada 8) Vahel võiks ka seda vaadata, kuidas see vaskkaabel veetud on icon_biggrin.gif Ehk siis näiteks kas läbi kõikvõimalikest müraallikatest nagu elektrivõrguelektrisüsteemid vms. Ja eriti veel paralleelselt elektrijuhtmetega jne. jne...

Viimati viskasin tuttaval individuaalmajast välja Elioni töömeeste poolt mööda maja veetud telefonikaabli. Põhjuseks: terasklambritega nii kõvasti "kinni tulistatud", et mitte ainult väline rüüs polnud vigastatud, vaid et ka sooned olid "väljas" ja "iga hetk lühisesse minemas" icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 12.01.2007 07:49:22 vasta tsitaadiga

Hetkel käib närvidele suuresti ligipääsuprobleemid erinevatele lehtedele ja mõtlesin et teeks kogumiku lehtedest mida elisa karbid ei luba läbi kuid näiteks teised ühendused lubavad. Hetkel kogunud järgnevad:

www.divx.com
www.viewtrip.com
www.galileo.com
www.box.net
www.myipaddress.com

EDIT: pookisin endale ühe vene päritolu proxy ja sain kenasti neile aadressidele ligi. Muidugist avaliku proxy kiirus on nagu ta on. Avastasin et elisa ei luba isegi www.myipaddress.com lehele. Eesti päritolu avalikke proxysi aga vist ei leia ma pakun

EDIT: Sai kusagil 11 paiku räägitud Elisa tehnikutega ja siis peale seda neile väike kiri läkitatud andmetega mis ma siin kogusin vahepeal. Vastuse sain 4 tundi hiljem (15:12 oli vist) mille postitaks ka siin:

Tere,

Hetkel puudub meie ADSL2+ klientidel ligipääs kõikidele aadressidele mille
Ip aadressi esimene number on väiksem kui 16.x.x.x

Näiteks:
www.viewtrip.com     IP 12.17.48.29
www.galileo.com      IP 12.17.227.66
www.box.net          IP 4.17.48.29
www.myipaddress.com  IP 12.148.200.160
www.basspro.com      IP 12.14.224.34

jne.

Vabandame ebameeldivuste pärast.
Andmeside osakond tegeleb probleemile lahenduse otsimisega.

EDIT: Kes tahtis seda vene proxyt saada siis 217.17.172.133:3128 < ta on tunduvalt aeglasem kui tavaline surfamine aga kui saidi vaja käia siis saab kenasti käidud ka. Soovitan kasutada aint juhul kui vaja ligi pääseda nendele lehtedele ja peale nende lehtede külastamist jälle proxy maha võtta, kuna muidu raiskate mõttetult oma ajurakke ootamiste peale.

EDIT: voh, vaevu eelmise probleemi peast kõrvale saanud ja juba uus. Kodutelefonil pole tooni ja sisse ka helistada ei saa icon_biggrin.gif no jube, kuda nende teenused ikka alla arvestuse on
tagasi üles
landu
HV vaatleja

sõnum 13.01.2007 01:05:44 vasta tsitaadiga

Sul laks hasti. Minul sai samalaadse paringuga tana 30 paeva tais ja ei mingit vastust Elisalt.
Ain

[quote="KillerXP"]Hetkel käib närvidele suuresti ligipääsuprobleemid erinevatele lehtedele ja mõtlesin et teeks kogumiku lehtedest mida elisa karbid ei luba läbi kuid näiteks teised ühendused lubavad. Hetkel kogunud järgnevad:

www.divx.com
www.viewtrip.com
www.galileo.com
www.box.net
www.myipaddress.com
tagasi üles
Westswamp
HV Guru
Westswamp

sõnum 13.01.2007 11:45:51 vasta tsitaadiga

Kolmapäeva õhtul võtsin korraks modemilt voolu tagant ära ja peale seda enam dsl üles ei tulnud. Mitmeid kordi helistasin klienditeenindusse, püüdsid ikka ajada minu kaela, et äkki ikka sinu juhtmetes viga. Lõpuks siis pandi järgmine päev rikketehniku järjekorda. Reede helistasin uuesti ja küsisin, et millal siis tehnik tuleb ja tuletasin neile meelde, et lepingu järgi on nad kohustatud rikke likvideerima järgneva tööpäeva jooksul. Poole tunni pärast tehnik helistas ja tuli kohale. Jamas asjaga aga korda ei saanud, ütles, et peavad öösel tegema üldsüsteemi restardi ja hommikuks peaks nett tagasi olema. Aga täna hommiku ikka ei midagi, dsl üles ei tule. Tundub, et nüüd tuleb oodata järgmise nädalani, ehk teevad siis korda.
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
Sartorius
HV vaatleja

sõnum 16.01.2007 17:15:05 vasta tsitaadiga

Mul juba ka mitmendat päeva internet maas, paistab, et Elisas mingi suurem kamm. Ei oska klienditeenindus midagi tarka öelda, tehnikut ka kohale ei saadeta, ju siis probleem teadaolevalt nende pool. Kui on saatusekaaslasi, kirjeldage, kuidas Elisa teie probleemidega hakkama saab.
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 16.01.2007 21:28:28 vasta tsitaadiga

Sartorius kirjutas:
Mul juba ka mitmendat päeva internet maas, paistab, et Elisas mingi suurem kamm. Ei oska klienditeenindus midagi tarka öelda, tehnikut ka kohale ei saadeta, ju siis probleem teadaolevalt nende pool. Kui on saatusekaaslasi, kirjeldage, kuidas Elisa teie probleemidega hakkama saab.

maini alati ka ligikaudset elukohta kui juba sellised probleemid. Üldjuhul ma piinaks päevas 3 korda tehnikuid selliste probleemidega ja nõuaks kompensatsioone icon_biggrin.gif
tagasi üles
Sartorius
HV vaatleja

sõnum 16.01.2007 22:07:49 vasta tsitaadiga

Elukoht Mustamäe. Kolm korda päevas just pole piinanud, aga olen korduvalt Elisat torkinud küll.
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 16.01.2007 22:37:09 vasta tsitaadiga

No endal mustamäel, täpsemalt siin parditiigi ligiduses on nett hetkel niivisi, et iga öö on tehtud restart nagu ma olen tähele pannud. Siis kiirusega on nii, et peale igat nendepoolt serverile vms tehtud restarti kaob minu netikiirus 2mbiti peale ja ma pean endale tegela miskise 1-5 resa ruuterile. Samas kui siis kiiruse kätte saan pole enam probleemi. Pikemat katkestust pole hetkel täheldanud
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 16.01.2007 22:54:44 vasta tsitaadiga

Jääb mulje, et firma on oma kitsaste läbilaskevõimega süsteemi kokku kahmanud liialt palju tahtjaid. Ning kui paralleelkanaleid pole, mille kaudu liiklust ümber suunata, siis ongi võrk umbes ja kogu moos icon_biggrin.gif Ja ammugi huvitab mid, palju kliente need Unineti vaesed ühendused vastu peavad. Uninet - Elisa -Radionet ja ei tea veel kes kõik samade traatide turjal oma bitte edasi-tagasi kütmas icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Meenub omaaegne ajastu, kus EENET ahnitses kõik haridusasutused oma võrku ning tulemuseks totaalselt umbes võrk. Mul käis tollal hoolduse all olevas koolis nii, et välisvõrk käis üle Eesti Telefoni Dial-Up-i ja Eestisisesed ühendused üle EENET-i püsiühenduse. Oli küll kallis versioon, aga vähemalt vajalik info õnnestus kätte saada thumbs_up.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
47th ronin
HV veteran
47th ronin

sõnum 17.01.2007 14:37:23 vasta tsitaadiga

mõni kohe on issandast loll..
tagasi üles
Westswamp
HV Guru
Westswamp

sõnum 18.01.2007 08:19:28 vasta tsitaadiga

Eile, paar tundi enne kui nädal täis oleks saanud tuli net tagasi. Klienditeenindus vähemalt raportitest ei leidnud märget, et milles siis probleem oli.
DSL tuli üles laupäeva päeval, aga ping Default Gateway'st kaugemale ei jõudnud.
tagasi üles
kk
HV veteran
kk

sõnum 18.01.2007 12:09:12 vasta tsitaadiga

Krt mul viskas ka üht-teist keema Elisa peale. NOVEMBRIKUUST alates jaman, et saada endale mobiilse kontoritelefoni teenust (lauanr ja mobiilinr mõlemad mobiiltelefonis korraga) Lauanr on mul Elionis mis vaja sealt Elisasse saada.

1 - Nov teen Ülemistes lepingu kus mul oli lauanr eraisiku nimel Elionis aga Elisasse oli vaja see firma nimele. Taotlused-lepingud tehtud. Lubati 7 päeva jooksul tööle saada. 10pv möödas ja ei midagi. Helistan ja neil ei ole üldse mingit märget, et ma lepingu oleks teinud. Lepingut pole ja kõik. Siis hiljem selgub, et üle saab tuua nr vaid sama isiku nimele. Tore, et seda lepingu tegemisel keegi ei öelnud. Juhu siis keegi hiljem avastas ja viskas lepingu ära vms.

2 - Dets Järvel tahan lepingut siis uuesti teha sest vahepeal tegin Elionis nr firma nimele ümber. Tüüp otsib-otsib ja teatab, et ei tema ei saa seda lepingut üldse teha...seda teeb vaid mingi ärikliendiesindus. Õpetan siis teda, et saad küll sest Ülemiste esindus tegi seda küll. Lõpuks siis saab lepingu tehtud, lubatakse jälle 7pv. No mida ei ole seda ei ole. Klienditeenindus lubab 3x tagasi helistada... ei midagi.

3 - Aasta alguses saan siis klienditeenindusega uuesti rääkida ja lõpuks selgub, et nad on kogemata teinud Elioni numbri ületoomiseks avalduse eraisiku nimelt aga number on ju firma nimel ja samamoodi ka minu tehtud taotlus. Lubavad asja jälle 7 päevaga korda saada. Arvake ära, kas hakkas tööle?

4 - Klienditeenindusest suunatakse mingile kliendihaldurile kes lubab asja ette võtta ja teada anda. 3pv ja ei midagi jälle. Helistan uuesti ja keeldutakse selle kliendihalduriga ühendamast sest meil ei olegi väidetavalt üldse kliendihaldurit määratud. Kästakse siis jälle esindusse kohale minna ja UUT lepingut tegema (NB! KOLMAS LEPING!) hakata sest tel teel ei saa neil väidetavalt keegi midagi teha. No **** uskumatu saaga ikka...
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 7 :: 3 :: 94
tagasi üles
renx09
HV Guru
renx09

sõnum 18.01.2007 13:03:11 vasta tsitaadiga

Westswamp kirjutas:
Eile, paar tundi enne kui nädal täis oleks saanud tuli net tagasi.
DSL tuli üles laupäeva päeval, aga ping Default Gateway'st kaugemale ei jõudnud.

mul oli täpselt sama asi just. täielik tsirkus.

limp
HV Guru
limp

sõnum 18.01.2007 13:52:26 vasta tsitaadiga

ot:

kk - sinu jutul on mis seos elisa kodu internetiga?

sry for ot

Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
minake
HV veteran
minake

sõnum 19.01.2007 02:00:41 vasta tsitaadiga

minule lubati tehnik koju saata kes peaks nagu asjad yle kaema, nüüd 2 n2dalat m66das, keegi ei viitzinud helistada, helistasin ise sinna klienditeenindusse, sealt mainiti, et jah olen j2rjekorras a aega l2heb, ei nu tere tali, krt palkax siis endale tehnikuid juure kui need ei saa hakkama, pole minu asi, et ei j6ua ja pikad j2rjekorrad, kui ma olen endale mingi teenuse v6tnud siis teenusepakkuja v6ix ka seda pakkuda, huvitaval kombel pole nad veel arvet mulle julgenud saata, nett ise pandi 6 detsembril sisse. polex seda netti endale v6tnud siis oleks elisast veel endiselt hea arvamus a hetkel on arvamus küll kohe TUNDUVALT kehvemax l2inud ja seda just klienditeeninduse poolt.
Kommentaarid: 164 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 137
tagasi üles
Westswamp
HV Guru
Westswamp

sõnum 19.01.2007 08:07:56 vasta tsitaadiga

OCUser kirjutas:
Westswamp kirjutas:

Tundub, et olema ühes kandis (ma suts kesklinna poole) ja sama jaama taga, mis asub kuskil Laki tänaval. Positiivne on see, et mu kliendihaldur saatis meili, kus lubas jaanuarikuu 50% soodsamalt. Põhi nali on see, et nad seal ise ka ei tea täpselt milles viga oli. Olid erinevaid asju katsetanud ja korraga oli korras, aga mis mõjus, nad veel ei tea.
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 19.01.2007 08:09:52 vasta tsitaadiga

ma räägin sulle järjekorrast. liitusin juunis elioniga. kontrollisin lubati digitv. siis avastati et ei saa, et juulis saa, juulis öeldi, et augustis. augustis öeldi, et septembris, mille peale ma lepingu ära lõpetasin. Juhuslikult sel nädalal kontrollisin nende webis ning ennäe imet, siiiani pole võimalik digitvga liituda icon_smile.gif
rõhutan veelkord, käige pinda neile, helistage iga päev. küll see tehnik ka nii tuleb

tagasi üles
renx09
HV Guru
renx09

sõnum 19.01.2007 12:06:43 vasta tsitaadiga

Westswamp kirjutas:
OCUser kirjutas:
Westswamp kirjutas:

Tundub, et olema ühes kandis (ma suts kesklinna poole) ja sama jaama taga, mis asub kuskil Laki tänaval. Positiivne on see, et mu kliendihaldur saatis meili, kus lubas jaanuarikuu 50% soodsamalt. Põhi nali on see, et nad seal ise ka ei tea täpselt milles viga oli. Olid erinevaid asju katsetanud ja korraga oli korras, aga mis mõjus, nad veel ei tea.

ma olen Tarna tänaval, suht Haabersti piiri peal icon_razz.gif kavatsen ka kaebuse esitada, ehk võtavad hinda vähemaks. oma vabast tahtest nad seda niikuinii ei tee ju.

aigar
HV kasutaja

sõnum 23.01.2007 02:46:16 vasta tsitaadiga

limp kirjutas:
ma räägin sulle järjekorrast. liitusin juunis elioniga. kontrollisin lubati digitv. siis avastati et ei saa, et juulis saa, juulis öeldi, et augustis. augustis öeldi, et septembris, mille peale ma lepingu ära lõpetasin. Juhuslikult sel nädalal kontrollisin nende webis ning ennäe imet, siiiani pole võimalik digitvga liituda icon_smile.gif
rõhutan veelkord, käige pinda neile, helistage iga päev. küll see tehnik ka nii tuleb

mul sarnane lugu, kuid tegin lepingu MAIs ja lubati ka kogu aeg, et kohe kohe tuleb. Pilti hakkasin esmakordselt nägema alles kuskil augusti lõpus vist, kuid vigadega(pidi jaama viga olema). Korralikku pilti sain oktoobrist kuskil ja kuni siiamaani on kõik laitmatult korras. Ja mis põhiline, lambist helistati, öeldi ja tehti ka tagasiarvestus... ca 700kr ringis, missest et digitv eest ju mingit lisakuutasu ei küsita.
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 45
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 23.01.2007 09:16:39 vasta tsitaadiga

mina poleks näiteks vastu pidanud. ma seda digitvd ei tahtnudki, vaid kiiremat netti. Siiani oleks passind enda 1mb. Rääkisin veel neile, et tõstku mul kiirust, sittagi, öeldi et vahetage pakett icon_lol.gif kindlasti olen nõus maksma 550 eeki 2mb neti eest kui saan elisas 100 eeki odavamalt 7 korda kiirema icon_wink.gif

tagasi üles
aigar
HV kasutaja

sõnum 24.01.2007 01:47:17 vasta tsitaadiga

limp kirjutas:
mina poleks näiteks vastu pidanud. ma seda digitvd ei tahtnudki, vaid kiiremat netti. Siiani oleks passind enda 1mb. Rääkisin veel neile, et tõstku mul kiirust, sittagi, öeldi et vahetage pakett icon_lol.gif kindlasti olen nõus maksma 550 eeki 2mb neti eest kui saan elisas 100 eeki odavamalt 7 korda kiirema icon_wink.gif

tegelikult vahet pole mis pakett on, kas 1 või 2MB, kui on koos digitv-ga, tuleb ikka samamoodi. hetkel mul 2Mb pakett ja kui digitv kinni siis ca8-10Mb ja kui lahti siis 4-5Mb. ja tean ka seda et 1Mb paketiga on ka nii... ja tuletasid ühtlasi mulle jälle meelde, et ma pidin paketi ammu juba ära muutma icon_wink.gif

sry, se foorumi teemast mööda natuke.
tagasi üles
HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 24.01.2007 03:14:54 vasta tsitaadiga

Kuna endal kah plaanis netti vahetama hakata (seni istunud suht sageli kirutava STV taga, millele mul pole ühegi kandi pealt midagi ette heita, lihtsalt elukoha vahetusega olen sunnitud neist loobuma) ja Elisa 5Mb tundub kõige optimaalsem (pole mulle 15 mega mega vaja, eriti kuna uplink sama on) siis küsiks kokkuvõtlikult - tegu vana puumajaga Sikupilli kandis, kas säärasesse oleks mõtet vastavat ühendust tellida ja kaua need ooteajad võiksid nüüd olla?
Või on mõttekam valida Elion (mis on oluliselt aeglasem, eriti just sellesama üleskiiruse puhul mida mul aga vaja oleks, ja kallim)? STV, vähemalt koduka kohaselt, selles majas üldse ei tegutse ja Starman piirdub TVga.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 24.01.2007 10:57:05 vasta tsitaadiga

HacaX kirjutas:
Kuna endal kah plaanis netti vahetama hakata (seni istunud suht sageli kirutava STV taga, millele mul pole ühegi kandi pealt midagi ette heita, lihtsalt elukoha vahetusega olen sunnitud neist loobuma) ja Elisa 5Mb tundub kõige optimaalsem (pole mulle 15 mega mega vaja, eriti kuna uplink sama on) siis küsiks kokkuvõtlikult - tegu vana puumajaga Sikupilli kandis, kas säärasesse oleks mõtet vastavat ühendust tellida ja kaua need ooteajad võiksid nüüd olla?
Või on mõttekam valida Elion (mis on oluliselt aeglasem, eriti just sellesama üleskiiruse puhul mida mul aga vaja oleks, ja kallim)? STV, vähemalt koduka kohaselt, selles majas üldse ei tegutse ja Starman piirdub TVga.

no elisaga on niivisi et kas läheb õnneks või mitte. Kuna nad kasutavad suht elioni varamuid siis peaksid nad sinna võimaldama neti panekut küll (neil kodulehel kontroll ka olemas minuteada). Usutavasti on järjekord 2 nädala peal kuna albuse ühendusbuum on langenud. (oktoobri lõpus oli veel 3 nädalat).

See aga kas sul hakkab jamasi olema sellega see on täiesti 50-50, mul tuttav on kalamajas ja mitte ainsatki probleemi juba 4 kuu jooksul - kiirus nagu lubatud, katkestusi pole - ei ühtki probleemi. Samas minul on pidevalt miskiseid jamasi.

Ahja, ära telefoninumbrit elisalt võta, sellega võib sul veel omajagu lisaprobleeme tekkida icon_lol.gif Võta kõige tavalisem modem mis neil pakkuda.
tagasi üles
aigar
HV kasutaja

sõnum 26.01.2007 01:59:20 vasta tsitaadiga

HacaX kirjutas:

reaalne aeg on ikka ca 3 nädalat, kuna elionist vasepaari tellimine on maksimaalselt 2 nädalat... ja arva ära kas konkurentidele tuleb varem kui maks tähtaeg või mitte. Jamade kohapealt lisaks niipalju, et kui ikka on jama ja kisa teha, siis tehakse ju korda. Ja arvata et elioniga jamasid ei või tulla on lihtsalt halenaljakas juu. Või ära üldse võta internetti, siis ei tule mingeid jamasid. 8)
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 26.01.2007 20:04:22 vasta tsitaadiga

aigar kirjutas:
reaalne aeg on ikka ca 3 nädalat, kuna elionist vasepaari tellimine on maksimaalselt 2 nädalat... ja arva ära kas konkurentidele tuleb varem kui maks tähtaeg või mitte. Jamade kohapealt lisaks niipalju, et kui ikka on jama ja kisa teha, siis tehakse ju korda. Ja arvata et elioniga jamasid ei või tulla on lihtsalt halenaljakas juu. Või ära üldse võta internetti, siis ei tule mingeid jamasid. 8)

ära mulise kui sa midagi ei tea,järjekord on hoopis elisa tehnikutel sest vasepaarid jooksevad elionil suuremas osas praktiliselt otse sinna kuhu vaja, teisalt ei huvita elioni grammigi kui sinul elisa internetiga jama on, minuarust võiksid viimased 20 kommi läbi lugeda kus selgub, et viga on nii elisa sõlmedes mis igal ööl restarti vajavad ning ruuterites mis osa veebilehti blokeerivad.
vigadeta teenusepakkujat ei ole olemas, lihtsalt osa neist suudavad probleemi kiirelt lahendada ning sinuga eesti keeles kõneleda,teised ei võta peale rikkest teatamist ühendustki.
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
aigar
HV kasutaja

sõnum 27.01.2007 01:01:32 vasta tsitaadiga

ära ise mulise... olen ise elisa tehnik ja peaksin midagi teadma. kommentaarid pole elu ega reaalsus vaid siia satuvad väga väga vähesed. Ja see et mõni jaam restarti öösel vajab on softi viga ja uus soft on iga hetk tulemas. pealegi se viga esineb vähestel klientidel. elioni kohta ütleks niipalju et klienti võibolla se ei huvita, kuid meid kahjuks peab huvitama, kuna nendel on ju kõik kaablid maas ja uue rajamine on müstiliselt kallis ettevõtmine. seega on ainuke võimalus vasepaari ostmine, mis ei ole üldse odav ja kui elion pidurdab siis ei ole midagi nagu kobiseda elisal. vigadeta teenusepakkujat ei ole tõesti olemas ja selle kohta ei oska midagi kosta kuna elisaga kogemus puudub. endal kehvad kogemused stv, starmani ja elioni klienditeenindusega. stv oma on alla igasugust arvestust, vähemasti eestlaste jaoks, kuna keegi seal eesti keelt eriti ei mõista.
tagasi üles
minake
HV veteran
minake

sõnum 27.01.2007 12:44:09 vasta tsitaadiga

nu enda yhenduse kohta ytlex siis sedasi, et tehnik k2is, vaatas modemi yle, proovis korra vahetada teise vastu, pani modemi sisse ja wola, kiirus oli 4,5mb asemel 0,5mb, mille peale siis j2reldati, et modem on korras ja liin samuti, lubati 66sel systeemile restart teha... peale restarti j2rgmine p2e nett oli oki, 6htux oli sellised n2htused, et kord oli nett ja siis j2lle pold... mingi aeg see viga kadus ja nett j2lle toimis, nüüd siis t2na hommiku masinat t66le pannes j2lle netti polnud, huvitav millal siis need kliendid seda korraliku teenust ka hakkavad saama? enne oli starman, oli küll aeglasem a v2hemalt selliseid probleeme küll ei esinenud.
ex siit ka endale 6ppetund, et kui kusagil midagi uut tehaxe siis ennem tasub mingi aastake oodata kui seda teenust tarbima hakta... n6me on muidugi see, et hetkel mingit alternatiivi ka pole, huvitab just see upload mis elisast pakutaxe... ex kannatab selle aastakese kudagi 2ra ja siis vaatab mis edasi saab, a v2hemalt siiani pole veel arvet saadetud, ilmselt saadetaxe see mingi aeg koos k6igega ja summa on kindlasti mingi 3x kuumax seal, egas nüüd see-eest, et jamad on nad raha küll tagasi ei arvuta icon_evil.gif
Kommentaarid: 164 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 137
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 27.01.2007 19:29:34 vasta tsitaadiga

aigar kirjutas:
ära ise mulise... olen ise elisa tehnik ja peaksin midagi teadma. kommentaarid pole elu ega reaalsus vaid siia satuvad väga väga vähesed. Ja see et mõni jaam restarti öösel vajab on softi viga ja uus soft on iga hetk tulemas. pealegi se viga esineb vähestel klientidel. elioni kohta ütleks niipalju et klienti võibolla se ei huvita, kuid meid kahjuks peab huvitama, kuna nendel on ju kõik kaablid maas ja uue rajamine on müstiliselt kallis ettevõtmine. seega on ainuke võimalus vasepaari ostmine, mis ei ole üldse odav ja kui elion pidurdab siis ei ole midagi nagu kobiseda elisal. vigadeta teenusepakkujat ei ole tõesti olemas ja selle kohta ei oska midagi kosta kuna elisaga kogemus puudub. endal kehvad kogemused stv, starmani ja elioni klienditeenindusega. stv oma on alla igasugust arvestust, vähemasti eestlaste jaoks, kuna keegi seal eesti keelt eriti ei mõista.

seda enam,et sa ise seal töötad,kõige koledam on see,et kõiges teisi süüdistad. kui jaam vajab restarti siis ei puuduta see "väga väheseid" ja jaamad on teil ju ainult ühe tootja omad, seega puudutab see kõiki kliente. see on vähemalt hea, et põhjus teada on. (ps. sama viga lahendas elion ka nokiaga ju) icon_wink.gif
uue kaablivõrgu rajamine on tõesti kallis ja ega elion asjatult raha ei küsi,nõuka aegset kaablivõrku uuendatakse pidevalt kuna olemasolevad soolikad kipuvad kanalisatsioonis lekkima ja siis ei tule sealt toonigi läbi,rääkimata dslist.
tähtajad ongi selleks, et nendest kinni pidada icon_wink.gif ei lubata kiiremini sest võimalik, et siis ei suudeta lubadustest kinni pidada.
tagasi üles
47th ronin
HV veteran
47th ronin

sõnum 27.01.2007 22:23:58 vasta tsitaadiga

indrekp, mine õige elisa adsl2+ levialasse elama, võta endale elisa nett ja siis räägi midagi. kui Sa ikka asjast $itta mittegi ei tea, ei maksa siin maikat rebida. tegelikkuses on rõhuval enamikul elisa adsl2+ klientidest kiire ja stabiilne netiühendus. suurimad probleemid on ikkagi dslam-ide tarkvaras ning nende sümptomid on täiesti ettearvamatud. tarkvara tootjat kotitakse vahetpidamata, et bugisid välja roogitaks, seda võid uskuda.
järjekorrad tekivad paratamatult, kui lõplik arv tehnikuid üritab korraga ehitada nii uusi kliendiühendusi kui ka rikkeid ohjes hoida.
muidugi, klienditeenindus peaks olema oluliselt parem. ka siis, kui kliendile midagi rõõmustavat ei ole teatada, tuleks teda omal algatusel asjade seisuga kursis hoida. kui klient teab, et teda ei ole ära unustatud, et temaga ja tema muredega tegeldakse, siis on ta rahulikum, leplikum ja tihti ka nõus pisut rohkem ootama.

tagasi üles
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 28.01.2007 02:37:35 vasta tsitaadiga

47th ronin, anna andeks, aga indekp varsti mainib mis interneti levialas ta ise on icon_lol.gif ja pealegi ta elab seda pidevalt läbi mida sa seletad siin icon_mad.gif
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 71
tagasi üles
47th ronin
HV veteran
47th ronin

sõnum 28.01.2007 14:35:03 vasta tsitaadiga

darkside kirjutas:
47th ronin, anna andeks, aga indekp varsti mainib mis interneti levialas ta ise on icon_lol.gif ja pealegi ta elab seda pidevalt läbi mida sa seletad siin icon_mad.gif
nojah, ise olen tühm, ei maksa alati uskuda, kui mõni kirjutab enese paidesse või kohilasse elajaks. siiski, vastasin argumendile samalaadsega. isiklikult solvata ei olnud mõttes.
tagasi üles
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 28.01.2007 15:03:52 vasta tsitaadiga

47th ronin, see on koht kus ta töötab, mida seal näitab...elab veel nn "mõnusamas kohas" icon_razz.gif siinmail võime unistada ainult teistest operaatoritest peale elioni kes interneedust korralikul tasandil pakuks....elisast unistame, norby osteti ära, starman alles tuli...kaua ta elutseb ei tea icon_rolleyes.gif muidu on väga hea et konkurent tekib, hinnad lähevad aina paremaks ja ehk tuleb kunagi kliendile pähe ka kvaliteedi järgi pakkujat valida icon_wink.gif
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 71
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 28.01.2007 15:08:14 vasta tsitaadiga

tsitaat:

muidu on väga hea et konkurent tekib, hinnad lähevad aina paremaks ja ehk tuleb kunagi kliendile pähe ka kvaliteedi järgi pakkujat valida

täpselt nii,konkurenti ei tahaks kunagi maha teha sest siis on kliendil valik,hinnad head ja ei pea foorumist kuulma kuidas "üks" firma on monopol ja kui sitt see firma on,konkurentsis otsustab klient ja siis on tulemused näha kus on kvaliteet ja kiire teenindus. thumbs_up.gif
tagasi üles
Westswamp
HV Guru
Westswamp

sõnum 28.01.2007 17:38:58 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
tsitaat:

muidu on väga hea et konkurent tekib, hinnad lähevad aina paremaks ja ehk tuleb kunagi kliendile pähe ka kvaliteedi järgi pakkujat valida

täpselt nii,konkurenti ei tahaks kunagi maha teha sest siis on kliendil valik,hinnad head ja ei pea foorumist kuulma kuidas "üks" firma on monopol ja kui sitt see firma on,konkurentsis otsustab klient ja siis on tulemused näha kus on kvaliteet ja kiire teenindus. thumbs_up.gif
Ainuke asi, et Elion'il, kui endise monopoli järglasel on tugev konkurentsi eelis. Neti teenusepakkuja vahetus, kui maija jookseb ainult üks liin ja rohkem vabu vasepaare läheduses ei ole, on paras keemia. Ja tagatipuks oled veel mingi X-aeg ilma netita, kuna esmalt pead ühega lepingu lõpetama ja siis millal sinu liin teisele üle antakse jne.
Nii et ei saa Elion hüpata ainult "kus on kvaliteet ja kiire teenindus." Paljud lihtsalt ei viitsi hakata jamama ISP vahetusega, istuvad parem endise monopoli otsas. Oleks, et 23:59.59 lülitab vana ISP nati välja ja järgmine päev tuleb uue tehnik ja paneb uue modemi paika, siis oleks jah võrdlus momenti. Ja seda ei saa ka vist kunagi olema, kui just EU direktiiviga asja paika ei pane. Kõikidele teenusepakkujatele meeldib üldjuhul lahkuvale kliendile käru keerata, et ta ikka mõtleks, enne kui uuesti teenusepakkujat vahetama tahab hakata.
Ja konkurente on aegade algusest maha tehtud.
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 28.01.2007 18:35:12 vasta tsitaadiga

Westswamp kirjutas:
indrekp kirjutas:
tsitaat:

Ainuke asi, et Elion'il, kui endise monopoli järglasel on tugev konkurentsi eelis. Neti teenusepakkuja vahetus, kui maija jookseb ainult üks liin ja rohkem vabu vasepaare läheduses ei ole, on paras keemia. Ja tagatipuks oled veel mingi X-aeg ilma netita, kuna esmalt pead ühega lepingu lõpetama ja siis millal sinu liin teisele üle antakse jne.
Nii et ei saa Elion hüpata ainult "kus on kvaliteet ja kiire teenindus." Paljud lihtsalt ei viitsi hakata jamama ISP vahetusega, istuvad parem endise monopoli otsas. Oleks, et 23:59.59 lülitab vana ISP nati välja ja järgmine päev tuleb uue tehnik ja paneb uue modemi paika, siis oleks jah võrdlus momenti. Ja seda ei saa ka vist kunagi olema, kui just EU direktiiviga asja paika ei pane. Kõikidele teenusepakkujatele meeldib üldjuhul lahkuvale kliendile käru keerata, et ta ikka mõtleks, enne kui uuesti teenusepakkujat vahetama tahab hakata.
Ja konkurente on aegade algusest maha tehtud.

no põmst minul oligi praktiliselt nii. kell 00:00:00 võeti nett ära ning tehnik siis järgmisel päeval seadis asjad korda. avaldus oli muidugi tehtud paar nädalat varem ära.

tagasi üles
Westswamp
HV Guru
Westswamp

sõnum 28.01.2007 19:30:32 vasta tsitaadiga

limp kirjutas:

no põmst minul oligi praktiliselt nii. kell 00:00:00 võeti nett ära ning tehnik siis järgmisel päeval seadis asjad korda. avaldus oli muidugi tehtud paar nädalat varem ära.
Ehk jagad siis õpetussõnu, kuidas täpselt peaks toimima, kui tahetakse näiteks Elion Elisa vastu vahetada. Kuhu enne avaldus, mis tingimused avaldustesse sisse jne, et ei tekiks pikemat neti katkestust.
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 28.01.2007 19:43:43 vasta tsitaadiga

Westswamp kirjutas:
limp kirjutas:

Ehk jagad siis õpetussõnu, kuidas täpselt peaks toimima, kui tahetakse näiteks Elion Elisa vastu vahetada. Kuhu enne avaldus, mis tingimused avaldustesse sisse jne, et ei tekiks pikemat neti katkestust.

no mina tegin avalduse elisasse, öeldi et sellel sellel kuupäeval tuleb tehnik. seejärel tegin avalduse elioni et sellest kuupäevast võtke mult nett välja (tegelt panin igaks juhuks paar päeva varusse, nii et 1 paari pealt sain elioni ja 1 paari pealt elisa dsli icon_biggrin.gif )
Kuhu - seda ei oska öelda, ajasin läbi ühe tuttava, kes ise tegi avalduse jne. Elisast tegin kõik lepingud jne telefoni teel (st leping ise saadeti postiga ja pidin tagasi saatma allkirjastatud variandi)

tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 28.01.2007 19:48:00 vasta tsitaadiga

tsitaat:

no põmst minul oligi praktiliselt nii. kell 00:00:00 võeti nett ära ning tehnik siis järgmisel päeval seadis asjad korda. avaldus oli muidugi tehtud paar nädalat varem ära

täpselt nii, tegelikult pole probleem kõik täpselt kokku leppida, kuna vasepaar elionist juba koju jookseb siis võid näiteks elionis teatada, et soovid toote lõpetada täpselt kolme nädala pärast, samal ajal lepid elisaga kokku toote saamiseks 3 nädala pärast, nagu öeldud, lõpetamine on kindlasti valutu,kui elisa õigel ajal ukse taga on siis pole probleemi.
iseasi kas keegi ikka hindasid jälgib? räägivad kõik elioni kallist kuumaksust :S
elion kodu2=455kr (12Mbit/s+iptv+telefon)
elisa 15=450kr (15Mbit/s)
uskuge mind,3Mbit/s seal vahel ei ole enam määrav ning maksimaalse kiiruse saavutamine on niikuinii küsitav olenevalt vasepaari kvaliteedist.
edasi:
elion kodu3=545kr+100,- (12Mbit/s+iptv+telefon+lahtised pordid+stat ip) 645,-
elisa 15=450kr+200,- (15Mbit/s+pordid+stat ip) 650,-
lisaks:
elion+- / elisa+-
elionis saad kasutada ükskõik millist modem/ruuterit ning ei pea kasutama teenusepakkuja poolt pähe määritavat seadet, seadistused elionil avalikud/elisal salastatud???
elisas saad küll telefoni 0kr kuumaksega kuid voip seade on vaja ikkagi rentida.
elisa toote tingimused :S lugege hoolikalt läbi palun, toote varem kui aasta jooksul lõpetamine 1000kr, toote vahetus odavama aeglasema toote vastu 450kr jnejne.

ei ülista siin kedagi ega midagi, lihtsalt puht professionaalne huvi kust tuleb jutt, et elisa on ülisoodne ja elion on ülikirves?
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 28.01.2007 21:05:52 vasta tsitaadiga

aga minu puhul pidi arvutama nii:
elion kodu2=455 eeku (1mb), mis lubati iga kuu alguses panna (alates augusti kuust), tänase päevani pole võimalik seda mulle pakkuda
vs elisa 15mbit 450 eeku.
Kinnised pordid ka mind eriti ei heiduta, oma masinasse saan väljaspoolt nii või naa kui tahan.
ma nüüd elionilt ei lugenud välja selle ruuteri osas. kas enam ei pakutagi seda tasuta 2aastase lepingu sõlmimisel vms. Elisa kohta ka moment enam ei viitsi uurida, igatahes kui mina liitusin sain speedtouch 4 pordise modemi, mida nüüd enam ei pakuta icon_biggrin.gif
see lepingu lõpetamine on jah elisal päris vigane trikk icon_razz.gif elioni kasuks saan tuua, et ajutiselt on ühendust võimalik peatada, elisas küsiti kohe 1k raha selle eest.
mina momendil ei otsigi taga soodust, vaid mõistlikku hinna/kiiruse suhet ning kättesaadavust.

tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 28.01.2007 22:22:21 vasta tsitaadiga

tsitaat:

elion kodu2=455 eeku (1mb), mis lubati iga kuu alguses panna (alates augusti kuust), tänase päevani pole võimalik seda mulle pakkuda

ei oska oletada milles siis asi oli aga seal kus levib elisa internet levib ka 100% elioni iptv koos 12Mbitiga.
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 28.01.2007 22:53:49 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
tsitaat:

ei oska oletada milles siis asi oli aga seal kus levib elisa internet levib ka 100% elioni iptv koos 12Mbitiga.

no kui ma praegu tv.elion.ee lehel kontrolli teen, siis ütleb et momendil digitv ei saa kasutada. sama teksti loopis juulist septembrini, mil üle läksin.

tagasi üles
unn
HV kasutaja

sõnum 28.01.2007 23:50:52 vasta tsitaadiga

See kontroll algusest peale vigane.Mul sama teema kui seal näitas et ei saa siis 165 ütles et saab,pole probleemi-ja saingi.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 28.01.2007 23:53:58 vasta tsitaadiga

unn kirjutas:
See kontroll algusest peale vigane.Mul sama teema kui seal näitas et ei saa siis 165 ütles et saab,pole probleemi-ja saingi.

nujah, alguses näitas mul, et saab, tegin lepingu ära ning tuli välja, et ei saa icon_lol.gif samas elisas sai. teeme siit omad järeldused. aga ei viitsi enam karjuda kumb parem/halvem on. nagu indrekp tõi välja on mõlemal omad plussid ja miinused.

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa Kodu internet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 22, 23, 24  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.