praegune kellaaeg 08.07.2025 10:39:27
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Nu
HV Guru

|
23.03.2003 16:44:58
|
|
|
arvuti mälu mõtlesin jah.
DRAM CAS Latency
Bank Interleave
Precharge to Active(Trp)
Active to Precharge(Tras)
Active to CMD(Trcd)
DRAM Burst Length
DRAM Queue Depth
DRAM Command Rate
Write Recovery Time
DRAM tWTR
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss |
|
Kommentaarid: 177 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
acer
HV veteran
|
23.03.2003 19:01:49
|
|
|
Nu kirjutas: |
arvuti mälu mõtlesin jah.
DRAM CAS Latency
/---/
|
ei olnud sellest kasu midagi! proovisin erinevaid settinguid... juurde tuli max 40 punkti!
ja nuh, kuna hetkel saab arvuti kõikide mängudega hakkama, millega ma mängin, siis lihtsalt punktiskoori suurendamiseks pole mõtet hakata videot klokkima!
ehhheee... ma poleks arvanud, et Creative GF2 Ti 'l tuleb piir juba 4900 punkti peal
muide, kas AGP fast write peab olema enabled või disabled. mul praegu Enabled.... ega selle muutmine kasu ei andnud, aga noh niisama küsin!
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
1 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Troll
HV Guru

|
23.03.2003 19:28:32
|
|
|
Kui mingeid probleeme pole, siis jäta "Enabled". Kerge klokkimine ei tee su videokaardile midagi halba, tõmba endale netist "Powerstrip" ja lükka Core/Mem settingud vähe üles, saad oma 5000p kätte ja rahu südamesse!
_________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!! |
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
23.03.2003 22:55:05
|
|
|
saab ka muudmoodi, aga ma arvan, et see käib sulle üle jõu omal ajal sai pandud 98lite 3dm'i jaox peale, see andis mingi paarkümmend pointi rohkem võrreldes 2k'ga antud hetkel. sis olid igast systeemi tweakid, ning põhiline oli muidugi LOD biasi näppimine rivatuneriga. klokkimine loomulikult käis samuti asja juurde alati 8) ja ma ei klokkind mitte vähe
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|