Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Digikaameraga filmitud -videode error dvd playeri poolt. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kristjan13
HV kasutaja
kristjan13

sõnum 15.12.2006 20:29:18 Digikaameraga filmitud -videode error dvd playeri poolt. vasta tsitaadiga

Tere!

Jama siis järgmine: DVD player ei ava digikaga filmitud faile.
Video andmed järgmised:
omavideo.avi
Type:Winamp media file
Duration: 0:02:55
Bit Rate: 1411 kbps
Dimensions: 320x240
Size: 447mb

(Video on clippidest kokku pandud ja video lõpus jookseb piltidest slide show,samuti on lisatud heli.)

Samuti ei ava dvd player originaal faili mis digikaameraga filmitud.
320x240
Duration: 0:02:22
Bit Rate: 176 kbps
Audio sample size 8 bit
Audio format: PCM
Frame rate: 19 frames/seconds
Data rate: 237 kbps
Video sample size: 24bit
Video compression: M-JPEG

Kui sellest infost kasu on...
Ise arvan ,et pakkimine vale vms... filmid ju samuti .avi aga mängib...
Mis aitaks?Kuidas neid faile ümber teha ,et dvd player neid näitaks...kui üldse võimalik on?
Palun abi.
Tänan!

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
p2t3r1
HV kasutaja
p2t3r1

sõnum 15.12.2006 20:39:28 vasta tsitaadiga

ma arvan, et seal mingi koodekite viga kusagil. kindlasti on kuidagi võimalik, aga mina ei oska seda seletada, sest pole koduvideosid teinud ja neid salvestanud.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.12.2006 21:22:35 vasta tsitaadiga

kui teisi avisid sööb, siis paki erinevate codecitega ja proovi milline sobib. niipalju kui ise olen teinud, siis avastasin, et wma on suht universaalne ja sellega tehtud videod avanevad 9's mängijas 10'st.
Juhan88
HV Guru

sõnum 15.12.2006 21:33:11 vasta tsitaadiga

Ava VLC MEDIA PLAYER iga thumbs_up.gif thumbs_up.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kristjan13
HV kasutaja
kristjan13

sõnum 15.12.2006 23:05:22 vasta tsitaadiga

carlking kirjutas:
kui teisi avisid sööb, siis paki erinevate codecitega ja proovi milline sobib. niipalju kui ise olen teinud, siis avastasin, et wma on suht universaalne ja sellega tehtud videod avanevad 9's mängijas 10'st.
Pole just eriline tegija... icon_redface.gif Kuidas neid erinevate codecitega pakkida,mis programmi kasutada jne.. Ehk seletad ,kui see sulle tüli ei tee icon_rolleyes.gif

juhan88 -Oma tehtud clippidest kokku pandud videot VLC ei ava(ainult audiot mängib)-pilt must aga originaal clippi VLC mängib. icon_neutral.gif
Bs player mängib mõlemat,samas dvd player ei mängi kumbagi.

tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 15.12.2006 23:07:59 vasta tsitaadiga

kuna ma hetkel ei viitsi dvd draivi arvutile külge ühendada, siis ei oska ma sulle selle programmi nime öelda, igastahes täitsa mugav proge oli, kui olid Premierega või mõne muu töötlusprogrammiga video kokku kleepinud, siis sellega sai asja DVD mängijatele sobivasse formaati konvertida ja plaadile kirjutada.
kristjan13
HV kasutaja
kristjan13

sõnum 15.12.2006 23:15:52 vasta tsitaadiga

carlking kirjutas:
kuna ma hetkel ei viitsi dvd draivi arvutile külge ühendada, siis ei oska ma sulle selle programmi nime öelda, igastahes täitsa mugav proge oli, kui olid Premierega või mõne muu töötlusprogrammiga video kokku kleepinud, siis sellega sai asja DVD mängijatele sobivasse formaati konvertida ja plaadile kirjutada.
Kui kunagi ühendad ja lahendust pole veel leidnud ,siis võid seletada -aega on selle kiire asjaga ,ega see plaadi pealt ära ei kao icon_wink.gif
Video on kokku lapitud muidu Arcsoft Videoimpression ver 2.0.0.80 programmiga -suhteliselt algeline programm.

tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 16.12.2006 01:53:54 vasta tsitaadiga

thumbs_up.gif kõik mu süsteemibackupiga DVD'd on sahtlist rännanud õepoja mänguasjadeks vist...asjad lähevad täna ainult ülesmäge!
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 16.12.2006 02:27:05 vasta tsitaadiga

Võibolla player lihtsalt ei toeta motion-jpeg formaati? Tänamatu tegu, aga konverdi asi nt tavalisse mpeg/mpeg2 või kui player toetab, siis ka DivX vms formaati ja proovi uuesti...

Ja veel: kui lõikusid video ainult digikaamera materjalist, siis pole mõtet töötlemisel seada väljundiks kõrgemat bitrate kui oli algmaterjal. Ega sellega kvaliteeti juurde ei võlu, küll aga mahtu. 400+ MB kahe minuti video jaoks on ikka tiba liig.

Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kristjan13
HV kasutaja
kristjan13

sõnum 16.12.2006 02:34:47 vasta tsitaadiga

Delta kirjutas:
Võibolla player lihtsalt ei toeta motion-jpeg formaati? Tänamatu tegu, aga konverdi asi nt tavalisse mpeg/mpeg2 või kui player toetab, siis ka DivX vms formaati ja proovi uuesti...

Ja veel: kui lõikusid video ainult digikaamera materjalist, siis pole mõtet töötlemisel seada väljundiks kõrgemat bitrate kui oli algmaterjal. Ega sellega kvaliteeti juurde ei võlu, küll aga mahtu. 400+ MB kahe minuti video jaoks on ikka tiba liig.
homme uurin seda asja ,seniks tänud abi eest beer_yum.gif (400MB 2 minuti jaoks on tõesti raskelt palju icon_biggrin.gif )See on see kui algaja lapib clippe kokku icon_redface.gif
tagasi üles
wiki432
HV vaatleja

sõnum 16.12.2006 10:13:03 vasta tsitaadiga

See "digikas" tähendab fotoaparaati? Need kasutavad paljud Jmpeg koodekit. Standallone dvd-playerid seda keelt ei oska. Vaata üle kõik plaadid, mis oled erinevate aparaatidega kaasa saanud. Fotoaparaadi plaadil on tihti ka mingi video editeerimis programm (minul Ulead näiteks) see oskab pärast lõikumist- kleepimist teha näiteks VCD plaadi. 320x240 puhul piisab sellest MPEG-ist ilusasti. DVD- kirjutajaga võib kaasas olla näiteks PowerProducer, mis oskab teha VCD-d, SVCD-d ja isegi DVD-d. DVD kvaliteet pole küll tipp, aga jällegi 320x240 jaoks piisav.
toooomas
HV kasutaja

sõnum 16.12.2006 10:32:18 vasta tsitaadiga

DVD mängijad ei taha vahest mpeg videot ka korralikult mängida (loe heli läheb paigast ära). Mina sinu asemel konverdiksin video VirtualDubMod'iga Xvid formaati, mida iga endast lugupidav DVD mängija oskab süüa. Muidugi on võimalik ka VCD või SVCD, mida saab põhimõtteliselt ka Neroga valmis meisterdada.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
kristjan13
HV kasutaja
kristjan13

sõnum 16.12.2006 10:59:42 vasta tsitaadiga

toooomas kirjutas:
DVD mängijad ei taha vahest mpeg videot ka korralikult mängida (loe heli läheb paigast ära). Mina sinu asemel konverdiksin video VirtualDubMod'iga Xvid formaati, mida iga endast lugupidav DVD mängija oskab süüa. Muidugi on võimalik ka VCD või SVCD, mida saab põhimõtteliselt ka Neroga valmis meisterdada.
Virtual dubis XviD MPEG-4 codec...vahetan siis selle compressioni alt ära?Ehk valin sealt selle.See on VLC media fail (.avi) ja video compression XVID nüüd... peaks korras olema ja dvd mängijas avama? icon_smile.gif omavideo.avi
tagasi üles
toooomas
HV kasutaja

sõnum 16.12.2006 11:21:06 vasta tsitaadiga

kristjan13, minu poolt konverditud on küll mänginud, nii et ma ei leia põhjust, miks ei peaks...

Soovitan Xvid'i selle järgi ära konfida. Ning ka bitrate sea originaaliga umbes samaks.
tagasi üles
kristjan13
HV kasutaja
kristjan13

sõnum 16.12.2006 20:34:56 vasta tsitaadiga

toooomas kirjutas:
kristjan13, minu poolt konverditud on küll mänginud, nii et ma ei leia põhjust, miks ei peaks...

Soovitan Xvid'i selle järgi ära konfida. Ning ka bitrate sea originaaliga umbes samaks.
Originaali mängis kui muutsin ainult Xvid formaadiks aga heli puudus... hiljem uurin seda linki mis andsid ,aga äkki oskad ka vastata kuidas audio ka tööle saab icon_rolleyes.gif Leidsin mingi teise sarnase teema ka ,kus on sarnast probleemi lahendatud aga kuni seal vastust pole võksite ka siia postitada.MPG audio formaat hetkel -mille võiks valida virtual dubis...? et dvd player audio välja loeks (soovitage mingit head formaati mida enamus dvd playerid loevad ja mida virtual dubis valida annab)
Tänud thumbs_up.gif

tagasi üles
wiki432
HV vaatleja

sõnum 17.12.2006 00:55:36 vasta tsitaadiga

Kapiotsas seisvad DVD playerid mängivad kõik DVD, VCD ja enamikus ka SVCD formaate. DVD on sisuliselt Mpeg2, SVCD selle nuditud versioon ja VCD mpeg1. Virtualdub oskab mpeg1. Mpeg2.ks saab vabavaralisena näit. AVI2DVD nimelise programmiga. Uuema aja playerid oskavad ka Xvid-i ja DivX-i lugeda, kõik siiski mitte.
kristjan13
HV kasutaja
kristjan13

sõnum 17.12.2006 14:34:23 vasta tsitaadiga

wiki432 kirjutas:
Kapiotsas seisvad DVD playerid mängivad kõik DVD, VCD ja enamikus ka SVCD formaate. DVD on sisuliselt Mpeg2, SVCD selle nuditud versioon ja VCD mpeg1. Virtualdub oskab mpeg1. Mpeg2.ks saab vabavaralisena näit. AVI2DVD nimelise programmiga. Uuema aja playerid oskavad ka Xvid-i ja DivX-i lugeda, kõik siiski mitte.

Ma ei saa aru mis ma valesti tegin....
Muutsin audio formaadi ära virtual dubis ja siis F7 pakkis selle ära aga fail läks 65MB pealt 1.15GB peale ja audio formaat ikka PCM.
Tegin Järgmiselt:
1)
2)
3)
Äkki aitate kuidas selle ära muuta saab?Mul eraldi audio faili pole võtsin video faili virtual dubis lahti... icon_rolleyes.gif

tagasi üles
toooomas
HV kasutaja

sõnum 17.12.2006 15:56:10 vasta tsitaadiga

Kasuta Virtualdubmod'i -> eralda audio [streams -> stream list -> Demux või Save wav (hetkel soovitan Save wav)] -> pane stream list'i alt audiole disable -> konverdi video Xvid formaati (ise tead, kas kasutad Single Pass või Two Pass'i).

Tõmba Lamewin32 -> installi ära -> konverdi audio eraldamisel saadud wav, mp3'ks -> kui video konvertimine valmis, lae see VirtualDubMod'i -> lisa audio (streams -> stream list -> add) -> Save As -> Video Mod'iks pane "Direct Stream Copy" -> OK

Pole just kõige kergem protseduur, aga tarkvara on tasuta, selle tulemusel saab kõige kvaliteetsema tulemuse (kui parameetreid õieti näppida), pluss tead, mis sa teinud oled.
tagasi üles
kristjan13
HV kasutaja
kristjan13

sõnum 17.12.2006 19:07:19 vasta tsitaadiga

toooomas kirjutas:
Kasuta Virtualdubmod'i -> eralda audio [streams -> stream list -> Demux või Save wav (hetkel soovitan Save wav)] -> pane stream list'i alt audiole disable -> konverdi video Xvid formaati (ise tead, kas kasutad Single Pass või Two Pass'i).

Tõmba Lamewin32 -> installi ära -> konverdi audio eraldamisel saadud wav, mp3'ks -> kui video konvertimine valmis, lae see VirtualDubMod'i -> lisa audio (streams -> stream list -> add) -> Save As -> Video Mod'iks pane "Direct Stream Copy" -> OK

Pole just kõige kergem protseduur, aga tarkvara on tasuta, selle tulemusel saab kõige kvaliteetsema tulemuse (kui parameetreid õieti näppida), pluss tead, mis sa teinud oled.
Audio fail sai nüüd MPEG layer-3 ja video XVID 68MB suur-lasen nüüd plaadile ja proovin ära.
Suured ,suured tänud kõigile kes aitasid ja seletasid -mida kuidas teha. beer_yum.gif thumbs_up.gif icon_biggrin.gif

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Digikaameraga filmitud -videode error dvd playeri poolt.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.