Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kristjan13
HV kasutaja

|
15.12.2006 20:29:18
Digikaameraga filmitud -videode error dvd playeri poolt. |
|
|
Tere!
Jama siis järgmine: DVD player ei ava digikaga filmitud faile.
Video andmed järgmised:
omavideo.avi
Type:Winamp media file
Duration: 0:02:55
Bit Rate: 1411 kbps
Dimensions: 320x240
Size: 447mb
(Video on clippidest kokku pandud ja video lõpus jookseb piltidest slide show,samuti on lisatud heli.)
Samuti ei ava dvd player originaal faili mis digikaameraga filmitud.
320x240
Duration: 0:02:22
Bit Rate: 176 kbps
Audio sample size 8 bit
Audio format: PCM
Frame rate: 19 frames/seconds
Data rate: 237 kbps
Video sample size: 24bit
Video compression: M-JPEG
Kui sellest infost kasu on...
Ise arvan ,et pakkimine vale vms... filmid ju samuti .avi aga mängib...
Mis aitaks?Kuidas neid faile ümber teha ,et dvd player neid näitaks...kui üldse võimalik on?
Palun abi.
Tänan!
_________________ Tahad teenida lisaraha? - kliki SIIA
I`ve got a real bad feeling about this deal! Damn, too late |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2t3r1
HV kasutaja

|
15.12.2006 20:39:28
|
|
|
ma arvan, et seal mingi koodekite viga kusagil. kindlasti on kuidagi võimalik, aga mina ei oska seda seletada, sest pole koduvideosid teinud ja neid salvestanud.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
15.12.2006 21:22:35
|
|
|
kui teisi avisid sööb, siis paki erinevate codecitega ja proovi milline sobib. niipalju kui ise olen teinud, siis avastasin, et wma on suht universaalne ja sellega tehtud videod avanevad 9's mängijas 10'st.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Juhan88
HV Guru
|
15.12.2006 21:33:11
|
|
|
Ava VLC MEDIA PLAYER iga
_________________ Fotoblogi |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
kristjan13
HV kasutaja

|
15.12.2006 23:05:22
|
|
|
carlking kirjutas: |
kui teisi avisid sööb, siis paki erinevate codecitega ja proovi milline sobib. niipalju kui ise olen teinud, siis avastasin, et wma on suht universaalne ja sellega tehtud videod avanevad 9's mängijas 10'st. |
Pole just eriline tegija... Kuidas neid erinevate codecitega pakkida,mis programmi kasutada jne.. Ehk seletad ,kui see sulle tüli ei tee
juhan88 -Oma tehtud clippidest kokku pandud videot VLC ei ava(ainult audiot mängib)-pilt must aga originaal clippi VLC mängib.
Bs player mängib mõlemat,samas dvd player ei mängi kumbagi.
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
15.12.2006 23:07:59
|
|
|
kuna ma hetkel ei viitsi dvd draivi arvutile külge ühendada, siis ei oska ma sulle selle programmi nime öelda, igastahes täitsa mugav proge oli, kui olid Premierega või mõne muu töötlusprogrammiga video kokku kleepinud, siis sellega sai asja DVD mängijatele sobivasse formaati konvertida ja plaadile kirjutada.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
kristjan13
HV kasutaja

|
15.12.2006 23:15:52
|
|
|
carlking kirjutas: |
kuna ma hetkel ei viitsi dvd draivi arvutile külge ühendada, siis ei oska ma sulle selle programmi nime öelda, igastahes täitsa mugav proge oli, kui olid Premierega või mõne muu töötlusprogrammiga video kokku kleepinud, siis sellega sai asja DVD mängijatele sobivasse formaati konvertida ja plaadile kirjutada. |
Kui kunagi ühendad ja lahendust pole veel leidnud ,siis võid seletada -aega on selle kiire asjaga ,ega see plaadi pealt ära ei kao
Video on kokku lapitud muidu Arcsoft Videoimpression ver 2.0.0.80 programmiga -suhteliselt algeline programm.
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
16.12.2006 01:53:54
|
|
|
kõik mu süsteemibackupiga DVD'd on sahtlist rännanud õepoja mänguasjadeks vist...asjad lähevad täna ainult ülesmäge!
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Delta
HV Guru

|
16.12.2006 02:27:05
|
|
|
Võibolla player lihtsalt ei toeta motion-jpeg formaati? Tänamatu tegu, aga konverdi asi nt tavalisse mpeg/mpeg2 või kui player toetab, siis ka DivX vms formaati ja proovi uuesti...
Ja veel: kui lõikusid video ainult digikaamera materjalist, siis pole mõtet töötlemisel seada väljundiks kõrgemat bitrate kui oli algmaterjal. Ega sellega kvaliteeti juurde ei võlu, küll aga mahtu. 400+ MB kahe minuti video jaoks on ikka tiba liig.
_________________ airgun.planet.ee - õhkrelvad ja taskulambid
Salva kindlustus = probleemid
M: Käekell |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
kristjan13
HV kasutaja

|
16.12.2006 02:34:47
|
|
|
Delta kirjutas: |
Võibolla player lihtsalt ei toeta motion-jpeg formaati? Tänamatu tegu, aga konverdi asi nt tavalisse mpeg/mpeg2 või kui player toetab, siis ka DivX vms formaati ja proovi uuesti...
Ja veel: kui lõikusid video ainult digikaamera materjalist, siis pole mõtet töötlemisel seada väljundiks kõrgemat bitrate kui oli algmaterjal. Ega sellega kvaliteeti juurde ei võlu, küll aga mahtu. 400+ MB kahe minuti video jaoks on ikka tiba liig. |
homme uurin seda asja ,seniks tänud abi eest (400MB 2 minuti jaoks on tõesti raskelt palju )See on see kui algaja lapib clippe kokku
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
wiki432
HV vaatleja
|
16.12.2006 10:13:03
|
|
|
See "digikas" tähendab fotoaparaati? Need kasutavad paljud Jmpeg koodekit. Standallone dvd-playerid seda keelt ei oska. Vaata üle kõik plaadid, mis oled erinevate aparaatidega kaasa saanud. Fotoaparaadi plaadil on tihti ka mingi video editeerimis programm (minul Ulead näiteks) see oskab pärast lõikumist- kleepimist teha näiteks VCD plaadi. 320x240 puhul piisab sellest MPEG-ist ilusasti. DVD- kirjutajaga võib kaasas olla näiteks PowerProducer, mis oskab teha VCD-d, SVCD-d ja isegi DVD-d. DVD kvaliteet pole küll tipp, aga jällegi 320x240 jaoks piisav.
_________________ Kahjuks ei ole mul veel allkirja, lihtsalt pole veel... |
|
tagasi üles |
|
 |
toooomas
HV kasutaja
|
16.12.2006 10:32:18
|
|
|
DVD mängijad ei taha vahest mpeg videot ka korralikult mängida (loe heli läheb paigast ära). Mina sinu asemel konverdiksin video VirtualDubMod'iga Xvid formaati, mida iga endast lugupidav DVD mängija oskab süüa. Muidugi on võimalik ka VCD või SVCD, mida saab põhimõtteliselt ka Neroga valmis meisterdada.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
kristjan13
HV kasutaja

|
16.12.2006 10:59:42
|
|
|
toooomas kirjutas: |
DVD mängijad ei taha vahest mpeg videot ka korralikult mängida (loe heli läheb paigast ära). Mina sinu asemel konverdiksin video VirtualDubMod'iga Xvid formaati, mida iga endast lugupidav DVD mängija oskab süüa. Muidugi on võimalik ka VCD või SVCD, mida saab põhimõtteliselt ka Neroga valmis meisterdada. |
Virtual dubis XviD MPEG-4 codec...vahetan siis selle compressioni alt ära?Ehk valin sealt selle.See on VLC media fail (.avi) ja video compression XVID nüüd... peaks korras olema ja dvd mängijas avama? omavideo.avi
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
toooomas
HV kasutaja
|
16.12.2006 11:21:06
|
|
|
kristjan13, minu poolt konverditud on küll mänginud, nii et ma ei leia põhjust, miks ei peaks...
Soovitan Xvid'i selle järgi ära konfida. Ning ka bitrate sea originaaliga umbes samaks.
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
kristjan13
HV kasutaja

|
16.12.2006 20:34:56
|
|
|
kristjan13, minu poolt konverditud on küll mänginud, nii et ma ei leia põhjust, miks ei peaks...
Soovitan Xvid'i selle järgi ära konfida. Ning ka bitrate sea originaaliga umbes samaks. |
Originaali mängis kui muutsin ainult Xvid formaadiks aga heli puudus... hiljem uurin seda linki mis andsid ,aga äkki oskad ka vastata kuidas audio ka tööle saab Leidsin mingi teise sarnase teema ka ,kus on sarnast probleemi lahendatud aga kuni seal vastust pole võksite ka siia postitada.MPG audio formaat hetkel -mille võiks valida virtual dubis...? et dvd player audio välja loeks (soovitage mingit head formaati mida enamus dvd playerid loevad ja mida virtual dubis valida annab)
Tänud
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
wiki432
HV vaatleja
|
17.12.2006 00:55:36
|
|
|
Kapiotsas seisvad DVD playerid mängivad kõik DVD, VCD ja enamikus ka SVCD formaate. DVD on sisuliselt Mpeg2, SVCD selle nuditud versioon ja VCD mpeg1. Virtualdub oskab mpeg1. Mpeg2.ks saab vabavaralisena näit. AVI2DVD nimelise programmiga. Uuema aja playerid oskavad ka Xvid-i ja DivX-i lugeda, kõik siiski mitte.
_________________ Kahjuks ei ole mul veel allkirja, lihtsalt pole veel... |
|
tagasi üles |
|
 |
kristjan13
HV kasutaja

|
17.12.2006 14:34:23
|
|
|
wiki432 kirjutas: |
Kapiotsas seisvad DVD playerid mängivad kõik DVD, VCD ja enamikus ka SVCD formaate. DVD on sisuliselt Mpeg2, SVCD selle nuditud versioon ja VCD mpeg1. Virtualdub oskab mpeg1. Mpeg2.ks saab vabavaralisena näit. AVI2DVD nimelise programmiga. Uuema aja playerid oskavad ka Xvid-i ja DivX-i lugeda, kõik siiski mitte. |
Ma ei saa aru mis ma valesti tegin....
Muutsin audio formaadi ära virtual dubis ja siis F7 pakkis selle ära aga fail läks 65MB pealt 1.15GB peale ja audio formaat ikka PCM.
Tegin Järgmiselt:
1)
2)
3)
Äkki aitate kuidas selle ära muuta saab?Mul eraldi audio faili pole võtsin video faili virtual dubis lahti...
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
toooomas
HV kasutaja
|
17.12.2006 15:56:10
|
|
|
Kasuta Virtualdubmod'i -> eralda audio [streams -> stream list -> Demux või Save wav (hetkel soovitan Save wav)] -> pane stream list'i alt audiole disable -> konverdi video Xvid formaati (ise tead, kas kasutad Single Pass või Two Pass'i).
Tõmba Lamewin32 -> installi ära -> konverdi audio eraldamisel saadud wav, mp3'ks -> kui video konvertimine valmis, lae see VirtualDubMod'i -> lisa audio (streams -> stream list -> add) -> Save As -> Video Mod'iks pane "Direct Stream Copy" -> OK
Pole just kõige kergem protseduur, aga tarkvara on tasuta, selle tulemusel saab kõige kvaliteetsema tulemuse (kui parameetreid õieti näppida), pluss tead, mis sa teinud oled.
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
kristjan13
HV kasutaja

|
17.12.2006 19:07:19
|
|
|
Kasuta Virtualdubmod'i -> eralda audio [streams -> stream list -> Demux või Save wav (hetkel soovitan Save wav)] -> pane stream list'i alt audiole disable -> konverdi video Xvid formaati (ise tead, kas kasutad Single Pass või Two Pass'i).
Tõmba Lamewin32 -> installi ära -> konverdi audio eraldamisel saadud wav, mp3'ks -> kui video konvertimine valmis, lae see VirtualDubMod'i -> lisa audio (streams -> stream list -> add) -> Save As -> Video Mod'iks pane "Direct Stream Copy" -> OK
Pole just kõige kergem protseduur, aga tarkvara on tasuta, selle tulemusel saab kõige kvaliteetsema tulemuse (kui parameetreid õieti näppida), pluss tead, mis sa teinud oled. |
Audio fail sai nüüd MPEG layer-3 ja video XVID 68MB suur-lasen nüüd plaadile ja proovin ära.
Suured ,suured tänud kõigile kes aitasid ja seletasid -mida kuidas teha.
|
   |
26 |
|
tagasi üles |