Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
heretic666
HV Guru

|
26.11.2006 18:58:07
|
|
|
Parandan, kas 500W Chieftec jääb siis väheks või? Kahtlane, kas lausa leeke hakkab toiteplokk välja viskama, ega ta mingi napalmi pealt töötav sisepõlemismootor ei ole.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
26.11.2006 20:05:06
|
|
|
Ise olen kuulnud et kellelgi (see suht "naised saunas rääkisid") lasi toide läbi ja siis väikse sähvaka viskas. Iseasi kas ta midagi kaasa võtab vms.
Aga seda et odavad toide läbi lähevad ja midagi kaasa võtavad on suht tavaline jutt mis paistab paika pidavat. Kunagi uurisin ühest poest järgi ja pidavat jah hoolduses selline nähtus esinema inimestel kellel mingi odav toide ja uus kaart kokku said masinas
Kui lugeda teatud lehtede soovitusi siis 7900 GTX i jaoks soovitatakse mingi spets 600w toiteid et korralikult ära veaks (üldiselt SLI süsteemid ikka korraliku prose, mälu ja soovitatavalt raid ketaste süsteemiga et andmed kätte saaks). Sellest vast ka see suur toite nõudlus. (inf DFI foorumi lehelt kokku korjatud)
Aga siiski tasuks toide osta varuga.
Samas kvaliteet plokk peaks ju teoreetiliselt mahapõlemise asemel (kui kaitsed olemas) end välja lülitama ehk siis masin töötab deskil olles aga kui mängima hakata viskab pildi tasku.
Seega kui raha on SLI või CF süsteem osta peaks olema ka raha korralik toide osta. Ei ma mõista seda toitega koonerdamist kui ostetakse ilgem süsteem 30k väärtusega ja siis toite peale jäetakse mingi närused 500.- vms odav asi ostetakse.
Samas need W ei näita suht midagi. Nüüd minuteada juba vaadatakse mitme rajaga 12v on ja mis Ampreid ta välja virutab.
Mina isiklikult vaatan veel kui vaikne ta on ja mis "kaitsed" tal peal on et mingis olukorras masinat läbi ei laseks kui peakski mingi jama juhtuma (aka ülepinge vms jura)
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
26.11.2006 21:22:18
|
|
|
Vapsee, lausa sähvakas Ilmselt kaarleeki võib ta kah kuidagi teha, too juba ohtlik, võib süttida mingi plastjunn (peakso lema mingit plasti ehk seal )
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran

|
27.11.2006 01:20:26
|
|
|
angel kirjutas: |
Kui lugeda teatud lehtede soovitusi siis 7900 GTX i jaoks soovitatakse mingi spets 600w toiteid et korralikult ära veaks (üldiselt SLI süsteemid ikka korraliku prose, mälu ja soovitatavalt raid ketaste süsteemiga et andmed kätte saaks). Sellest vast ka see suur toite nõudlus. (inf DFI foorumi lehelt kokku korjatud)
Seega kui raha on SLI või CF süsteem osta peaks olema ka raha korralik toide osta. Ei ma mõista seda toitega koonerdamist kui ostetakse ilgem süsteem 30k väärtusega ja siis toite peale jäetakse mingi närused 500.- vms odav asi ostetakse.
|
Kui just Pentium D prose pole arvutis siis veab süsteemi ilusti välja ka kõige odavam alates 600.- maksev Cieftec 350W toide. Välja arvatud ehk tõesti crossfire r580 kaartidega ja G80 SLI puhul. Nendel juhtudel jah parem veel võimsam toide. 450W Cieftec oleks parima võimsuse kvaliteedi suhtega toide.
|
|
Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
27.11.2006 16:09:19
|
|
|
Mu arust kahes kohas vist juba soovitad 450W toidet chifful, miks mitte 500W ?
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran

|
27.11.2006 16:20:27
|
|
|
No hinnavärk ühesõnaga. Ma küll üle kilo ei maksaks ainult toite eest.
|
|
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
JaanL
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
27.11.2006 16:43:47
|
|
|
KrikU kirjutas: |
No hinnavärk ühesõnaga. Ma küll üle kilo ei maksaks ainult toite eest. |
mis siis mingi video jms kraami eest kokku võib maksta 10 neid kilosid ja siis see on savi kuda seda asja pärast toita?
toide ei ole ainult purk mis võtab 220v pistikust ja muudab selle vastavateks V ideks. Ehk siis mingi mõttetu jupp mis tähtsust ei oma.
Välismaa foorumites kus tüübid oc ivad core 2 duo sid ribadeks ja mingite sli ja cf jamavad millegipärast ostavad neid mõttetuid 3k maksvaid toiteid.... ja karvane tunne et need toited peavad suht mitu süsteemi vasta. Ja üldsegi mõttetud webi lehed soovitavad neid jurasid kalleid toiteid kui on X jõudlusega süsteem valmis ehitatud.
Aga üldiselt on nõnda et enne kui endal midagi läbi ei lähe siis kuulda ei võeta.
Sama häste võiks ju osta kõige kõige kallim masin ja siis talle paaki kusta ja odavat benzu sisse valada... vahet pole ju kuda asja toite peamine et liigub
Üldiselt on see kallima toite hind kudagi ka õigustatud. Ega ta täpselt sama plekk purk ei ole piniseva vendiga.
Aga see ainult minu arvamus.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran

|
27.11.2006 17:43:56
|
|
|
Aga mina Ciefteci sitatootjaks küll ei loe.
|
|
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
27.11.2006 17:50:25
|
|
|
KrikU kirjutas: |
Aga mina Ciefteci sitatootjaks küll ei loe. |
sama siin (kuigi ise ei ole tema toodangut proovinud aga ei ole nagu silma hakanud ta kusagilt: "pasa tootjate" listis)
Aga mingi põhjus peaks ikka olema miks kõik kasutavad teatud tootjate 600-700w toiteid mis maksavad sageli üle 1k.
Sellised Ciefteci toite paneks ma parem kusagile nõrgemasse arvutisse kus ei ole plaanis ehitada CF ega SLI vms kangemat mängu masinat vms mis nõuab palju voolu ja stabiilset toidet.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
27.11.2006 23:37:14
|
|
|
Vahet pole, 300 krooni loovutasin minagi
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|