Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Lisa lauludesse tümakat & HV-lased, hakkame kaklema. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
47th ronin
HV veteran
47th ronin

sõnum 14.11.2006 09:41:19 vasta tsitaadiga

vaata, kui inimesel on konkreetne HOBI, siis ta tegeleb sellega ja suhtleb omasugustega. kui inimesel aga on vajadus TUNNUSTUSE järele, siis ta käib ringi, taob endale rusikaga vastu ja rinda nurub kiitmist.

ok, minu jaoks teema suletud, kaua võib.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
agen008
HV kasutaja
agen008

sõnum 14.11.2006 16:54:48 vasta tsitaadiga

47th ronin kirjutas:
nurub kiitmist.

Sa ei saa nüüd aru ja sa ei saa mitte kunagi aru. Seniste postidega suht rahul, saan teada mida inimesed arvavad, saab ka natuke vaielda ja vb selle käigus saan ise kah natuke targemaks, aga njah kustutame siis lihtsalt teema ära sest see Sinule ei kõlba. Suht lahe kuju oled ikka. thumbs_down.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 14.11.2006 17:15:33 vasta tsitaadiga

agen008, aga kui midagi uut teed siis anna ikka teada icon_smile.gif minule meeldisid need ja tahaks veel.
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 14.11.2006 18:00:34 vasta tsitaadiga

Vot ühte laulu võiks keegi veel twiikida Jurassic 5 - What's Golden
ranel
HV Guru

sõnum 14.11.2006 18:34:52 vasta tsitaadiga

ei tahaks küll solvata, aga see teema tundub olevat suht ego upitamise teema. icon_rolleyes.gif
switch
HV veteran

sõnum 14.11.2006 18:54:54 vasta tsitaadiga

JaanL kirjutas:
Inimesed kes te üritate siin teemaalgataja projekti maatasa teha ja tema "muusika"maitset ümber kujundada, saage
aru et tegu on tuuleveskitega võitlemisega. Samamoodi võiks minna mingile skinnide üritusele esinema
ettekandega "Neeger kui hulkrakne organism",tuues oma väidetele tõestuseks teaduslikke fakte.
Just mu viis senti.

icon_lol.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 135
tagasi üles
agen008
HV kasutaja
agen008

sõnum 14.11.2006 19:28:29 vasta tsitaadiga

switch kirjutas:
JaanL kirjutas:
Inimesed kes te üritate siin teemaalgataja projekti maatasa teha ja tema "muusika"maitset ümber kujundada, saage
aru et tegu on tuuleveskitega võitlemisega. Samamoodi võiks minna mingile skinnide üritusele esinema
ettekandega "Neeger kui hulkrakne organism",tuues oma väidetele tõestuseks teaduslikke fakte.
Just mu viis senti.

icon_lol.gif thumbs_up.gif

Jumala õige ju icon_razz.gif.

Arvutifriigid ja tümpsufriigid ei klapi siin millegi poolest kokku. icon_rolleyes.gif

ranel, aga ma tahaks sind küll solvata. Teeme siis nii et keegi ei tohi oma loomingut teistega jagada, sest see on kohe ju ego tõstmine, proovi vähem klaviatuuri klahve ilma asjata kulutada, eks?
ufo56, Eks mine külasta mõnikord realm of excursioni foorumit, minu nimi on seal Agen, siin mu looming ei ole teretulnud, seal on.
tagasi üles
Priido
Kreisi kasutaja
Priido

sõnum 14.11.2006 21:38:01 vasta tsitaadiga

See ei ole ju sinu looming icon_confused.gif See on sama mis võtta mona lisa maal ja talle suur karvane **** nina asemele joonistada ja siis rääkida et näe kui lahe mu sõbrale nii meeldis. Aga kui ise maalid otsast lõpuni siis on see sinu looming
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
alliance
The Transporter

sõnum 14.11.2006 21:56:27 vasta tsitaadiga

Priido kirjutas:
See ei ole ju sinu looming icon_confused.gif See on sama mis võtta mona lisa maal ja talle suur karvane **** nina asemele joonistada ja siis rääkida et näe kui lahe mu sõbrale nii meeldis. Aga kui ise maalid otsast lõpuni siis on see sinu looming
mis vahet seal on.autorid teevad ise samamoodi ,võtavad teise autori loo ja sis kaverdavad selle ringi.

ja ega arvutikõllidega ei saagi asjale pihta.

Priido
Kreisi kasutaja
Priido

sõnum 14.11.2006 22:06:42 vasta tsitaadiga

kuulan monitoridega, nendega kõlabki natuke naljakalt icon_biggrin.gif arvutikõllidega oleks vast norm
tagasi üles
alliance
The Transporter

sõnum 14.11.2006 22:07:54 vasta tsitaadiga

arvan et autos kõige mõttekam
agen008
HV kasutaja
agen008

sõnum 14.11.2006 22:22:29 vasta tsitaadiga

Priido, sa raiskad oma aega nendega kui sul subwoofrit pole ja need on jah paremad autos.
tagasi üles
Priido
Kreisi kasutaja
Priido

sõnum 15.11.2006 00:04:18 vasta tsitaadiga

Ja miks sa arvad et monitoridel pole subwoofrit? Monitorkõlareid tehakse igasuguseid. Ei pea just stereo olema, viimasel ajal kohtab üha rohkem 5.1 monitore. Minul kahjuks ainult 3 kõlarit icon_sad.gif
Aga pean mainima, et arvutikõlaritega (mingid defenderid on saepurust kastis) on asi täitsa kuulatav isegi. Aga liiga üksluine, võiksid proovida mingi huvitavama bassline teha ja äkki natukene muid efekte kah lisada? Flanger näiteks sobiks kohati mõne loo mõnda ossa päris kenasti, phaser on 1 tore efekt ja delay. Ainult bassi puhul pole muidugi kasu aga natuke peab ju kicki kah olema 8)
Ja ärge siin sulgege midagi teemat, päris huvitav on teada mis asjast välja tulema hakkab õpetuste ja kriitika peale, ehk hakkab mõni veel tegelema? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Ardo
HV Guru
Ardo

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.11.2006 00:08:29 vasta tsitaadiga

ranel kirjutas:
ego upitamise teema.

Lisaksin sinna ette sõna "ebaõnnestunud".

Lugude peale läheb lausa süda pahaks. Justkui mingi andetu pädalik üritab nimme head lugu rikkuda (Gangstas Paradise'i kuulasin ära, rohkem ei tahtnud.).
Kommentaarid: 272 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 225
tagasi üles
Priido
Kreisi kasutaja
Priido

sõnum 15.11.2006 00:24:38 vasta tsitaadiga

Eks enamus meist egoga vahepeal möllavad. Inimesel huvi täitsa olemas sellise asjaga tegeleda ja minu ettepanek on, et võiks siis natuke suunata ja aidata. Tegu küll natukene artistide mõnitamisega, mis mulle kohe üldse tegelikult ei meeldi. Aga kuskilt tuleb alustada.

Ja miks teema on kustutamisele mõeldud? Mingid uued reeglid? Pole reegleid ammu lugend icon_rolleyes.gif
tagasi üles
raxz
HV Guru

sõnum 15.11.2006 00:36:54 vasta tsitaadiga

Ma mõtlesin ka kunagi, et mida rohkem bassi, seda ägedam on. Aga vaata puberteet läks üle ja sain sellest hullusest lahti. Korralike monitorkõlaritega (viimati kuulasin väikeste Roland'i monitoridega, bassi mängis nii hästi, et ma hakaksin helistuudios supparit otsima icon_redface.gif )on igatahes meeldivam muusikat kuulata, kui mingi über-mega 20kW suppariga ja 20W riiulikõlarid toeks. :/
Aga Su "loomingu" (ei tea, kas on ikka päris oma looming, ei oska hinnata) bass kukub liiga järsku ära. Ühte lugu kuulasin. Päris palju on vaikust seal, kus võiks just midagi kumiseda. Räppi olen ma nii palju ikka kuulanud, et teada, kus mis peab olema. Et kui suudaksid oma bassi korralikuks teha, siis ma saadaks ühele bassipedele neid laule. Ehk talle meeldib. icon_biggrin.gif
Mul midagi vastu pole, hobi nagu hobi ikka, aga ma juba üle saanud sellest bassihullusest.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
JaanL
HV vaatleja

sõnum 15.11.2006 03:23:19 vasta tsitaadiga

Eks see puberteediaegne bassivaimustus kaob nii või naa varem või hiljem ära, oleks ju suht kummaline näha mingit 60+ aastast taati kuskil öises tanklas sellise musika rütmis tiksumas
(tegelt vaataks hea meelega pealt icon_razz.gif ). Positiivne on asja juures see, et inimene vähemalt teeb midagi, mitte ei ona niisama ega ine teiste algajate muusikaharrastajate kallal. Igatahes
loodan et teemaalgataja püüdlused ei lõpe sellises surnud punktis nagu eelpool kirjeldatud ameerika "stuudiod", mis olemasolevat muusikat bassiga "rikastavad".
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Petz
HV Guru

sõnum 15.11.2006 04:04:29 vasta tsitaadiga

tsitaat:
päris huvitav on teada mis asjast välja tulema hakkab õpetuste ja kriitika peale, ehk hakkab mõni veel tegelema?
Jep... ma juba otsustasin, et tõstan kõigil lugudel 1000 Hz teravalt lakke thumbs_up.gif . Kui vaja, inisen ise laulule peale. Kuulama peab sigasuurte keskribavaljukatega (soovitavalt ruuporid) öösel tanklas 8) . Ja kellele ei meeldi, saab pasunasse icon_lol.gif
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
eqeku
HV vaatleja

sõnum 15.11.2006 06:08:03 vasta tsitaadiga

pane trummid nii umbes 1000lööki/minutis kah jooksma, ühest käigust peaks piisama, rohkem aju ikka vastu ei suuda võtta..
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
ranel
HV Guru

sõnum 15.11.2006 11:53:02 vasta tsitaadiga

Priido kirjutas:

thumbs_up.gif

Priido
Kreisi kasutaja
Priido

sõnum 15.11.2006 13:28:16 vasta tsitaadiga

Petz kirjutas:
tsitaat:
päris huvitav on teada mis asjast välja tulema hakkab õpetuste ja kriitika peale, ehk hakkab mõni veel tegelema?
Jep... ma juba otsustasin, et tõstan kõigil lugudel 1000 Hz teravalt lakke thumbs_up.gif . Kui vaja, inisen ise laulule peale. Kuulama peab sigasuurte keskribavaljukatega (soovitavalt ruuporid) öösel tanklas 8) . Ja kellele ei meeldi, saab pasunasse icon_lol.gif

Mulle ka see bassivärk ei meeldi aga pasunasse pole küll veel kriitika peale antud icon_wink.gif
tagasi üles
agen008
HV kasutaja
agen008

sõnum 15.11.2006 17:03:31 vasta tsitaadiga

Ardo, kuulad ühte lugu ja juba hindad mind? Ütled et "lugude" peale läheb suda pahaks ja kuigi peale ühe loo ei tõmmanudki? hah... vägagi asjatu postitus.

Teema võikski ära kustutada, enamus teist "kriitikutest" ei saa aru mida ma sellega proovin saavutada. Haletsusväärne. Ja nii palju egost - seda ma olen juba küll saanud. Need kes siin mõnitavad et edasi proovida ja paremaks saada on mõttetu, sest see on kõik pask ja isegi ei ütle et proovi paremini, lihtsalt ütlevad et mida ma teen on pask võivad ausalt öeldes p****e käia. Sorry, aga sellised inimesed ajavad südame mul pahaks Mis kasu nendes postidest on kui lihtsalt mõnitavad ja ei põhjenda kah.
tagasi üles
Ardo
HV Guru
Ardo

sõnum 15.11.2006 17:11:04 vasta tsitaadiga

agen008, aga mida sa proovid saavutada? icon_lol.gif

Vabandan oma kirjavea pärast.
Kommentaarid: 272 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 225
tagasi üles
pealuu
HV veteran
pealuu

sõnum 15.11.2006 17:13:23 vasta tsitaadiga

aga sa ära lase end sellest härida, et siin pole eriti palju neid kes asjast vaimustusse satuvad. sa oled ju leidnud koha kus tundub, et on sinuga sama huvi omavaid inimesi hulgem (see realm... .com või mis ta oligi). ning need, kes vaimustusid siin asjast, teavad nüüd sama kohta ja saavad seal edasi tegelda/tutvuda asjaga.
ma usun, et sellest peaks piisama ju küll.

eks see on paratamatus, et laias laastus on inimesi kahte sorti: 1. need kes on vaimustuses ja 2. need kes ei pea asjast eriti miskit.

viimati muutis pealuu 15.11.2006 17:18:13, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 209 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 168
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 15.11.2006 17:18:52 vasta tsitaadiga

http://web.starman.ee/laurx/02%20-%20(Bass-D&KingMatthew)%20in_the_mix.OGG bass-d & king matthew - in the mix .. huvitav, aks sse gabberiasi on t6esti siis kehva bassiga : ? yldiselt on see pl2rtsuvate pagassidega vanade kolmeste pemmide rida see bassiona.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Lisa lauludesse tümakat & HV-lased, hakkame kaklema. mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.