Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jonx
HV kasutaja
|
09.11.2006 11:22:45
|
|
|
õudusega mõtlen, et peaks klienditeenindaja ametist loobuma. Sellise kliendiga ei ole võimalik ju normaalselt rääkida. Endal taoline juhtum juba olnud paar korda, kus kliendile seletamine läheb juba alustades keeruliseks, sest klient peab kasti protsessoriks ja monitori arvutiks jne...op süsteemide mõisteid ei ole mõtet seletamagi hakata
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
09.11.2006 11:25:39
|
|
|
mina olen klienditeenindajana töötanud, on ikka olnud küll kliente, kellele pakud office tarkvara juurde, siis kui hinda kuuldakse käib pilt taskus ja öeldakse, et pole vaja, 2 päeva hiljem tullakse sõimatakse läbi, et miks ei ole excelit. samamoodi kui klient nõudis täpselt samasugust arvutit nagu K oli pakkunud ja seal ei olnud office tarkvara, siis miks süüdistada müüjat, kes võibolla isegi pakkus seda. pealegi antud kaebust lugedes jäi mullegi väga palju segaseks, võib oletada, et ega ta poes ka ei suutnud rääkida mida ta tahab.
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
1 :: |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
09.11.2006 11:45:51
|
|
|
Ehk siis sellest kirjast järeldub, et K-Arvutisalong kujundab enamuse inimeste mõttemaailma arvutitest
Viimasel ajal toimub vist kõik K-Arvuti näitel
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
jjk
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
jonx
HV kasutaja
|
09.11.2006 12:16:07
|
|
|
jjk kirjutas: |
kutsa99 kirjutas: |
indre329 kirjutas: |
Mind huvitas see HP? Windows Hewlett-Packard? |
windows home professional
/ot |
See HP on XP. Venelastele peaks H väga X-i moodi välja nägema. |
ise mõtlesin sama aga siis oleks pidand ta juba olema Windows HR
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
09.11.2006 15:03:06
|
|
|
sevenhugs kirjutas: |
Kliendi esimese kirja puhul norima ei hakka - igaüks on mingil alal dumbuser. Küll aga annab kliendi kallal torisemiseks põhjust teine kiri - on näha, et klient on enesekindel eesel. |
Õige jutt. Tegu sellise kliendiga kel endal pole asjast tegelt halli aimugi aga mitte, et ta ise seda tunnistaks - ise tehakse poes tähtsat nägu ja aetakse tegelt lollust suust välja,et mingi naisukese ja lastekarja ees asja jagav mees näida. Seega sellise kleindiga tekib probleem tavaliselt kahtemoodi. Esimese variandina ta ei ütle piisavalt mida konkreetne asi sisaldab kuna arvab, et teab ja ega müüja hakkagi siis peale pressima. Teine variant on see, et klient väljendab end valesti ja nö. mõtleb rohkem kui küsib ehk siis klient küsib lihtsalt arvutit mingi K pommika pakkumise näol ja oma peas eeldab, et see arvuti nüüd automaatselt mängib, paneb autosid kokku, teeb kontoritööd jne. kuna on ju kuuldud, et arvutiga taolisi asju teha saab. Kui nüüd asi polegi niilihtne siis esimene asi on see, et minnakse poodi lõugama ja seosetuid valemeid ning väljendeid suust välja ajama a'la see prõnn värk nagu üldse ei tee takk takk nagu peaks vms. millepeale müüja ei oska isegi aidata.
viimati muutis Auron 09.11.2006 16:11:12, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
09.11.2006 15:46:15
|
|
|
... jah, tänapäeval tuleb sellist jama õnneks ikka juba suht harva ette, kuid aastake 10 tagasi, kuulis selliseid lugusid pea ülepäeviti. Samas, pole Ordile midagi ette heita, vastuses on ju täiesti mõistlikult püütud olukorda selgitada ja pakutud ka lahendus, kuid nagu Auron juba ilmekalt kirjeldas, polnud mõistliku lahenduse leidmise soovi ostja poolt küll kuskilt otsast paista ...
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
madmel
HV veteran

|
09.11.2006 16:52:04
|
|
|
väike jutt veel.Just selle office koha pealt.
Suur osa kliente tulebki selle arvamusega , et excel ja word on seal arvutis juba peal.Eks nad harjunud sellega sest töö arvutitel reeglina see peal pluss veel sõpradel ka vähem legaalsemad koopiad peal.Olen siis klientidele, kes küsib , selle office eripära ilusti ära seletanud ja ei ole mingeid probleeme.Noh see ise asi , kes ostab , kes mitte.Ja eks on ka kliente tagasi tulnud, kellega ei ole juttu olnud selles office paketist.Nii mõnigi püüab alguses sõna tõsta ja alguses oma nõuda.Aga kui on asi ilusti ära seletatud siis ma küll rohkem probleeme ei ole kohanud.Ikka "sõpradena" lahku mindud.
Muidugi on olemas ka kliente, kes ei taha millestki aru saada, aga see on nende probleem.Ju see isik on lihtsalt nii umbusklik, et ta vajab kellegi lähema inimese seletust maailma asjade üle
Edit: tegelt tahtsin sellega seda öelda, et neid inimesi on vähemuses ,kes ei taha ise millestki aru saada.Minu 4 aastase kogemuse põhjal võin öelda, et 99% juhtumitest ei ole lootusetud.Asi on suhtumises ka teenindaja poolt.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mooses
HV vaatleja
|
09.11.2006 19:31:26
|
|
|
madmel kirjutas: |
..
Suur osa kliente tulebki selle arvamusega , et excel ja word on seal arvutis juba peal.Eks nad harjunud sellega sest töö arvutitel reeglina see peal.... |
Siis arvatakse, et alati peab komplekti kuuluma kõlarid, skanner, printer jne. "Ma ju ostsin komplekti!!". Tasuta paigaldust ja koolitust tahetakse ka. Tihtipeale tagantjärgi.
Lisaks veel HV ninatargad- töö arvutipoes pole meelakkumine-)
|
|
tagasi üles |
|
 |
C4ines
Kreisi kasutaja
|
09.11.2006 20:06:46
|
|
|
Minuarust ORDI on olen alati abi saanud
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
madmel
HV veteran

|
09.11.2006 23:20:07
|
|
|
C4ines kirjutas: |
Minuarust ORDI on olen alati abi saanud  |
see ka minu arvamus, Ordi vastu ei ole mul vähematki, ka sealt alati abi ja nõu saanud.
Lihtsalt mul jäi kuidagi vahepeal mulje, et seoses selle ordi juhtumiga(ja ka mõnest teisest teemast siin) on normaalne sõimata kliente
dumbjuuseriteks , kuna nad ei tea mida küsida ja järelikult on ka pohh , mis neile pähe määrida ja mis sellest kliendist pärast saab.
Eks jah, see klient oma teise kirjaga kipub ka tõestama oma põikpäisust aga see on juba tema probleem
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
10.11.2006 13:46:15
|
|
|
madmel kirjutas: |
Lihtsalt mul jäi kuidagi vahepeal mulje, et seoses selle ordi juhtumiga(ja ka mõnest teisest teemast siin) on normaalne sõimata kliente
dumbjuuseriteks , kuna nad ei tea mida küsida ja järelikult on ka pohh, mis neile pähe määrida... |
No aga emmetamisel on ka omad mingid piirid alati. Vaadates millepärast mõned kliendid peale arvuti ostmist sõimama ronivad siis osade asjade puhul oleks see samahea kui ostan auto poest ja lähen hiljem räuskama, et aga miks auto niisama ei sõida vaid ma lisaks veel bensu pean sisse ostma. Ma ostsin ju täisvarustuses masina professiunal või nii
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
madmel
HV veteran

|
10.11.2006 15:02:57
|
|
|
Muidugi on emmetamisel omad piirid.Aga kui klient tuleb arvutiga tagasi poodi ja räuskab, et see ei tööta siis ei ole ka talle ka raske seletada, et arvuti tuleb ka vooluvõrku panna, et ta tööle hakkaks.Vajadusel võib ka lisada, et selle eest võtab eesti energia oma osa raha näol.Juhul kui ta sellest aru ei saa on see juba tema probleem ja vaadaku oma pilditut kasti.Aga mian veel selliseid inimesi ei ole kohanud, kes arvavad, et elektri seadmed või autod töötavad õhust ja armastusest.Office olemasolu arvutis ongi osadele klientidele sama loogiline kui bensiin autos, aga tavaliselt aitab lihtsast seletusest(nagu ordi vastus) ja nad saavad sellest aru.On küll erandeid kuigi ka nad saavad üldjuhul sellest aru aga ei taha seda tunnistada endale.Ega ta ei olegi kohustatud müüjast aru saama või teda uskuma.
Läheb küsib mõne sõbra või tuttava käest ja küll ta siis tõeni välja jõuab.
Tegelt mõttetu OT siin teemas
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Clone^
HV kasutaja
|
12.11.2006 01:45:33
|
|
|
Viimasel ajal olen kõik oma komponendid ostnud Ordist. Peaaegu alati on olnud hea, sõbralik teenindus (ka garantiis, videokaardi testimine ja vahetamine võttis mitte rohkem kui 16 tundi - kell 13 päeval viisin ja järgmine hommik kell 9 võisin järgi minna, erinevalt K-st, kus selline asi võtab kuid). Enamasti on neil kõik, mis hinnakirjas ka poes olemas. Veebipoest tellides on kaup kiiresti kohale jõudnud (3-5 päeva), kunagi tellisin ka Logitech G15 ning seda oodates (mitu kuud, ta ei pidanudki varem tulema) lükkus tähtaeg edasi ning seepeale ilusti helistati mulle ning teatati sellest viisakalt, küsimusega, kas soovin ikka oodata ja pakuti isegi raha tagasi.
Üldhinnang minu poolt oleks 5+, probleeme 0, positiivseid kogemusi hulgi.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
unnamed
HV kasutaja

|
12.11.2006 01:53:29
|
|
|
endal ka ordist...
väga rahul
_________________ If life kicks you in the ass kick back. Take off on wheels. |
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jolinar
HV kasutaja

|
20.11.2006 03:24:16
|
|
|
Mooses kirjutas: |
Lisaks veel HV ninatargad- töö arvutipoes pole meelakkumine-) |
Ähh, polnd seal midagi nii rasket, kui väike palk ja lootusetult ülenõudlikud ülemused välja arvata.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
20.11.2006 08:08:40
|
|
|
Viimasel ajal olen sealt saanud kokku soetatud kaks läpatsit, kaks wireless hiirt ja ühe läpaka kotti koguväärtuses 39k.
Suhtumine ja teenindus
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
3 :: |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
20.11.2006 12:36:33
|
|
|
Jolinar kirjutas: |
Ähh, polnd seal midagi nii rasket, kui väike palk ja lootusetult ülenõudlikud ülemused välja arvata. |
ot: ehee, mida veel vaja siis oleks, et raskem saaks olla?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
20.11.2006 12:42:59
|
|
|
londiste kirjutas: |
Jolinar kirjutas: |
Ähh, polnd seal midagi nii rasket, kui väike palk ja lootusetult ülenõudlikud ülemused välja arvata. |
ot: ehee, mida veel vaja siis oleks, et raskem saaks olla? |
K-tüüpkliendid
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmg
Kreisi kasutaja

|
20.11.2006 13:51:36
|
|
|
Paistab, et ORDI hinnad on suht jäigad või on viga minus (1640 kroonise asja puhul 40 krooni, samas kui konkurentfirmas on hind üldse 1550)
_________________ |V|355 VV17|-| 7}{3 |3357, [)13 (_1|<3 7]-[3 R357 |
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
20.11.2006 13:55:33
|
|
|
rmg kirjutas: |
Paistab, et ORDI hinnad on suht jäigad või on viga minus (1640 kroonise asja puhul 40 krooni, samas kui konkurentfirmas on hind üldse 1550) |
Ega see muidu parane, kui nad näevad, et ostust loobutakse ja konkurendi juurde jalutatakse...
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
20.11.2006 15:03:10
|
|
|
XYZ kirjutas: |
Paistab, et ORDI hinnad on suht jäigad või on viga minus (1640 kroonise asja puhul 40 krooni, samas kui konkurentfirmas on hind üldse 1550) |
Ega see muidu parane, kui nad näevad, et ostust loobutakse ja konkurendi juurde jalutatakse...  |
arvesta ka sellega, et erinevad firmad saavad asju sisse osta erineva hinnaga. võibolla kellelgi on laojääk või hea hinnaga partii jne.
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmg
Kreisi kasutaja

|
20.11.2006 16:11:07
|
|
|
Vbl siis laojääk, sest kui 1 on in stock, siis vaevalt partii
_________________ |V|355 VV17|-| 7}{3 |3357, [)13 (_1|<3 7]-[3 R357 |
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
mar6
HV veteran
|
02.12.2006 19:21:59
|
|
|
etc_Shelob kirjutas: |
XYZ kirjutas: |
Ega see muidu parane, kui nad näevad, et ostust loobutakse ja konkurendi juurde jalutatakse...  |
arvesta ka sellega, et erinevad firmad saavad asju sisse osta erineva hinnaga. võibolla kellelgi on laojääk või hea hinnaga partii jne. |
Just. Ma (pole firma) müüsin ka ükskord oma suure hunniku arvutijuppe maha kuna oli raha vaja, ning et kiiremini lahti saada müüsin umbes 30% soodsamalt kui tavaliselt neid HV-s müüakse. Aga kuna enam raha vaja pole, siis EI kavatse ka
enam sellist hinnaalandust teha.
Selle jutuga tahan öelda, et hind oleneb olukorrast või midagi sellist.....
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Polaris
HV vaatleja

|
02.12.2006 22:46:56
|
|
|
Ordi arvutite kohta pole ühtegi halba sõna öelda. Kasutasin ise pea 2 aastat Ordi komplekteeritud lauaarvutit ja garantiihooldusesse ei pidanud õnneks kordagi pöörduma.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|