Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
XYZ
HV Guru

|
17.10.2006 08:50:48
|
|
|
Aga angel, kui see sul pidev probleem, siis HV võib aidata sellest üle saada AM-ga, mis annab aega postitust üle vaadata ja seda viga parandada. Ainult ütle ise palju ta võiks olla: 10, 20 või 30 min. Me aitame heameelega
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
17.10.2006 08:54:08
|
|
|
ma süüdi et see kahe silma vahele jääb.... eesti haridussüsteem on nii tõhus noh 8)
aga mis sellest nüüd arutada kui palju kordi ma ühe J ära unustan... võiks firmasid edasi sõimata
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
viimati muutis angel 17.10.2006 09:11:47, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
0 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
17.10.2006 08:58:47
|
|
|
angel kirjutas: |
ma süüdi et see kahe silma vahele jääb.... eesti haridussüsteem on nii nõhus noh 8)
aga mis sellest nüüd arutada kui palju kordi ma ühe J ära unustan... võiks firmasid edasi sõimata  |
Nii vigase teksti puhul peab siiski tõsiselt kaaluma AM-kest Heast-peast firmade sõimamise asemel harjuta pigem postituse eelvaate kasutamist ja teksti korrigeerimist.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
17.10.2006 16:35:56
|
|
|
Vabandust, jah edasimüüjaga oli Võrus tegu. Igatahes täpselt nädal aega läks selle tellimusega. Täna sain kätte ja õnnejunnis kinni . Huvitav aitn see, et tellisin Xp Home aga kaasa sain siis Xp Pro. Ka lubatud NOD32 aastase litsentsi asemel sain BitDefender 9 standard.
Ordiga rahul
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
18.10.2006 21:20:50
|
|
|
Ostsin videokaardi ja igati rahul
_________________ Küsige mida tahate, me vastame mida tahame. |
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
sasu2
HV vaatleja

|
26.10.2006 03:26:57
|
|
|
Tulnud tegemist teha kahe ordist ostetud arvutiga. Mõlemad on enne aastaseks saamist garantiiremondis käinud. Esimene (pc) sai ostetud pärnust ja seal teda ka remonditi. Videokaart! Käis 3x kuu jooksul, aga ei tolku. Vast proovisid putitada kõiksee aeg sama tööle. Tihti ordis käies tuli koduigatsus juba peale ja otsustasin osta ise uue videokaardi. Nägin 1.x arvutit seest poolt, vahetasin videokaardi ära ja töötab tänaseni!!! Arvan, et arvuti polnud poolt aastatki vana! Teise arvutiga pole ka probleemidest pääsenud. Jälle garantiiremont, aga seekord jooksutamist polnud. Läppar oli Tallinna ORDIS lihtsalt 3 kuud. Sain siis kunagi ta kätte, aga nädala pärast viisin ORDISSE tagasi, sest asi polnud muutunud, seekord ainult Tartusse. Rääkisin siis Tartus oma läppati elulugu, et just parandusest tulnud ja vahetatud need ja need asjad. Imestus suur, kui naisterahvas leti taga arvutist vaadates nii ei arvanud! Ennast seniilseks pidades koju Tallinnast saadud paberit uurima, aga õnneks mu mäluga veel ok. Lihtsalt arusaamatud asjad toimuvad seal hoopis. Õnneks piirduti seekord kolme päevaga ja asi sai korralikult tööle jälle. Veel parem, et enam ise neid ei kasuta, sest aastast suurema osa välismaal elades, ei tahaks enam küll ühtäkki arvutist ilma jääda. Sai need riistapuud lähisugulastele ära anda ja nüüdsest DELLi rahulolev klient. Kui tekibki jama, siis esindatud kõikides riikides, kuhu mu jalg võiks sattuda!
|
|
tagasi üles |
|
 |
ramba
HV kasutaja
|
26.10.2006 23:50:22
|
|
|
To - sasu2
Räägi rohkem sellest sülearvuti teemast, mis täpsemalt viga oli ja kas tõesti hoiti arvutit kolm kuud teeninduses?
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
sasu2
HV vaatleja

|
28.10.2006 15:03:30
|
|
|
To - ramba
Sülearvuti hakkas ennast natuke rohkem jõudu tahtvate progedega välja lülitama. Lihtsalt lõi pildi kotti nagu vool läheks ära. Kuna olin eestist ära ja parandusse kohe viia ei saanud arvutit, aitasid külmad mahlapakid läppari all mind niikaua. Ilma nendeta sain ainult netis surfata, aga selleks pole vaja mulle nii kallist sülearvutit. Eestisse jõudes viisin arvuti Tallinna Pärnu mnt. ORDISSE ja seal see oli tõesti 3 kuud. Mõned päevad peale isegi. Teema oli, et vidinate maaletoojate taga asi(emaplaat). Garantii remondi puhul natuke naljakas, et asjad niikaua võtavad. Pakuks siis mingit asendusasja, aga ei. Ja lõpptulemus peale 3 kuud, et sama asi läheb edasi. Samuti oli 1 asi mis garantii alla ei läinud, klaviatuur. Nõus sellega. Meeldib bf2-te mängida ja paar tihdemalt kasutusel olevat nuppu nats sügavamale vajunud. Aga sedagi nad ei suutnud leida sama nagu ennem oli, SWE oma. Pidin US klaveriga leppima. Aga õnneks vana jäi alles ja sain nupud ümber vahetada ise. 3kuud ootamist ja ei mingit tolku. Hiljem Tartus uuendati ainult termopastat ja asi OK peale seda. Kogu asi kolme päevaga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sommer
Kreisi kasutaja

|
06.11.2006 16:11:07
|
|
|
mis värk nende ordi läpaka korpustega on, mitmel tuttaval ekraani ümbert plastik serv liimist lahti ja imelik ragin klaviatuuris kui kätt läpakale toetada. kui korpus välja vahetada on asi väärt kraam
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
1 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
06.11.2006 17:34:06
|
|
|
Eee kusagilt peab ju hinnas kokku hoidma. Kuidas sa muidu seletad kvaliteet läppari ja ordi kraami hinnavahet?
Korpus ja aku ongi üldiselt need "kokkuhoiju" kohad.
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
08.11.2006 17:20:10
|
|
|
Windows HP ? Windows XP ei peaks olema
väga väga kahtlase sisuga tekst igatahes näiteks lause " ei vasta isegi protsessori eest ja tagavaatele. " ning "Protsessoris aga selgus, et töötab ainult üks kettaajam ja teine on tühi." on minujaoks... veider.
kui asi pole väljamõeldis siis tekib tunne et : müüja kes müüs oli lammas ja ei seletanud asja nii et ostja kah aru saaks ning sellest see probleem tekkima hakkaski.
Ennegi juhtunud et probleemid tekkivad sellest et müüja on paras tottu. Ühe tuntud firma enamus probleemidest sellest hakkavadki.
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
viimati muutis angel 08.11.2006 17:44:41, muudetud 2 korda |
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
08.11.2006 17:21:52
|
|
|
See on välja mõeldud või tegelikkus
Raske uskuda sellist asja
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
08.11.2006 18:13:42
|
|
|
indre329 kirjutas: |
See on välja mõeldud või tegelikkus
|
Ma küll usun, seda kliendipoolset bullat.
Nähtud-kuuldud paari sellist.
Samas kivi ka müüja kapsaaeda - ei viitsitud kundele selgeks teha, et CD kopeerimiseks pole "duubelmakki" vaja. Või ei saanud kunde sellest aru.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
08.11.2006 18:19:47
|
|
|
mind ajab see igaljuhul naerma:
mida tähendab "PROFESSIONAL kodus töötamiseks", või siis "protsessori tekst ei vastanud monitori tekstile"... see, et ta ei teadnud, et kontoritööpaketti ei ole op.süsteemiga kaasas, on sügavalt tema enda harimatus (kui ta ütles, et ta tahab PROFESSIONAL kodus töötamiseks, siis ei pea müüja aru saama, et ta tahab ka kontoritööpaketti)... tahab videotöötlust teha... heheh, WMM (Windows Movie Maker) oli vanasti ju winiga kaasas ... sellest peaks ilmselt piisama... misasi on kettaajam? kõvaketas...
siiski arvan ma pigem, et tegu on naljaga, kui mitte, oleks võinud pärisnime ka avalikustada...
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
08.11.2006 18:30:07
|
|
|
Mind huvitas see HP? Windows Hewlett-Packard? Või sai klient tõesti aru, et eksisteerib koduprofessionaalidele mõeldud Windows (Home Professional)?
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
08.11.2006 19:25:46
|
|
|
Minuarust selleks see müüja seal poes passibki terve päev et klientidega tegeleda. Ja kui klient ei saa häste kõigest aru siis peaks talle nagu asjad selgeks tegema kenasti ja mõistetavas keeles. Aga jah... sellised need värgid Eestis on. Kui midagi ostad pead kohe spets olema sellel alal muidu võib jura kokku saada.
Ega kõik inimesed tea et iga asja jaoks on eri programm jms värgid.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Henrik
HV kasutaja
|
08.11.2006 22:56:59
|
|
|
angel, sa oled kuidagi negatiivne. Teab kas sina ehk oledki see kliendiosapool selles loos. Ilmselt mitte - oletan et selline klient ei oskaks HV foorumit kasutada. Olen näinud ka igasuugu Jobusid kliente. Mõni ei taha ja eiu soovigi teinekord asjast aru saada arvates et teda nagunii tüssata tahetakse. Või siis on nad raudselt veendunud et neil õigus on.
|
|
tagasi üles |
|
 |
raibs
HV vaatleja

|
08.11.2006 23:17:02
|
|
|
Mul on nendest inimesest kahju, kes selles juhtumis naljakohta näevad... See saab näidata vaid kahte asja - kas halba lastetuba või vaimupeetust. Saage palun aru, kõik inimesed pole sündinud "itimehed", või saanud selleks peale oma esimest Windowsi installi. No oli see klient ehk natuke ebakompetentsem kui ta ise end arvas olevat. Või soovis välja näidata. Mõni asi.
Esimesena visaku kivi see, kes on patust puhas...
_________________ vikat konna ees ei kohku |
|
tagasi üles |
|
 |
madmel
HV veteran

|
09.11.2006 00:05:24
|
|
|
tsitaat: |
...Saage palun aru, kõik inimesed pole sündinud "itimehed", või saanud selleks peale oma esimest Windowsi installi. ... |
word
kui ise kunagi alustasin it maailmaga tutvumist siis ma üldse ei imesta, et ma ka kellegi jaoks "lolle" küsimusi esitasin.
Ei ole olemas lolle küsimusi kuid on targad vastused.
Eks see muidugi itimeestele Ja AHVidele nalja pakub(mulle ka ) aga ma ei hakkaks selle pärast neid kliente maha tegema.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
09.11.2006 00:18:11
|
|
|
Kliendi esimese kirja puhul norima ei hakka - igaüks on mingil alal dumbuser. Küll aga annab kliendi kallal torisemiseks põhjust teine kiri - on näha, et klient on enesekindel eesel.
tsitaat: |
Teie vastus on formaalne ja minu probleeme ei lahenda.
|
Milline see vastus siis olema oleks pidanud? Familiaarne või? Minu hinnangul asjalik ning mõistlik kiri. Kui klient ei proovigi iseend aidata (eeskätt sellegagi, et kirja sisuse süübida), siis ei maksa müüja kõrri karata. Ma ei imestaks üldse, kui ostuhetkel proovis mees end asjatundjana näidata, mis nt järjekorra ja seetõttu kiirema teenindamise puhul võib läbigi minna. A la palun mulle selline arvuti (K-arvutisalongi reklaamlehelt nt), selline monitor, Windows (XP) Professional, installeerida ka.
Ühesõnaga - loogiline, et iga klient ei saagi olla spetsialist. Küll aga võiks endal klapid peast ja tropid kõrvadest võtta, kui asjalikke vastuseid pakutakse. Kui kõigest hingest tahta olla petetud, siis võtku heaks, olgu.
|
|
Kommentaarid: 280 loe/lisa |
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
RKsilver
HV Guru
|
09.11.2006 00:33:59
|
|
|
indre329 kirjutas: |
Mind huvitas see HP? Windows Hewlett-Packard? |
windows home professional
/ot
|
|
Kommentaarid: 172 loe/lisa |
   |
2 :: |
140 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
09.11.2006 00:36:35
|
|
|
sevenhugs kirjutas: |
Kliendi esimese kirja puhul norima ei hakka - igaüks on mingil alal dumbuser. Küll aga annab kliendi kallal torisemiseks põhjust teine kiri - on näha, et klient on enesekindel eesel.
|
word.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
09.11.2006 02:12:25
|
|
|
Henrik kirjutas: |
angel, sa oled kuidagi negatiivne. Teab kas sina ehk oledki see kliendiosapool selles loos. Ilmselt mitte - oletan et selline klient ei oskaks HV foorumit kasutada. Olen näinud ka igasuugu Jobusid kliente. Mõni ei taha ja eiu soovigi teinekord asjast aru saada arvates et teda nagunii tüssata tahetakse. Või siis on nad raudselt veendunud et neil õigus on. |
Eks neid jobusid kliente kah olemas aga need vast saab kah kenasti paika pandud ehk siis viisakalt talle asjad selgeks räägitud. Üldiselt kui inimesele kõrri ei karga siis hakkab ta ka asju mõistma. Kui nad väga raudselt veendunud on et neil õigus siis saab ju alati kindlate väidetega asja selgeks teha et asjad ei ole ikka nii nagu ta arvab.
Ehk siis sõbralikult seletades vast saab asjast jagu
Pealegi kuda saaks inimene HV kasutada kui ta ostaks näiteks esimest arvutit ja ega kõik HV kuulnud kah ei ole. Ma leidsin isiklikult HV suht kogemata ülesse
Ja kui ma über dumb user olin oleks väga õnnelik olnud kui keegi oleks viitsinud paari asja seletada (poes) ilma et iga asja ja liigutuse eest raha oleks küsitud
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
09.11.2006 09:44:32
|
|
|
angel kirjutas: |
Üldiselt kui inimesele kõrri ei karga siis hakkab ta ka asju mõistma. Kui nad väga raudselt veendunud on et neil õigus siis saab ju alati kindlate väidetega asja selgeks teha et asjad ei ole ikka nii nagu ta arvab.
Ehk siis sõbralikult seletades vast saab asjast jagu  |
khm, sa olid klienditeenindajana töötanud ka?
ega ikka kõigile klientidele ei tee pikka seletamise peale ka selgeks.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
   |
215 |
|
tagasi üles |