Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mikk36
HV Guru

|
25.10.2006 12:42:27
|
|
|
2 trini kirjutas: |
Kuna oli öeldud, et kasutatakse WLM'i, siis tuleks eemaldada ka
C:\Documents and Settings\KASUTAJA\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\MSN ID |
mul sellist kausta üldse pole (kasutan juba pool aastat WLM'i)
Messenger peaks olema Windows Messengeri kaust
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
25.10.2006 13:46:19
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
Kuna oli öeldud, et kasutatakse WLM'i, siis tuleks eemaldada ka
C:\Documents and Settings\KASUTAJA\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\MSN ID |
mul sellist kausta üldse pole (kasutan juba pool aastat WLM'i)
Messenger peaks olema Windows Messengeri kaust |
Järelikult pole sul Shared Folders lubatud Siis ei ole jah seda kausta
|
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
25.10.2006 14:21:08
|
|
|
shared folders kaust on local settings all olemas (mingi), kuid jah, shared folders funktsiooni ei kasuta
|
|
tagasi üles |
|
 |
marxmeen
HV vaatleja
|
29.10.2006 22:23:42
probleem msn 7.5ga |
|
|
tere,
probleem siis samuti msniga.. tegemist 7.5ga. downloadsin selle ära ning sain ka ilusti installitud. aga siis kui tahan sisse logida (hakkan maili aadressi kirjutama), siis nagu jookseb kokku. ning ei saagi sisestada ning sisse logida. tavaline windows messenger töötab aga korralikult. samas sooviks ikka 7.5te. enne oli ja väga hea oli.. ei tea järsku tuli niisugune jama sisse...
aitäh!
|
|
tagasi üles |
|
 |
O
Kreisi kasutaja

|
29.10.2006 22:25:38
Re: probleem msn 7.5ga |
|
|
marxmeen kirjutas: |
tere,
probleem siis samuti msniga.. tegemist 7.5ga. downloadsin selle ära ning sain ka ilusti installitud. aga siis kui tahan sisse logida (hakkan maili aadressi kirjutama), siis nagu jookseb kokku. ning ei saagi sisestada ning sisse logida. tavaline windows messenger töötab aga korralikult. samas sooviks ikka 7.5te. enne oli ja väga hea oli.. ei tea järsku tuli niisugune jama sisse...
aitäh! |
miks 8 ei sobi?
ehk on 7.5 buggine
_________________ PS, kui teemades ei vasta |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
29.10.2006 22:39:26
|
|
tere,
aitäh! |
Lase msn maha ja kustuta kõik messengeriga seotud kaustad ära, samuti puhasta register. Siis proovi uuesti installida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
30.10.2006 11:18:15
|
|
tere,
aitäh! |
Ega see Windows Messenger MSN Messengeri kuidagi ei sega äkisti?
|
|
tagasi üles |
|
 |
marxmeen
HV vaatleja
|
30.10.2006 20:49:22
|
|
tere,
aitäh! |
Lase msn maha ja kustuta kõik messengeriga seotud kaustad ära, samuti puhasta register. Siis proovi uuesti installida. |
ei aidanud...
äkki keegi oskab veel midagi soovitada.. aitäh
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
31.10.2006 04:34:40
|
|
|
marxmeen, aga kui teise windowsi kasutajaga sisse logid, siis ka ei tööta?
|
|
tagasi üles |
|
 |
marxmeen
HV vaatleja
|
31.10.2006 19:00:05
|
|
|
marxmeen, aga kui teise windowsi kasutajaga sisse logid, siis ka ei tööta? |
kuule asi selles, et kui see arvuti nagu netist offline on, siis laseb ta ilusti kirjutada oma msn aadressi + passwordi, aga kui netti lähen, siis kirjutades aadressi (seal enam passwordi) jääb ta väga aeglaseks (msn 7.5 siis) ning pean väga kaua ootama kui lõpuks midagi sinna tuleb... ja no tavaliselt jookseb kokku see...
|
|
tagasi üles |
|
 |
ikkamina
HV kasutaja

|
01.11.2006 19:02:47
|
|
|
Tahaks teada,miks istallides,messenger discovery x2-te, NOD-32 AMON röökima hakkab?Mis teha,kas annab kuskilt maha keerata,või las taob punast ette?
_________________ Märkige profiili oma asukoht! |
|
tagasi üles |
|
 |
O
Kreisi kasutaja

|
01.11.2006 19:06:51
|
|
|
kuule asi selles, et kui see arvuti nagu netist offline on, siis laseb ta ilusti kirjutada oma msn aadressi + passwordi, aga kui netti lähen, siis kirjutades aadressi (seal enam passwordi) jääb ta väga aeglaseks (msn 7.5 siis) ning pean väga kaua ootama kui lõpuks midagi sinna tuleb... ja no tavaliselt jookseb kokku see... |
pakuks põhjuseks viirused
_________________ PS, kui teemades ei vasta |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
01.11.2006 19:49:53
|
|
|
kuule asi selles, et kui see arvuti nagu netist offline on, siis laseb ta ilusti kirjutada oma msn aadressi + passwordi, aga kui netti lähen, siis kirjutades aadressi (seal enam passwordi) jääb ta väga aeglaseks (msn 7.5 siis) ning pean väga kaua ootama kui lõpuks midagi sinna tuleb... ja no tavaliselt jookseb kokku see... |
Hmm, minu küsimusele sa ikkagi ei vastanud
Kirjuta siis Command Prompt'is (start>run>cmd) järgnevad värsiread, vajutades peale igat [enter]
regsvr32 Dssenh.dll /s
regsvr32 Gpkcsp.dll /s
regsvr32 Slbcsp.dll /s
regsvr32 Sccbase.dll /s
regsvr32 Softpub.dll /s
regsvr32 Wintrust.dll /s
regsvr32 Initpki.dll /s
regsvr32 Rsaenh.dll /s
regsvr32 Mssip32.dll /s
regsvr32 Cryptdlg.dll /s
regsvr32 Msxml3.dll /s
|
|
tagasi üles |
|
 |
marxmeen
HV vaatleja
|
01.11.2006 21:40:01
|
|
|
mul ei ole teist kasutajat... lihtsalt üks ongi.. teisel oli nagu see guest kui uurisin ja seal polnud mul interneti connectionit loodud. ja ei hakanud uurima ka rohkem... ning siis märkasin selle vea et netis olles see msn jamab...
Hmm, minu küsimusele sa ikkagi ei vastanud
Kirjuta siis Command Prompt'is (start>run>cmd) järgnevad värsiread, vajutades peale igat [enter]
regsvr32 Dssenh.dll /s
regsvr32 Gpkcsp.dll /s
regsvr32 Slbcsp.dll /s
regsvr32 Sccbase.dll /s
regsvr32 Softpub.dll /s
regsvr32 Wintrust.dll /s
regsvr32 Initpki.dll /s
regsvr32 Rsaenh.dll /s
regsvr32 Mssip32.dll /s
regsvr32 Cryptdlg.dll /s
regsvr32 Msxml3.dll /s |
aga SUUR aitäh sulle ma täpselt ei tea mis ma nüüd tegin.. aga nüüd töötab
|
|
tagasi üles |
|
 |
pelmeen
HV kasutaja
|
04.11.2006 14:16:45
|
|
|
Mul on selline probleem, et messenger (WLM) logib sisse, näitab contact listi ära, aga siis jookseb kokku. Olen proovinud korduvalt clean installi teha, aga miski ei muutu. Microsofti tüüpidelt olen saanud mitu pikka maili õpetustega, mis teha, tegin kõik nagu kirjas, kuid probleemist lahti ei saa. Siiani ainus asi, mis aidanud, on mess.be lehelt tiritud patch, patchitud messenger logib sisse ja töötab, kuid kui näiteks lähen hetkeks WiFi levist välja ja siis tagasi ning messenger reconnect-ib, siis ilmneb sama jama, mis patchimata WLM-iga (logib sisse, näitab listi ära ja siis hangub). Patchitud messengeril veel selline jama, et kui keegi üritab mulle oma webcami pilti edastada, siis jookseb samuti kokku. Kui siis end task panna ja uuesti messenger käima, siis logib jälle normaalselt sisse ja töötab kuni eespool mainitud juhtumiteni. Proovisin ka msn 7.5-t, aga sellega ilmnes sama jama. Oskab keegi aidata?
(vabandust, et kasutatud eesti-inglise segakeelt, paljudele väljenditele ei tule lihtsalt kohe eestikeelne vaste meelde)
_________________ http://www.hot.ee/eestiomadjobud |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
04.11.2006 22:05:54
|
|
|
Kaua sa ootad, kui see hangumine toimub? Äkki Messenger lihtsalt lagib? WiFiga on mulgi seda ette tulnud nõrgemate masinate puhul.
|
|
tagasi üles |
|
 |
pelmeen
HV kasutaja
|
05.11.2006 01:07:31
|
|
|
No hangumine toimub mõne sekundiga, lööb listi ette ja jookseb kokku. See juhtub nii WiFit kasutades kui kaabli otsas olles.
|
tagasi üles |
|
 |
juku626
HV veteran
|
05.11.2006 12:10:33
|
|
|
Kas msn-i kontot saab kustutada?Mõtlen hotmaili!
Kui seda enam ei kasuta,siis jääb alles või kuidas?
_________________ OSTAN Žiguli/VAZ/Lada. 56989256 |
|
tagasi üles |
|
 |
ikkamina
HV kasutaja

|
05.11.2006 12:59:17
|
|
|
juku626 kirjutas: |
Kui seda enam ei kasuta,siis jääb alles või kuidas?  |
link
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
05.11.2006 14:54:36
|
|
|
juku626 kirjutas: |
Kui seda enam ei kasuta,siis jääb alles või kuidas?  |
Kui 30 päeva pole Hotmaili sisse loginud, siis konto suletakse ja Inboxis olevad kirjad kustutatakse. Enda lisatud kaustad jäävad veel alles ja uuesti sisse logides on võimalik konto aktiveerida. 120 päeva pärast kustutakse kõik enda lisatud kaustad ja ka sinu messengeri kontaktid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
05.11.2006 23:56:08
|
|
|
pelmeen kirjutas: |
No hangumine toimub mõne sekundiga, lööb listi ette ja jookseb kokku. See juhtub nii WiFit kasutades kui kaabli otsas olles. |
Aga sa oodanud oled? Mu Messenger on ise ka aeg-ajalt sellist pulli teinud - hangub sisselogimisel mitmeks sekundiks. Juhtunud on see enamasti jagatud ja aeglasema ühenduse taga. Kas teiste ühendustega on sama lugu?
|
|
tagasi üles |
|
 |
hmekk
HV Guru

|
06.11.2006 11:04:50
|
|
|
selline viga et mul msn (7.5) ei salvesta enda nö sttinguid
aka mul määratud nii et näitaks kontakte adresi, mitte nimesi, kuid igakord
kui msni käivitab näitab nimedega ja tuleb uuesti määrata, et näitakse adresi, mitte nimesi
options läbi surfatud, kuid lahendust ei leia
lisamodidest on epal msn shell + msn plus
kuskil nende seadetes ei leidnud sellekohta seadistamise võimalusi
_________________ Fotoblogi / Flickr |
|
tagasi üles |
|
 |
ikkamina
HV kasutaja

|
06.11.2006 11:30:58
|
|
|
hmekk kirjutas: |
selline viga et mul msn (7.5) ei salvesta enda nö sttinguid
aka mul määratud nii et näitaks kontakte adresi, mitte nimesi, kuid igakord
kui msni käivitab näitab nimedega ja tuleb uuesti määrata, et näitakse adresi, mitte nimesi
options läbi surfatud, kuid lahendust ei leia
lisamodidest on epal msn shell + msn plus
kuskil nende seadetes ei leidnud sellekohta seadistamise võimalusi |
No kui sul on shell peal,siis peaks saama nii:Parem klikk nimel,siis Edit Contact.Siis kustutad Nickname ja saved.Ja kindlasti vaata,et messengeril endal oleks kontaktid Wiev contacts-ide alt e-maili adress peale pandud.
|
tagasi üles |
|
 |
pelmeen
HV kasutaja
|
07.11.2006 05:35:38
|
|
|
indre329 kirjutas: |
pelmeen kirjutas: |
No hangumine toimub mõne sekundiga, lööb listi ette ja jookseb kokku. See juhtub nii WiFit kasutades kui kaabli otsas olles. |
Aga sa oodanud oled? Mu Messenger on ise ka aeg-ajalt sellist pulli teinud - hangub sisselogimisel mitmeks sekundiks. Juhtunud on see enamasti jagatud ja aeglasema ühenduse taga. Kas teiste ühendustega on sama lugu? |
Oen proovinud 2-es erinevas wifis ja starmani ning elioni kaabli otsas, ikka sama jama. Oodanud olen vast 3-4 min max, selle ajaga ei juhtunud midagi.
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
08.11.2006 11:23:34
|
|
|