Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Crysis märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 350, 351, 352  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 08.10.2006 10:06:00 vasta tsitaadiga

486 kirjutas:
Far Crys läks sihtimine päris sitaks kui jooksid, kõige parem oli kaugelt lamades mehi headshotidega maha nottida. Üksik laskudega püsis sihik ilusti paigal.

nojah palju neid mängureid eestis ikka on kes far cry-s falcon-ga sprindi pealt palgamõrvaritele kuuli pähe kihutavad icon_lol.gif ,teemasse kah,ma pean veidi uurima mis relvad sinna mängu tulevad,kuna mäng toimub tulevikus siis arvata on et mingeid prototüüpe saab näha icon_smile.gif ,aga tahaks ikka selliseid relvi mis far cry-s kah olid,nt see suur lihanuga mille nimi mul praegu meelde ei tule icon_biggrin.gif

EDIT: kiire copy paste wikist:

tsitaat:

banaan SCAR: The SCAR (SOF Combat Assault Rifle) in Crysis is the standard assault rifle, which will be able to be modified into a sniper rifle or a CQB rifle. It can also be loaded with special ammunition such as incendiary rounds, and "tag" bullets that carry a transmitter to allow you to track the location of an enemy, as well as a remotely-triggered tranquilizer that will knock the enemy out instantly. The gun loosely resembles an XM8 (based on the HK G36 design) in Crysis.
banaan XM102: This shoulder mounted rocket launcher is able to destroy tanks, helicopters, and vehicles using futuristic targeting technology.
banaan XM2014: This standard shotgun can be modified to include a reflex sight, targeting laser or tactical flashlight.
banaan MPXA: This is a short range submachine gun also able to be modified to include a laser targeting system, reflex sight, tactical flashlight, and silencer.
banaan EM70: This long range electromagnetic rifle fires metal slugs at a staggering velocity of 8 times the speed of sound, or Mach 8. The developers call this weapon the "Anti-Vehicle Rifle".
banaan Frag grenade: Simple frag grenade that the player carries nearly all the time.
banaan Hand-held gatling gun: Heavy weapon which can only be used if the player has a maximum level of power in his suit.
banaan Enemy Weapons: As seen in a beta gameplay movie, players will be able to pick up enemy weapons, such as the AK-74.
banaan Molecular Accelerator: Used by the small multi-tentacled aliens, this weapon allows them to freeze the water and humidity from the air into icicles and hurl them at fast speeds. Unlimited ammo.
banaan Molecular Arrestor: Used by the Hunters. Huge ice guns that fire a freezing ray at the enemy. The frozen target(s) can be shattered easily by bullets.
banaan Singularity Cannon: Used by the aliens, this weapon shoots a "black hole" which creates a large explosion that will attempt to suck anything into it

EDIT2: Confirmed DX10/SM4.0 Games:
http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=77741
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Cooler(-10)
Kreisi kasutaja

sõnum 08.10.2006 10:10:23 vasta tsitaadiga

Äkki mõtled matsetti (õikegiri longap icon_biggrin.gif) vms. see millega džunglis teele ettejäävaid kapsaid maha raiutakse.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 5
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 17.10.2006 23:21:32 vasta tsitaadiga

Cooler(-10) kirjutas:
Äkki mõtled matsetti (õikegiri longap icon_biggrin.gif) vms. see millega džunglis teele ettejäävaid kapsaid maha raiutakse.

tänud thumbs_up.gif nüüd tuli meelde see oli Machete(matsett) far cry-s,enne lihtsalt ei tulnud selle terariista nimi meelde icon_wink.gif

EDIT:Siin siis lingid piltidele,piltidelt saab hästi võrrelda tegelikus elus olevaid kohti ja samu kohti cryENGINE2 poolt,suht reaalne näeb välja aga mitte nii reaalne et ma aru ei saaks kumb päris icon_smile.gif

EDIT:lingid ei tööta hetkel icon_neutral.gif
http://www.crysis-online.com/Media/Images/Screenshots/environment_set1.jpg
http://www.crysis-online.com/Media/Images/Screenshots/environment_set2.jpg
http://www.crysis-online.com/Media/Images/Screenshots/environment_set3.jpg
http://www.crysis-online.com/Media/Images/Screenshots/environment_set4.jpg
http://www.crysis-online.com/Media/Images/Screenshots/environment_set5.jpg
http://www.crysis-online.com/Media/Images/Screenshots/environment_set6_new.jpg
http://www.crysis-online.com/Media/Images/Screenshots/environment_set7.jpg

viimati muutis Tomorrow 18.10.2006 09:54:31, muudetud 1 kord
tagasi üles
alliance
The Transporter
alliance

sõnum 17.10.2006 23:52:02 vasta tsitaadiga

486 kirjutas:
Far Crys läks sihtimine päris sitaks kui jooksid, kõige parem oli kaugelt lamades mehi headshotidega maha nottida. Üksik laskudega püsis sihik ilusti paigal.

sa proovi päris elus headshotte tha kui jooksed ja hingeldad nagu uppunud kukk icon_smile.gif

CnZ
HV veteran

sõnum 18.10.2006 00:23:55 vasta tsitaadiga

alliance kirjutas:
486 kirjutas:

sa proovi päris elus headshotte tha kui jooksed ja hingeldad nagu uppunud kukk icon_smile.gif

vahe selles, et Far Cry on rohkem action/arcade shooter, nii et sihik võiks kogu aeg paigal olla.
OFP-st saame aru, näiteks. icon_wink.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 18.10.2006 06:09:01 vasta tsitaadiga

Lol poleks pidanud neid viimaseid pilte siia linkima vist icon_lol.gif HV inimesed kukutasid serveri kokku icon_smile.gif tsiteerin:
tsitaat:

This site is being owned - help me. Damn you digg icon_smile.gif. 9000+ Unique visitors in only 3 hours is not good for any server. You may download or view the screens by following the links below...

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
tagasi üles
alliance
The Transporter
alliance

sõnum 19.10.2006 22:39:25 vasta tsitaadiga

mis selle pela keskmised nõuded olid arvutile
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 19.10.2006 22:57:14 vasta tsitaadiga

alliance kirjutas:
mis selle pela keskmised nõuded olid arvutile

Mitteametlikud nõuded on järgmised(ametlikke veel pole):

Minimum Requirements:

CPU: Athlon 64 3000+/Intel 2.8ghz
Graphics: Nvidia 6600/X800GTO (SM 2.0)
RAM: 768Mb/1Gb on Windows Vista
HDD: 6GB
Internet: 256k+
Optical Drive: DVD
Software: DX9.0c with Windows XP

Recommended Requirements:
CPU: Dual-core CPU (Athlon X2/Pentium D)
Graphics: Nvidia 7800GTX/ATI X1800XT (SM 3.0) or DX10 equivalent
RAM: 1.5Gb
HDD: 6GB
Internet: 512k+ (128k+ upstream)
Optical Drive: DVD
Software: DX10 with Windows Vista

--------------------------------------------------------------------------------
The above specs are simply speculation, but I've put in atleast a few hours researching to get the requirments down to how they are at the moment.
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 20.10.2006 00:12:50 vasta tsitaadiga

ooh shit, miinimum kaetud icon_lol.gif
oot mis ? mu vend ei saagi oma GF4MX'iga pelada ?krt asjata kellasin seda w?
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
alliance
The Transporter
alliance

sõnum 20.10.2006 00:19:40 vasta tsitaadiga

ma lihtsalt tunnen muret et kas mul piisab praegu arvutist icon_confused.gif
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 20.10.2006 08:28:26 vasta tsitaadiga

alliance kirjutas:
ma lihtsalt tunnen muret et kas mul piisab praegu arvutist icon_confused.gif

Prose osas on sul kõik väga thumbs_up.gif ,sellega ei tohiks mingeid probleeme tekkida icon_wink.gif ,mäluga võib veidi kitsaks minna icon_confused.gif ,+1GB juurde peaks su päästma icon_razz.gif ,kõige suuremaks pudelikaelaks saab kindlasti graafika icon_wink.gif ,ise olen prose,mälu,op süsteemi,kõvaketta,interneti ühenduse ja DVD rom-ga heas seisus,detsembris tuleb uus võimas graafika kah ja siis peaks praktiliselt kõik settingud põhjas saama mängida seda vista ja DX10 peal icon_wink.gif

EDIT:
mikk36 kirjutas:

See ju DX8,mäng nõuab miinimum DX9,nii ,et jääb ära icon_sad.gif
tagasi üles
pealuu
HV veteran
pealuu

sõnum 20.10.2006 09:35:54 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
EDIT:
mikk36 kirjutas:

See ju DX8,mäng nõuab miinimum DX9,nii ,et jääb ära icon_sad.gif

mx'id olid vist ikka dx7.
Kommentaarid: 211 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 170
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 20.10.2006 09:57:28 vasta tsitaadiga

piisavalt teadlik inimene leiab loodetavasti iroonia kah tollest lausest üles icon_wink.gif
tagasi üles
Mario153
HV veteran
Mario153

sõnum 20.10.2006 11:17:15 vasta tsitaadiga

Crysis Screens #9 and Release Date Rumor
http://www.gamershell.com/news/33684.html
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
Octane
HV vaatleja

sõnum 21.10.2006 12:25:48 vasta tsitaadiga

ahvilõust kirjutas:
tomorrow kirjutas:

siin tegelik DX10 hardware prototype salvestatud lühike video,teine video on veel aga see polnud nii hea icon_rolleyes.gif
http://www3.incrysis.com/inCrysis_dot_com_first_DX10_Crysis_footage.zip

Ma ei saa aru kuidas need palmid nii kergelt maha kukuvad icon_rolleyes.gif
sepp viskas granaadi ja selleks see palm ka kukkus
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
posthuman
HV Guru
posthuman

sõnum 21.10.2006 13:40:38 vasta tsitaadiga

Kas dx9 kaardiga ka sel mängul mõte on? Videod vaadates võiks kindlalt väita, et tegu on aegade parima graafikaga. Aga mis kasu on mängust ja tema DX10 efektidest, kui praegused kaardid neid efekte ei võimalda??
Või olen ma millegist valesti aru saanud? Ma ei usu, et hetkel poest ostes mõne kõva kaardi(hind 6000 ja üles) näitaks mängus kõike efekte nagu nad mõeldud näitamaks on icon_neutral.gif

Pealegi on DX10 mõeldud vaid Vista keskkonnale ja XP mehed jäävad sellest rõõmust ilma.. Kas asja point on teenida DX kujul Vista üle pappi või milles, aga mina näen, et selle mängu täisgraafikaga mängimine nõuab ka aegade suuremat pappi ja närvikulu ka lõppkasutajale. DX10 graafika kaart, windows vista, ~2gb mälu ja dual core prose(et mängu ikka normaalselt jooksutada)...
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 21.10.2006 13:51:17 vasta tsitaadiga

posthuman kirjutas:
Kas dx9 kaardiga ka sel mängul mõte on? Videod vaadates võiks kindlalt väita, et tegu on aegade parima graafikaga. Aga mis kasu on mängust ja tema DX10 efektidest, kui praegused kaardid neid efekte ei võimalda??
Või olen ma millegist valesti aru saanud? Ma ei usu, et hetkel poest ostes mõne kõva kaardi(hind 6000 ja üles) näitaks mängus kõike efekte nagu nad mõeldud näitamaks on icon_neutral.gif

Pealegi on DX10 mõeldud vaid Vista keskkonnale ja XP mehed jäävad sellest rõõmust ilma.. Kas asja point on teenida DX kujul Vista üle pappi või milles, aga mina näen, et selle mängu täisgraafikaga mängimine nõuab ka aegade suuremat pappi ja närvikulu ka lõppkasutajale. DX10 graafika kaart, windows vista, ~2gb mälu ja dual core prose(et mängu ikka normaalselt jooksutada)...

...Ja kes käseb sul kõik põhjas jooksutada icon_question.gif ,olen kindel et isegi medium settingutel teeb see ära nii mitmelegi turul olevale,ja tulevale mängule icon_wink.gif ,Crysis tuleb ka DX9 peale ja seda saab ka XP all vabalt mängida,ja see tuleb ka DX10 peale kus seda saab vista all mängida,lisaks saab vista all mängida crysis DX9 versiooni(seda siis loodetavasti uue DX9 L versiooniga),hetkel pole palju teada selle kohta mis eeliseid DX10 annab võrreldes DX9-ga,DX10 on ju algusest lõpuni uuesti kirjutatud ja ei käsitle asju nagu DX9 seda teeb.
tagasi üles
posthuman
HV Guru
posthuman

sõnum 21.10.2006 13:52:51 vasta tsitaadiga

No ma ei mõelnudki, et XP mehed seda mängida ei saa. Kindlasti ajab asja ära ka barton 2500+ ja gf 6600gt ja graafika võib ka selle riistvara olemasolul olla parem kui nii mõnigi teine välja tulev mäng. Lihtsalt kui juba mängida, siis korralikult icon_wink.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 21.10.2006 13:58:15 vasta tsitaadiga

Järelikult tuleb nõrgema riistvara omanikel kõvasti slidereid näppida icon_lol.gif ,et leida hea balanss silmailu ja mängitavuse vahel,mis kasu on über effektidest kui asi jookseb 15 freimi sekundis icon_lol.gif ,või sellest kui asi jookseb 100+ freimi sekundis ja näeb välja nagu mingi roheline paber kus kriipsujukud ringi sebivad icon_lol.gif
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
tagasi üles
posthuman
HV Guru
posthuman

sõnum 21.10.2006 14:10:54 vasta tsitaadiga

Noh eks näis mis saama hakkab, vähemalt prose on mul mängu jaoks olemas icon_biggrin.gif lisarami pulk ei maksa palju ja jääb üle muretseda talvel mingi videokaart siis vastavuses mänguga icon_biggrin.gif
Eks nvidia laseb ka keskmise rahakotiga inimestele välja DX10 kaarte aasta alguses. Näis kuda neil ka powerit jagub. Eks crysis saab olema peamine testi-mäng DX10 kaartide puhul igast tom'i jne saitidel.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 21.10.2006 14:34:39 vasta tsitaadiga

posthuman kirjutas:
Noh eks näis mis saama hakkab, vähemalt prose on mul mängu jaoks olemas icon_biggrin.gif lisarami pulk ei maksa palju ja jääb üle muretseda talvel mingi videokaart siis vastavuses mänguga icon_biggrin.gif
Eks nvidia laseb ka keskmise rahakotiga inimestele välja DX10 kaarte aasta alguses. Näis kuda neil ka powerit jagub. Eks crysis saab olema peamine testi-mäng DX10 kaartide puhul igast tom'i jne saitidel.

nn Mainstream DX10 kaardid peaks tulema kevadel 2007(nvidia omad),ATI kohta pole veel kuulnud aga vaevalt et needki palju hiljem tulevad icon_wink.gif ,kui siia lisada see, et miski vista(tasuta) betaga saab ka kuni 2007 keskpaigani mängida siis ei pruugi DX10 rahakotti auku lüüagi icon_wink.gif
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 21.10.2006 16:49:33 vasta tsitaadiga

no ma kavatsen ka edaspidi tasuta vistat kasutada, msdnaa programmi abil
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 21.10.2006 17:22:24 vasta tsitaadiga

Kas vahepeal on mõni DX10 video välja lastud? Need mõne kuu-nädala vanused videod on kõik jooksnud DX9 raua peal.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 21.10.2006 21:42:21 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Kas vahepeal on mõni DX10 video välja lastud? Need mõne kuu-nädala vanused videod on kõik jooksnud DX9 raua peal.

Kui see üksik prototüüp DX10 riistvara peal jooknud video välja arvata mille ma juba tükk aega tagasi siia postitasin,siis vastus sinu küsimusele on ei icon_wink.gif ,aga arvan,et (tead ise miks) võib novembri lõpust hakata nägema ehtsa DX10 raua peal jooksvaid videoid icon_smile.gif ,Niipalju kui tean,siis Crytek tegeleb praegu optimiseerimise ja bug-de kõrvaldamisega(sellest ka asjaolu et viimasel ajal pole suuri uudiseid tulnud mängu kohta),mäng ise ja selle põhiosa on valmis juba kuu vähemalt ,kui mitte rohkem.Kuskil mingi kõlakas käis ,et launch date on 7 Veebruar 2007(mis peaks suht tõelähedane olema).
tagasi üles
posthuman
HV Guru
posthuman

sõnum 21.10.2006 21:42:33 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:

ja ehk seletad kuda tehakse mäng DX10 efektidega, kui meestel pole DX10 kaarti rauas icon_lol.gif
Ja need videod ON dx10 kaartidega tehtud, osadel lausa kirjas juures, et DX10 effects blablabla thumbs_up.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Crysis mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 350, 351, 352  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.