Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Jey
HV kasutaja

|
09.10.2006 20:00:27
|
|
|
roland44 kirjutas: |
Äärmiselt ebameeldivaks üllatuseks e-poes osutus aga see,et sellesama komplekti hind on eilsega võrreldes tõusnud ~1000 krooni. Kõik komponendid on ka samaks jäänud,et nagu mis toimub  |
Mälu hinnad tõusid väga palju!
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
StarLight
HV veteran
|
09.10.2006 20:03:53
|
|
|
roland44 kirjutas: |
Oskab keegi äkki põhendada,miks Ordis äkitselt metsik hinnahüppe toimus..
Olin juba mitu nädalat tagasi välja valinud komplekti Ordi Triatlon,nüüdseks rahad ka koos.
Äärmiselt ebameeldivaks üllatuseks e-poes osutus aga see,et sellesama komplekti hind on eilsega võrreldes tõusnud ~1000 krooni.
Kõik komponendid on ka samaks jäänud,et nagu mis toimub  |
!!Võimalik et E-Kauplus peksab segast mõni päev, Triatloni hind on võrreldes viimas kuuga kukkunud 60.- raha
Mälu hinnad on küll mystilised, viimas kuuga on siis olenevalt pulgast 3oo.- raha juurde pandud.
_________________ Make no mistake. Despite every good thing i've ever done... I'm still a bad person |
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
143 |
|
tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
10.10.2006 11:23:02
|
|
|
Mul ka hetkel paar ordi-t müügis, kõige hullemad pole, kuid müra teevad siiski liialt palju...
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
viimati muutis wirx 10.10.2006 14:21:29, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
1 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
10.10.2006 13:41:55
|
|
|
wirx, ära solgi turgu
kõiksugu "soodsamad" lahendused jäägu personaalsetele pakkumistele. Muidu võib niiviisi edasimüügi õigusest ilma jääda.
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
toivos
Kreisi kasutaja

|
10.10.2006 13:52:22
|
|
|
High-Q kirjutas: |
wirx, ära solgi turgu |
See on nii tüüpiline Eesti moodi bisnis. Saaks aga müüa ja kes aga suudab odavamalt midagi teha. Saage lõpuks aru, et odavalt saadud teenus või toode ei pruugi see kõige parem olla.
_________________ Taastan datat katkistelt ketastelt ja katkistelt Flash(USB) mäludelt. Nüüd ka katkistelt SSD ketastelt. |
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
2 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
11.10.2006 10:16:39
|
|
|
Tellisin siis esmaspäeval arvuti endale ordist, teisipäeval maksin raha, nüüd olen arvutita inimene seni ( arvutitund hetkel ) annan teada, millal saan kätte siis arvuti ( öeldi et weekendil ) . Alet ei saanud teha, öeldi et kui ostate külmkappe ja pesumasinaid, siis saab odavamalt osta, kuid arvutiga ei anna alet . NOD 32 litsentsi aasta aega sain 50% alla ( õpilaspilet ) .Tegemist oli Võrus Ordi esindusega seal loomakliiniku kõrval.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
11.10.2006 10:31:48
|
|
|
Tegemist pigem ordi edasimüüjaga, sest ordil ei ole Võrus esindust
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archibald
HV veteran

|
11.10.2006 13:56:31
|
|
|
Ordis siiski niimodi ei öelda, seda "külmkappi" juttu, vaid mingi kopikat ikka teevad allet
_________________ http://www.linktr.ee/archik_off |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
155 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
11.10.2006 14:35:08
|
|
|
toivos kirjutas: |
wirx, ära solgi turgu |
See on nii tüüpiline Eesti moodi bisnis. Saaks aga müüa ja kes aga suudab odavamalt midagi teha. Saage lõpuks aru, et odavalt saadud teenus või toode ei pruugi see kõige parem olla. |
Milles probleem? Kuni pakutakse samaväärset kaupa odavama hinnaga, siis miks ma peaks kallimalt ostma? Jutt meenutab juba whine'imist stiilis "hapud viinamarjad".
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
toivos
Kreisi kasutaja

|
11.10.2006 15:09:38
|
|
|
Draax kirjutas: |
wirx, ära solgi turgu |
See on nii tüüpiline Eesti moodi bisnis. Saaks aga müüa ja kes aga suudab odavamalt midagi teha. Saage lõpuks aru, et odavalt saadud teenus või toode ei pruugi see kõige parem olla. |
Milles probleem? Kuni pakutakse samaväärset kaupa odavama hinnaga, siis miks ma peaks kallimalt ostma? Jutt meenutab juba whine'imist stiilis "hapud viinamarjad". |
Kui sa aru ei saanud, siis ei ole sulle ka mõtet rohkem midagi tõestada. Ütlen vaid niipalju, kaubad ei ole samaväärsed.
_________________ Taastan datat katkistelt ketastelt ja katkistelt Flash(USB) mäludelt. Nüüd ka katkistelt SSD ketastelt. |
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
2 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
connect
HV kasutaja
|
11.10.2006 18:58:01
|
|
|
..
viimati muutis connect 12.09.2013 09:10:52, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
11.10.2006 19:17:47
|
|
|
Pärnu Ordis kahh kõik ümber tõestetud. Nüüdseks küll tükk aeag tagasi kui tööjuure UPS'i ostsin. Rohkem putru väljas ja kuidagi siuke mõnusam.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
woozy
HV Guru

|
12.10.2006 18:03:53
|
|
|
Tondi oma on jah õnneks suuremaks tehtud ja asjad normaalselt ära paigatud.. vanasti oli kõik üksteise otsas ja ruumi oli vähe.
_________________ { Talu/suvila blogi } |
|
Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
14.10.2006 00:48:18
|
|
|
minupoolt kiidusõnad tallinna hulgimüügile, sai asja jube kiirelt ja mugavalt aetud....pole ammu nii viisakat ja positiivset klienditeenindust näinud
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
14.10.2006 01:04:40
|
|
|
KillerXP kirjutas: |
minupoolt kiidusõnad tallinna hulgimüügile, sai asja jube kiirelt ja mugavalt aetud....pole ammu nii viisakat ja positiivset klienditeenindust näinud |
Kõik ostud, mis ma Ordist teinud olen on Tallinna hulgist ja ainult positiivsed kogemused
_________________ Küsige mida tahate, me vastame mida tahame. |
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Krueger
HV kasutaja
|
16.10.2006 22:09:58
|
|
|
Seni oli ka endal Ordiga ainult häid kogemusi. Kaup alati kohale.. Kiire.. Hea klienditeenindus jne.
Aga jah, praegu olen küll natuke kettas. Sai sealt paar nädalat tagasi siis printerile LPT juhe ostetud ja UPS. Ok LPT juhe oli võsa.. aga selle elab üle.
Aga ikkagi UPS-iga. Ok.. UPS-i teemat ma tõesti eriti ei valda aga ikkagi. Ma seletan vennale kõik ära, et peaks sellist tüüpi UPS olema, et kaitseb kõikumiste vastu ka, mitte ainult ülepinge.. toiteplokk praegu 400w aga varsti tuleb 500w ära.. et nii paljuga peaks arvestama.. 500w-ga siis.. väike eelistus oleks APC poole peale ka ja nii. Esimene küsimus oli tal, et kas toiteplokk 350w?
Igatahes ise olin arvestanud et selline UPS oma paar kilo. Ennäe imet, tuuakse hoopis mingi X firma(ma tõesti ei tea). 500VA ilusti peal.. 700 kr pmst. Ise vaatasin küll, et, wtf, kuidas ma küll nii pusse hinnaga panin. Veel veits seletasin... ei täiesti õige toode, tal ka kodus.. väga hea jne. No vaatasin, et mis seal ikka, 1,3k kokku hoitud. Kahtlane tunne oli.
Aga nüüd vist jalutan küll sellega tagasi... Sest kui elekter äre läheb, see ei suuda ju isegi arvutit sees hoida Ja lihtsalt võimsuse puudus, kuna vana arvutit küll suudab ilusti toita.. Ja ma kardan, et siin pole alapinge ka vastu midagi..
Ja siinkandis seda voolukõikumist esineb... Ning see ei ole ju hea kõvakettale jne.
Pmst miinus läheks sellele teenindajale, mõtted olid lihtsalt mujal. Üleüldiselt teistega alati väga meeldiv teenindus olnud.. . Aga mis nad selle UPS-i võtaks tagasi? Ikkagi ju kui nende poolne võsa...
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
16.10.2006 22:13:54
|
|
|
ee vii tagasi ja saada see X googlisse ja las areneb natuke
kus poest üldse selline värk toimus et vale asi anti?
Isegi uurisin ükskord UPS e ja sain hinnaks mingi paar kilo. Need 700 eegused on parajad nendele 300W kontori arvutitele vms vähe nõudlikud süsteemid.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
16.10.2006 22:32:51
|
|
|
Draax kirjutas: |
wirx, ära solgi turgu |
Milles probleem? Kuni pakutakse samaväärset kaupa odavama hinnaga, siis miks ma peaks kallimalt ostma? Jutt meenutab juba whine'imist stiilis "hapud viinamarjad". |
Kui sa aru ei saanud, siis ei ole sulle ka mõtet rohkem midagi tõestada. Ütlen vaid niipalju, kaubad ei ole samaväärsed. |
hehe...et kui ma ostan ordist edasimüüja hinnaga täpselt sama arvuti, mis neil endil müügis ja müün tsipa odavamalt selle edasi kui letikas(olen kindel, et ordi edasi-müüja staatust omavad siin foorumis ikka väga paljud, kuna selle saab väga lihtsalt) samas olles müünud väga palju erinevaid sülearvuteid üle 5 aasta ja teades(juba kogemuste põhjal) neist kindlasti rohkem, kui sealne väikese palgaline müügimees(ic ideaalne näide elust-enesest on üle-eelmine postitus)(ehk siis osates kliendi tähelepanu juhtida erinevatele plussidele ja miinustele ning ei omades sihti et ma pean ordi arvuti müüma ja võin ka näiteks IBM vms müüa) ning andes täpselt sama ordi garantii neile sülearvutitele, kui ordi isegi(ehk siis ordi enda garantii), siis millisest otsas on see teenus halvem, kui ordi enda oma??? Ehk selles, et klient saab enne kohapeal paarikümmet teist konkureerivat toodet eelnevalt näppida või on tal keerulisem mu kontorit üles leida, kui ordi enda oma või ehk seletad, mis otsast pole kaubad samaväärsed?
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
raibs
HV vaatleja

|
16.10.2006 22:37:07
|
|
|
Krueger, energiat oled kulutanud ja pika jutuga maha saanud aga, anna andeks, infot mitte kopka eest...
Igaks juhuks küsiksin, et enne kasutama hakkamist aku ikka ühendasid ära? Enamasti on UPSidel aku algselt nn. "transpordiasendis"
_________________ vikat konna ees ei kohku |
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
16.10.2006 23:41:17
|
|
|
Krueger, endal tuleb enne ostama minemist eeltöö ära teha . APC-l on korralik koduleht kus toodete andmed kenasti kirjas. http://www.apc.com/products/
|
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
16.10.2006 23:54:14
|
|
|
nu kui küsida müüja käest et kas selle X asja jaoks sobib ja kui ta ütleb et jah siis on müüja süü et ta vale asja annab
ega müüja seal ainult selleks ei ole et raha vasta võtta ja mingit suva kraami vasta anda
aga kui müüja ütles et kahtleb siis vast jah tasuks enne ostu ise järgi uurida targemate käes.
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
viimati muutis angel 16.10.2006 23:58:26, muudetud 3 korda |
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
16.10.2006 23:57:25
|
|
|
Igal juhul tasub ise järgi uurida, et ei oleks pärast jama ja endal sebimist. See midugi ei vabanda müüja eba kompetentsust.
|
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
16.10.2006 23:59:11
|
|
|
juhtub....
see mu lemmik kirjaviga ... mis teha kui aju selle J i ära unustab....
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
   |
157 |
|