Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony-Ericsson K610 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
boro
Kreisi kasutaja
boro

sõnum 18.08.2006 14:16:42 vasta tsitaadiga

Mulle toodi põltsamaalt igatahes gigane ära.
Aga mul mingi selline anomaalia, et kõneregistrisse ei salvestata mitte midagi icon_biggrin.gif Kunagi on salvestanud, aga eile kustutasin nood maha ja nüüd on tühi. peale kõnesid ja vastamata kõnesid jne, register ikka tühi. Kas ma olen kusagilt ära keelanud ?
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 4 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
NuCleo
Kreisi kasutaja
NuCleo

sõnum 18.08.2006 15:27:03 vasta tsitaadiga

boro, veider. Ma proovisin ka ja ikka tekivad uued kõned sinna icon_razz.gif
Kusagilt kohe küll ei leidnud mingit kõneregistri ära keelamist kah..
Lülita telefon korra välja ja proovi uuesti. Äkki aitab... icon_rolleyes.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
boro
Kreisi kasutaja
boro

sõnum 18.08.2006 17:29:52 vasta tsitaadiga

Ei tea, kummaline jah, telefoni on mitu korda välja lülitatud ja kaart välja võetud jms. Peab uurima. Kui leian annan teada

edit: hehe, panin korra teise kaardi sisse ja asi töötas. Kummalin oli see, et kui nüüd õige kaardi panin, siis kõneregistris olid ikka need numbrid alles, mis ma kunagi maha lasin. Huvitav küll, kõneregistrit ju simile ei lasta. Aga nüüd on korras icon_biggrin.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
Annu
HV vaatleja

sõnum 24.08.2006 17:15:18 vasta tsitaadiga

kas keegi teab selle mudeli punase värvi saadavuse kohta?
Mitmest telefonipoest olen saanud vastuseks, et Eestisse neid ei tooda icon_confused.gif ?
tagasi üles
deppar
HV kasutaja
deppar

sõnum 07.09.2006 13:43:33 vasta tsitaadiga

2 muret:
kui telefon laadima panna näitab millegipärast 'kiirlaadimine' ja aku saab ka suht kiiresti täis? icon_confused.gif
usb kaudu arvutiga uhendades tahab iga kord mingeid draivereid (usb modem vms.) installima hakata icon_confused.gif

NuCleo
Kreisi kasutaja
NuCleo

sõnum 07.09.2006 21:22:42 vasta tsitaadiga

deppar kirjutas:

kui telefon laadima panna näitab millegipärast 'kiirlaadimine' ja aku saab ka suht kiiresti täis? icon_confused.gif

Aitab, kui akul lasta tühjaks saada. Vb aitab ka, kui telefon laadimise ajaks välja lülitada, aga ma pole proovinud. Juhindu parem esimesest variandist.

deppar kirjutas:
2 muret:
usb kaudu arvutiga uhendades tahab iga kord mingeid draivereid (usb modem vms.) installima hakata icon_confused.gif

Mul ka. Kuigi ma installisin esimesel korral igasugused draiverid ära... icon_rolleyes.gif

deppar
HV kasutaja
deppar

sõnum 11.09.2006 18:49:27 vasta tsitaadiga

NuCleo kirjutas:
deppar kirjutas:

Mul ka. Kuigi ma installisin esimesel korral igasugused draiverid ära... icon_rolleyes.gif

Vist mingi softi kala siis. On kellelgi mingi lahendus pakkuda?

-e-

Avastasin täna, et läpakaga ühendades ei taha enam midagi installida (st. et kõik nagu korras, täitsa iseenesest), teise arvutiga ei saa prargu proovida. Väga kummaline igatahes. icon_confused.gif

jan25
HV vaatleja
jan25

sõnum 19.09.2006 18:21:05 vasta tsitaadiga

Sai kah endale see k610i soetatud. Kõik vinks vonks asja juures kuid kaameraga on minuarust midagi lahti. Kuidagi hägused tunduvad olema need pildid. Äkki keegi ütleb kas sellised need peavadki olema või pean esindusse ronima. http://www.zone.ee/sjaanus/sony%20ericsson/
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
VilunudPorgandiKaaluja
HV vaatleja

sõnum 19.09.2006 20:09:13 vasta tsitaadiga

Ka mina oman telefoni juba tervelt 2 nädalat koos kõikide eelnevalt loetletud vigadega
kõige rohkem häirib mind kiirlaadimine, kuna telefon peab max 1,5-2 päeva vastu, kusjuures nö kiirlaadimine kestab u. 2,5 tundi
ühte viga olen veel täheldanud, nimelt gprs ei tööta teps mitte nagu peab, vahepeal laeb normaalselt lehekülge, vahepeal jääbki laadima...
ühekorra on kokku jooksnud ja kaamera teeb sama "häid" pilte, kuid see on minu jaoks kõige vähemolulisem asi

niiet kõik soovitused ja õpetused on teretulnud

masterx
HV veteran
masterx

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.09.2006 20:40:16 vasta tsitaadiga

VilunudPorgandiKaaluja kirjutas:
Ka mina oman telefoni juba tervelt 2 nädalat koos kõikide eelnevalt loetletud vigadega
kõige rohkem häirib mind kiirlaadimine, kuna telefon peab max 1,5-2 päeva vastu, kusjuures nö kiirlaadimine kestab u. 2,5 tundi.
Ma laen umbes 9 tundi ja aku peab oma 6-7 päeva alati vastu kui mitte rohkem. icon_wink.gif
Kommentaarid: 176 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 164
tagasi üles
VilunudPorgandiKaaluja
HV vaatleja

sõnum 19.09.2006 20:47:17 vasta tsitaadiga

ahah, tänud info eest
siit kohe küsimus, miks mul lööb ette kiirlaadimine??
aku tühjaks laskimist olen proovinud, ikka lööb ette kiirlaadimise

laadija on mul miski CST-70, kole väike on küll, ons õige laadija?

NuCleo
Kreisi kasutaja
NuCleo

sõnum 20.09.2006 05:38:19 vasta tsitaadiga

jan25 kirjutas:
Sai kah endale see k610i soetatud. Kõik vinks vonks asja juures kuid kaameraga on minuarust midagi lahti. Kuidagi hägused tunduvad olema need pildid. Äkki keegi ütleb kas sellised need peavadki olema või pean esindusse ronima. http://www.zone.ee/sjaanus/sony%20ericsson/

Nii igaks juhuks küsin - kiletüki ikka võtsid kaamera-augukese eest ära?

ahah, tänud info eest
siit kohe küsimus, miks mul lööb ette kiirlaadimine??
aku tühjaks laskimist olen proovinud, ikka lööb ette kiirlaadimise

laadija on mul miski CST-70, kole väike on küll, ons õige laadija?

Mul on ka CST-70 "Standard Charger". See ja väike??? icon_eek.gif Ma just vaatasin, et ilge jurakas. Siemensi oma (enne oli mul M55) oli ikka jupp maad väiksem.
Kiirlaadimist mul siis küll ette ei löö, kui ma aku tühjaks lasen ja telefonil välja lasen lülituda. icon_rolleyes.gif

rahzel
Kreisi kasutaja

sõnum 20.09.2006 12:42:52 vasta tsitaadiga

kas pildid on tõesti nii inetud ve?
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 88
tagasi üles
NuCleo
Kreisi kasutaja
NuCleo

sõnum 20.09.2006 12:51:43 vasta tsitaadiga

rahzel kirjutas:
kas pildid on tõesti nii inetud ve?

Fotograafia on valguse jäädvustamine. Nii juhtub, kui pildistada hämaramates oludes. Eriti kui on tegemist kaamera telefoniga, millelt vaid idioodid ootavad mingit überkvaliteeti. No offence...
(mina võtan oma telefoni kaamerat nii, nagu ta on. kui ma head pilti tahan, võtan kaamera kaasa...)

rahzel
Kreisi kasutaja

sõnum 20.09.2006 12:54:42 vasta tsitaadiga

NuCleo,
Ma ei tea kes mida ootab,aga ma võrdlen nt w810i,k750i ja seda kaamerat ning mulle tundub,et sõprade telefonid teevad paremaid pilte.
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 88
tagasi üles
NuCleo
Kreisi kasutaja
NuCleo

sõnum 20.09.2006 12:58:18 vasta tsitaadiga

rahzel kirjutas:
NuCleo,
Ma ei tea kes mida ootab,aga ma võrdlen nt w810i,k750i ja seda kaamerat ning mulle tundub,et sõprade telefonid teevad paremaid pilte.

Mina olen palju paremaid pilte teinud, kui need siin olnud. Rõhutan veelkord, et telefoni kaamera on telefoni kaamera.

Delta
HV Guru
Delta

sõnum 20.09.2006 13:13:11 vasta tsitaadiga

Erinevalt k750/w810 puudub k610 vist ka autofookus?
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
VilunudPorgandiKaaluja
HV vaatleja

sõnum 20.09.2006 15:46:50 vasta tsitaadiga

keegi ei ootagi superkvaliteediga pilte mobiilkaamerast, kuid milleks siis üldse kaamerat telefoni, parem olgu ilma või tehku enam-vähemgi normaalse kvaliteediga pilte

OK, lasin aku täiesti tühjaks, lükkasin laadija taha ning hakkas normaalselt laadima, aga vot 9-t tundi ei tulnud mingi nipiga, pigem 3-4 tundi

http://www.elisa.ee/client?id=1202&s=lisa&gid=18&pid=1660#Laadijad >>siin märgitud, et CST-60

GPRS-i sain tööle, viga oli interneti seadetes..

deppar
HV kasutaja
deppar

sõnum 20.09.2006 23:00:27 vasta tsitaadiga

9 tundi laadimist ei tule küll kohe kuidagi, u.2,5 saab ikka hakkama. Kiirlaadimine toimub ainult siis kui telefon on sisse lülitatud.
jan25
HV vaatleja
jan25

sõnum 22.09.2006 00:12:51 vasta tsitaadiga

jan25 kirjutas:

NuCleo kirjutas:
Nii igaks juhuks küsin - kiletüki ikka võtsid kaamera-augukese eest ära?

Arvata on et võtsin, objektiiv on täiesti puhas igast tolmust ja muust saastast. Lihtsalt hakkas asi huvitama, kuna mu eelmine telefon, mis oli Alcatel 756 ja tegi vga reziimil pilte väga palju alla ei jäänud.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
boro
Kreisi kasutaja
boro

sõnum 23.09.2006 12:08:12 vasta tsitaadiga

Ega see kui ta sul näitab et on laetud mingi 2,5 tunniga ei tähenda et teda ei tohiks rohkem laadida. Ise jätan tavaliselt ööseks laadima (Kiirlaadimine ikkagi) ja peab ilusti vastu. Ka kusagil üle nädala. Pole väga süvenenud. Kui muidugi mussi ja videot kuulata/vaadata või mänge mängida, siis peab jah vähem. Endal tunduvad küll pildid ilusamad olevat. Praegu ei saa näidata, kuna ei võtnud juhet vist kaasa. Kunagi aega leian siis panen pilte. Draivereid ei küsi mu käest võibolla sellepärast, et installisin kunagi mingid driverid ära ilma et telefon oleks ühendatud arvutiga. Gprs viga pole ka täheldanud. Ainuke anomaalia mis on tekkinud, on see et peale kõne katkestamist jääb ekraanil "Menüü" nö nupp aktiivseks, aga see võib olla muidugi ka Theme viga. Telefoni olen suutnud kokku jooksutada vigase videofailiga icon_biggrin.gif

Muidu tibends tobens telefon icon_biggrin.gif
tagasi üles
deppar
HV kasutaja
deppar

sõnum 23.09.2006 20:43:21 vasta tsitaadiga

...ühekorra on kokku jooksnud...

Kuidas uuesti tööle said? Minu oma jooksis täna hommikul lambist kokku, hangus telefoniraamatust numbri otsimise ajal, siis sai aku jube kiiresti tühjaks ja praegu ei hakka isegi mitte laadima. Ilmselt garantiisse saatmine ees.
Praegu ausalt öeldes SonyEricssonis vähe pettunud, aastate jooksul mitmeid Nokiaid, Samsunge ja isegi ühte Motorolat omanud ja sellist jama pole kunagi olnud. icon_evil.gif

Siin mingis SE teemas kirjutati, et garantii puhul kõige targem otse Maifon Balticusse viia, saab kiiremini kätte jne. Elisa kilendiinfo väidab, et saab ainult Elisa esinduse kaudu saata. Oskab keegi kommentaarida?

Draqula
HV Guru

sõnum 23.09.2006 20:49:12 vasta tsitaadiga

deppar kirjutas:
...ühekorra on kokku jooksnud...

Kuidas uuesti tööle said? Minu oma jooksis täna hommikul lambist kokku, hangus telefoniraamatust numbri otsimise ajal, siis sai aku jube kiiresti tühjaks ja praegu ei hakka isegi mitte laadima. Ilmselt garantiisse saatmine ees.
Praegu ausalt öeldes SonyEricssonis vähe pettunud, aastate jooksul mitmeid Nokiaid, Samsunge ja isegi ühte Motorolat omanud ja sellist jama pole kunagi olnud. icon_evil.gif

Siin mingis SE teemas kirjutati, et garantii puhul kõige targem otse Maifon Balticusse viia, saab kiiremini kätte jne. Elisa kilendiinfo väidab, et saab ainult Elisa esinduse kaudu saata. Oskab keegi kommentaarida?

Tahtsin 3 päeva tagasi oma telefoni otse Maifonisse viia, helistasin ja uurisin enne probleemi kohta. Öeldi: Hetkel neil nii kiire, et niiöelda "tänavalt" nad telefone remonti ei võta, ainult esinduste kaudu sissetulnud telefone remondivad.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
deppar
HV kasutaja
deppar

sõnum 23.09.2006 21:06:34 vasta tsitaadiga

...sellest võib siis vist järeldada seda, et hulgem vigadega SE telefone liikvel icon_rolleyes.gif
Draqula
HV Guru

sõnum 23.09.2006 21:14:32 vasta tsitaadiga

deppar kirjutas:
...sellest võib siis vist järeldada seda, et hulgem vigadega SE telefone liikvel icon_rolleyes.gif

- Maifon on suht väike koht, mille ülekoormamiseks pole palju vaja
- Odavama otsa SonyEricute, mida müüakse suuremas mahus kui äriklassi/multimeedia kvaliteetsemaid mudeleid, kvaliteet on niru
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony-Ericsson K610 mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.