Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
boro
Kreisi kasutaja

|
18.08.2006 14:16:42
|
|
|
Mulle toodi põltsamaalt igatahes gigane ära.
Aga mul mingi selline anomaalia, et kõneregistrisse ei salvestata mitte midagi Kunagi on salvestanud, aga eile kustutasin nood maha ja nüüd on tühi. peale kõnesid ja vastamata kõnesid jne, register ikka tühi. Kas ma olen kusagilt ära keelanud ?
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
4 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
NuCleo
Kreisi kasutaja

|
18.08.2006 15:27:03
|
|
|
boro, veider. Ma proovisin ka ja ikka tekivad uued kõned sinna
Kusagilt kohe küll ei leidnud mingit kõneregistri ära keelamist kah..
Lülita telefon korra välja ja proovi uuesti. Äkki aitab...
_________________ 'sup? |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
boro
Kreisi kasutaja

|
18.08.2006 17:29:52
|
|
|
Ei tea, kummaline jah, telefoni on mitu korda välja lülitatud ja kaart välja võetud jms. Peab uurima. Kui leian annan teada
edit: hehe, panin korra teise kaardi sisse ja asi töötas. Kummalin oli see, et kui nüüd õige kaardi panin, siis kõneregistris olid ikka need numbrid alles, mis ma kunagi maha lasin. Huvitav küll, kõneregistrit ju simile ei lasta. Aga nüüd on korras
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Annu
HV vaatleja
|
24.08.2006 17:15:18
|
|
|
kas keegi teab selle mudeli punase värvi saadavuse kohta?
Mitmest telefonipoest olen saanud vastuseks, et Eestisse neid ei tooda ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
deppar
HV kasutaja

|
07.09.2006 13:43:33
|
|
|
2 muret:
kui telefon laadima panna näitab millegipärast 'kiirlaadimine' ja aku saab ka suht kiiresti täis?
usb kaudu arvutiga uhendades tahab iga kord mingeid draivereid (usb modem vms.) installima hakata
_________________ seda ma kartsingi... |
|
tagasi üles |
|
 |
NuCleo
Kreisi kasutaja

|
07.09.2006 21:22:42
|
|
|
deppar kirjutas: |
kui telefon laadima panna näitab millegipärast 'kiirlaadimine' ja aku saab ka suht kiiresti täis?
|
Aitab, kui akul lasta tühjaks saada. Vb aitab ka, kui telefon laadimise ajaks välja lülitada, aga ma pole proovinud. Juhindu parem esimesest variandist.
2 muret:
usb kaudu arvutiga uhendades tahab iga kord mingeid draivereid (usb modem vms.) installima hakata  |
Mul ka. Kuigi ma installisin esimesel korral igasugused draiverid ära...
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
deppar
HV kasutaja

|
11.09.2006 18:49:27
|
|
|
NuCleo kirjutas: |
usb kaudu arvutiga uhendades tahab iga kord mingeid draivereid (usb modem vms.) installima hakata  |
Mul ka. Kuigi ma installisin esimesel korral igasugused draiverid ära...  |
Vist mingi softi kala siis. On kellelgi mingi lahendus pakkuda?
-e-
Avastasin täna, et läpakaga ühendades ei taha enam midagi installida (st. et kõik nagu korras, täitsa iseenesest), teise arvutiga ei saa prargu proovida. Väga kummaline igatahes.
|
tagasi üles |
|
 |
jan25
HV vaatleja

|
19.09.2006 18:21:05
|
|
|
Sai kah endale see k610i soetatud. Kõik vinks vonks asja juures kuid kaameraga on minuarust midagi lahti. Kuidagi hägused tunduvad olema need pildid. Äkki keegi ütleb kas sellised need peavadki olema või pean esindusse ronima. http://www.zone.ee/sjaanus/sony%20ericsson/
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
VilunudPorgandiKaaluja
HV vaatleja
|
19.09.2006 20:09:13
|
|
|
Ka mina oman telefoni juba tervelt 2 nädalat koos kõikide eelnevalt loetletud vigadega
kõige rohkem häirib mind kiirlaadimine, kuna telefon peab max 1,5-2 päeva vastu, kusjuures nö kiirlaadimine kestab u. 2,5 tundi
ühte viga olen veel täheldanud, nimelt gprs ei tööta teps mitte nagu peab, vahepeal laeb normaalselt lehekülge, vahepeal jääbki laadima...
ühekorra on kokku jooksnud ja kaamera teeb sama "häid" pilte, kuid see on minu jaoks kõige vähemolulisem asi
niiet kõik soovitused ja õpetused on teretulnud
_________________ Oh kuidas mulle meeldivad inimesed, kellel on foorum peas ja jagavad oma tarkusi. |
|
tagasi üles |
|
 |
masterx
HV veteran

|
19.09.2006 20:40:16
|
|
|
VilunudPorgandiKaaluja kirjutas: |
Ka mina oman telefoni juba tervelt 2 nädalat koos kõikide eelnevalt loetletud vigadega
kõige rohkem häirib mind kiirlaadimine, kuna telefon peab max 1,5-2 päeva vastu, kusjuures nö kiirlaadimine kestab u. 2,5 tundi. |
Ma laen umbes 9 tundi ja aku peab oma 6-7 päeva alati vastu kui mitte rohkem.
|
|
Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
1 :: |
164 |
|
tagasi üles |
|
 |
VilunudPorgandiKaaluja
HV vaatleja
|
19.09.2006 20:47:17
|
|
|
ahah, tänud info eest
siit kohe küsimus, miks mul lööb ette kiirlaadimine??
aku tühjaks laskimist olen proovinud, ikka lööb ette kiirlaadimise
laadija on mul miski CST-70, kole väike on küll, ons õige laadija?
_________________ Oh kuidas mulle meeldivad inimesed, kellel on foorum peas ja jagavad oma tarkusi. |
|
tagasi üles |
|
 |
NuCleo
Kreisi kasutaja

|
20.09.2006 05:38:19
|
|
|
jan25 kirjutas: |
Sai kah endale see k610i soetatud. Kõik vinks vonks asja juures kuid kaameraga on minuarust midagi lahti. Kuidagi hägused tunduvad olema need pildid. Äkki keegi ütleb kas sellised need peavadki olema või pean esindusse ronima. http://www.zone.ee/sjaanus/sony%20ericsson/ |
Nii igaks juhuks küsin - kiletüki ikka võtsid kaamera-augukese eest ära?
ahah, tänud info eest
siit kohe küsimus, miks mul lööb ette kiirlaadimine??
aku tühjaks laskimist olen proovinud, ikka lööb ette kiirlaadimise
laadija on mul miski CST-70, kole väike on küll, ons õige laadija? |
Mul on ka CST-70 "Standard Charger". See ja väike??? Ma just vaatasin, et ilge jurakas. Siemensi oma (enne oli mul M55) oli ikka jupp maad väiksem.
Kiirlaadimist mul siis küll ette ei löö, kui ma aku tühjaks lasen ja telefonil välja lasen lülituda.
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
rahzel
Kreisi kasutaja
|
20.09.2006 12:42:52
|
|
|
kas pildid on tõesti nii inetud ve?
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
NuCleo
Kreisi kasutaja

|
20.09.2006 12:51:43
|
|
|
rahzel kirjutas: |
kas pildid on tõesti nii inetud ve? |
Fotograafia on valguse jäädvustamine. Nii juhtub, kui pildistada hämaramates oludes. Eriti kui on tegemist kaamera telefoniga, millelt vaid idioodid ootavad mingit überkvaliteeti. No offence...
(mina võtan oma telefoni kaamerat nii, nagu ta on. kui ma head pilti tahan, võtan kaamera kaasa...)
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
rahzel
Kreisi kasutaja
|
20.09.2006 12:54:42
|
|
|
NuCleo,
Ma ei tea kes mida ootab,aga ma võrdlen nt w810i,k750i ja seda kaamerat ning mulle tundub,et sõprade telefonid teevad paremaid pilte.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
NuCleo
Kreisi kasutaja

|
20.09.2006 12:58:18
|
|
|
rahzel kirjutas: |
NuCleo,
Ma ei tea kes mida ootab,aga ma võrdlen nt w810i,k750i ja seda kaamerat ning mulle tundub,et sõprade telefonid teevad paremaid pilte. |
Mina olen palju paremaid pilte teinud, kui need siin olnud. Rõhutan veelkord, et telefoni kaamera on telefoni kaamera.
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Delta
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
VilunudPorgandiKaaluja
HV vaatleja
|
20.09.2006 15:46:50
|
|
|
keegi ei ootagi superkvaliteediga pilte mobiilkaamerast, kuid milleks siis üldse kaamerat telefoni, parem olgu ilma või tehku enam-vähemgi normaalse kvaliteediga pilte
OK, lasin aku täiesti tühjaks, lükkasin laadija taha ning hakkas normaalselt laadima, aga vot 9-t tundi ei tulnud mingi nipiga, pigem 3-4 tundi
http://www.elisa.ee/client?id=1202&s=lisa&gid=18&pid=1660#Laadijad >>siin märgitud, et CST-60
GPRS-i sain tööle, viga oli interneti seadetes..
|
tagasi üles |
|
 |
deppar
HV kasutaja

|
20.09.2006 23:00:27
|
|
|
9 tundi laadimist ei tule küll kohe kuidagi, u.2,5 saab ikka hakkama. Kiirlaadimine toimub ainult siis kui telefon on sisse lülitatud.
|
tagasi üles |
|
 |
jan25
HV vaatleja

|
22.09.2006 00:12:51
|
|
|
jan25 kirjutas: |
Sai kah endale see k610i soetatud. Kõik vinks vonks asja juures kuid kaameraga on minuarust midagi lahti. Kuidagi hägused tunduvad olema need pildid. Äkki keegi ütleb kas sellised need peavadki olema või pean esindusse ronima. http://www.zone.ee/sjaanus/sony%20ericsson/ |
NuCleo kirjutas: |
Nii igaks juhuks küsin - kiletüki ikka võtsid kaamera-augukese eest ära? |
Arvata on et võtsin, objektiiv on täiesti puhas igast tolmust ja muust saastast. Lihtsalt hakkas asi huvitama, kuna mu eelmine telefon, mis oli Alcatel 756 ja tegi vga reziimil pilte väga palju alla ei jäänud.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
boro
Kreisi kasutaja

|
23.09.2006 12:08:12
|
|
|
Ega see kui ta sul näitab et on laetud mingi 2,5 tunniga ei tähenda et teda ei tohiks rohkem laadida. Ise jätan tavaliselt ööseks laadima (Kiirlaadimine ikkagi) ja peab ilusti vastu. Ka kusagil üle nädala. Pole väga süvenenud. Kui muidugi mussi ja videot kuulata/vaadata või mänge mängida, siis peab jah vähem. Endal tunduvad küll pildid ilusamad olevat. Praegu ei saa näidata, kuna ei võtnud juhet vist kaasa. Kunagi aega leian siis panen pilte. Draivereid ei küsi mu käest võibolla sellepärast, et installisin kunagi mingid driverid ära ilma et telefon oleks ühendatud arvutiga. Gprs viga pole ka täheldanud. Ainuke anomaalia mis on tekkinud, on see et peale kõne katkestamist jääb ekraanil "Menüü" nö nupp aktiivseks, aga see võib olla muidugi ka Theme viga. Telefoni olen suutnud kokku jooksutada vigase videofailiga
Muidu tibends tobens telefon
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
deppar
HV kasutaja

|
23.09.2006 20:43:21
|
|
|
...ühekorra on kokku jooksnud... |
Kuidas uuesti tööle said? Minu oma jooksis täna hommikul lambist kokku, hangus telefoniraamatust numbri otsimise ajal, siis sai aku jube kiiresti tühjaks ja praegu ei hakka isegi mitte laadima. Ilmselt garantiisse saatmine ees.
Praegu ausalt öeldes SonyEricssonis vähe pettunud, aastate jooksul mitmeid Nokiaid, Samsunge ja isegi ühte Motorolat omanud ja sellist jama pole kunagi olnud.
Siin mingis SE teemas kirjutati, et garantii puhul kõige targem otse Maifon Balticusse viia, saab kiiremini kätte jne. Elisa kilendiinfo väidab, et saab ainult Elisa esinduse kaudu saata. Oskab keegi kommentaarida?
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
23.09.2006 20:49:12
|
|
|
...ühekorra on kokku jooksnud... |
Kuidas uuesti tööle said? Minu oma jooksis täna hommikul lambist kokku, hangus telefoniraamatust numbri otsimise ajal, siis sai aku jube kiiresti tühjaks ja praegu ei hakka isegi mitte laadima. Ilmselt garantiisse saatmine ees.
Praegu ausalt öeldes SonyEricssonis vähe pettunud, aastate jooksul mitmeid Nokiaid, Samsunge ja isegi ühte Motorolat omanud ja sellist jama pole kunagi olnud.
Siin mingis SE teemas kirjutati, et garantii puhul kõige targem otse Maifon Balticusse viia, saab kiiremini kätte jne. Elisa kilendiinfo väidab, et saab ainult Elisa esinduse kaudu saata. Oskab keegi kommentaarida? |
Tahtsin 3 päeva tagasi oma telefoni otse Maifonisse viia, helistasin ja uurisin enne probleemi kohta. Öeldi: Hetkel neil nii kiire, et niiöelda "tänavalt" nad telefone remonti ei võta, ainult esinduste kaudu sissetulnud telefone remondivad.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
deppar
HV kasutaja

|
23.09.2006 21:06:34
|
|
|
...sellest võib siis vist järeldada seda, et hulgem vigadega SE telefone liikvel
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
23.09.2006 21:14:32
|
|
|
...sellest võib siis vist järeldada seda, et hulgem vigadega SE telefone liikvel  |
- Maifon on suht väike koht, mille ülekoormamiseks pole palju vaja
- Odavama otsa SonyEricute, mida müüakse suuremas mahus kui äriklassi/multimeedia kvaliteetsemaid mudeleid, kvaliteet on niru
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|