Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa Kodu internet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 45, 46, 47  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.09.2006 16:32:53 vasta tsitaadiga

bjand kirjutas:
mul reedel käis tehnikmees icon_smile.gif, ja saime teada, et elion! (mitte elisa) on oma karbist minu majani (või siis minu trepikoja kolmanda korruseni vähemasti) vedanud s**a kaabli, ja 2 päeva jooksul peab saama korda. küsisin, et siis kolmapäeval , kuna nädalavahetusel niikuinii keegi midagi ei tee, siis ütles, ta et ikkagi esmapäevaks - no vaatame siis icon_smile.gif

kaableid karpidest karpidesse veab üldse eltel ning viimased 10 aastat pole ühtegi sitta kaablit veetud, kõik sertifitseeritud ..enamasti soomes toodetud kaablid mis üsna korralikud..sinu jama puhul ehk tegemist mitukümmend aastat vana kaabliga mis eesti telefoni ajal veetud..ja võibolla ka kusagilt vigastatud kui dsl läbi ei käi.
olen suht kindel, et selle kahe päeva jooksul ei saa midagi korda..kui elisa tellib töö elionilt tellib elion töö eltelilt ja eltel ütleb millal esimene vaba aeg on icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Amdfan
HV Guru

sõnum 04.09.2006 16:12:56 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi esineb veel suht tihti katkestusi või viga on minus? Mul on täna nett juba kaks korda ära katkenud... icon_mad.gif
Kommentaarid: 334 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 309
tagasi üles
bjand
HV kasutaja
bjand

sõnum 04.09.2006 16:29:20 vasta tsitaadiga

indrekp - jah, täna ei juhtund midagi icon_smile.gif Helistasin ka tehnikmehe mobiilile, kes ütles, et elion ei ole vastanud icon_smile.gif
saatsin elisale ka kirja küsimusega, et mis saab minu arvest kui see nüüd peaks perioodi lõpus tulema - et varsti saab 2 nädalat täis kodu 0,5 st - kindlasti ei hakka ma selle eest plekkima täissummat.
vaatame, mis vastavad icon_smile.gif

rahast olulisem on mulle muidugi net ise - krt, vahestasin stv just välja sellepärast, et saada normaalne net - nüüd on siis stv omast küll stabiilsem, kuid 4x aeglasem ja 2x kallim.
Saan aru muidugi, et 100 põhjust siin ja seal, aga no krt, ei ela ju pranglisaarel, kuhu igaüks ei viitsi kohale sõita.

Brom
HV kasutaja
Brom

sõnum 04.09.2006 18:34:24 vasta tsitaadiga

Täna käis siis targem mees, pani asjad paika, OK. See tüüp vähemalt teadis mis ta teeb, eelmine oli, et jah.. Parem ei komenteeri.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 05.09.2006 07:22:31 vasta tsitaadiga

Amdfan kirjutas:
Kas kellelgi esineb veel suht tihti katkestusi või viga on minus? Mul on täna nett juba kaks korda ära katkenud... icon_mad.gif

mina küll seda probleemi pole kohanud...
Speedtouchi ruuterisse logides näitab väga naljakalt: Uptime: 8371 days, 8:17:50 icon_lol.gif

Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
8
HV Guru

sõnum 05.09.2006 14:06:00 vasta tsitaadiga

limp kirjutas:
Speedtouchi ruuterisse logides näitab väga naljakalt: Uptime: 8371 days, 8:17:50

Kui viimati buuditi, siis oli ruuteri kell juhtumisi aastas 1981 icon_wink.gif Võimalik, et seadme ajaarvamine sellest kohast algabki?
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
bjand
HV kasutaja
bjand

sõnum 08.09.2006 12:14:55 vasta tsitaadiga

nii nii. one-two, one-two icon_smile.gif Mees tornis, hea liug, suurepärane äratõuge ja tuleb ilus pikk hüpe - kuid siiski, siiski ainult 0,4 meetrit (ehk 0,4 mbit sekis endiselt on minu nettt)

Teisisõnu - Elisa vend on norm vend. Kotib Elioni ja nemad jälle teda icon_smile.gif
Täna, siis päev hiljem kui Elisa tüübile oli lubatud, oli mul net 3-4 tundi ära. Olin selle üle juba väga rõõmus, lootuses et ehk nüüd icon_smile.gif Olin linnas ja kui tahtsin oma masinasse saada, sain aru, et kui kell juba 16.30, on viimane aeg küsida - "Mis toooimuuub ? " icon_smile.gif
Helistasin: Elisa vend oli just mu maja ette jõudmas, et checkida siis Elioni tööd minu probleemi kallal. Ise nägin tema tagatulesid, kuid nagu selgus pealtvaataja sõnade järgi. Elion ütleb, et neil tuleb täie toruga itti minu suunas. Hea. Et siis ei jäänud Elisa mehel muud üle, kui anda sisse järjekordne "rikke" avaldus - et siis jälle 2 päeva läheb loojakarja. Et siis neljapäeval läheme uuele ringile.
Loodetavasti saame asja jõuluks korda. Kas see on "nime asja pärast" üksteise kiusamine või kes teab icon_smile.gif

Muuseas - üritasin ennetada ka oma kuuarvet - saatsin korralikult lingvistiliselt ülesehitatud sõnumi Elisa kodukal olevasse vormi, et sooviks arvet vastavalt siis minu neti kiirusele, ehk jagatuna 10nega. Neiu helistas ja küsis üle, et kas tehnik käis ja tegelt ta tahtis öelda, et ma peaks minema suvalisse Elisa kontorisse avaldust kirjutama. Küsimuse peale, kas elektroonika abil koostatud elektrooniline avaldus - kasvõi ID kaardiga signeeritud avaldus sobib - sain teada, et sobib, kuid tuleb saata eraldi nende info e-mailile ja ei pea olema digi-digi-allkirjaga. Vihjena võiks ju öelda, et "peale mulle helistamist ja veendumaks et mina olen mina kes ma selle sinna kirjutasin", võiks see ju Elisas liikuda see üllitis ühest arvutist teise. Mina seevastu pean nüüd kirjutama uue jutu icon_smile.gif

EDIT:

Päev hiljem küll, aga sain siis kõne ja kinnituse 5mb neti näol, et vahetati Elioni poolt mingi kaabel ära ja kõik on ok.
Nüüd hetk nautimas kiiret netti icon_smile.gif

landu
HV vaatleja

sõnum 08.09.2006 23:26:31 vasta tsitaadiga

Arved said lopuks paika, kui peale 'saldoteadet' ja ahvardust teenuse pakkumine lopetada (kiri) vaga kurjaks laksin.
Seoses kooli algusega(?) on tana juba pikemat aega SMTP-server maas. Homme lounaks pidi vast korda saama.
Mis toimub ?
tagasi üles
remi
Kreisi kasutaja

sõnum 08.09.2006 23:28:24 vasta tsitaadiga

Laki paastard.
Ma kirjutasin ~3 nädalat tagasi kirjaliku pretensiooni.
Arva ära, kas seaduses ettenähtud aja jooksul võeti ühendust.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 8
tagasi üles
Kreisi
HV vaatleja
Kreisi

sõnum 09.09.2006 04:59:00 vasta tsitaadiga

landu kirjutas:

Seoses kooli algusega(?) on tana juba pikemat aega SMTP-server maas. Homme lounaks pidi vast korda saama.
Mis toimub ?

Pole smtp probleemi pole veel täheldanud, kõik väljuv tibents tobent, kõik toimib korrektselt. mida ei saa väita elioni kohta, kelle kaudu mu tööpost liigub, see aegajalt panges.
tagasi üles
Westswamp
HV Guru
Westswamp

sõnum 09.09.2006 09:45:10 vasta tsitaadiga

Muide Elisa paneb SMTP kinni, kui täheldab, et sinu arvutist saadetakse välja spam'i. Endal oli sama probleem, kuna jagan neti, siis naabripoisid arvasid, et lihtsalt ei viitsi win'ile viirusetõrjet peale panna ja varsti oligi viirus sees, mis hakkas omatahtsi spam'i laiali saatama. Ise ma ei saanud aru, milles küsimus, kuni Elisast helistati ja kästi arvutid ülevaadata.
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
landu
HV vaatleja

sõnum 12.09.2006 07:43:11 vasta tsitaadiga

Antud juhul SMTP osas tunnistas Elisa oma viga, hakatuseks sai ka oma arvutit kontrollitud, aga kui juba mitmest masinast erineva IP-alt ei onnestunud, sai kone tehtud ja toepoolest, alles jargmise paeva lounaks oli asi korras (sai web-pohiselt iseendale kiri saadetud).
tagasi üles
Fisher
Kreisi kasutaja

sõnum 13.09.2006 09:35:37 vasta tsitaadiga

minu saaga:
4.08 vormistasin lepingu! ... tegin asja postiga, kuna mõtlesin, et asi liigub nii normaalse kiirusega. mitme korra kirjutamise peale vastati mulle 14.08, et leping on nendeni kohale jõudnud. 15.08 teatati, et nad peavad ikkagi minu majani ehitama täiendava kaabli ja see saab valmis 29.08. vahepeal saatsin neile meili, et maja asukohaga on nõnda, et samal aadressil on 3 maja. et nad kindlasti ehitaks kaabli minu poolt märgitud majani. 29.08 tuli kohale tehnik kes tõdes, et kaabel ehitati valesse majja. lubas asjaga tegeleda. uurisin elisast, mis toimub ja sain 1.09 järgmise kirja:

31.08.2006 seisuga on Elöion andnud meile teada kaabli numbrid ja need on tänase päeva seisuga edastatud ka meie alltöövõtjale, kes teostab kaabelduse ja kliendiliini
paigaldamise. Kahjuks lükkub see ilmselgelt uude nädalasse, mil võetakse Teiega ühendust ja tullakse kohapeale paigaldama.

saatsin vahepeal veel ühe päringu ja sain 8.09 kirja:

Hetkel on seis selline, et alltöövõtja, kes meile ühendusi ehitab, on saanud töökäsu ja andnud lubaduse, et järgmise nädala jooksul tuleb tehnik, kes ühenduse üles ehitab.
Rohkemat ei oska kahjuks praegu täpsustada.

ausalt on kopp ees nendega võitlemisest.
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 65
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 13.09.2006 14:06:42 vasta tsitaadiga

minul oli sarnane värk. kuigi see postiga leping oli küll kiirem. alguses leppisime tehniku aja kokku ja siis hiljem alles leping postiga. samuti ehitati valesse trepikotta kaabel aga lõpus ikka sain korda. tuli ka esimene arve kus midagi viltu ei olnud. No kui norida, siis peaksid nad kuumaksust pool päeva maha võtma icon_biggrin.gif sest sain neti alles peale lõunat 1. augustil icon_smile.gif

tagasi üles
bjand
HV kasutaja
bjand

sõnum 13.09.2006 14:16:32 vasta tsitaadiga

Hetkel sain nautida 5mbit täpselt 4 päeva. Judsin juba kergelt ka ära harjuda aga nüüd siis kukkus nett 0,5 peale.
On juba mulle ka helistatud ja tavarutiin läbitud ja tehnikmees peaks tulema 2 päeva jooksul. Kuigi ma hästi ei saa aru, miks ta peaks tulema ja mida ta teha võiks aga no kui tuleb siis tuleb.

Mulle jääb mõistatuseks hetkel see, et kuidas asi, mis töötab, mingil hetkel ära kukub. Mu enda pandud ühendused vanasti, isegi osad aastast vist 2000 mõnes kohas töötavad siiamaani. Ok tehnoloogia võibolla polnud nii advanced aga ikkagi. No milleks jooksutada inimesi oma inimesi selleks, et osta veidi "töökindlamad" seadmed. Ei tea muidugi aga no vaatame mis siis saab.
Kerge kopp hakkab tekkima varsti jah. Peaks vist siis kuskil soomest ise ühe kaabli vedama vms icon_smile.gif

Kreisi
HV vaatleja
Kreisi

sõnum 13.09.2006 14:36:26 vasta tsitaadiga

kas sul mingit oma purki pole otsa panna, äkki nende seade paneb pange?
olen proovinud linksysi adsl2+ modemruuterit, toimib ideaalselt.

bjand
HV kasutaja
bjand

sõnum 15.09.2006 01:58:00 vasta tsitaadiga

kahjuks pole. aga muidugi ma saan võibolla ühe käest laenata.
millegipärast ma hästi ei usu et selles kolb on aga no kui korra veel peale nende "remonti" ära kukub siis proovin kindlasti ise ennem järgi kui neile helistan icon_smile.gif

kas sul oli ka sama kolb, ennem, kui oma purgi otsa panid ?

EDIT: 2 päeva läks nagu süütus, aga ei midagi. No nad ongi siiamaani reedeti käinud icon_smile.gif Eks paistab.
Samas hakkan juba ka nii harjuma. Eks ma siis saadan jälle avalduse et ei taha maksta. Muuseas eelmine arve oli mul siis 42 krooni. icon_smile.gif

Samas nii tuleb isegi odavam ja stabiilsem kui stv ühendus, kuna see 0,5 töötab perfektselt icon_smile.gif, ainult et see tüütu helistamine. Järgmine kuu võiks üldse mitte helistada (kui ei tööta) ja saata avaldus, et ei taha maksta icon_smile.gif - siis on kindlasti see, et meil ala mingit logi ei ole selle kohta, et me teile teenust ei osutanud piisavalt toredasti icon_smile.gif

Fisher
Kreisi kasutaja

sõnum 15.09.2006 14:05:19 vasta tsitaadiga

Fisher kirjutas:
minu saaga:
4.08 vormistasin lepingu! ... tegin asja postiga, kuna mõtlesin, et asi liigub nii normaalse kiirusega. mitme korra kirjutamise peale vastati mulle 14.08, et leping on nendeni kohale jõudnud. 15.08 teatati, et nad peavad ikkagi minu majani ehitama täiendava kaabli ja see saab valmis 29.08. vahepeal saatsin neile meili, et maja asukohaga on nõnda, et samal aadressil on 3 maja. et nad kindlasti ehitaks kaabli minu poolt märgitud majani. 29.08 tuli kohale tehnik kes tõdes, et kaabel ehitati valesse majja. lubas asjaga tegeleda. uurisin elisast, mis toimub ja sain 1.09 järgmise kirja:

31.08.2006 seisuga on Elöion andnud meile teada kaabli numbrid ja need on tänase päeva seisuga edastatud ka meie alltöövõtjale, kes teostab kaabelduse ja kliendiliini
paigaldamise. Kahjuks lükkub see ilmselgelt uude nädalasse, mil võetakse Teiega ühendust ja tullakse kohapeale paigaldama.

Hetkel on seis selline, et alltöövõtja, kes meile ühendusi ehitab, on saanud töökäsu ja andnud lubaduse, et järgmise nädala jooksul tuleb tehnik, kes ühenduse üles ehitab.

See nädal ei helistanud mulle muidugi keegi. helistasin ise elisasse ja öeldi, et järgmine nädal võtab tehnik ühendust!

ma ausalt pole nii palju vihastanud juba ammu. no mis toimub.
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 65
tagasi üles
bjand
HV kasutaja
bjand

sõnum 15.09.2006 15:19:06 vasta tsitaadiga

ma sain teada, et neil on 2 tehnikut, kellest 1 on kuskil "ära".
Ehk ma sain aru, et kogu tallinna peale on 1 tehnik.

Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

sõnum 15.09.2006 15:37:01 vasta tsitaadiga

bjand kirjutas:
ma sain teada, et neil on 2 tehnikut, kellest 1 on kuskil "ära".
Ehk ma sain aru, et kogu tallinna peale on 1 tehnik.

Pigem vast sinu linnaosas on 2 tehnikut, kellest 1 ära. Vaevalt terve tallinna peale 2 ainult.
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 16.09.2006 00:41:19 vasta tsitaadiga

Fisher kirjutas:
Fisher kirjutas:
minu saaga:

See nädal ei helistanud mulle muidugi keegi. helistasin ise elisasse ja öeldi, et järgmine nädal võtab tehnik ühendust!

ma ausalt pole nii palju vihastanud juba ammu. no mis toimub.

mina sinu asemel käiks rohkem pinda. hakka oma õiguseid taga nõudma jne jne. küll nad hakkavad liigutama icon_smile.gif

tagasi üles
metal
HV vaatleja

sõnum 16.09.2006 11:36:26 vasta tsitaadiga

ma pole veel sellest voip süsteemist aru saanud mida elisa pakub koos internetiga, kas selleks on vaja mingeid erilisi ip telefoni ning kuidas on kõne hindadega?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Westswamp
HV Guru
Westswamp

sõnum 18.09.2006 23:39:53 vasta tsitaadiga

kodukasutajatele Elisa voip'i ei paku, ainult äriklientidele Oneline paketiga. Aga muidu võid kasutada ükskõik millise teenusepakkuja voip teenust.
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
remi
Kreisi kasutaja

sõnum 18.09.2006 23:51:32 vasta tsitaadiga

Westswamp kirjutas:
kodukasutajatele Elisa voip'i ei paku, ainult äriklientidele Oneline paketiga. Aga muidu võid kasutada ükskõik millise teenusepakkuja voip teenust.

Hm, Elisa veebis leiduva info järgi nagu pakuks...
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 8
tagasi üles
Lauri_s
Kreisi kasutaja
Lauri_s

sõnum 24.09.2006 20:23:00 vasta tsitaadiga

oman elisa 5 ühendust, kuidas teada saada, kas ja mis pordid mu jaoks avatud on? icon_smile.gif bitcometi tarvis, praegu suunasin 113 peale(elioni järgi) natuke läks asi paremaks(download on 30-50kb/s) Aga pole õrna aimugi, mis elisa pordid on icon_confused.gif
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa Kodu internet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 45, 46, 47  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.