Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Westswamp
HV Guru

|
10.08.2006 22:57:32
|
|
|
Juuli arve oli korras, 440.-, aga juuni arvest ma ei hakka üldse rääkima, ega hakanud ka kedagi torkima
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
mario0014
HV kasutaja
|
15.08.2006 14:12:14
|
|
|
kas seda tartumaale nõo valda ka panna saab?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
lamp
HV Guru

|
15.08.2006 14:16:31
|
|
|
mario0014 kirjutas: |
kas seda tartumaale nõo valda ka panna saab?  |
teatud summa eest kindlasti. lase elisal pakkumine teha.
_________________ eriti julm |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
1 :: |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
mario0014
HV kasutaja
|
15.08.2006 14:24:21
|
|
|
lamp kirjutas: |
kas seda tartumaale nõo valda ka panna saab?  |
teatud summa eest kindlasti. lase elisal pakkumine teha. |
ja palju see summa võiks olla? kas 3k eest saaks sisse?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kreisi
HV vaatleja

|
15.08.2006 16:06:50
|
|
|
parem lase omale valgus tuppa tuua ja siis saad üks kõik kellelt ja vastava kiirusega:)
Tegelt loe elisa lehelt seal kirjas täpselt ju.......
_________________ Ma tean mida Sa tunned, eile oli mul elion ja veel varem starman! |
|
tagasi üles |
|
 |
mario0014
HV kasutaja
|
16.08.2006 12:56:45
|
|
|
elisa lehel on kirjas et tallinnas on aint see Praegu võimalik aga kuna see veel edasi levima hakab?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kreisi
HV vaatleja

|
16.08.2006 13:19:02
|
|
|
aga kuna see veel edasi levima hakab? |
Elisa lehel on ka koht kus saad teha päringu e-kirja või nt telefoni vahendusel.
Ei ole mõtet siin ju miskit oletada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
landu
HV vaatleja
|
16.08.2006 21:26:36
|
|
|
Kuna Elisa ei suutnud tasaarveldust teha peale juuni arvet ja saata kreeditarvet peale juuli arvet (molemat on lubatud klienditoe poolt), siis abistan Elisat siin foorumis (kuna 6600600 helistamisest abi pole) : kliendinr. 333492, vigane arve on 1173461, vigane rida on Oneline kuutasu..Kaua voib ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
raimo21
HV kasutaja
|
28.08.2006 10:38:11
|
|
|
olen ka siis pea kuuaega õnnelik (hetkel kahjuks õnnetu) "Elisa Kodu Internet 5" ühenduse kasutaja. kuni eelmise nädalani töötas kõik ilusti, kuid siis juhtus midagi kummalist... nimelt allalaadimis kiirus on vähenenud oma 10x kui peaks olema pea 5Mbit/s siis minul on see nagu "kirvega löödud" 0.5Mbit/s , üleslaadimine tundub ka hetkel kuidagi vähevõitu ja jääb 0.7-0.8Mbit/s juurde (testitud sai nii ruuter.ee kui ka elioni kiirusetestiga). Tegin ka kindalks et probleem ei esine arvutis ega ka ruuteris, kuna vana majaneti kaabliga (kuhu millegipärast oli veel signaal sissejäetud, tänud vastutavatele isikutele) sain palju meeldivamad tulemused, alla tuli 0.8 Mbit/s, nagu selle ühenduse puhul varemgi oli.
Klienditeenindusse andsin sellest juba eelmine nädal teada ja sealt lubati tehnikule asi edastada ja minuga ühendust võtta. Täna siis teavitasin uuesti klienditeenindust sellest ja jälle lubati tehnikule sellest teadata ja siis ka minuga ühendust võtta, nagu ka esimesele korral.
Küsimus siis selline, et on keegi veel sellise anomaaliaga kokkupuutunud ja kui on siis kaua sellise probleemi lahendamine aega võttis ja millest selline asi üldse tekkida saab
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
bjand
HV kasutaja

|
28.08.2006 11:26:23
|
|
|
ise liitusin eelmine kolmapäev s.t. teisipäeval jõudis kaablimees koju ja kolmapäeval lülitas elion asja sisse.
Mulgi oli 0,5 kiiruseks. Lubati ka saata töömees aga täna öösel - s.t. pühapäeval net katkes mitmeid kordi ja peale ruuteri sisse väljalülitamist oli mul siis 5 mega nagu naksti. Ma ise arvan, et see oli rohkem elioni kolb millegipärast.
hetkel olen megahäppi - kuna kaks viimast kuud stvga oli kui õudukas
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
raimo21
HV kasutaja
|
28.08.2006 11:29:06
|
|
|
lisaks siis et mul elisa poolseks seadmeks on modem, mida on sai samuti sisse/välja lülitada ja isegi korra nats aega väljas hoitud... aga see mingeid muutusi kaasa ei toonud.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
hentz
HV Guru

|
28.08.2006 11:38:57
|
|
|
bjand kirjutas: |
ise liitusin eelmine kolmapäev s.t. teisipäeval jõudis kaablimees koju ja kolmapäeval lülitas elion asja sisse.
Mulgi oli 0,5 kiiruseks. Lubati ka saata töömees aga täna öösel - s.t. pühapäeval net katkes mitmeid kordi ja peale ruuteri sisse väljalülitamist oli mul siis 5 mega nagu naksti. Ma ise arvan, et see oli rohkem elioni kolb millegipärast.
hetkel olen megahäppi - kuna kaks viimast kuud stvga oli kui õudukas  |
elisa ehk ikka?
_________________ www.whykaren.com - üle 120 miljoni kasutatud varuosa! Vaata järgi!
PALJU GAMING ASJU 0.10 SENDISTEL OKSJONITEL: https://www.osta.ee/index.php?fuseaction=listing.seller&q[seller]=topeltsidur |
|
Kommentaarid: 423 loe/lisa |
   |
9 :: |
4 :: |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
bjand
HV kasutaja

|
28.08.2006 11:42:59
|
|
|
elioni käest renditakse liine
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
28.08.2006 12:02:37
|
|
|
bjand - palju up on?
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Brom
HV kasutaja

|
28.08.2006 12:32:51
|
|
|
Nüüd nii kuu oodanud peale liitumise allkirjastamist. Ootasin pea kuu, tehinkut kes siis tuli reede ja asus netti sisse panema, mässas kuskil 2 tundi ja kokkuvõttes ei saanud mitte millegagi hakkama, aga vot siis alles taipasin öelda/tema selle peale tulla, et vana 2mbiti asemel tuleb uus 15mbit nett, mitte nii, et vana nett vaja kah veel jätta. Lubas siis tunni aja pärast tagasi tulla, et tal vaja uue kliendi juurde minna, no lasin ta minema ja aega tal läks ikka kõvasti üle tunni, mida muidugi pidin agaralt kodus istuma ja ootama. Tuli tagasi, enne ütles, et nüüd 5 minuti töö, aga ei. Ikka ei saanud hakkama, et tema ei tea kuidas need asjast ikkagi käivad, et saadab targema mehe. Ütles, et teine mees tuleb kas juba reede või siis homme (minu vale mälu, aga annan andeks, et mõtles järgmist äripäeva). Nüüd ma siis ootan seda kõnet ja, kui seda ei tule siis närv on ikka päris püsti küll, jätan Elioni sel juhul, kui nemad ei suuda netti sisse panna ja pean ootama kuuaega.
Keegi palun rääkigu kuidas Elionis hetkel tehnikuaegadega on? Saaks neti sisse lähimal ajal? Hetkel Elioni nett veel ja kas mul tuleks midagi hüvitada, kui ma ütleksin neile nüüd ei?
Veel üks kogemus oli siis, kui palusin infoliinil oma tehnikuaeg hilisema vastu vahetada. Ütlesin neile ükshaaval, eraldi, oma andmed. Isikukoodid, lepingunumbrid, nime, telefoninumbri, aadressi jne. Mitte ühegi kauda ei suutnud teisel pool liini olev noormees leida ülesse minu kirjapandud aega, lõpuks siis lepingu teiselt leheküljelt midagi seerianumbri sarnast sain ma talle öeldud, peale teist telefonikõne, kuna pidin lepingukausta ülesse otsima, selle numbri kaudu oli kohe õige leping käes kus tehinkuaeg, minu nimi ja kõik muud andmed märgitud. Vot vihale ajab, kui inimesed ei oska neile antud tööriistu kasutada.
Lubasid nad veel helistada kindlaks määratud päeval, et millal saab tehnik tulla, helistasidki, kuid ikkagi veel ei osanud öelda tehnikuaega. Et ma siis pean kõik oma päevaplaanid kindlaks tegema kuu aega ette ja siis veel edasi lükates istuma agaralt kodus, ootama tehnikut ja mitte informatiivset telefonikõne.
Praegu huvitaksid võimalused kuidas saaks Elioni peale tagasi ja mis ma hüvitama peaksin, seadmeid mul veel pole, vana nett kodus, tehnik ainult käinud kes ei teinud midagi.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kreisi
HV vaatleja

|
28.08.2006 13:07:58
|
|
|
raimo21 kirjutas: |
olen ka siis pea kuuaega õnnelik (hetkel kahjuks õnnetu) "Elisa Kodu Internet 5" ühenduse kasutaja. kuni eelmise nädalani töötas kõik ilusti, kuid siis juhtus midagi kummalist... nimelt allalaadimis kiirus on vähenenud oma 10x kui peaks olema pea 5Mbit/s siis minul on see nagu "kirvega löödud" 0.5Mbit/s , üleslaadimine tundub ka hetkel kuidagi vähevõitu ja jääb 0.7-0.8Mbit/s juurde (testitud sai nii ruuter.ee kui ka elioni kiirusetestiga).
Küsimus siis selline, et on keegi veel sellise anomaaliaga kokkupuutunud ja kui on siis kaua sellise probleemi lahendamine aega võttis ja millest selline asi üldse tekkida saab  |
proovi kiirust ftp.uninet.ee kaudu, see küll aint alla laadimine. Kaldun arvama et sul liiniga mingi kala, Speedtouch ruuter kui ka modem näitab lingi staatust väga korrektselt palju üles ja palju alla sinu ja elisa vahel. modemiga probleem see et sinna ei saa sa sisse ilma resetti tegamata.
endal oli lubatud kiirusest kolmandik puudu ja oli majja tuleva krossi sitt ühendus
elioni käest renditakse liine |
loomulikult liinid elioni omad kuid leping on sul ikkagi elisaga, või sa isegi ei tea kes su teenuse pakkuja on?
Brom kirjutas: |
Nüüd nii kuu oodanud peale liitumise allkirjastamist. Ootasin pea kuu, tehinkut kes siis tuli reede ja asus netti sisse panema, mässas kuskil 2 tundi ja kokkuvõttes ei saanud mitte millegagi hakkama, aga vot siis alles taipasin öelda/tema selle peale tulla, et vana 2mbiti asemel tuleb uus 15mbit nett, mitte nii, et vana nett vaja kah veel jätta.
praegu huvitaksid võimalused kuidas saaks Elioni peale tagasi ja mis ma hüvitama peaksin, seadmeid mul veel pole, vana nett kodus, tehnik ainult käinud kes ei teinud midagi. |
Kaldun arvama et nimetatut tehnik polnud elisa vaid kellegi kolmanda osapoole oma. need üldiselt ei jaga midagi, endal kogemus nendega olemas. kui tegu elisa(unineti) kutiga siis asi laheneb võluväel:).
Kuna sul elioni liin püsti ja elisa pole veel miskit teinud siis ei kohusta sind miski nende kliendiks hakkamast olemast. 1000 eeku tahavad siis kui liin rajatud ehk nad on elionile papi maksnud ja link sinu ja elisa vahel toimib.
|
|
tagasi üles |
|
 |
raimo21
HV kasutaja
|
28.08.2006 14:51:44
|
|
|
tänasest helistamisest oli kasu... probleem suudeti juba enne lõunat ära lahendada. kahjuks probleemi kohta teavet ei saanud kuna seda polnud ka klienditeenindajal... aga asi tundus mulle rohkem nagu mingi piirangu moodi kui liini kala
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
bjand
HV kasutaja

|
28.08.2006 20:13:44
|
|
|
Elisaga on leping - selle jaoks ei pea olema raketiteadlane, et seda aru saada - kui ma kirjutan teemas Elisa Kodu internet ja oskan seda siia ka kirjutada, olles veendunud, et kirjutan õigesse teemasse, siis paistab, et sain ikka asjast aru, kuhu kirjutan. Ehk siis elisa on teenusepakkuja.
Vähemasti minu tagasihoidlikus apartamendis oli nii, et kaablikutt tuli päev varem kui elion ühenduse sisse lülitas, mida ta mulle ka verbaalselt väljendas, et elionil oli tähtaeg elisale esitatud, et "järgmine päev on viimane kuupäev sisselülitamiseks".
saab kuidagi pikemalt seletada ?
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
raimo21
HV kasutaja
|
30.08.2006 08:26:22
|
|
|
kummalised asjad toimuvad seal Elisa poolepeal... kui esmaspäeval saadi neti kiirus ilust korda ja kõik töötas nagu peab, siis eile õhtul kui koju jõudsin... oh üllatust jälle 0.5Mbit/s alla ja mingi 0.18Mbit/s üles (kuigi selle kohta osati öelda et mul peaks ikka 256kbit/s olema ) ... eks siis haarasin jälle telefoni ja muudkui nendega vestlema, lubati asi tehnikutele edasi anda ja et täna/homme (st siis eile/täna) peaks asi jälle korras olema... täna hommikuse seisuga veel muutusi polnud ag aeks ole jälle ühtul huvitav vaadata ja arvatavasti jälle nendega suhtlema hakata
kas keegi sellekohta midagi teab, et kas mul on õigus nõuda selle aja eest mil reaalne neti kiirus on olnud 1/10 sellest mis olema peaks ka kuu maksu 1/10 sellest mida nad soovivad? ja kui on siis kuidas seda teha, sest kliendina ma pole nõus neile maksma teenuse eest mida nad pole mulle osutada suutnud.. nad soovivad muidu mingi 10EEK päevas aga nagu selle aja eest mil neti kiirus 1/10 on olnud oleks nõus ainult 1EEK neile päevas maksma... see küll tühine summa aga asi põhimõttes.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
lamp
HV Guru

|
30.08.2006 12:16:52
|
|
|
raimo21, kui mul kunagi elisa/unineti oneline oli mõnda aega lubatust tunduvalt aeglasem, siis natuke
nad maksid kompi küll. palju see oli, ei mäleta. ja ei viitsi mälu turgutada ka
_________________ eriti julm |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
bjand
HV kasutaja

|
30.08.2006 15:53:04
|
|
|
krt, mul kõigub ka net üles alla 4,5mb kuni 0ni peaaegu. varsti vist peab neile helistama ei viitsi - alles see oli stvga kus iga päev pidi helistama.
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kreisi
HV vaatleja

|
30.08.2006 16:06:45
|
|
|
krt, mul kõigub ka net üles alla 4,5mb kuni 0ni peaaegu. varsti vist peab neile helistama ei viitsi - alles see oli stvga kus iga päev pidi helistama. |
Milline su liini seade on, modem või ruuter?
|
|
tagasi üles |
|
 |
bjand
HV kasutaja

|
30.08.2006 19:35:00
|
|
|
ruuter
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Brom
HV kasutaja

|
30.08.2006 19:38:26
|
|
|
Siiamaani pole kõnet olnud, ega aega Elioniga asja ajada. Üks nendest harukordsetest juhtumitest kus firma palkab endale lolle ja mina tahaks neile ja firmale sitasti öelda. No mis pull see on, kui ootan kuu aega, et keegi suvatseks neti sissepanekut kõigest "proovida" ja siis anda asjatuid lubadusi ja lolli näoga minema minna.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
bjand
HV kasutaja

|
02.09.2006 14:46:49
|
|
|
mul reedel käis tehnikmees , ja saime teada, et elion! (mitte elisa) on oma karbist minu majani (või siis minu trepikoja kolmanda korruseni vähemasti) vedanud s**a kaabli, ja 2 päeva jooksul peab saama korda. küsisin, et siis kolmapäeval , kuna nädalavahetusel niikuinii keegi midagi ei tee, siis ütles, ta et ikkagi esmapäevaks - no vaatame siis
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
|