Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  ATF märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 37, 38, 39  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Ardo
HV Guru
Ardo

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.08.2006 12:58:10 vasta tsitaadiga

ATF maksis raha ära.

The häppi end.
Kommentaarid: 272 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 225
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 22.08.2006 15:55:45 vasta tsitaadiga

Tra ma ootan kaupa sada aastat ja alles nüüd seda teemat lugedes avastasin, et härradele pussakatele tuleb migni teade kahh veel saata sellekohta, et sealt midagi tellinud oled ja selle eest maksnud. Täisklounid ikka. icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
kickija
HV veteran
kickija

sõnum 22.08.2006 16:10:14 vasta tsitaadiga

mina küll mingit emaili ei saatnud,ja tuli järgmine päev uksetaha.
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 22.08.2006 16:18:18 vasta tsitaadiga

Nuh ma tellisin asja ära ja maksin kohe peale kinnitamist ja arve saamist. Kui nüüd sisse login ja tellimuste ajalugu vaatan siis seal ei ole midagi ja asja kahh pole kuigi mingi nädalake möödas icon_evil.gif
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
kickija
HV veteran
kickija

sõnum 22.08.2006 16:50:46 vasta tsitaadiga

helista neile siis
ummy90
Kreisi kasutaja
ummy90

sõnum 26.08.2006 20:57:44 vasta tsitaadiga

oeh, kunagi ammu sai emaplaadiga 4 korda garantiiremondi vahet joostud. ikka üks ja sama viga. lõpuks maksin raha peale ja anti teine emme. nüüd teeb toiteka vent häält, mina ei viitsi seda sinna garantiisse küll viia, mingi 2 nädalat ilma arvutita enda toas läheks keeruliseks. teenindus on alla arvestuste icon_sad.gif
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 32
tagasi üles
burnout
HV kasutaja
burnout

sõnum 29.08.2006 09:12:23 vasta tsitaadiga

ummy90 kirjutas:
oeh, kunagi ammu sai emaplaadiga 4 korda garantiiremondi vahet joostud. ikka üks ja sama viga. lõpuks maksin raha peale ja anti teine emme. nüüd teeb toiteka vent häält, mina ei viitsi seda sinna garantiisse küll viia, mingi 2 nädalat ilma arvutita enda toas läheks keeruliseks. teenindus on alla arvestuste icon_sad.gif

Toiteka vent nüüd mingi high tech teadmisi kül ei vaja. Arvatavasti tolmune või lihtsalt halvasti kinnitatud, niukeste simple asjadega peaks ikka ise hakkama saama mitte poodi süüdistada.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
mmz
HV veteran

sõnum 29.08.2006 11:32:16 vasta tsitaadiga

burnout, kas ka mitte toitekatel garantiikleepsu peal ei ole, mille eemaldamisega see enam ei kehti?
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 112
tagasi üles
ummy90
Kreisi kasutaja
ummy90

sõnum 29.08.2006 18:33:31 vasta tsitaadiga

burnout kirjutas:
ummy90 kirjutas:

Toiteka vent nüüd mingi high tech teadmisi kül ei vaja. Arvatavasti tolmune või lihtsalt halvasti kinnitatud, niukeste simple asjadega peaks ikka ise hakkama saama mitte poodi süüdistada.

kuna garantii on ei hakka ise lahti lammutama ometigi ju, kleps on isegi peal selle jaoks et seda ei teeks.muidu võtaks muidugi ise lahti ja puhastaks ära. ja kui garantii lõppeb plaan osta vaiksem vent.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 32
tagasi üles
rundll
HV kasutaja
rundll

sõnum 06.09.2006 18:03:19 vasta tsitaadiga

küsimus sellinne atf-i kohta et kui nende hinnakirja järgi panen arvuti kokku (ise valin jupid) kas siis saab järelmaksu. saatsin meili ootan juba ca 4-5 päeva vastust. äkki sab siin kiiremini vastuse. kuidas sellisel juhul garantiiga on?
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 07.09.2006 10:51:22 vasta tsitaadiga

vastuse saab kiiremini, kui helistad või lähed ise kohale ja küsid. kui firma pakub järelmaksu võimalust oma komplektidele, siis peaks ka sana kehtima selle kohta, kui 100% nende juurest ostetud, enda poolt valitud juppidest, lased neil arvuti kokku panna.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
nikeatz
HV kasutaja
nikeatz

sõnum 07.09.2006 21:45:08 vasta tsitaadiga

Ostsin ATF-ist kõvaketta WD2000JB 200GB aasta tagasi, ilusti töötab, olen rahul.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Nowa
HV kasutaja
Nowa

sõnum 10.09.2006 23:07:22 vasta tsitaadiga

norm koht, ostsin palju asju sealt thumbs_up.gif
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 05.10.2006 06:52:44 vasta tsitaadiga

Hoi,ATF!
Tooge vutt vutt Creative Zen V Plus ning iRiver Clix Eestisse icon_razz.gif
Tegelt küsiks kas peale Creative Zen V Plus mingeid muid uusi mp3 pleiereid lähiajal toote sisse?
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
amanitin
HV vaatleja

sõnum 08.10.2006 20:01:15 vasta tsitaadiga

On keegi sealt ka järelmaksuga ostnud? On see üldse võimalik?
tagasi üles
diizel
HV veteran
diizel

sõnum 09.10.2006 21:27:22 vasta tsitaadiga

On küll, seal hansaliising ja igasugused krediitkaardid võimalikud.
Kommentaarid: 78 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 71
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 18.10.2006 22:37:46 vasta tsitaadiga

maksin eile Zen V Plusi eest ära,täna tuli email ning läksin järgi thumbs_up.gif ...kuigi pidi minema 3-7 päeva
väga viis siiamaani.
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
olkas
HV vaatleja
olkas

sõnum 21.10.2006 21:37:51 vasta tsitaadiga

Inimene õpib vist ikka vaid oma vigadest. Kuigi ma lugesin siinsed postitused eelnevalt ATF'i kohta läbi, läksin ikkagi Õismäele kohale ning mõtlesin et ostaks taskusse ühe digifotoka. Hind oli nende internetikaupleses ligi 12-13% soodsam kui teistes odavamates sama mudelit müüvates arvutikauplustes.
Kõik oli justkui tore. Kaamera poes olemas, suurema mälukaardi sai ka juurde ja mis seal ikka, ostab siis ära. Kuna karbis tundus kõik vajalik olemas olema ning kaasasolevad patareid ka kiles, siis mõtlesin et ei hakka neid seal kohe lahti kiskuma ja et küll kodus on aega uurida ja vaadata.

Andisin pangakaardi maksmiseks ning sain ilusasti tseki kätte ja kirjutasin alla ning järsku tekkis mõte, et prooviks ikka järgi kas fotokas seda uut mälukaarti sööb. Justkui oleks kuulnud, et osad fotokad ei taha kõigi tootjate kõiki kaarte korralikult ära tunda vms.
Kakkusin siis patareid kilest välja, panin sisse. Samuti ka uue mälukaardi mis tuli kinnisulatatud pakist välja lõigata. Mis aga tööle ei läinud oli fotokas.
Andsin sellest koheselt müüjale märku, et just vastselt ostetud kaup ei taha mitte koostööd teha. Alguses mõtlesin, et äkki said patareid tagurpidi sisse pandud. Kontrollisin, kõik oli õieti.
Teine variant mis pähe kargas, et äkki need komplektis olnud patareid on lihtsalt mingil imekombel seismisest tühjaks või nõrgaks jäänud. Poemüüja otsis kuskilt uued patareid välja. Ka nendega ei ilmutanud aparaat elumärki.

Kuna poes oli ainult üks eksemplaar seda sorti kaamerat, ning teist samasugust polnud asemele anda siis teatasin poemüüjale, et ma siiski ei soovi seda aparaati mis isegi juba poes käima ei lähe.
Selle jutu peale hakkas ikka väga kliendivaenulikku juttu tulema. A'la, et ju ma panin ikka esimene kord patareid tagurpidi sisse ja ma olen fotoka ära lõhkunud ning nemad seda tagasi võtta ei saa. Pöördugu ma selle probleemiga Canoni esinduse poole mille kontaktid nad lahkelt andsid. Loomulikult ma ei olnud sellise suhtumisega rahul. Nemad aga raiuvad vastu, et nemad ei saa seda tagasi võtta ega mulle enam kaardimakse eest raha tagasi maksta. Umbes, et oma viga, et enne kaardimakse tsekile alla kirjutamist ei pannud aparaati käima ja nüüd oled sa selle endale ostnud ja vaata ise kuidas hakkama saad.

Väga ebameeldiv suhtumine kaupmehe poolt ning väga ebameeldiv vahejuhtum kliendi jaoks.

Peale mõningat vaidlemist ja mõõdukat hääletõstmist siiski õnnestus kaardimakse tagasiarveldus teha ning suhtumine klienti oli kui viimasesse rahvavaenlasesse.

Loo moraal on see, et enne kui kuskile alla kirjutad uuri kindlasti väga põhjalikult järgi kas sa ikka oled nõus sellele alla kirjutama. Minu puhul ma siis maksin heausklikult toote eest, mis selgus, et juba poes ei töötanud. Oleks ma sellega koju läinud ja sama asi oleks kodus selgunud, siis ma ei taha teada millist jama ma oleks näinud selle kaameraga garantii vahet joostes.
Loo moraal 2: Kuigi kaup tundub natukene odavam, siis tasuks vast siiski eelistada soliidseid ja tuntuid kauplustekette. Kuskil õismäel suvalise maja teisel korrusel arvutikaupu ostes võib ikka igasuguse jama otsa sattuda.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
maka1
HV veteran
maka1

sõnum 22.10.2006 23:03:51 vasta tsitaadiga

kohutav lugu ikka! Sellised poed tuleks kinni panna thumbs_down.gif
Kommentaarid: 114 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 101
tagasi üles
tonu89
HV veteran
tonu89

sõnum 22.10.2006 23:22:01 vasta tsitaadiga

Sellised poed..? hmm sellised töötajad tuleks just vallandada... icon_neutral.gif
davidco
HV veteran

sõnum 25.10.2006 17:13:34 vasta tsitaadiga

kas keegi nende atf läpparitega on ka kokku puutunud?
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 87
tagasi üles
kivi89
HV kasutaja

sõnum 25.10.2006 17:13:55 vasta tsitaadiga

vääga kahtlane koht... miski 2 nädalat tagasi sai tellitud endale uus videokaart sealsest e-poest. tegin tellimuse ära, mõtlesin et kõik suht korras ja nii ja järgmine päev kohe postkasti et lubatud arve ära maksta... aga jah, point on selles et arvet ei olnud saadetud. nii möödus päev, kaks, lausa 6 kokku, ilma et mingit märkugi oleks antud. sai siis väike manitsev meeldetuletuskiri saadetud, mispeale järgmisel hommikul arve ilutses postkastis... kohe maksin selle muidugi ära ning jäin siis kaupa ootama. see oli siis 6 päeva tagasi, praegu ikka veel ootan pakki icon_rolleyes.gif ega ennem vist midagi ei toimu kui neile teine meil saata ja küsida et mis värk on sellega
haugi mäluga töötajad

märge endale: ära kunagi sebi endale midagi ATF'ist icon_neutral.gif
Kommentaarid: 53 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 51
tagasi üles
rat_013
HV veteran
rat_013

sõnum 27.10.2006 17:06:34 vasta tsitaadiga

ma tellisin eile, sain üsna siva arve ja maksin ära ka.. praegu keegi telefoni ei võtnud igatahes, ei tea kas on kanaaridele läind icon_razz.gif
aga noh, mul on õnneks isejärgiminemise diil.. et ei pea postitust ootama..
edit: ahjaa, veits aega hiljem sain nad kätte, kaup kohapeal olemas, ja järgiminemise vaev. õhtupoole laekus ka meilile vastav teade... siiamaani tundub igati ok ja norm kiirusega teenindus jne.
edit1: käisin järgi, siiani kõik ok. kasti pole veel avanud muidugi icon_biggrin.gif

Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 26
tagasi üles
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 12.11.2006 01:08:28 vasta tsitaadiga

Taas kord ost poest sooritatud: kaubal hea hind ning küsimise peale tehti väike ale ka thumbs_up.gif

Teenindus muidugi on seal nagu ta on. Müüjale oli oluliselt tähtsam tegeleda arvutiga kui kliendiga... icon_rolleyes.gif

Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
Medic
HV kasutaja
Medic

sõnum 20.11.2006 10:35:12 vasta tsitaadiga

Sain ka kogemuse võrra rikkamaks kui ATF-i tellimuse esitasin. Arve maksin samal päeval ning jäin posti ootama. Ennustasin siis mingit poole nädalast ooteaega sest 7 tööpäeva oli lubatud paki kätte saamise piir. Üllatuseks oli aga nädalavahetusel pakk juba käes ning tellimuse päeavst polnud kolme päevagi möödas. Teeninduse kiirust tuleks siinkohal küll kiita. Igati head kogemused siiani.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  ATF mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 37, 38, 39  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.