Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ardo
HV Guru

|
18.08.2006 12:58:10
|
|
|
ATF maksis raha ära.
The häppi end.
|
|
Kommentaarid: 272 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
4 :: |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
22.08.2006 15:55:45
|
|
|
Tra ma ootan kaupa sada aastat ja alles nüüd seda teemat lugedes avastasin, et härradele pussakatele tuleb migni teade kahh veel saata sellekohta, et sealt midagi tellinud oled ja selle eest maksnud. Täisklounid ikka.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
0 :: |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
kickija
HV veteran

|
22.08.2006 16:10:14
|
|
|
mina küll mingit emaili ei saatnud,ja tuli järgmine päev uksetaha.
_________________ Räägime ilmast..... Kaua sa ilma oled olnud? |
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
22.08.2006 16:18:18
|
|
|
Nuh ma tellisin asja ära ja maksin kohe peale kinnitamist ja arve saamist. Kui nüüd sisse login ja tellimuste ajalugu vaatan siis seal ei ole midagi ja asja kahh pole kuigi mingi nädalake möödas
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
kickija
HV veteran

|
22.08.2006 16:50:46
|
|
|
helista neile siis
_________________ Räägime ilmast..... Kaua sa ilma oled olnud? |
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
ummy90
Kreisi kasutaja

|
26.08.2006 20:57:44
|
|
|
oeh, kunagi ammu sai emaplaadiga 4 korda garantiiremondi vahet joostud. ikka üks ja sama viga. lõpuks maksin raha peale ja anti teine emme. nüüd teeb toiteka vent häält, mina ei viitsi seda sinna garantiisse küll viia, mingi 2 nädalat ilma arvutita enda toas läheks keeruliseks. teenindus on alla arvestuste
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
burnout
HV kasutaja

|
29.08.2006 09:12:23
|
|
|
ummy90 kirjutas: |
oeh, kunagi ammu sai emaplaadiga 4 korda garantiiremondi vahet joostud. ikka üks ja sama viga. lõpuks maksin raha peale ja anti teine emme. nüüd teeb toiteka vent häält, mina ei viitsi seda sinna garantiisse küll viia, mingi 2 nädalat ilma arvutita enda toas läheks keeruliseks. teenindus on alla arvestuste  |
Toiteka vent nüüd mingi high tech teadmisi kül ei vaja. Arvatavasti tolmune või lihtsalt halvasti kinnitatud, niukeste simple asjadega peaks ikka ise hakkama saama mitte poodi süüdistada.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
mmz
HV veteran
|
29.08.2006 11:32:16
|
|
|
burnout, kas ka mitte toitekatel garantiikleepsu peal ei ole, mille eemaldamisega see enam ei kehti?
|
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
112 |
|
tagasi üles |
|
 |
ummy90
Kreisi kasutaja

|
29.08.2006 18:33:31
|
|
|
burnout kirjutas: |
ummy90 kirjutas: |
oeh, kunagi ammu sai emaplaadiga 4 korda garantiiremondi vahet joostud. ikka üks ja sama viga. lõpuks maksin raha peale ja anti teine emme. nüüd teeb toiteka vent häält, mina ei viitsi seda sinna garantiisse küll viia, mingi 2 nädalat ilma arvutita enda toas läheks keeruliseks. teenindus on alla arvestuste  |
Toiteka vent nüüd mingi high tech teadmisi kül ei vaja. Arvatavasti tolmune või lihtsalt halvasti kinnitatud, niukeste simple asjadega peaks ikka ise hakkama saama mitte poodi süüdistada. |
kuna garantii on ei hakka ise lahti lammutama ometigi ju, kleps on isegi peal selle jaoks et seda ei teeks.muidu võtaks muidugi ise lahti ja puhastaks ära. ja kui garantii lõppeb plaan osta vaiksem vent.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
rundll
HV kasutaja

|
06.09.2006 18:03:19
|
|
|
küsimus sellinne atf-i kohta et kui nende hinnakirja järgi panen arvuti kokku (ise valin jupid) kas siis saab järelmaksu. saatsin meili ootan juba ca 4-5 päeva vastust. äkki sab siin kiiremini vastuse. kuidas sellisel juhul garantiiga on?
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
07.09.2006 10:51:22
|
|
|
vastuse saab kiiremini, kui helistad või lähed ise kohale ja küsid. kui firma pakub järelmaksu võimalust oma komplektidele, siis peaks ka sana kehtima selle kohta, kui 100% nende juurest ostetud, enda poolt valitud juppidest, lased neil arvuti kokku panna.
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
nikeatz
HV kasutaja

|
07.09.2006 21:45:08
|
|
|
Ostsin ATF-ist kõvaketta WD2000JB 200GB aasta tagasi, ilusti töötab, olen rahul.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nowa
HV kasutaja

|
10.09.2006 23:07:22
|
|
|
norm koht, ostsin palju asju sealt
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
05.10.2006 06:52:44
|
|
|
Hoi,ATF!
Tooge vutt vutt Creative Zen V Plus ning iRiver Clix Eestisse
Tegelt küsiks kas peale Creative Zen V Plus mingeid muid uusi mp3 pleiereid lähiajal toote sisse?
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
amanitin
HV vaatleja
|
08.10.2006 20:01:15
|
|
|
On keegi sealt ka järelmaksuga ostnud? On see üldse võimalik?
|
|
tagasi üles |
|
 |
diizel
HV veteran

|
09.10.2006 21:27:22
|
|
|
On küll, seal hansaliising ja igasugused krediitkaardid võimalikud.
|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
2 :: |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
18.10.2006 22:37:46
|
|
|
maksin eile Zen V Plusi eest ära,täna tuli email ning läksin järgi ...kuigi pidi minema 3-7 päeva
väga viis siiamaani.
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
olkas
HV vaatleja

|
21.10.2006 21:37:51
|
|
|
Inimene õpib vist ikka vaid oma vigadest. Kuigi ma lugesin siinsed postitused eelnevalt ATF'i kohta läbi, läksin ikkagi Õismäele kohale ning mõtlesin et ostaks taskusse ühe digifotoka. Hind oli nende internetikaupleses ligi 12-13% soodsam kui teistes odavamates sama mudelit müüvates arvutikauplustes.
Kõik oli justkui tore. Kaamera poes olemas, suurema mälukaardi sai ka juurde ja mis seal ikka, ostab siis ära. Kuna karbis tundus kõik vajalik olemas olema ning kaasasolevad patareid ka kiles, siis mõtlesin et ei hakka neid seal kohe lahti kiskuma ja et küll kodus on aega uurida ja vaadata.
Andisin pangakaardi maksmiseks ning sain ilusasti tseki kätte ja kirjutasin alla ning järsku tekkis mõte, et prooviks ikka järgi kas fotokas seda uut mälukaarti sööb. Justkui oleks kuulnud, et osad fotokad ei taha kõigi tootjate kõiki kaarte korralikult ära tunda vms.
Kakkusin siis patareid kilest välja, panin sisse. Samuti ka uue mälukaardi mis tuli kinnisulatatud pakist välja lõigata. Mis aga tööle ei läinud oli fotokas.
Andsin sellest koheselt müüjale märku, et just vastselt ostetud kaup ei taha mitte koostööd teha. Alguses mõtlesin, et äkki said patareid tagurpidi sisse pandud. Kontrollisin, kõik oli õieti.
Teine variant mis pähe kargas, et äkki need komplektis olnud patareid on lihtsalt mingil imekombel seismisest tühjaks või nõrgaks jäänud. Poemüüja otsis kuskilt uued patareid välja. Ka nendega ei ilmutanud aparaat elumärki.
Kuna poes oli ainult üks eksemplaar seda sorti kaamerat, ning teist samasugust polnud asemele anda siis teatasin poemüüjale, et ma siiski ei soovi seda aparaati mis isegi juba poes käima ei lähe.
Selle jutu peale hakkas ikka väga kliendivaenulikku juttu tulema. A'la, et ju ma panin ikka esimene kord patareid tagurpidi sisse ja ma olen fotoka ära lõhkunud ning nemad seda tagasi võtta ei saa. Pöördugu ma selle probleemiga Canoni esinduse poole mille kontaktid nad lahkelt andsid. Loomulikult ma ei olnud sellise suhtumisega rahul. Nemad aga raiuvad vastu, et nemad ei saa seda tagasi võtta ega mulle enam kaardimakse eest raha tagasi maksta. Umbes, et oma viga, et enne kaardimakse tsekile alla kirjutamist ei pannud aparaati käima ja nüüd oled sa selle endale ostnud ja vaata ise kuidas hakkama saad.
Väga ebameeldiv suhtumine kaupmehe poolt ning väga ebameeldiv vahejuhtum kliendi jaoks.
Peale mõningat vaidlemist ja mõõdukat hääletõstmist siiski õnnestus kaardimakse tagasiarveldus teha ning suhtumine klienti oli kui viimasesse rahvavaenlasesse.
Loo moraal on see, et enne kui kuskile alla kirjutad uuri kindlasti väga põhjalikult järgi kas sa ikka oled nõus sellele alla kirjutama. Minu puhul ma siis maksin heausklikult toote eest, mis selgus, et juba poes ei töötanud. Oleks ma sellega koju läinud ja sama asi oleks kodus selgunud, siis ma ei taha teada millist jama ma oleks näinud selle kaameraga garantii vahet joostes.
Loo moraal 2: Kuigi kaup tundub natukene odavam, siis tasuks vast siiski eelistada soliidseid ja tuntuid kauplustekette. Kuskil õismäel suvalise maja teisel korrusel arvutikaupu ostes võib ikka igasuguse jama otsa sattuda.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
maka1
HV veteran

|
22.10.2006 23:03:51
|
|
|
kohutav lugu ikka! Sellised poed tuleks kinni panna
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
3 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
tonu89
HV veteran

|
22.10.2006 23:22:01
|
|
|
Sellised poed..? hmm sellised töötajad tuleks just vallandada...
_________________ In Heaven an angel is nobody in particular. |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
davidco
HV veteran
|
25.10.2006 17:13:34
|
|
|
kas keegi nende atf läpparitega on ka kokku puutunud?
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
2 :: |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
kivi89
HV kasutaja
|
25.10.2006 17:13:55
|
|
|
vääga kahtlane koht... miski 2 nädalat tagasi sai tellitud endale uus videokaart sealsest e-poest. tegin tellimuse ära, mõtlesin et kõik suht korras ja nii ja järgmine päev kohe postkasti et lubatud arve ära maksta... aga jah, point on selles et arvet ei olnud saadetud. nii möödus päev, kaks, lausa 6 kokku, ilma et mingit märkugi oleks antud. sai siis väike manitsev meeldetuletuskiri saadetud, mispeale järgmisel hommikul arve ilutses postkastis... kohe maksin selle muidugi ära ning jäin siis kaupa ootama. see oli siis 6 päeva tagasi, praegu ikka veel ootan pakki ega ennem vist midagi ei toimu kui neile teine meil saata ja küsida et mis värk on sellega
haugi mäluga töötajad
märge endale: ära kunagi sebi endale midagi ATF'ist
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
rat_013
HV veteran

|
27.10.2006 17:06:34
|
|
|
ma tellisin eile, sain üsna siva arve ja maksin ära ka.. praegu keegi telefoni ei võtnud igatahes, ei tea kas on kanaaridele läind
aga noh, mul on õnneks isejärgiminemise diil.. et ei pea postitust ootama..
edit: ahjaa, veits aega hiljem sain nad kätte, kaup kohapeal olemas, ja järgiminemise vaev. õhtupoole laekus ka meilile vastav teade... siiamaani tundub igati ok ja norm kiirusega teenindus jne.
edit1: käisin järgi, siiani kõik ok. kasti pole veel avanud muidugi
_________________ rat_013
#foursnow (winter driving experience) // •
013 Graphics (design / prepress / production) // • |
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Delta
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
Medic
HV kasutaja

|
20.11.2006 10:35:12
|
|
|
Sain ka kogemuse võrra rikkamaks kui ATF-i tellimuse esitasin. Arve maksin samal päeval ning jäin posti ootama. Ennustasin siis mingit poole nädalast ooteaega sest 7 tööpäeva oli lubatud paki kätte saamise piir. Üllatuseks oli aga nädalavahetusel pakk juba käes ning tellimuse päeavst polnud kolme päevagi möödas. Teeninduse kiirust tuleks siinkohal küll kiita. Igati head kogemused siiani.
_________________ Smoking is the worst way to commit suicide, be more practical & use a gun! |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |